Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@julinka88
@sandri
@elisebah91
@aandreja dakujem dievcata 🙂 mala dnes prvykrat zaspala v satke, zabralo to, ze som ju tam dala unavenu.. do troch minut spala... problem vsak bol potom ten, ze ked som ju vyklopila, bola automaticky hore 😂 no nic, bude si musiet este zvyknut 🙂
@majaon ja mám požičanú od sestry, elastcikú ERGOBABY WRAP. Na neskôr plánujem nosič.
@mamuskazuzuska
@sandri
@aandreja ďakujem žienky,ja som ešte neskúsená v nosení,takže asi budem riešiť len nejakú lacnejšiu šatku a ani neviem či sa bude malej v tom páčiť,uvidíme 😉
@elisebah91 diky,asi budem aj ja niečo podobné riešiť 🙂
@majaon popytaj sa v skupinkach k noseni. Len pozor. Na elastik uz budu pomaly tazki nasi a pozor na obsitu metraz v tom by sa ti zle nosilo.
Baby uz ste boli niekto na kontrolu na nožičky?my včera a este musime balit na siroko
Baby my sa hlasime ze od vcera pobedia sme doma uz konecneeeee...
Sice kasel a sopliky este potrva kym zmyzne ale zapal pluc uz nemame.
Dufam ze sa tam uz nikdy nevudeme musiet vratit :(
@veronikapodolska
@lalia87
aj vy mate tie pracky od nosicov az pri krku?lebo ja som skusala ale nemam to na ramenach ale skoro celkom pri krku az.je to pohodlne?neskrti vas to?
@julinka88 aj my musime baliť a dokonca az na 3plienky
@kostrmenka fuuu to by som uz asi musela novy satnik kupovat uz kvoli jednej su jej male bodinka
Baby prosim vas tie co davate probiotika biogaja ako ich davate ? Raz za den 5 kvapiek na lyzicku ci ? A musia byt v chladnicke ci nie ked ich otvorim. Dakujem
@zuzuk22 v chladnicke uz byt nemusia, kedysi museli 🙂 a na lyzicku nakvapkam 5 kvapiek a sup do pusy 🙂
@mamuskazuzuska dakujem 🙂
@lalia87 povedz biogaia kvapky, lebo myslim ze su aj v tabl. forme 🙂
@mamuskazuzuska super dakujem 🙂 lebo videla som ze niektore maminy pisali este nejaky nazov biogaia neviem co 🙂 tak som nevedela ci je nejaky rozdiel v tom 🙂
@lalia87 no dnes ich zacinam davat koli tomu ze ju boli z liekov brusko...a ake davate mlieko ? Ja nastastie kojim len. Dufam mi to vydrzi pol roka aspon ako pri oliverovi🙂
Uz je to lepsie dakujeme. Zakasle uz len obcas 🙂 aj soplily su uz lepsie. Dnes sme boli u drky a bon mi povedala ze este nemame chodit tak som dufala ale tak vydrzime este . a vy sa ako mate ?
@zuzuk22 no super ze sa to lepsi,to sa tesim. Kazdy den som na vas myslela,aj mamine som o vas hovorila aj dnes,ze uz si s malou doma 🙂
My sme dnes boli na kontrole u ortopeda,velmi ma pochvalil ze som sikovna,malej sa nozicka polepsila,ze necakal taky posun tak rychlo,ale stale remenujeme,ale uz sme ai obe na ne zvykli. Kasel uz nemame,len este troska jej sem tam chrci v nose 🙂 v piatok som mala depku,lebo mi za dva dni pribrala len 10g,vcera mi to nahradila,za dva dni 200g 🙂 tak dufam ze to takto pojde uz aj nadalej mame co dohnat,mame len 3600g. A zmenili sme za sunar na odporucanie dr ze z neho sa pribera.
@lalia87 dakujeme zlata si 🙂
Sofi uz kasle len malicko tak sa tesim aj soplikov uz neni tak vela 🙂 dufam ze uz coskoro budeme moct ist aj von konecne lebo uz mi s toho v nutri sibe...aspon ze kamaratka mi berava Oliho von s jej synom. Ze nemusi byt aj on len doma zavrety.
Tak len pekne priberajte🙂 neboj ona to dozenie🙂 bude to modelka ;)
A tesim sa s vami za nozicky len tak dalej 🙂
@zuzuk22 tak aspon ze oli je troska na lufte,ale cochvila uz budete pek e vsetci chodit,konecne zacina byt krasne,nech to tak aj ostane 🙂 a dakujeme 🙂
@bona7 vo stvrtok som ho kupovala a vtedy sme s nim od obeda zacali. Za stvrtok piatok ako som pisala sme pribrali len 10g, za sobotu a nedelu 200g co doteraz sme este ani raz tolko nepribrali,tak som sa tesila. Dnes sa vazime opat,tak som zvedava ci zas budeme stat na vahe alebo sme daco pribrali,dam vediet. A Bebu mas ktoru? Ja som objednala z netu a teraz mam 4 krabice a neviem co s nou lebo sme nakoniec zmenili.

My sme dnes zaspali prvýkrát v nosiči 🙂