Júnové bábätka 2018
Ahojte. Nenašla som skupinu jún 2018, tak som sa rozhodla ju založiť. Zatiaľ velmi potichúčky sa tesime. Mam dostat v piatok, no prvý pozitívny test som mala včera, pridávam fotku. Podľa kalkulačky nas bude viac 8.6.
Mam uz tri detičky, no napriek tomu sme bábätko velmi chceli a ,,pracovali na ňom,, vedome 3 mesiace ❤️
@natalia137 ahojcek, chcem ta povzbudit, tiez mam za sebou jedno nevydarene tehu a tiez mi vobec nebyvalo zle a ani teraz nic len pupek rastie a teraz som uz 22tt. Vobec nemysli na to co sa moze stat. Tes sa z toho ze sa to podarilo. Inak ja som od konca 9 tt pocuvala srdiecko cez anglesound a bola som spokojna , drzim palce
@zuzana1917 to by bolo perfektnééé 😍
Ahojte tehulky, aj sa ja sa pridavam k vam. Som v 8mom tyzdni, takze niekedy v juni by to malo vypuknut 😉
Zle mi byva uz menej, ja som mala hlavne pocity hladu, ale az take, ze mi bolo strasne nevolno. Tak sa snazim stale nieco zut a zda sa , ze to pomaha. Inak som stale unavena.
@natalia137 urcite ta cakaju dobre spravy ;) Nic ine si ani nepripustaj 🙂
Keby som sa mala strachovat a bat, co bude, ked som si fakt presla peklom v auguste, tak by som sa zblaznila, mna caka kontrola v utorok, ale verim, ze to babatko, co v auguste odislo, da na nas pozor a ona nam poslala tohto drobceka, aby sme mohli dalej zit a nie prezivat ;) Tak mysli pozrivitne a urcite vsetko dobre dopadne :*
@natalia137 teraz som v 7tt, v auguste sme prisli o dverku v 22tt, takze mam za sebou porod, nasledny kyret a vsetky tie neprijemnosti s tym spojene :( Ano otehotnela som hned na prvu ovulaciu po porode a lekar ma upokojil, ze pokial by telo nebolo pripravene, nepodarilo by sa to ;)
@natalia137 velmi sa tesim, ze bolo vsetko ok ;) ja idem v utorok na kontrolu, tak som zvedava, co nam pan doktor povie ;)
Super že je piatok. Teším sa ako malá. Stále sa cítim veľmi zle, tak verím ze cez víkend si trochu oddýchnem.
Ja som dnes prvykrat udrzala jedlo az o tretej ;) tiez mi je mizerne...
@zuzulak11 super 🙂 ževraj to má pomaličky ustupovať, ale nejako to nepociťujem 😂 a najhoršie je to v práci :-/
@lienkatrojbodkova ja to mám tak isto. V práci si len podávam kľučku s WC. A tam len trpnem, aby ma nepočula nejaká kolegyňa ako zvraciam.
@lienkatrojbodkova v predchadzajucich tehotenstvach som mala silne nevolnosti do 18tt a do 20tt :( a dnes mal zvysenu teplotu 37,2 lekar mi vsak neodporucil ziadne lieky, veaj len vylezat a oddychovat 🙂
@zuzulak11 tak skús oddychovať 🙂 ale asi to neni také jednoduché, že?
@anulka210 tiež furt chodím na wcko a trpnem aby ma tam niekto neprichytil.....lenže v piatok som už nedobehla, našťastie mám umývadlo v kancli a bola som tam sama 🙄 poobede a k večeru je to najhoršie.
A u nás sa teraz roztrhlo vrece s oslavami. Samé narodky, chaty aj svadba.....každý víkend niečo. Včera na oslave som v kuse chodila von do kríkov 😂 hádam majú obgrcaný celý dvor. Ale keď sa nenajem, je mi ešte horšie, až kŕče mám. Ale nevadí, pripravila som sa na to, že mi bude až do konca zle. Potom, čo mám za sebou, radšej budem grcať v kuse, len nech bábo rastie a je zdravé. Kedy máte najbližšiu kontrolu? Ja sa už neviem dočkať. Ani neviem, čo sa na takej poradni robí. @zuzulak mohla by si trošku "ozrejmiť", ako prebiehajú poradne? Držte sa baby

@lienkatrojbodkova vzdy nosim moc, lekar mi robi zakazdym sono a pomeroa babatko, spyta sa na moju akualnu vahu a predebatime aktualne problemy, ktore ma trapia ;)
No ja idem na poradňu v utorok. Teším sa, že konečne uvidím bábo.
Ahojte , rada sa k Vám pridávam aj na modrom koňovi . Dátum pravdepobne mám 8.6. . 🙂 a čo vy ? Ako sa inak cítite? Nejaké zmeny ? Je tu niekto z Kysuc? Pekný večer 🙂
Mne je posledné dni tiež strašne zle s najhoršie je ze neviem ani spávať a rano má staršia skoro budí. Takze som aj strašne nervózna :( štvrtok sa dozvieme či bude jedno alebo dve bábätka 🙂 aj keď si pomaličky zvykám aj na myšlienku ze možno budu dve zatiaľ má to dosť desí 😂 Tak uvidíme
Je tu niekto, kto cíti nejaké zlepšenie nevolnosti? Ja som momentálne 10+1tt., ešte minulý týždeň to bolo úplne zúfalé, manžel mi cez víkend kúpil homeopatiká, Antimetil sa volajú a môžem povedať, že je to lepšie. Dovtedy som mala problém vstať, ako som sa zdvihla, uz som išla. Teraz spravím aspoň niečo, doteraz som nebola schopná fakt nič. V utorok idem k doktorovi, tak som zvedavá, dúfam, že bude všetko v poriadku. Lieky, ktoré som brala pri dcére uz nie sú dostupné, tie mi naozaj pomáhali ☹, ale to už je 8 rokov 🙂
@majkosofinka ahoj ja som dnes presne 10 tt, uz asi dva tyzdne mi je "lepsie" uz mam len zaludok na vode a vecer mi je zle ... pomaha mi coca-cola , viem ze neni zdrava ale je mi potom trocha lepsie..
@radulka88 no snáď to už bude len a len lepšie, tiež si dám aj kofolu alebo nieco podobné, ráno nalačno zvraciam pravidelne, potom sa to ako tak dá a večer to býva najhoršie....
@majkosofinka ja sa aj v noci budim ako mi je zle ...pravidelne uz viac ako dva tyzdne som v noci hore potom som cez den unavena , aaaaale my to dame 😊
@radulka88 určite, už sa to bude uberať len tým správnym smerom 😉
Tak baby kontrola za mnou 🙂 je tam len jedno zdravé veľké bábätko 🙂
@zuzana1917 u nas rovnako ;) Len mam za sebou hrozny den, led sa mi spojila strasna migrena s nevolnostami a neudrzala som za cely den v sebe ani vodu :( Uz mi lekar odporucil, ze ak to neprejde, rovno na infuzky do nemocnice, ale chvalabohu sa mi dnes polepsilo ;)
@zuzulak11 no mna tiež dnes trápi strašná migréna a je mi na nič cely deň :( akurát sú u nás naši tak aspoň mám pokoj od malej 🙂 chlap vari už 3 hodiny a strašne sa z toho teší ze aké to bude dobre a mna naťahuje z toho 😂🙈 tak som zvedavá či sa premozem aspoň niečo zjesť

Ahojte ja som bola dnes u dr. A som 7-4 všetko Ok len o 10 dni mám prísť znovu lebo sa jej zdalo ze sú tam 2 🙈 Ale nebola si istá