Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@majaon vsetko najlepsie a skóre uzdravenie 🙂
@elisebah91 ja dávam len povinne očkovania 🙂 a sme na to podobne tiez sofi nechce dudel ani vidiet ....
Ahojte tak dnes mame uz mesiac 🙂 strasne to uteka! Dorianko je uzasny.. Sice nas trapi brusko ☹ po kazdom papani si poplackame pri prdikoch a aj dost pogrckame.. Ale pripisujem to tomu aky je hamtos.. Ked pije strasne sa nahlta vzduchu a to potom uz tazko ☹ plne kojime ale flaskou lebo malicky nevie chytit prsko.. No co uz 🙂 hlavne ze mam mlieka na rozdavanie a tucko krasne pribera.. v noci spinkame celkom pekne! Dneska sme papali o 21 potom 02:30 a potom az o 6:45 takze aspon cez noc si oddychnem kedze cez den je mojko skoro stale hore a potrebujeme teplo maminky aby sme neplakali.. No uz pomaly zistujem ake je caro vetraku v kupelni, pracky alebo digestora 😀 v utorok ideme na klbiky a byduci tyzden na poradni nam budu kontrolovat zltacku, dufam ze uz to bude ok slniecka je sice malo ale snazime sa vychytat a solarkovat vzdy ked sa da..
Je tu este dake babatko co sa morduje so zltackou doteraz?
Žienky zdravím vás a chcem sa spýtať,neviete z čoho môže mať malinka zelenú stolicu? Ja mám pocit,že to má odvtedy čo jej dávam asi dvakrát denne Espumisan kvapky,ale neviem naisto,aj som googlila,ale moc som sa toho nedozvedela,nepasuju mi zase iné príznaky,lebo pekne spinka,papa,je spokojná...tak neviem
Zabudla som napísať,že je čisto kojena 😉
@zuzuk22 vy ste ktasne zuzuk.Prajem vela zdravicka krasaviciam.aj nas princ je rad na rukach ale spi aj na sedacke aj v postielke aj vo vajicku no kadetade.
@julinka88 sak ked sa jej tam nebude pacit predam ho tiez 😂 tiez mam satku ale este sa bojim teraz ju tam davat taku malicku...
@gulocka7888
@aandreja dakujeme 🙂
@buchta666 a kojite sa.. Pri kojenych to vraj je celkom caste ze ich to drzi dlhsie, vraj az do 8 tyzdna.. Moj maly bol dost dotlceny a modrinovy po porode a na hlavicke mal aj hematom a tym to aj doktorka odvovodnila.. Ze toho bilirubinu je vela co sa musi rozlozit a ze to ide teda pomaly.. Tak neviem.. Ale tiez doktorke asi poviem nech mu uz zobere krv lebo vzdy na neho iba kukne a ze opalutje ho.. Ale tak to sa lahko povie ale ked skoro vobec nesvieti slniecko ☹
Akurat sme po kontrole a mame 4510 gramov a 54 cm...paradne, 1 kilo za 3 tyzdne....a co je este milsie prekvapenie, mala mi aspon niekedy zoberie cumlik. Som rada, je potom taka pokojnejsia 🙂 a mame masticku na seboroidnu dermatitidu. Ja satkujem kedy sa malej chce do nej 😅 vcera sme tak boli na prechadzke 👍
@aandreja zatial sa len kojime, pribera 200g za tyzden, kaka skoro do kazdej plienky kriklavo zlte kakacky, nasa doktorka tiez na nho len pozrie a vravi ze ked pribera netreba mu krv brat, no ja teda neviem. Ale ta zlta farba neustupuje, tak preto by som bola radsej na istom keby mu zobrala krv

Ahojte...dnes mám krásnych 6týždňov...mamkine mliecko mi veľmi chutí,pekne priberam a rastiem...pri poslednej poradni čo bola v utorok som mala 4330gramov a 55,5cm...ale teraz už mám určité viac...tak vam prajem krásný usmievavy deň kamosi a kamosky 😉😙