icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

filiatko
28. máj 2016

@kvikina087 ano premeriavaju ale je to ozaj +-500g

paloma76
28. máj 2016

Ano orientačná váha, ale pri mojich dvoch deťoch som mohla pripočítať + 400g 😕
Kikvinka- ked začneš rodiť, uz nic nepremeriavaju, uz len pasy-ozvy pocas pôrodu.' A rodis 😉

kvikina087
28. máj 2016

Ja sa len obávam , že s tým + - aby som nerodila 5kg bábo.... no hádam to bude ok. ! 😖

filiatko
28. máj 2016

@paloma76 u mna bolo sono aj pred porodom teda v case kontrakcii.ale asi zalezi od lekara.rodila som v cadci.

biba3131
29. máj 2016

Ahojte baby prosim poradte my este stale nemame vybrate meno pre princeznu rozhodujeme sa medzi Emily Tamia a Lilien. Ktore sa Vam najviac páči?

azurmanka1
29. máj 2016

Pre mňa je Emily top.Ja by som ho dala, len už mám doma Emmku a to by sme mali 2x v skratke Emi, Emi...Podľa mňa je naozaj krásne 🙂

paloma76
29. máj 2016

biba3131...ja som rozmýšľala nad Lilien, no potom vyhralo meno Linda. Ale Lilien sa mi aj tak naďalej paci. Mozno by sme ti poradili viac - ku priezvisku. Tak ak chces tak ho napis. A potom ti este poradíme- teda hodime mazor 😉 😵 😉

biba3131
29. máj 2016

@paloma76 no tak ku priezvisku to je uz horsie bude Szilvási 😊

masterton
30. máj 2016

@biba3131 Tak podľa mňa tam sa najviac chodí Emily😃 Aj keď Tamia je tiež krásne (my budeme mať z Táňu 😃 )ale Emily vyhráva 😃 To je len môj názor😁

biba3131
30. máj 2016

@masterton no aj u nas asi nakoniec vyhrala Emily. Mne aj manzelovy sa hned od zaciatku pacila Emily ale potom sa tam nejako zamotala Tamia 😊

masterton
30. máj 2016

@biba3131 😃 No ono tam jednoducho sedi😃 Dokopy s priezviskom znie veľmi pekne 😃

paloma76
30. máj 2016

Ano Emily 😵

azurmanka1
30. máj 2016

Krásne aj mne najviac sedí Emily 🙂

biba3131
30. máj 2016

Ďakujem krásne baby velmi ste my pomohli. Je rozhodnuté bude to Emily 😊

janusa112
30. máj 2016

No mi stále rozmýšľame, mne sa páči Agátka viac ako Dianka pre malé dievča ale zasa keď bude dospelá tak viac Diana ako Agáta. Som zúúúúfaláááá :(

adrianita1
autor
30. máj 2016

@janusa112 Dianka je krajšie 😊

adrianita1
autor
30. máj 2016

My rozmýšľame nad Liviou alebo Amelia pre dievčatko a chlapec bude Ferko po manželovi 😊

janusa112
30. máj 2016

@adrianita1 Kamaráti majú Líviu a volajú ju Livka, mne sa páči aj Amelia, ale ako ju budete volať, keď bude maličká - Amelka? ešte sa dá aj Amália- Amálka 🙂

liduska12
30. máj 2016

@janusa112 my cakame Dianku 🙂 inac charakteristika toho mena sa mi tiez lubi 🙂 skus si pozriet

maruskamolny
31. máj 2016

Júnovky, aj vy máte taký strach z pôrodu?Ja začínam stresovať... 😒

lilian23
31. máj 2016

@maruskamolny mna caka planovana sekcia 14.6. Ale uz by som to najradsej mala zajtra za sebou..to cakanie je asi najhorsie. No nebojim sa nehak velmi. Tesim sa uz neskutocne na malinkeho 🙂 to nech nas drzi 😉 nase deti ktore mame zachvilku pri sebe 🙂

masterton
31. máj 2016

@maruskamolny Fuuuu....ale aký 😩😩 Doktor vravel,že to môže prísť každú chvíľu...A najhoršie je to,že viem do čoho idem 😩😩 Už keď to začne tak mi bude jedno...len to čakanie 😩 Hrozne sa bojím....

maruskamolny
31. máj 2016

@masterton u mna je najhorsie ze neviem do coho idem...prvu som mala sekciu..takze som priordzeny nezazila...a bojim sa ako to zvladnem, ale chcem velmi prirodzeny...

liduska12
31. máj 2016

@maruskamolny snaz sa nebat toho porodu, lebo si to zbytocne skomplikujes 🙂 cim viac budes v pohode a uvolnena, tym lepsie bude tvoje telo spolupracovat ;) ja som sice prvorodicka a tiez neviem co ma caka, ale doverujem svojmu telu ;) a taktiez popri tom jem lanove semiacka, pijem ostruzinu malinovu a cvicim s balonikom. Velmi mi to aj psychicky pomaha, som z toho kludna, len nedockava :D uz by som najradsej malicku drzala v naruci. Ty sa nejako pripravujes?

maruskamolny
31. máj 2016

@liduska12 pijem caje alchemilkovy a z ostruziny malinovej...a nemam cas velmi lebo beham okolo dcerky....len raz za cas pridu na mna stresy...tym ze som mala cisarsky a sa bojim ako jazva bude reagovat a tak...ale musim sa fakt ukludnit a zacat pozitivne mysliet

kucerawa
31. máj 2016

@maruskamolny tiez sa trochu zacinam bat aj ked doteraz som sa len tesila...6dni do TP a trochu stresu je, aj ked inak som v pohode, dokonca akoby sa ani nic nechystalo 🙂 este mi to nedochadza 🙂 a kedze ako.prvorodicka neviem, do coho idem, snazim sa to brat lahko, aby poror nebol stres pre mna ani pre maleho 🙂

masterton
31. máj 2016

@maruskamolny vraj prirodzený pôrod je lepši a rýchlejšie sa zena zotavuje 😊 A viem sama po sebe,že už na druhý deň po pôrode som behala ako fretka😃 Stres je prirodzený a tomu sa ťažko vyhneme...my to dame👍

janusa112
31. máj 2016

@liduska12 a ako ju budete volať, Dianka? Diduška? Didka?

liduska12
31. máj 2016

@janusa112 Diana, Dia, Dajana, Dianka :D ako sa mi bude chciet 🙂 teraz ked je v brusku taka malicka tak ju s muzom volame Dianocka nasa 🙂

adrianita1
autor
31. máj 2016

@maruskamolny ja som na tom rovnako. Prvé dievčatko sekcia a teraz ma hodnotia ako prvorodicku i keď kontrakcie som si zažila a ešte aj sekciu a zotavovanie. Bojím sa hlavne o bábätko, tfuj tfuj nech nám to všetkým dobre dopadne. Pôrod je jedinečný zážitok...