icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

traktor
20. nov 2009

lucim nas matko sa uz pomaly ani do postielky nezmesti...a to niezeby bol taky velky ale tolko hraciek tam ma...on to miluje mat okolo kopu veci a stale nieco stiska...

traktor
20. nov 2009

ale aj tak najvecsi uspech ma ked je na holo a uvidi si nohy...vtedy nepotrebuje ziadne hracky...bude sa aj hodinu s nimi vykecavat, pusinovat si palce...okusovat...musim natocit to mliaskanie 😀 ...alebo zeby som ochutnala co mu na tych nohach tak chuti? 😀 😀 😀

lucim
20. nov 2009

traky ja matka len teraz davam pravidelne - uz druhu noc do postielky, musela som z nej vsetko poodpratavat, co tam bolo poodkladane ... ale hrazdicku som vymyslela super, mame taku molitanovu tyc s uchytkami a privezuje sa suchymi zipsami, a posuvam ju na noc nahor. normalne ti to je dobre, ked som znizila tu postielku a pricucla k nej nasu.

kochi uz mozeme kukat foto?

lucim
20. nov 2009

jaaaaj, som si spomla, mam super video, mala by som ho hodit na net.
natoc. 🙂

traktor
20. nov 2009

tk matko spava v postielke od zaciatku..co som aj rada lebo moj mm sa moooooooooc koti 😀 asi ma bujne sny 😀

lucim
20. nov 2009

uz to taham do pc, ale neviem, ci sa mi to dnes zadari ... pri tom nete ...

to vies, mam prve dieta, mojkadlo moje. 🙂

traktor
20. nov 2009

ja mam 2 super videa ale su otocene...a neviem ich otocit...musim pockatna tetu kym pride / od nej mam fotak/ a ci sa to nedaotocit...som brala na dlzku a do pc mi to stiahlo naopak... 😅 ..

traktor
20. nov 2009

lucim j mam 4 a tiez je mojkadlo... 😀 😀 a co je uzasne aj baby ked pridu zo skoly ani sa nevyzlecu a uz ze...daj mi ho na ruky, nech si ho vystiskam 😵 😵 😵

lucim
20. nov 2009

to musi byt u vas take zlateeeeee 🙂
este sa ti nechce spat?
ja taham to video

traktor
20. nov 2009

ja spim malo..uz som pisala...2 hodky natvrdo a koniec

traktor
20. nov 2009

oni maju matka ako zivu babiku...niekto si kupuje baby born my mame matka 😀 😀 😵

traktor
20. nov 2009

koch mala je krasna x-

lucim
20. nov 2009

jaaaaj 22 minut vraj aaach jo, ale aj ja nejak malo spavam, ani to nocne kojenie mi nevadi, pokial sa medzi tym nebudi ... 🙂
som minule pocuvala ako sa bavili segra s neterou, ze ja mam taku predpotopnu babyborn, nic nevie, ani kakat. 😲 😀

traktor
20. nov 2009

inac teraz robia uz take babiky ze fakt ako zive...to nie ako ked som bola ja mala...som sa tesila ked som dostala babiku co zatvara oci.... 😀 😀 😀 to bol hit... 😀

lucim
20. nov 2009

aj druhu ruku mam nakreslenu ...
jasom nechcela babtkove babiky,jasom ich obliekala a ucila . 🙂

kochanski
20. nov 2009

tak konečně jsem přihodila ty nové fotky, kuky🙂

mezitím jsme bumbaly a teď se vzteká sama v postýlce, protože nechtěla spát 🙂

https://www.modrykonik.cz/album/album.php?vAlbu...

https://www.modrykonik.cz/album/album.php?vAlbu...

traktor
20. nov 2009

ja so chcela...a mama so mnou isla do kojeneckeho ddelenia a kupovala mi dupacky, kosielka a predavacke hovorila, ze to je pre dieta v rodine... 😀 😀

traktor
20. nov 2009

tie druhe fotecky som uz videla 😵 a tie prve nie ale je krasna a tiez taka okruhlucka mackova 😵 😵 😵

lucim
20. nov 2009

konecne nahrate

https://www.youtube.com/watch?v=iJaY2xruGUk

idem kuk to kochi 🙂

traktor
20. nov 2009

je uuuuuzasny 😵 😵 😵 😵 a ten nazov co si dala tomu videu nama chybu 😀 😀 😀

lucim
20. nov 2009

traky dakujemeee, fakt to robil asi hodinu a medzitym na mna mrkal, ci ho sledujem a rehnil sa 😀

kochi mala je kuzelna, a aj ty si zlatunka, taka spokojnucka krasna mamina. a fakt je tam vyyyrazna podoba s tatinkom. 😵 😵 😵ale aj s mamkoiu. 😵

este hadem foto do tigrieho klubu. ...

inneska
20. nov 2009

ešte nespite?? 😀 😀

lucim
20. nov 2009

ja nee 😔

inneska
20. nov 2009

ja že tu bude ticho a tu to žije 😀 som sa zabudla na FB, sa priznávam 😝 erik zaspal niečo po 23...

lu...maťko je statný bojovník 😀 😀

kochi..zuzka je krásnunká 😵 😵 😵

traktor
20. nov 2009

ani ja nie 😀

inneska
20. nov 2009

ani ja nie..a ani sa mi akosi nechce...jáj a erik bude ráno buntošiť, tak zase toho moc nenaspím 😝

traktor
20. nov 2009

cakam na sefa tigra nasich tigricat 😀

inneska
20. nov 2009

tak počkám aj ja 😀

traktor
20. nov 2009

som ta spominala...a ty len farma...a na kona zabudas...aj on potrebuje na...skarede slovo ...napapat...musis sa mu venovat 😀

lucim
20. nov 2009

kuk na plavky, aj my mame tigrov dres. 😝
http://www.facebook.com/photo.php?pid=401534&l=...

inn 😉