Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Caute, ja cakam tiez tretie babatko, akurat, ze oproti vam ich mam vcelku nahusto 😁 prva dcera bude mat 4r a druha 2r.. Holt, neskoro som zacala, teraz dobieham..😂
Juuuuuj, bude veseloooooo 😵 😵 😵
U nas k trom chlapcom pribudne dievcatko..tesime sa velmi😊
@azurmanka1 Veru sa teší... Obaja na malú princezničku... Staršia má už aj skúsenosti s bábätkom sesternica čo má a veru prebaliť, uspať, nakŕmiť... Všetko ľavou zadnou.
Tak aby som sa ja nakoniec doma nenudila pri troch deťoch :-P
Fiha, no krása, koľko detičiek, to je úžasné 🙂
@cica369 tak to je úžasné, že je malá taká šikulka, bude Tvojou veľkou pomocnickou 🙂
Ano. Výhoda je mat deticky po sebe. Sice zo zaciatku vela roboty okolo nich kym su maličké, ale potom mamicky maju "pokoj". A ked je väčší vekový rozdiel, tak sice zase vpadneme do kolotoča plienok, kojenie a pod.,-ale ty starší súrodenci aspon pomôžu. Ja mam tu druhu variantu a moje dievčatá (19 a 9 ) sa tiez nevedia dockat bračeka. 😀 a o sebe uz ani nepisem. Neskutocne sa tesim. Zase po 10 tich rokoch mozem stiskat babätkooooo. Zjem ho od stastia 😀
@paloma76 krásne si to napísala. U mňa je od včera sesternica s malickou 5 mesačnou, tak si to užívam a pripravujem sa na našu Elišku. Sú to malé zázraky tie naše detičky 🙂
😘😘😘
Mate uz vsetko? Kocik? Výbavička? Pobalene do nemocnice ? 🙂
Ano, uz ja mam. Este nejake drobnosti zo zdravotníckych potrieb.
Aky mas kocik? Ja takýto ....
Jeeeeeeeeej, ste zlatiiii aj tátoš super. Aj ja som zvažovala do siva. 😉
@paloma76 Aké ste všetky fešandy! 🙂
ahojte baby, ale nás je, jún bude asi plodný mesiac 😀
ahojte baby aj ja sa pripájam do júnoviek =)
@monika4991 vitaj 🙂
Vitaj monika4991 , kedy mas termin a kde pojdes do pôrodnice? 😉
Ahojte pridávam sa k vám tehuľky - netehuľky ... už balíte? do pôrodnice keby niečo? ja mám termín 1 júl ale tak to može byť aj koncom júna
@lucassia ahoj. ja mam termin 18.6. - ale pravdepodobne to bude planovana sekcia, kvoli tomu ze maly je otoceny KP, takze pojdeme uz v 38,39 tt co je zaciatok juna - akurat dnes som sa uz pobalila, aj postielku sme uz poskladali vcera. Takze uz mam vsetko nachystane a velmi sa uz tesim na drobceka, ktory k nam pribudne o par tyzdnov 🙂
tešim sa s tebou lilian23 😉
😊😊😊
@lilian23 ahojky, ja som tiez kocom panvovym...a tiez bude planovana sekcia...presne takisto som mala pri prvej dcerke..uplne rovnaku poloha aj aj druha dcerka..

@biba3131 ahoj ja aom v 34.tyzdni a vahu mame tiez 2kg🙂