Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Jeeeej, gratulujem, prajem vela zdravicka a stasticka 🙂
@uglybetty1234 je naaaaaaaaaaaaaaadherny anjelicek, blahozelaaaaaam 🙂
Jaaj baby, po dnesnej poradni sa doktor so mnou lucil, ze do pondelka tonna 80-90% nebude, nic s "tam" poriadne nedeje ☹ maly ma vraj 3100g (plus minus samozrejme) ale este mi ani brusko nepadlo ani nemavam ziadne kontrakcie, tvrdnutie len obcas...no na neviem, ako toho maleho vyhnat 😀 aj ked sa citim super a aspon mozem behat kade-tade ale kedze uz mam davno vsetko pripravene, pomaly aj zabudnem, ze som tehotna 🙂 tak sok zvedava, co bude buduci tyzden...vyvolavacku by som nechcela ani za svet! ☹ kedze ma krcok 2.5 cm a otvorena som pre tesny prst, myslite, ze sa to moze nejako samo v blizkej dobe rozbehnut?
No ja žienky mam zajtra nástup do nemocnice nakoľko sa mi malička otočila dole ritkou v 40 tt...😢 Nemám predoperačne a je riziko,že nožičkami prepichne plodovku😩😩 Bojím....
Kucerawa...drzim palce..to sa moze zvrtnúť v príbehu vikendu 😉 😊
Masterton...tak sa drz, neboj, budes to mat rychlo za sebou 😉 Kedy to mas presne termin?
@uglybetty1234 gratulujem, je dokonalý. Prajem ti skoré uzdravenie a maličkému všetko najlepšie do života 😍😊
@uglybetty1234 všetko len to naj želáme drobčekovi aj mamičke, kiež by sme to už aj my mali za sebou 🙂
@masterton neboj sa..bude to v poriadku...ja som mala prvu sekciu..tiez som mala nenormalny strach a dalo sa to prezit...zaklad ze sa dietatko bezpecne narodi..
@maruskamolny Ďakujem 😊 Dúfala som že aj do tretice pôjdem rodiť prirodzené ...a ta naša žabka takto si z nás vystrelila na konec...Len nech je v poriadku...
@masterton ber to tak ze pri tretom..mne bolo velmi luto ze mi znicia maternicu hned pri prvom dietati a to chceme aspon 3 deti...a teraz ked mam pred porodom tak sa doktor boji prirodzene a mi hovoril ze pri prvej komplikacii zvoli sekciu...kvoli jazve...predsa nevedia ako bude jazva reagovat na kontrakcie..
@maruskamolny To už vôbec nezávidím lebo viem,že čim to hrozí...Nam už pomôže len to pozitívne myslené žienky😩
Ahojte, chcem sa opýtať či vám kleslo bruško. Ja mám nenormálny kyselinu a že keď klesne malo by sa to zlepšiť. A tiež som mala prvu sekciu, som z NR a tu ani v TO mi nechceli umožniť prirodzene rodiť. Tak idem do TN. Veľmi ma tam primár Kaščák uistil, že je to okay rodiť VBAC. Tak som kludnejsia. Treba myslieť pozitívne 😉
Myslela som "nenormálnu kyselinu" 😜
@adrianita1 ja mam 4 dni do TP a este nekleslo 😀
@kucerawa g fiha, tak to si ma nepotešila ... Ale držím palce. 😉
@uglybetty1234 Blahoželáme, veľa, veľa zdravíčka Vám obom želáme ☺
@adrianita1 ja mám ešte 6 dní do pôrodu a vôbec nekleslo, včera na poradni mi doktorka povedala, že sa vôbec neotváram, ale inak s malou zatiaľ všetko ok. Stále bola väčšia o týždeň tak som si myslela, že pôjdem aj skôr, ale posledné 2 týždne sa jej už nechce rásť len po pár gramoch tak možno budem aj prenášať 🙂 Už by sme ju chceli mať doma 🙂
@janusa112 to iste u mna, 3 dni do TP a brucho hore, neotvaram sa ani nahodou, krcok tuhy...esteze mam pohodove tehotenstvo, ze nefucim od vycerpania, to by som asi o porod zobrala...takto ked sa citim ok je to cakanie lahsie 🙂 dnes mi akosi viac tvrdne brucho, od rana, mozno sa to buduci tyzden nejako pomaly rozbehne 🙂 drzime si palce, baby!!! 😉
@maruskamolny Tak ja som doma z nemocnice.Po dôslednom vyšetrení doktor skonštatoval že čakáme na prirodzený pôrod a malička pôjde zadočkom 😱 Ešte že nie je veľká ale aj tak mam strach 😩
@masterton mojka, drziiim palceky nech to dobre dopadne... 😉 nakoniec mozno predsa prirodzene 😉
@maruskamolny Ja som jednoznačne za prirodzený pôrod len som nie čakala,že malička sa pretočí 😩 Ale videla som na dome jej dlhé vlásky 😱😃 Môžem jej robiť copiky ihneď po pôrode 😁
@masterton jeeejo..🙂inak mne doky hovoril ze pri druho az viac rodiiek co rodili prirodzene skusali rodit aj koncom panvovym ak je to dievcatko..mozno budes prekvapena a pojde to hladko...velmi ti drzim palce
@maruskamolny 😃😃 Na sone,opravujem sa 😁😁 ...doktor povedal že ma najlepšiu polohu zadočkom a prirodzený pôrod je pre nas obe vraj bezpečnejší ako cisársky...váži cca 3200 tak aj to je plus😃 Uvidíme...možno sa ešte zvrtne 😁
@masterton moja mala 3700g ked sa narodila a ako prvorodicke mi automatickky nariadili sekciu...ale teraz mam tiez nadej tak uvidime 😉 a tvoja nie je velka a uz sa vam to krati tak hadam sa to rozbehne ako ma 😉 tesim sa potom na dobre spravy
@maruskamolny Iné správy ani nebudú 😃 Snažím sa myslieť pozitívne😊 Môžem si ta pridať k priateľom?Mam dobrý pocit z teba😃

@uglybetty1234 blahoželám aby bol zdravučký a rastie vám pre radosť.