icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

katykat
20. máj 2016

Ahojte. Ja som v 36 tt a teraz mi dosť začali opúchať nohy a ruky, neviete mi poradiť čo na to pomáha. Pijem dosť, cvičím, stále niečo robím, ale aj tak sa mi nepodarilo tomu vyhnúť....

paloma76
20. máj 2016

Ano. Stoji to zato! Neskutocne sa tesiiiim.

🙂 A ake mate vymyslene mena???????? 🙂
Ja mam - Rastika 😵
A vy ??????????????????????

paloma76
20. máj 2016

🙂

lubica285
20. máj 2016

@katykat na opuch noh vyskusaj striedat studenu a teplu sprchu. Mne to pomohlo 🙂

masterton
20. máj 2016

My mame doma Karolínku,Tomáška a teraz bude Táňa 💕
@paloma76

masterton
20. máj 2016

@katykat No mne nepomáha nič na te moje plutvy😩 Už len čakám na deň D😃

biba3131
20. máj 2016

Baby u nas to bude Tamia 😊

lucinda13123
20. máj 2016

U nás to bude Lukáško 🙂

kvikina087
20. máj 2016

@paloma76 ja by som brala račej sekciu ako tlačiť toho 4 kg prcka.... ale ked som sa na nu pýtala, tak to nieje ešte dôvod na sekciu... tak uvidíme.

kvikina087
20. máj 2016

U nás to je Timothy :D

masterton
20. máj 2016

@kvikina087 u nás by bol Timothy keby sme čakali chlapčeka 😃😃

paloma76
20. máj 2016

Krasne mena 😉 , nech ich uz mame v náručí 😉

lucassia
20. máj 2016

prosim mamky poradte mi kedy mam ist na socialku odniest doklad o materskej a žiadať o nu ci mam narok? na urade som bola tam ma objednala až takmer mesiac po porode ale nepovedala mi kedy mam ist na socialku.... stači ist potom alebo si to mam vibavit este pred ak sa da.????????????

katykat
20. máj 2016

@masterton no tak vyzerá to tak, že ani mne nič nepomôže, už som vyskúšala všeličo, asi len vydržať...ty si už aspoň v 38 tt....

katykat
20. máj 2016

@lubica285 nepomáha... 😞

masterton
21. máj 2016

@katykat Ano...ale rada by som už bola po...ta totálna neschopnosť urobiť čokoľvek mňa ide rozdrapiť,mam neskutočne nervy sama na seba,že nevládzem...doktor povedal,že pôrod je na spadnutie...tak dúfam,že sa to rozbehne každú chvíľu 😃 Síce sa hrozné bojím ale zároveň aj teším 😃

katykat
21. máj 2016

@masterton ja som na tom podobne... cítim sa ako slon, pritom som až toľko nepribrala, tak držím palce, nech už máš po tom, u mňa zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by to malo byť skôr, prvú som prenášala, tak som mala vyvolávačku, ale to sa môže zo dňa na deň zmeniť... ale tiež čím viac sa to blíži, tak mám väčší strach....ale tá radosť potom za to stojí.... takže vydržíme... 😉

masterton
21. máj 2016

@katykat Veď toto...😃 Čo maminka nevydrží pre svoju lásku 💕 O chvíľku už všetky budeme mať to za sebou 😃 Neskutočne sa teším a čakám ako na zázrak keď to začne...strach prejde vo chvíli keď už sa to spusti...najhoršie je to čakanie 😩

janusa112
21. máj 2016

Babuľky ja mám už len cez 2 týždne do pôrodu a stále nevieme meno pre nášho vrabčeka :( Poraďte niečo pre dievčatko k priezvisku Žatková 🙂

uglybetty1234
21. máj 2016

@janusa112 prve ma napadlo Veronika, Simonka, jarmila, sabinka

janusa112
21. máj 2016

@uglybetty1234 Veronika sa páči mojej polovičke, mne sa páči aj Agátka (čo mi asi neprejde) alebo ešte nad Diankou rozmýšľame 🙂

adrianita1
autor
22. máj 2016

@janusa112 ahoj, my máme doma Alžbetku a páči sa mi Ela, Lívia a manželovi sa páči Lujza 😉.

azurmanka1
22. máj 2016

Mne sa páči Eliška, Elizabeth, Elisa, Annamaria, Sofia, Amelia.Ale tiež ešte nie sme rozhodnutí.

kvikina087
22. máj 2016

@janusa112 Podľa mňa Agátka a Dianka je super :D

janusa112
22. máj 2016

@kvikina087 a ak by ste sa mali rozhodnúť medzi Agátkou a Diankou? :(

kvikina087
22. máj 2016

Nooo to je ťažké. :D Obe sú pekné. Možno Agátka :D

masterton
22. máj 2016

@janusa112 Keby som mala vybrať medzi tými dvoma tak jednoznačne Agátka 😃 My máme doma Karolínku a teraz bude Táňa 💕

m_j_m
22. máj 2016

Ahojte,tie co mate termin koncom juna tiez stale citite bolest v podbrusku ako keby ste mali svalovicu?

katka2904
22. máj 2016

dievčence...malá otázočka...nemali ste ešte taký svetlobiely až priesvitný hlienovitý výtok...ja som si ho našla dnes večer - mohla by to byť hlienová zátka alebo to mohlo byť spôsobené tým, že mi gynekologička v piatok brala ster na vyšetrenie strepkoka?...som v prebiehajúcom 37. týždni, no bolesti necítim zatiaľ žiadne...pri prvej malinkej som ani nevedela kedy mi hlienová zátka odišla...

evidielko
23. máj 2016

@janusa112 ahoj no mna hned pri tom priezvisku napadlo krasne slovenske meno Katka 🙂 Katka Žatková 🙂 🙂 drzim palce