icon

Júl 2008 II. Pridajte sa

maculik
25. apr 2008

Druha cast je otvorena 🙂

lenockaaa
6. júl 2008

mywiel ja to tiez tak podobne vidim 😅 😅

mywiel
6. júl 2008

Zmrzka nie zeby som chcela ale navyberas si? 😀 😉

ajciatko
6. júl 2008

to je ais tym, ze chlapcekovia su lenivsi....

mywiel
6. júl 2008

Monti dnes mi zacal 40tt tak mam este tyzden cas. 😉 🙂

zmrzka333
6. júl 2008

no asi su lenivsi ale tajne som dufala ze moj bude iny

sveva
6. júl 2008

Ahojte baby.

Jeane blahoželáme a prajeme veľa zdravíčka a mliečka.

Mne je od včera dosť blbo. Bolia ma neuveriteľne kríže, bruško mi tvrdne o 106 a aj ma hrozne paly zaha. Aj kontakcie mám také slabšie. Zajtra idem na poradňu tak som zvedavá čo mi povie. 😅

montinka
6. júl 2008

inak teraz som dozehlila ked som zacala bolelo ma brucho ako pri ms ale potom to preslo a boleli ma krize. myslite ze to boli ti poslickovia?

sveva
6. júl 2008

MOntinka určite.

dandy05
6. júl 2008

Jeeej gratulujem Jeane k malickej 🙂
Baby, uz aby sme to vsetky mali za sebou, to cakanie ma zabija ☹

montinka
6. júl 2008

vdaka sveva no teda tak super uz dosli aj ku mne na navstevu.🙂

dandy05
6. júl 2008

hmmm, ja furt nic. uz sa zacinam aj sledovat, doteraz som sa snazila to neriesit, a vobec nic ☹ beham ako lanka, umyvam dlazku, okna, na nakup, proste vsetko ako normalne, len nic tazke nenosim, no, a ziadne pichynie ani bolesti , brusko vystrcene dopredu, ziadne klesanie. 😠 styri mesiace v kludovom rezime kvoli riziku predcasneho porodu, a teraz, ked uz by som aj prijala a doktor povedal, ze uz aj keby, tak je to ok, tak sa nic nedeje.

ajciatko
6. júl 2008

baby tak ja sa lucim a hadam ked ma zajtra prijmu do nemocky uz prideme dcvaja, drzte palce nech to mam co najrychlejsie za sebou 🙂

zabkatt
6. júl 2008

No babulky tak my sme boli v tých TO a sme otvorený na pol prsta, skoro na jeden, ale že to nebudeme siliť, tak skúsime ešte týždeň vydržať 😀 Doktorko bol úplne úžasný aj sme sa zasmialy a posrandovali, že už by som maličkého chcela držať v rukách, tak povedal, že kým odíde na dovolenku, tak ten uzlíček uvidím. Abutaima odchádza 18teho takže budeme vonku v predtermíne a sme na 100% chlapček 😀 😀 😀

zuzula28
6. júl 2008

ahojte mamuľky, pozerala som váš spoločný album a veľmi sa s vami teším, moc, moc 😵 😵 😵 Všetkým krásnym novonarodeným zlatíčkam a ich maminkám želám hlavne zdravíčko a tie, čo už tak netrpezlivo čakáte, tak sa nebojkajte ničoho, všetko bude perfektné a dobre to dopadne...veď tam nemôžu tí beťári ostať na furt... 😵 😵

dandy05
6. júl 2008

Ajciatko, drzim palceky 😉 a cakaaame na spraaavy. Bybizne drzte sa, idem haji.
zabka, ten tyzden to este vydrzte, aj to ma svoje dovody 🙂 ja som na centimeter otvorena uz mesiac a nic sa nedeje.
Baby, dobru nocku 🙂

zabkatt
6. júl 2008

dandy to naozaj? Doki mi povedal že tak 10dní maximálne, tak teraz som z toho mimo 😅 Malého mám už hlavičkou dole a dosť tlačí, no ale necháme sa prekvapiť.

