icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

tote
18. apr 2016

Som v 32 týždni.dnes má dosť páchali na lavej strane akokeby vaječník.je to normálne? A tiež som mala slabý hnedý vytok. Vdaka za radu. Mala zatial kope...

ivanka15
19. apr 2016

Baby nemáte niektorá záujem o tieto vitamíny? Balenie je otvorené, používala som ich 12dní, potom som ich vysadila a prešla na iné. Balenie obsahuje 98tabletiek. Expirácia 06/2018. PC 20,79€. Predám za 12€

m_j_m
20. apr 2016

@adrianita1 ,dnes som bola po týždni na kontrole,som povedala ako sa citim a že skrátil sa mi krcek o pol cm a je mäkký,tak zajtra idem do nemocnice,

uglybetty1234
20. apr 2016

@m_j_m ahoj, ja ten isty problem, ze mam skrateny krcok, ale nastastie len doma v klude na lozku s magneziom.
@tote ahoj , ja som tiez zacala spinit. Chod na kontrolu, nech ta pozrie doktor. Ja som mu hned volala v ten den a hned nakazal ziadne fyzicke vypatie, chodenie, prepinanie.

azurmanka1
20. apr 2016

@m_j_m všetko bude v poriadku, ber to tak, že práve ten pobyt v nemocnici Ťa trošku stopne a "oslobodi "od povinností. Vesmir nás vždy zastaví v ten správny čas pre naše najvyššie dobro. ..

adrianita1
autor
20. apr 2016

@m_j_m ahoj, tak to mi je luto. Ale hlavne, ze budes v klude. Ja som pri prvej dcerke mala skrateny krcok uz od 20tt a mala som kludovy rezim. Nakoniec som rodila v 40tt 🙂 ... takze trosku polezis a mozno sa to upravi. Drzim palce.... kazdopadne za par tyzdnov budeme mat nase uzlicky statia v naruci 🙂

kvikina087
21. apr 2016

Ahojte, chcem sa spýtať ako ste na tom so striami? Máte? mne sa včera urobili zo dňa na deň a to sa teda naozaj poctivo krémujem. Som z toho dosť smutná? Myslíte, že niečo na to pomôže, prípadne ich zmierni?

paloma76
21. apr 2016

Striam sa nevyhnehnes, neexistuje ziadny krém. Záleží od koze. Niekto sa moze natierat do nemoty a ma a niekto sa nenakremuje celých 9 mesiacov a nema ani jednu. Bohužiaľ, ale je to tak. 😨

lilian23
21. apr 2016

@kvikina087 ahoj. Tiez sa kremujem pravidelne kazdy den. Zatial na bruchu nemam ale na prsiach uz sa mi spravili. Pouzivam krem Elasti Q, ale teraz som si kupila v DM uplne ten najlacnejsi Babylove-Mama(olej)- tak skusim ten..ale tiez si myslim ze kremy asi nepomozu..ide o kozu..ale natieranim je zas koza aspon elastickejsia-takze natierat si brusko a prsia podla mna neuskodi..aj ked obycajnym telovym kremom

kvikina087
21. apr 2016

@lilian23 No asi to tak bude, komu sa vytvoriť majú tak sa vytvoria... :( ale veľmi ma to prekvapilo.... lebo práve včera som sa s kamarátkou rozprávala, že super, že mám krásne bruško a zrazu večer pozrem a celý spodok popráskaný :( Pritom som necítila, ani žiadne pnutie ani nič. Ale tiež pre istotu krémujem ďalej

azurmanka1
21. apr 2016

@kvikina087 krémovat každopádne treba, aby bola koža pružnejšia, ale je pravda, že záleží od typu pokožky. Ja používam tiež ten olej Babylove a som spokojná, nie je moc mastný a aj príjemne vonia.Pri druhom dieťati sa mi tiež zo dňa na deň spravili :(
Keď už sa spravia , je aspoň výhoda, že časom vyblednú. . .

