Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@adrianita1 ,dnes som bola po týždni na kontrole,som povedala ako sa citim a že skrátil sa mi krcek o pol cm a je mäkký,tak zajtra idem do nemocnice,
@m_j_m všetko bude v poriadku, ber to tak, že práve ten pobyt v nemocnici Ťa trošku stopne a "oslobodi "od povinností. Vesmir nás vždy zastaví v ten správny čas pre naše najvyššie dobro. ..
@m_j_m ahoj, tak to mi je luto. Ale hlavne, ze budes v klude. Ja som pri prvej dcerke mala skrateny krcok uz od 20tt a mala som kludovy rezim. Nakoniec som rodila v 40tt 🙂 ... takze trosku polezis a mozno sa to upravi. Drzim palce.... kazdopadne za par tyzdnov budeme mat nase uzlicky statia v naruci 🙂
Ahojte, chcem sa spýtať ako ste na tom so striami? Máte? mne sa včera urobili zo dňa na deň a to sa teda naozaj poctivo krémujem. Som z toho dosť smutná? Myslíte, že niečo na to pomôže, prípadne ich zmierni?
Striam sa nevyhnehnes, neexistuje ziadny krém. Záleží od koze. Niekto sa moze natierat do nemoty a ma a niekto sa nenakremuje celých 9 mesiacov a nema ani jednu. Bohužiaľ, ale je to tak. 😨
@kvikina087 ahoj. Tiez sa kremujem pravidelne kazdy den. Zatial na bruchu nemam ale na prsiach uz sa mi spravili. Pouzivam krem Elasti Q, ale teraz som si kupila v DM uplne ten najlacnejsi Babylove-Mama(olej)- tak skusim ten..ale tiez si myslim ze kremy asi nepomozu..ide o kozu..ale natieranim je zas koza aspon elastickejsia-takze natierat si brusko a prsia podla mna neuskodi..aj ked obycajnym telovym kremom
@lilian23 No asi to tak bude, komu sa vytvoriť majú tak sa vytvoria... :( ale veľmi ma to prekvapilo.... lebo práve včera som sa s kamarátkou rozprávala, že super, že mám krásne bruško a zrazu večer pozrem a celý spodok popráskaný :( Pritom som necítila, ani žiadne pnutie ani nič. Ale tiež pre istotu krémujem ďalej
@kvikina087 krémovat každopádne treba, aby bola koža pružnejšia, ale je pravda, že záleží od typu pokožky. Ja používam tiež ten olej Babylove a som spokojná, nie je moc mastný a aj príjemne vonia.Pri druhom dieťati sa mi tiež zo dňa na deň spravili :(
Keď už sa spravia , je aspoň výhoda, že časom vyblednú. . .
@kvikina087 ozaj to od pokožky závisí..ja som sa pri prvom len tak raz za 3-4 dni pekne nakrémovala a nemám jedinú striu.. Teraz podobne, sem tam sa nakrémujem a nič zatiaľ.. Skús sa opýtať v lekárni na prípravok, ktorý zmierňuje strie, vedela som o jednom, ktorý vraj veľmi pomáhal už na vytvorené, jasné že nezmizli, ale výrazne sa prispôsobili farbou k pokožke a stiahli sa, no vôbec si už nepamätám názov. Ak sa skontaktujem s kamarátkou ktorej to pomohlo, dám vedieť..
Ďakujem baby. Skúsim sa spýtať v lekárni. jannullka1 ak by si vedela od kamarátky názov budem rada.
Ja mam Biol.... A zbledli.. Po prvej mam strie az nad bruchom teraz sa mi zatial nove este neporobili ale mala som ich fialove-ruzove a po pouzivani Biolu zbledli na bielo... Nic moc ale kwd uz maju byt tak nie take vyrazne 🙂
Ahojte kolkobvsxili drobci nabusg v 30 tt? Nas ma len 1123g...
V 31 tt 1680 😉
Nas mal v 31tt 1630g
Naša bábika v 30tt 1500g
Naša mala v 30. tt 1320 g
V 30tt mal 1480g,skoro 1500
Naša mala v 31. tt 1 496 g 🙂
Náš malý má teraz som v 30 + 3 tt 1535g 😉
Nelinka v pohode. Vidis ze tam nie su velke rozdiely. A nemôžu byt predsa vsetky deticky rovnake 😵
Naša krpaňa v 30.tt 1653g 🙂
@mala_dracica dakujem za radu, za t
@mala_dracica pardon 🙂 prstiky sa mi zvacsuju a klikaju na nespravne tlacitka hehe..za tyzden mi ten hemoglobin narastol z 86 na 92 a doktorka usudila ze si mam dat 2*1tbl pokial ma bude zapekat nemam trpiet a znizit opat na 1*1tbl 🙂 citim ze mam trochu viac energie ako pred tyzdnom 🙂
Ahojte. Ked je taketo upršané pocasie, normalne mam strach aj z pôrodu 😀 . Vy sa nebojte? Ved sa nam to uz blíži. 😕 ak ked sa uz hrozne tesim na drobca, ale aj tak. Som sice 3 -'rodička, no v ZA budem rodiť 1 x . Nikoho nepoznam, tak dufam, ze to dobre dopadne.
@evidielko som rada ze sa ti polepsilo. Mne sa ten krvny obraz veelmi pomaly zlepsuje. Ale zaludok mam trochu rozhodeny a nezapeka ma, skor naopak....
@paloma76 Ahoj. Ja som tiez 3-rodicka a vyzera to tak, ze pojdem 1.krat do ZA. Som sa akurat dnes prihlasila na predporodnu pripravu... pani ze dost neskoro volam ale nasla mi este miesto 🙂 A zatial sa nebojim ale ani sa necitim pripravena....
A kedy mas termin ? Chodíš uz aj na ozvy?- pásy? Ja na predpripravu nechcem chodit. Som zdrav.sestra a robila som 6 rokov na gynekologii, ale nie v ZA.

Som v 32 týždni.dnes má dosť páchali na lavej strane akokeby vaječník.je to normálne? A tiež som mala slabý hnedý vytok. Vdaka za radu. Mala zatial kope...