Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Ahojte. kupovali ste si niektorá detskú pestúnku?
Katka 2904...presne tak ako píše janusa112 a azurmanka. Je to len výtok. 😉
m_j_m... ano je to to ako svalovica.
Júlia 34 nie nekupovali a asi ani nebudem.
Mena sa paci dievčenské Zuzanka ( Žatkova) 😉
ja sa tiež pridavam k tomu, že mám aj ja výtoky raz take raz take som čitala že je najlepšie chodiť v teple na ostro aby sme si vetrali 🙂 a nechytily ku koncu tehu mykozu
No , dnes je krasne , teplucko. Milujem leto- teplo...no ale teraz neviem...nejako mi je cely den divne. Iba fucim, mam nízky tlak, som neschopná az by som sa do riti nakopala! 😩 'A ten maly v bruchu - dnes nespí nic. Uz mi ide brucho vybuchnut !!! Do kedy esteeeeeeeeee ????? .😓😓😓😓
Ja som na tom rovnako, únava , tlak a fucanie 🙂
Dnes sa mi pokazilo auto, tak som strávila 2 hodiny odstavena na priamom slniečku a už som úplne vystavená. ..
tak možem fučať spolu asi to všetky máme rovnako či podobné ja už to tiež chcem mať za sebou a prestať fučať nemotornosťou a tlakom nizkym 😖
Ja mam tiez nizky tlak ale kedze som taky mavala aj pred tehotenstvom, asi som zvyknuta. Chodim na prechadzky a aj ked sa citim skvele, tiez sa uz tesim, kedy bude drobec na svete...uz len par dni 🙂
V noci som sa dokonca zobudila na "menstruacne" bolesti, sledovala som sa asi hodinu ale nakoniec to preslo. Asi sa mu este nechce...ved sa ani nema kam ponahlat 🙂
@kucerawa aj ja uz mavam obcas mierne bolesti v podbrusku-akoby menstruacne. Ale len tak dva krat za den asi na minutu..trosku mi aj brucho tvrdne.ale tiez len par krat za den. Kedze uz dva tyzdne mam krcok 0.5 cm a som otvorena na 1 prst- a po tyzdni hosputalizacia v nemocnici mi lekar pri prepustani povedal ze keby nahodiu voda odtiekla hned mam prist 🙂 tak som zvedava co mi zajtra lekarka povie na kontrole. Kedze mam mat planovanu sekciu kvoli tomu ze maly je konvom panvovym. Mozno uz aj tento tyzden..uvidime
.drzim palce vsetkym 🙂
Ahojte. Dnes idem na ozvy, mala som sa stretnut s kolegynkou co mala termin 30.5, no akurat pisala ze vcera vecer ju sekli a ma Karinku . Uzasneeeee. Zavidiiiiiim ( v dobrom 😵 )
@katka2904 Mne zátka odišla (aspon si to myslím) minulý týžden v utorok... Bolo toho docela dosť a bolo to ako sopel. Včera na poradni mi povedal lekár že som už otvorená na jeden prst a dotýka sa hlavičky... Tak z toho som usúdila, že tá zátka tam už nieje.
@julia34 mám kúpenú http://elektronicke-opatrovatelky.heureka.sk/ph... prišiel mi dobrý pomer ceny a kvality. pozerala som aj recenzie a vyzera ok.
Neviem, ale ja som rodila uz 2x , ale mne zátka odisla pri obidvoch porodoch 6-8 hodin pred pôrodom. A bolo to velke množstvo . 😨
Tak dievcata, po vcerajsich pasoch a poradni vidim, ze u nas sa este nic nechysta...vraj krcok 2.5cm a tuhy ☹ treba nam zaradit castejsi sex 😀 som zvedava, co sa do buduceho tyzdna zmeni, s takym tuhym krckom ani rodit nemozem, zblaznila by som sa od bolesti, vsak? Tie co ste uz rodili, neviete mi povedat, aka je sanca ze krcok zmakne do tyzdna? Mate s tym niektora skusenost? 🙂
kucerawa 🙂 🙂 ano , častejší sex 😉 . Aj ja som to pocula- vraj spermie krcok zmakcuju. 😉
Ale krcok ti moze zmaknut za jeden den. Je to individuálne. 😉 Mne zase dr.povedal ze mam mäkký krcok, ale som zavretá uplne. A toho sa bojim. Aj pri tych 2-dvoch porodoch som sa neotvarala- len pomaly. Au. 😒
No myslim si ze bláznit od bolesti budeme vsetky! Ale stoji nam to zato 😉
Tak vo včerajšej poradni všetko v poriadku, malinká váži 2900 g , celkom aj dost 🙂 Za posledný mesiac som pribrala 1 kg a presne to kg pribrala mala 🙂
Ženičky.......Chcem sa opytat 😵 😵 😵 ,mate niektorá skusenosti, alebo používate kokosový olej ?????????
Ja používam kokosový olej aj v kuchyni, aj ako kozmetiku- namiesto telové ho mlieka, aj deťom na popraskané suché pery. .. A môžem povedať, že som spokojná 🙂
My mame tiez po poradni vsetko ok. Malinky ma 3200g, ostal KP , tak uz mame aj prednostom schvaleny termin planovanej sekcie ..prijem 13.6. a sekcia 14.6. , takze uz len cakat 🙂
Dievčatá ja ked čítam tie váhy vašich bábätiek som viac a viac zhrozená z toho mojho... tento utorok na poradni mal 3700.... Ktohovie kam až to pojde! 😒
@kvikina087 neboj...tá váha čo ukazuje sono je len orientačná.. +- 400g... mne už 9.5. v ambulancii u mojej lekárky ukázalo že malý ma 3180g....a predvčerom na poradni v nemocnici na inom sone ukázalo že má 3200g.. a doktorka povedala že každé sono je iné a je to len orientačné..
@lilian23 to ano, je to len orientačné. Len aby to neišlo ešte do plusu. :D no šak uvidím. Ono ked začnem rodiť bábbätko ešte premerávajú v pôrodnici pred pôrodom???
@kvikina087 to neviem..teraz ma caka prvy porod a to planovanou sekciou..

@katka2904 Ahoj Kati, ja nemyslím, že by to bola zátka, môže to byť spôsobené aj tým sterom,že tam bol zásah, ale ak bežný tehotenský výtok. Ja ho mám od začiatku tehotenstva. Bez slipovej vložky sa nepohnem. Ak sa cítiš dobre, myslím si, že sa nemáš čoho báť 🙂
Inak ja som ani pri jednom tehotenstve neodpozorovala odchod zátky ☺