Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@adrianita1 tesim sa, ze sa nasiel niketo kto je na tom rovnako...tak drzime si prsty 😉
Tak co baby, ktore babo bude prve junovciatko? 🙂 som zvedava! 😉
Zajtra sekcia, mozno budeme drzat prvenstvo 🙂
tak babenky a je tu náš mesiac 😉 prajem nám všetkým rýchly, bezproblémový pôrod a hlavne zdravé spokojné bábätká v náručí nás mamičiek 🙂
@uglybetty1234 držím palce. nás to čaká 14.6. kde rodíš?
@maruskamolny aj ja sa pripajam všetkým prajem to iste 🙂
@uglybetty1234 držím palce 😊
My budeme asi medzi poslednými. Termín až 29.06. Teším sadovská na prvé Júnovčiatko. Držím palce maminy a prajem krásny MDD. 😊
ja mam termin 1jula ale pochybujem že to bude presne mam pocit že to pride ovela skor
Ja som teraz prisla z poradne. Hrdlo skrátene,co je super , ale som zavretá. V piatok budem 38 tt. Termin 18.6,ale maly je velky, takze ak do 15 neporodim , tak idem na hospitalizáciu. Tak dufam ze sa to rozbehne skor. 😎
Aj ja som zvedava, ktore bude prve junovčatko 😵 😵 😵
Aj ja som prave po poradni. Som otvorena na 2 prsty..termin sekcie mam 14.6. Ale ze to moze prist aj skor..tak uvidime 🙂
Poradte mi prosim, vcera ma nieco stiplo do brucha, asi sest takych cervenych velkych stipancov, strasne to svrbi, je to bezpecne natriet fenistilom alebo viete poradit nieco ine? Len sa modlim, nech to nema nejaky vplyv na babo, termin o 7 dni...dakujem za rady 🙂
leaana.. kludne to natri Fenistilom. Alebo zaberá aj ľadový obklad, obyčajná Alpa. A potom to nahrubo natri nejakým mliečkom- krémom. 😉
@leaana buď pokojná, natri si to Dapisom , alebo Tea tree oil. Je to bezpečne. ..
@paloma76 junovcatiek je az az a kolko sa ich uz v aprili a v maji narodilo 🙂 treba sa dat do skupiny junovky 2016...denne ich tu pribuda aj po troch 🙂
Tak, ja som dnes bola na poradni a cisársky je naplánovaný na 15.06.
Tak už len odrátavať 😉
@kucerawa aj ja som zvedavá, či vám to pomôže, ja s balónikom začínam až zajtra, keďže až zajtra mi príde 🙂 ale doktorka mi ani skôr neodporúčala, lebo si myslela že aj budem skôr rodiť, preto som sa aj do tejto skupiny dala aj keď mám termín až na začiatku júla
@ddka, @liduska12, kočky, aj ja som prvorodička a tiež trénujem s balónikom... aj mne to ide dosť pomaly, mala som aj pár dní pauzu kvôli krvácaniu :( Dostala som sa takmer na 27 cm, keď mi ventil na balóniku začal sfukovať, takže som musela Aniball poslať na reklamáciu... predávajúca mi mala poslať nový, ale zatiaľ neprišiel. Tak dúfam, že do pôrodu stihne prísť a ja nacvičím aspoň nejakých 28 cm... Termín máme 12. 6., takže veľa času už nám nezostáva... Na poradni sa so mnou doktor lúčil slovami "o týždeň alebo možno aj skôr" :D
@uglybetty1234 Gratulujem a prajem veela zdravicka obom 🙂

Ahojte. Lezi niekto na Antolskej na rizikovom na 5.poschodi? Nudim sa😂