Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@julia34 mne zatial nic neprislo..ale si pamatam, ze pri dcerke mi prislo oznamenie..dokedy budem mat matersku a kolko..malo by prist oznamenie...ale tak chce to isty cas kym to oni spracuju....si myslim ze do konca maja nam pride list..
@julia34 mne poslal zamestnávateľ, ja to tam mám už od 22.04 😉
ženičky, ako je to s tými poslíčkami, ako sa to prejavuje? lebo mňa posledné dva dni večer dosť dole pobolieva, ale do rána to vždy prejde, cez deň je fajn a večer zas
Andrea 1010...Mna bolia vecer hlavne slabiny a kĺby . Stale viac a viac 😒
Ja som na MD uz od 9.5. 😉
Dnes sme kupili v Poľsku v Kauflande - Pampersky a po prepočte na jeden kus nas vysla jedna plienocka na 0,10 centov. Kupila som 4 balíky po 58 ks. Jupí 😵
Mate uz hniezdo do postieľky? Neviem kde kupit krasne a v normálnej cene. 😒
@maruskamolny no tak nech to je tak.
Dik, kuknem 😵
Ahojte baby. Hľadam mamičku Z Košíc, ktorá čaká chlapčeka a zároveň ma doma už dievčatko narodené na jeseň. Chcela by som sa dohodnúť na výmene oblečenia. Mám veľmi pekne veci po malom, takmer všetko kupované ako nové, v prípade záujmu pošlem aj fotky 🙂
no baby tak my sme sa zaradili nakoniec do "májoviek" 12.05 nám prišiel drobec na svet a teraz ešte bojujeme v inkubatore, ale verim ze vsetko bude dobre.
@monika4991 gratulujeme a zaroven silno drzime palce! nech vam vsetko dobre dopadne a v juni uz pekne kocikujete po slniecku 🙂 posielam silu pre drobca aj maminu
@kucerawa dakujeme
@monika4991 gratulujem a prajem len to najlepšie, nech ste obaja zdravi a doma co najskor. A v kolkom tyzdni si bola? Ako sa to rozbehlo? Drzim palce a este raz vsetko dobre do zivota. 😊
@monika4991 Gratulujem 😊 Prajeme vám veľa zdravia a rýchly návrat domov 😘😊
Blahoželáme a prajeme veľa, veľa zdravíčka a sily pre Vás oboch☺
no dievčatá, práve včera som myslela na to, že každé 10 dieťa sa narodí predčasne a že našťastie nás to nejako míňa a už je to tu...no tak hlavne veľa zdravia, síl a energie, určite bude všetko v poriadku, len sa asi dlhšie zdržíte v nemocnici.
@adrianita1 dakujeme všetkým... rozbehlo sa to uplne spontanne mi odtiekla v noci plodova voda cela tak sme isli do pôrodnice, bola som na 3 prsty otvorena a este nejake tri hodinky uplne bez bolesti., potom mi uz zacali kontrakcie (teda zacala som ich uz citit...) a rodila som 35+1 tt
Ahojte baby nevratili sa vam niektorej teraz tehotenske nevolnosti? Lebo mne je zle presne ako na zaciatku zo vsetkeho co zjem.
tak možno palenie zahy
@monika4991 ahoj,myslim na vas!vsetko je v poriadku?
....ano aj mne sa vrátili nevolnosti, ale trocha miernejšie 😒
Ahojte baby, dnes som bola na poradni a tvrdne mi brucho. Doktorka mi dala utrogestan ráno aj večer, myslíte, že je to ešte dobré brať takto pred pôrodom? , väčšinou sa to berie na začiatku tehotenstva. Okrem toho mám 2*magnézium a 1*železo. Malá je už veľká má 3000g a som v 36+4 dni
@janusa112 ahojky..mne tiez intenzivne tvrdne brucho..ale nic neberiem..je to priprava uz na porod...sme v poslednom mesiaci, tak je to normalne..ja by som nebrala nic..aby si este neprenasala..a este ked je mala taka velka tak radsej porodit v 38tt ako v 40-41tt...
..aj mne tvrdne bruško, ale dr. povedala ze je to OK...ak maš dobre CTG, tak je to OK...aj ja beriem magnezium...ale vravia že sa má vysadit mesiac pred porodom...ala
@eliska1986 ahoj, maly uz dycha bez pomoci tak zatial je to na dobrej ceste, akurat mu este idu robit vysetrenia srdiečka lebo sa im nieco nezdalo tak ja verim ze dopadnu dobre, inak to ani nemoze byt... a dakujeme vam vsetkym co na nas myslite. Akurat je skoda ze na slovensku je normalne ze mama je doma a dietatko je v nemocnici samo ☹
ahojte. čo všetko si treba zbaliť do pôrodnice?
@alenapavlinska tak nie som sama ako som si myslela. Ani u mña to nieje až také intenzìvne ako predtým ale su spat dufam ze to cim skor prejde
a baby ku tomu tvrdnutiu brucha, mne tvrdlo od 31tt bola som kvoli tomu hospitalizovana a na infuzkach 2 tyzdne, potom ma pustili s tym ze mam brat magnezko doma vzdy ked budem citit ze by som potrebovala ale nemam ho brat zbytocne stale, tak som tak aj robila a mala som kludovy rezim ktory som celkom aj dodrziavala. A vidite necakane som porodila 35+1 tt. Takze do buducnosti moj nazor ja by som to tvrdnutie nepodcenovala ... Samozrejme od 37+ uz to nevadi ale pred tym, naco riskovat... Od 35 tt sa hovori ze uz by malo mat vyvinute plucka pekne, mne pichali preventivne aj injekcie na vyvin a aj tak musel byt maly na kysliku.
@monika4991 drzte sa!ak mas mliecka odsavaj ,a chystas sa za malym zober zo sebou.

@maruskamolny a to rozhodnutie má mi prísť niečo?