dandy05
6. júl 2008

este som tu xixi 🙂 kukam jednym okom, ci uz vsetky baby spia.
no ja mam skrateny krcok a rizikove, a mala je uz od piateho mesiaca zasprajcovana uplne hlavou dole a stale tlaci. dokonca je tak dole, ze sa jej neda robit ani UZv hlavicky, lebo je uplne dole pod kostou. no, ale zatial sa nic nedeje, tak asi je to v pohode, neviem 🙂 ale ked ti doktor povedal, je dobre mu verit. oni si tie mimca aj tak vylezu, ked sa im bude chciet, ci chceme alebo nie 🙂 neboj, to bude dobre, vahu uz by malo mat dobru a dva tyzdne pred terminom a dva tyzdne po sa hovori, ze je normalny termin 🙂

zabkatt
6. júl 2008

No dúfam, že všetko dobre dopadne, ale keby si videla tvár môjho manžela keď to pred ním doki povedal, tak by ste sa mu krvi nedorezali 😀
Tak sa pre dnes lúčim, lebo maličkému sa nepáči ako som pokrčená pri PC a v noci sme nič nenaspali, lebo manžel oslavoval za kamaráta, že sa mu narodila dcérka a musela som spať so svokrov, tak príšerne chrápal 😀

karamelinka
6. júl 2008

babulky a ja idem zajtra do poradne taka som nedockava nebudem hadam ani spat...aj ja chcem aby mi doki povedal nieco pozitivne... 😉

sloniiicek
7. júl 2008

ahojte babulky. tak sa hlasime este stale 2v1. vikend prebehol vpohode. 😀 sice v sobotu som sa citila horsie a myslela som si, ze to uz nebude dlho trvat, ale teraz sa citiim vyborne a zase mam pocit, ze vydrzime az do stredy. 😀

zabkatt
7. júl 2008

Ahojky ja idem za chvíľu tiež do poradne, tak uvidíme čo môj doki povie, nezávislé od toho včerajšieho 😀 Až ma mrle žerú. Už dva dni nespím, brucho mám jak kameň a všetko ma bolí. A to sme až zajtra 38tt, tak potom napíšem ako som dopadla. Malý v noci vystrájal ako nikdy, muž bol z toho totálne mimo, že takýmto spôsobom bude vonku cupi lupy 😀

sloniiicek
7. júl 2008

zabkatt - tak sa drzkajte. snad donesies dobre spravy. my ideme az v stredu. a mam si zobrat aj veci preistotu so sebou.

zabkatt
7. júl 2008

slonicek ale ty máš na to tt a my ešte nie 😲 Ale neva, hlavne že maličký zodpovedá pôrodu, tak sa už aj radujem, tak uvidíme na odpoveď doktorka, dúfam že po všerajšom vystrájaní maličkého to už nieje na 2prsty 😀 Ešte musím stihnúť príjmačky do tej škola 😀

sveva
7. júl 2008

zabkatt Eliška sa narodila koncom 37tt a je zdravučká. Ono môžeš už kľudne rodiť.
Ja idem tiež dnes na poradňu, tak som zvedavá čo doky povie. Dúfam, že ste otvorená na 2 prsty. To budem celá happy. 😀

sloniiicek
7. júl 2008

ja som bola vo stvrtok na 1 prst (1,5 cm) 😀

zabkatt - a kedy mas termin prijmacok?

zabkatt
7. júl 2008

Až 17teho. No ako sa to vezme to až. Pre mňa na učenie málo, kým maličký vylezie veľa 😀 Tak pa pa podám info keď sa vrátim. Suseda kričala včera že ak sa vrátim 😀

zmrzka333
7. júl 2008

dobre rano bruska, tak ja stale nic. Tajne som dufala ze to v noci na mna pride ale nic. Mame dnes prve vyrocie svadby tak cela rodina cakala ze dnes porodim a ja nic. Tak som skoro nic nespala lebo som sa kontrolovala ci to na mna nejde. No a neprislo

mywiel
7. júl 2008

10.7. je spln mesiaca aby sme zrazu vsetky nerodili...? 😀 😅

zmrzka333
7. júl 2008

Mywel mne sa do 10 nechce cakat ☹

sloniiicek
7. júl 2008

zmrzka - mne kamoska tiez tipuje 7.7., ale zatial to tak nevyzera. 😀