icon

Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?

kamajka
12. júl 2007

Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?

nika_ke
10. apr 2008

Zuzi, ty si ma chcela osalit! v kastieli otvaraju uz o 11:00 😅
Tiez ste mi mohli napisat link 😠 , ale ja som macherka, nasla som si to sama 😀

liliandax
10. apr 2008

nika - sem s nim 😵

liliandax
10. apr 2008

uz ho mam 😉 vyzera to oki 😵

nika_ke
10. apr 2008

prave som si kukla na supernavigatore vzdialenost - 23km, ratam takych 35-40 minut, je tam dobra cesta, ak sa mi nebudu motat kravicky a sliepocky po ceste 😀

mne to nebude velmi dobre vychadzat, ale nejak sa vynajdem. Musim dat malej obed uz o 11:30, o 12h musim letiet do poradne v RS, aby som ju stihla do 13h. No a v pizzerke vytiahnem cicuse o 14h 😀

Kocky, bude sa vam to hodit? Lili, odchod z RS cca 13h. Stretko v pizzerke cca 14:45h - to mam este rezervu, kym trafim do kastiela.

nika_ke
10. apr 2008

lili, sikovna 😵

liliandax
10. apr 2008

teoreticky nam to vyhovuje.. ale 1OO% tazko povedat, zalezi od toho, kedy zaspi doobedu.. 😝
budem ho musiet nejako prehovorit 😠 aby zaspal skor 😉

nemyslis, ze ta rezerva je nejaka velka? 😀 to sa budeme tulat po Hnusti hodinu? 😀

nika_ke
10. apr 2008

juuuj, som sa sekla, to malo byt 13:45 😎

nika_ke
10. apr 2008

Lili, tak si povedz, kedy sa vam to hodi ...

liliandax
10. apr 2008

hned som si myslela, ze si sa asi pomylila 😀

ak by sa to posunulo o hodku, asi by sme boli viac ok 😉 ale mi sa prisposobime 🙂

nika_ke
10. apr 2008

vsak to je az buduci tyzden, tak sa este dohodneme.
Len hnustanky akosi zaspali.
Zuzku zrejme muz trapi ...

liliandax
11. apr 2008

pekne rano!

nika - vcera som sa uz k PC nedostala, najskor bol muz a potom som zaspala 😔 Ale pytala som sa ho, ze ak bude ten den doma, on ma v pohode do hnusti vezme, tak by sme nemuseli byt na seba naviazane 😉 lebo nevieme, co si tie nase deturence zmyslia 🙂 Hmm?

a potom naspat by sme sli spolu 😵

kamajka
autor
11. apr 2008

cauky

kamajka
autor
11. apr 2008

ste sa riadne dohadovali včera 😀
ja som už o siedmej včera sla spať, lebo ma strašne bolela hlava.. a ešte stále ma bolí.
dnes som chcela ist do rs podat ten navrh na rozvod, ale nie som si istá či nemusim platit ten kolok,
tak radšej ešte počkam a vyzistim si to. 2tisic korun totižto momentalne nazvyš nemám 😒

Aj nám by stretko vyhovovalo poobede, maly zvykne spať cca od tej pol jedenastej - jedenastej, približne do pol druhej, možno druhej.............. 🙂 🙂 🙂

kamajka
autor
11. apr 2008

haloo kde ste zmizli?

ja idem za dve hodky na bus, pojdem podat ten navrh.
viete mi niekto povedat kde je v RS sud? 😅

nika_ke
11. apr 2008

Kamajka, to s tym rozvodom myslis vazne? Vsimla som si, ze v paragrafoch ti velmi nepomohli ☹

vidim, ze vacsie deticky spinkaju uplne inak ako moja mala. Ja som ratala, ze o cca 15h pojdem naspat, mam hodinu cesty domov 😒 a mne by mala zase vtedy pekne spala v aute, ak by ju vase deturence fajne unavili 😉

Pochopila som spravne, ze Lili aj Kamajke sa hodi stretko v hnusti o cca 14:30?
Zuzka, tebe kedy?

kamajka
autor
11. apr 2008

Nika ano tak nejako... okolo 14:30 🙂

a ano myslim to vážne... čomu moj muž akože stale neverí.

nika_ke
11. apr 2008

Kamajka, tu by to malo byt
http://maps.google.com/maps?hl=sk&q=Okresný+súd...

