Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Podla mna to nema vplyv
Ja co si pamatam pri synovi magnezium som mala vysadit pred terminom.neviem ci sa berie teraz stale az do porodu.ale ako tu pisete tak asi ano
@adrianita1 dnes som sa na to pytala pediatricky, ze sa este nestretla s tym, aby bolo dieta hypotonicke kvoli magneziu, po precitani prispevkov som sa bala. Ale aj v predoslych teho som brala vysoke davky mgn a deti boli cule a v poriadku 🙂 a ze do 37.tt ho mam isto brat
Tak to je dobrá správa. Moja dcérka bola tiež v pohode. 😊 Povedala mi to dula, tiež som bola prekvapená. Nuž človek dnes už naozaj nevie. Vždy je dobré si to overiť. 😊
Zdravím. Je tu nejaká baba,ktorá rodí na Antolskej v BA? Cca 16.6.2016 mám termín. Vdaka
..ahojte ked riešime tuhnutie bruška 🙂...nemáte problémy s MIKÓZOU?....ala
Ahojte baby tak u mna poradna nedopadla moc dobre mala je mensia ako by mala byt meska o dva tyzdne som v 28 ale ona len 26 tyzdni. Nemate tiez niktora nieco podobne? Co vam nato povedala doktorka? Dostala som magnezium ak do 2 tyzdnov nepodrastie idem do nemocnice 😡
Tak dnesna kontrola. Prisny kludovy rezim, pretoze sa mi skracuje krcok. Nasadila mi magnezium a zajtra idem na sono, aby mi presne premerali krcok. Maly je v pohode, srdiecko pekne bije.
@adrianita1 a ked si mala skrateny krcok, stacilo len lezat, oddychovat? Mne dnes zistila skracovanie
Baby, aj vy ked sa najete tak mate pocit ze ste prave zjedli slona? 😀 zatial som pribrala 8kg ale mam pocit ze ovela viac..
Ahojte baby co užívate magnezium ake uzivate? Ja som dostala Magnosolv uz ho beriem dva dni ale neako my nesedi som z neho strasne unavena cely den asi my vadi neaka pridavna latka tak by som si zmenila za iny. Ja som ho dostala koli tomu ze mala je mensia o 2 tyzdne ako by mala byt.
Ahojte dievcata. Aj my mame za sebou kontrolne sono - vsetko v poriadku, maly vyzera byt ok a aj velkost. Brusko mi tiez tvrdne ale nesposobuje to velke problemy a krcok drzi... Tiez beriem to obycajne magnezko - kedy mi napadne 😉 ale vo vseobecnosti ma ukludnovat tak ak niekoho moc utlmuje tak asi je lepsie brat ho vecer.
Biba ja by som sa skusila zatial neznepokojovat. Vela zavisi od toho ako to nameria, ake presne maju sono.... ale tiez mi gravel lekar, ze ked sa javi rozdiel 2 a viac tyzdnov tak to podrobnejsie sleduju....
@kakatulik a @mala_dracica ja ho užívam az vecer ked idem spat ale rano vstanem strasne unavena ako keby som vobec nespala dnes lezim cely den co som taka unavena. Su v nom pridane nejake sladidla a ja vobec nejem dlhodobo cukor tak ci my aj to nesedi. No mne robila sono len moja doktorka a az o 2 tyzdne idem na velke sono a ze tam sa uvidi a do vtedy mam preto brat to magnezium ze aby podrastlo male.
https://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/ma...
@biba3131 presne toto magnezium to je 🙂
Mne predpisala dr Magnerot - beriem rano a vecer+ mam pit jednu flasu Magnezie denne

Ahojte, k tomu magneziu. Ja som pri dcerke mala problém, skrátený korčok + bolesti v podbrusku a od 20 tt som bola na rizikovom. Brala som vela magnezia. Mala sa narodila uplne zdrava ale je super akčná ako duracelka 😊😜. Avšak moja dula mi povedala, ze vela magnezia naozaj moze babatku uškodiť. Môže byt hypotonicke a potrebuje vojtovu metódu - cvičenia. U nás sa to na šťastie nestalo. Inak ste tu niekto z NR a okolia. Chodi tu niekto na predpôrodnú prípravu k Jahnatkovej?