Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@andrea1010 cumlik do rezervy je dobre kupit. Mne doktor vravel, ze su deticky ktore sa inac ani utisit nedaju a to preto, ze uz v brusku su zvyknute cucat si prsteky a maju ten reflex v sebe. Mne sa osvedcil uz v porodnici. Placuce dieta odrazu uz som to v noci nevydrzala dala cumel a bol pokoj. U nas v Nitre davaju sestricky cumel-aspon pred tromi rokmi nam nezakazovali len na vizite nam kazali vybrat. A ked si zvyknu bradavku cuckat budu plakat a vyzadovat prsnik stale. Tak za mna cumlik pomohol.
@liaka tiež nad tým tak premýšľam, sestra mala s mladším také trápenie 🙂 ale ešte musím vysvetliť drahému, on je skôr proti ako za, ja sa tomu až tak nebránim, veď aj ja som mala a som tu :D
@andrea1010 Tak aj ja už mam všetko 😃 Popraté,po žehlene,kúpene aj zbalení sme...už len dožívame a čakáme na deň D 😃
@masterton vy ste asi super ženy, nepracujem síce len tri dni, ale asi je čas naplno sa venovať prípravám, padám naložiť do práčky, inak použili ste aj aviváž, keď ste prali drobčekom veci?
Ja som malej cumlik nedala nikdy... Nemuseli sme odvyjat a dufam, ze to zvladneme aj s malym tak.
@andrea1010 ano lovelu prasok aj avivaz
@andrea1010 Ja osobne nepoužívala som aviváž...Od začiatku používam prach Lovela☺ Pri prvých dvoch som mala a mam aj teraz...som úplne spokojná,je veľmi dobrý a vecičky krásne ale zároveň jemné voňajú ☺
@nelinka2009
@masterton na koľko stupňov ste prali? ja inteligent som už poodstrihovala vysačky 😀
@andrea1010 Všetko na 40...úplne stačí 🙂 Iba látkove plienky som prala na 60...🙂 Potom som to už iba po žehlila 😏
@andrea1010 ja som prala oblecenie na 40, dokonca aj farebne plienky na 40 a cisto biele plienky na 90. prasok mam persil sensitive 🙂
@masterton PLIEEEENKY, to je tá vec, čo mi chýba 😀 ďakujem 😎
@liduska12 tiež mám persil sensitive, používam ho už dávno aj pre nás dospelých 🙂 a zatiaľ som spokojná
@andrea1010 😁 Tak keby dačo pýtaj ďalej 😁 Môže ešte prídeš na voľačo 😁
@andrea1010 radsej len na 40
@andrea1010 ja periem blede veciciky na 60, hlavne oblecko, co mam podedene, niektore by si aj vyvarku zasluzili 😀
prepacte ze sa to netyka temy ale chcel by som vyhrat dres pre mojho syna
Klikni na tento odkaz https://www.facebook.com/MarkoDano68/photos/a.4...
prejdite ku komentarom a najdite uzivatela Ondrik Vadrna : Drava stihacka s dvojkrizom na hrudi
a stlacte like ,,paci sa mi to "
POZOR SUTAZ KONCI 4.5,2016 o 22:00....
CIM VIAC VAS BUDE TYM LEPSIE
VOPRED VAM VELMI PEKNE DAKUJEM
Ani ja este nemam plienky, cakam na akciu v Metre 😀
Ja som priala v tekutým prášku Bupi aj avivaz z DM.
Nove veicicky som preprala na 40-tke , ale vela veciciek mam zo sekacu ( uzasne značkové- peckove) , ale tie som preprala na 60- tke.
Ja tiez radsej cumlík do zálohy 😀
Ja používam prášok z Amway, je eko a aviváž dávam; ale len" kvapku"
Cumlík mám pre istotu...fľašku ešte nemám, ale to kúpim asi Avent, tie sú super.