ooo, snad to hodi na stranku

nika_ke
11. apr 2008

no nic, skus si ten link skopcit alebo si daj do googla okresny sud rimavska sobota a vyhodi ti rovno mapu 😉

drzim prsty

kamajka
autor
11. apr 2008

vdaka Nika už viem kde to asi je.. sak som tam bola pred styrmi rokmi 😅 😀

zuzkafuny
11. apr 2008

Nika... 🙂 ten link je taký dlhý, že smejkov mi zakrýva 😉
Mne to už vyhovuje od Jednej... mne poväčšine spáva malý ako Lili... Napr.: teraz spí, vstane okolo 12hod. a potom sa mu už spať nemchce 😉
Peťka by nemala za kolok platiť... ako žena na materskej... hm... škoda že sa to takto skončilo...
V Sobote máte akciu že dni porozumenia... až sa nemýlim 🙂
Pôjdem si aj porozumievať 🙂 ale to je až dakedy v juni...???

nika_ke
11. apr 2008

babenky, vieti mi prosim vas poradit? Planujem si najat opatrovatelku k Riske na 4hod v tyzdni a potom od januara na 4hod denne. Kolko by som jej asi mala ponuknut? Myslite, ze s 50Sk/hod ma poslu vsetky do muky?

liliandax
11. apr 2008

cafte!

kamajka - ako si dnes dopadla?? 😔 Trafila si na ten sud? skoda, ze som tu cez den nebola, poradila by som ti 😉

nika - mam kamosku tu v RS, ona ma tiez opatrovatelku na 4 hod. denne, tusim 2x tyzdenne.. mozem sa jej opytat, ze kolko plati 😉
A co vravis na ten moj navrh, ze do Hnusti by som sla s mangelom a spat s tebou?? 😅

nika_ke
11. apr 2008

Lili, bola by si velmi zlata, kebyze si sa opytala, vdaka 😉
cesta do a z hnuste moze byt. Moja bude zase vystresovana a urevana po poradni, takze si bude chciet asi zdriemnut a to sa mi hodi na cestovanie. Len neviem, co s nou budem robit 2 hodiny v pizzerke. Asi im postiera dlazku 😀
vy ostatne to mate super, vam uz deticky behaju 😉

idem nas chystat, mam pohovor s adeptom na moje miesto, mam zistit, ci by to vedel robit, inac dobra haluz 😠

liliandax
11. apr 2008

nika - tak drzim palce 😉

s tym odvozom sa dohodneme este, zabudla som, malo by to byt buduci stvrtok? 😅 .. ja som skleroticka 😖

a jasne, ze sa opytam 🙂

kamajka
autor
11. apr 2008

ahojte. tak som vybavila.

že kolok platit musim ale sa mi už nechcelo ist do mesta do bankomatu, tak mi povedala inak celkkom mila pani v podatelni, že sud ma vyzve aby som zaplatila. A že možem žiadať o odpustenie sudnych trovov z nejakeho dovodu, napr. z toho, že som na RD.
No uvidime, ako to doriešim. 🙂

nika_ke
11. apr 2008

Kamajka, takze si navrh ozaj podala? Neviem, ako sa vyvijal vas vztah s manzelom, takze sa nevyjadrim k tvojmu rozhodnutiu. No pre mna si v kazdom pripade odvazna 😉 a drzim prsty, nech sa to vyriesi tak, aby si ty s detickami bola spokojna.

kamajka
autor
11. apr 2008

Nika, dakujem 🙂

Ved snáď ti niekedy o tom porozprávam. Planujem sa sťahovať do RS, tak budem bližšie 😉
ale dalej od Zuzky..... 😒

🙂 🙂 🙂

liliandax
11. apr 2008

ahojte kocky 🙂

aj ja som tu 😉

kamajka - ak sa smiem spytat, ako sa teraz citis? aky mas pocit? 😕 Ale kazdopadne, drzim ti palce, aby si najma s deturencami bola v pohode.

liliandax
11. apr 2008

nika - kuka ti manzel hokej? 😉 dufam, ze KE vyhra 😵

kamajka
autor
11. apr 2008

ahoj Lili.čo ja viem ako sa citim..... čudne...
mužovi to akože vobec nevadí, vraj, či si večer zasexujeme.... 😕 😖