jannullka1
21. apr 2016

@kvikina087 ozaj to od pokožky závisí..ja som sa pri prvom len tak raz za 3-4 dni pekne nakrémovala a nemám jedinú striu.. Teraz podobne, sem tam sa nakrémujem a nič zatiaľ.. Skús sa opýtať v lekárni na prípravok, ktorý zmierňuje strie, vedela som o jednom, ktorý vraj veľmi pomáhal už na vytvorené, jasné že nezmizli, ale výrazne sa prispôsobili farbou k pokožke a stiahli sa, no vôbec si už nepamätám názov. Ak sa skontaktujem s kamarátkou ktorej to pomohlo, dám vedieť..

kvikina087
21. apr 2016

Ďakujem baby. Skúsim sa spýtať v lekárni. jannullka1 ak by si vedela od kamarátky názov budem rada.

radqa
21. apr 2016

Ja mam Biol.... A zbledli.. Po prvej mam strie az nad bruchom teraz sa mi zatial nove este neporobili ale mala som ich fialove-ruzove a po pouzivani Biolu zbledli na bielo... Nic moc ale kwd uz maju byt tak nie take vyrazne 🙂

nelinka2009
22. apr 2016

Ahojte kolkobvsxili drobci nabusg v 30 tt? Nas ma len 1123g...

paloma76
22. apr 2016

V 31 tt 1680 😉

lucinda13123
22. apr 2016

Nas mal v 31tt 1630g

biba3131
22. apr 2016

Naša bábika v 30tt 1500g

renyreny
22. apr 2016

Naša mala v 30. tt 1320 g

lubica285
22. apr 2016

V 30tt mal 1480g,skoro 1500

nelly0212
23. apr 2016

Naša mala v 31. tt 1 496 g 🙂

bosoreckajakub
23. apr 2016

Náš malý má teraz som v 30 + 3 tt 1535g 😉

paloma76
23. apr 2016

Nelinka v pohode. Vidis ze tam nie su velke rozdiely. A nemôžu byt predsa vsetky deticky rovnake 😵

evidielko
23. apr 2016

Naša krpaňa v 30.tt 1653g 🙂

evidielko
23. apr 2016

@mala_dracica dakujem za radu, za t

evidielko
23. apr 2016

@mala_dracica pardon 🙂 prstiky sa mi zvacsuju a klikaju na nespravne tlacitka hehe..za tyzden mi ten hemoglobin narastol z 86 na 92 a doktorka usudila ze si mam dat 2*1tbl pokial ma bude zapekat nemam trpiet a znizit opat na 1*1tbl 🙂 citim ze mam trochu viac energie ako pred tyzdnom 🙂

paloma76
27. apr 2016

Ahojte. Ked je taketo upršané pocasie, normalne mam strach aj z pôrodu 😀 . Vy sa nebojte? Ved sa nam to uz blíži. 😕 ak ked sa uz hrozne tesim na drobca, ale aj tak. Som sice 3 -'rodička, no v ZA budem rodiť 1 x . Nikoho nepoznam, tak dufam, ze to dobre dopadne.

mala_dracica
27. apr 2016

@evidielko som rada ze sa ti polepsilo. Mne sa ten krvny obraz veelmi pomaly zlepsuje. Ale zaludok mam trochu rozhodeny a nezapeka ma, skor naopak....

mala_dracica
27. apr 2016

@paloma76 Ahoj. Ja som tiez 3-rodicka a vyzera to tak, ze pojdem 1.krat do ZA. Som sa akurat dnes prihlasila na predporodnu pripravu... pani ze dost neskoro volam ale nasla mi este miesto 🙂 A zatial sa nebojim ale ani sa necitim pripravena....

paloma76
27. apr 2016

A kedy mas termin ? Chodíš uz aj na ozvy?- pásy? Ja na predpripravu nechcem chodit. Som zdrav.sestra a robila som 6 rokov na gynekologii, ale nie v ZA.