Dnes som bola u jednej známej kupovať veci, ja som mala doteraz len zopár kúskov. A v Tescu som dnes kúpila po pôrodné vložky a tampóny do podprsenky. Baby a budete kupovať postolky?
dievčence...mám pre vás typ na vyprateľné tampóny do podprsenky...mám ich odskúšané a nedám na ne dopustiť...tým, že nie sú z buničiny, tak aj rýchlejšie na prsníkochh v prípade kvapkania mlieka schnú a nedochádza k akoby mokvaniu bradaviek...no a dobre vieme koľko stojí balík jednorázoviek a ak si to prerátate na mesiace dojčenia, tak sa táto investícia podľa mňa vyplatí...ja som si kúpila 1 balík, je tam 6ks a teraz som ich len preprala s ostatnými vecami pre malinkú a mám ich nachystané na používanie aj pri druhom dieťati 😉 ...
http://www.drobcekovia.sk/det/sk/62/185/433/Pra...
@lilian23 ahojky...u nas sa stal zazrak...prve dieta bolo cely cas KP, teraz druhe do 34.tyzdna a vcera som bola sa dohadovat s porodnikom ze co a ako...a doky urobil aj ultrazvuk a cuduj sa svete..sa otocila 😉 cize mam malilinku nadej ze by to slo aj prirodzene..sice doktor vravel ze moj rez bude sledovany riadne a ze pri prvej komplikacii porodu zvolia sekciu..ale nadej tu mam 🙂
Ano . Apostolky ti treba - Azurmanka 😉 a Amway poznam - to je TOP !!!!
Katka super - dakujeme za radu tampónov . Urcite vyhodnejsie ako kupovať tie co sa hned aj vyhodia ( ako pri vlozkach ) . Tieto si urcite objednam 😉
FILIATKO- aj mne dr vcera takto vysvetľovala, ale vyter nespominala a mne brali vcera krv na protilátky
Maruskamolny- GRATULUjEM 😀!!!!!
@filiatko No ja chodim ku svojej lekarke do sukromnej ambulancie v mensom meste. Nema ambulanciu v nemocnici. U nas to je tak, ze ku svojmu gynekologovi chodis cca do 35tt, potom podla toho kde (v ktorej nemocnici) sa rozhodnes rodit, chodis uz kazdy tyzden konkretne do tej nemocnice, kde si sadnes na chodbu do cakarne pred ambulancie roznych gynekologov (a ak nemas ziadneho zazmluvneneho), tak cakas na poradie ku ktoremu kolvek ktory ta zoberie a skontroluje..Samozrejme tak isto ako vzdy v poradni.
@paloma76 dakujem...som stastna ako blcha..doky hovoril, ze radsej nech sa neradujem predcasne...ze tym ze prva bola sekcia tak este nie je isty prirodzeny, zalezi ako bude postupovat a tiez od jazvy....
@paloma76ale podľa nového vsade počúvam, že už netreba balit na široko, Bali sa vraj len ak je nejaký problém, nie ako prevencia. ..tak neviem. ...
v Ružinove nám hovorili, že netreba postolky, ze sa to uz tak nerobi.
@ddka presne aj ja som tak počula z viacerých zdrojov.
@maruskamolny super, buď vďačná 🙂
Ahojte. Pozeram ze dobre spravy 🙂 a super fotky 🙂 Maruskamolny gratulujem. Ja teda zdakeka nemam pochystane vsetko ale oblecko pre drobca viac-menej. Kocik mame uz doma ale postielka este nie je na mieste, ani prebalovak a vanicka... Inak ja zas cumlik pre istotu mam, obaja moji chlapci mali a nevidim v tom problem. Naopak, nekupujem flasu lebo verim ze aj tohto junaka uspesne odkojim. Dievcata co idete rodit v Za, mate referencie na porodnikov? Ja som prvych dvoch rodila v Stiavnici takze tu ich nepoznam vobec a pocula som akurat o Ficekovi...

@paloma76
@kucerawa tak moja postieľka už stojí, fľašku mám, ale cumlíky sme nekupovali, nechceme malému dávať, ale asi kúpim jeden do rezervy, vecičky som ešte neoprala, ani neožehlila, matrac mám presne kokosový, je super, stále však mám pocit, že niečo chýba a ešte nemám kočiar 😒