icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

samayka
26. máj 2010

nooo.. čítala som .. žienky a voliť pôjde kto??

16:10 budíček.. ako ináč... s plačom. chrúúústik môj ubolený...

bežím, ozvem sa ešte..

majkas
26. máj 2010

no u nas je obed furt v pohode ale ovocne pyre sa jej asi uz prejedlo pri tom vymysla najviac. uz jej striedam ze jej dam hrusku alebo jablcko len na kocky pokrajane a to papa pri hrani len tak vzdy zje menej ako ked jej to postruham

brusinka.pusinka
26. máj 2010

pa Luci cmuk Natce 😵
Majky tak u nás mazlení Františka a plyšáku na denním pořádku i pusinkování a spinkáme s medvídkem od narození 😉

inneska
26. máj 2010

no sused dokosil, tak som znova otvorila okno...ostalo pekne, ale otras dusno 🙄 a zase pre zmenu začal bliakať rozhlas 😠 aaaach jaaaaaaaaaj...

brusi...malá je proste super, nemá chybu..a bába je dobrá, aj u nás sú bábiky v oblube 😀 dúfam, že to nič neznamená 😀

majka...no sviňuchy sú tí poliši, sú vždy tam kde ich človek najmenej čaká 🙄 a tešíme sa aj na vás na stretko 🙂

samy..kočík už vysmradol?? 😅

majkas
26. máj 2010

sranda jake su tie deturence fakt kazde ine

samy sak volby su od 7 do 22,ci nie?

brusinka.pusinka
26. máj 2010

Sýkorku hlaďkáme 😉 ahoj A ahoj Samy 😉
Majky tak u nás jí opravdu moc dneska dva talíře polívky a pak se dojedla křupkami 😀 😀 😀

majkas
26. máj 2010

inac ak by ste sa nevedelirozhodnut tak hla http://www.pravda.sk/volicomer.asp

prave si to citam, som zvedava co mi vyjde

brusinka.pusinka
26. máj 2010

Inesko dík a nic neznamená muj bráška Janisek jezdil i s kočárkami a převlíkal panenky nosil zástěrku a vvařil v kuchyňce a je to chlap se vším všudy ale když vidí mrňousky tak je celý zjihlý 😀
A majky jojo jsou každý jiný a tak to má bít 😉

inneska
26. máj 2010

samy..tak nech sýkorka neplačká 😉 a voliť koho?? mne to tam príde ako jedna velká banda...proste neviem koho...asi by som mala to najmenšie zlo 😝

brusi..asi vediete v tom, kto spapá najviac 😀 my sme už dávno na čele neni 😝

inneska
26. máj 2010

majka..dala som si ten test..3 strany mi vyšli nad 50%, zvyšok v rozmedzí 63-65%..tak koho voliť?? 😀

brusinka.pusinka
26. máj 2010

no my jsme otesánek budem bojovat s Trakyním Matějkem 😀 😀 😀 😀 je to opravdu velký jedlík naše Karamelka ale uplně stejně papkal náš Domiš, takže nic nového pod sluncem a zuby také žádné nemáme, takže smůla nemůže žužlat maso 😀 😀 😀 to jediné mixujeme 😀

majkas
26. máj 2010

inn aj mne a prvy mi vysiel smer co urcite volit nejdem

majkas
26. máj 2010

brusi a jaku polievku ste dnes varili? daj nejaku inspiraciu

brusinka.pusinka
26. máj 2010

Majky povařila jsem uzené neslané masko ( pokud neseženeš tak stačí jednou vyvařit dospělím a podruhé mimiskovy ,pak není slané) s bramborkem a zeleninkou a těstovinovou rýži a zelenou petželkou 😀 sblajzla 2 talíře husté polévky asi 400 ml příkrmu 😀

majkas
26. máj 2010

dik brusi, a to udene masko je bravcove?

musim uz aj ja zacat s nejakymi koreninani/bylinkami, zatial varim furt len cisto bez prichuti

brusinka.pusinka
26. máj 2010

Majky jo vepřové masko ale můžeš dát i hovězí nebo drůbeží 😀 😀 my používáme majoránku, bazalku,petrželku,pažitku atymián a rozmarýn zelený mám v truhlíku a libeček 😉

ozi
26. máj 2010

ahojte babuľky 😉

gratulky Riškovi k 11-tim mesiačikom 😵 😵 😵

my sme boli dnes na očkovaní na Prevenar 😝 , ale zvládla to perfektne 😉 , máme 7500 g takže taký drobček 😕
chodíme už krásne každým dňom viac a viac dnes už z izby do izby a nazad 🙂 , zlatá je ako sa z toho teší
zúbok sa nám prerezal tretí, a vyzerá to tak, že ide ďaľší ak nie dva

majkas
26. máj 2010

ahoj ozi, tak gratulka k chodiacemu drobcekovi 🙂

brusi ja nemam nic zasadene tak len susene ale sak sem tam aj kupim cerstve bylinky

a prave sanasa princezna zobudila tak idem k nej
papa

majkas
26. máj 2010

juj a ja som zabudla dneska pogratulovat Riskovi, tak teda vsetko najk dnesnemu vymesaciu 😉

brusinka.pusinka
26. máj 2010

ozi ahojky no pěkná váha a zoubky gratulka my také chodíme a je to čím dál pevnější zachvíly ji ani neuhlídám jak bude rychláá 😉

ozi
26. máj 2010

majkas, dík 😉 a papa 🙂

práve tiež riešim, čo zajtra variť 😕 , chystám sa polievku z červenej čočky a druhé? Zatiaľ nevieeeem 😖

ozi
26. máj 2010

brusi tak to Karamelka pekne skoro začala, šikovnica je to 😉

brusinka.pusinka
26. máj 2010

Ozi jojo přesně v 9 měsících a 10 dnech 😀 😀 😀 a my zítra děláme segedín s nokami a hovězí polévku s kapáním 😀

ozi
26. máj 2010

my sme mali 10 a 5 dní 😉

brusinka.pusinka
26. máj 2010

Také si šikulka pospíšila 😉

ozi
26. máj 2010

ale riadne začala teraz, pred dvoma dňami

ozi
26. máj 2010

no ja idem off, je dáka mrzutá od toho očkovania, spala iba pol hodinku, a Samko mi nechce spávať poobede, iba tak po dvoch troch dňoch ho odvalí, a som sama, tak bude veselooooo 😝 , majte sa 😉

lucim
26. máj 2010

no,. chlapi su na trojkolke, idem zehlit ..
a jasne ze cestou na stretko treba ist do volebnej miestnosti, to je podmienka ucasti. 😀
majka, mne vyslo jednoznacne to, co budem volit, ja som praviciarka. 🙂 sas.
my sa s hrackami tiez nemojkame, obcas zuzleme usko alebo nohu comukolvek, alebo mavame ostosest mojkacim zajacom. 🙂
ozi, chodkina ockovanie zvlada dobre? my sme boli vcera a doobeda mi trosku teplotkoval.

ozi
26. máj 2010

@lucim ahojky, očkovanie zvládla dobre, zaplakala pri pichnutí a hneď prestala, potom však spala v kočíku asi pol hoďku, a keďže aj doobeda spala takých 40 minút, tak bola mrzutá, ale teplotu nemala. Samozrejme ju odvalilo o pol ôsmej a Samka tiež, takže už spinkajú, ja pôjdem dačo ešte porobiť, aj tak ma odtiaľto vyhadzujúúúú 😝 , a že ja som ho dostala na narodky 🙄

majte saaaa 😉

zmurkaz
26. máj 2010

Ahojky kočandy ... čvo je že tu nikoho? 😕