Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Ja mám termín vo štvrtok ,spodok že vraj pekne pripravený,naša akrobatka asi maminku šetriť nebude nakoľko sa nechce otočiť späť dole hlavičkou...už týždeň vytŕča zadok😃 Pokiaľ sa nič nezmení v piatok do nemocnice a tam sa rozhodne,že čo dalej....no jedného som si istá....idem prirodzené čo mi ani nedali na výber a dúfam že to dáme 😩
Ahojte dievčatá, tak ja som prišla dnes z poradne a zajtra mám nastúpiť do nemocnice na vyvolanie. Bojím sa neskutočne, hádam ani nezaspím. Všetko je ok, len malý je väčší nakoľko mám aj tehotenskú cukrovku, tak vraj ho tam nieje dobre už držať. Myslite zajtra na mňa, potom Vám pošlem info.
@kvikina087 Verím ti,že sa bojíš...je to prirodzene 😩 No mňa na dňoch čaká prirodzený pôrod kp...a poviem ti,že sa neskutočne bojím 😩
@masterton Tak to hej.... to by som sa bála určite ešte viac. Nech už je to za nami všetkými... a sme ok.
@kvikina087 No veď toto ...už nech je po...Budem ti držať palce 😊
Milé tehulky, nemôžem uveriť že už vás je toľko v termíne. Ja si ešte počkám, i keď bolesti ako pri menzese a tvrdnutie už mávam. Držím vám palce, prajem veľa síl a želám krásny pôrod 😊😍. Teším sa na fotky a bábätká. Tak veľa šťastia júnovky 😊👍 👶🚼
@julia34 termín mám 20.6....len dcérku som mala sekciou...tak uvidíme co pán dr. rozhodne..bolí ma aj rana..mne to je jedno aj sekciou,len nech všetko dobre dopadne☺
@adrianita1 Aj ja mam už každý deň bolesti a keď si myslím,že možno to už....tak to prestane😤 Ale veď to príde...Držím palce aj tebe...aj ostatným čo to máju ešte pred sebou 😊😊 Dáme to žienky 💕
@alenapavlinska ahoj, aj ja mam termin 20.06 🙂 tak som zvedava ... prvu dcerku som rodila 3 dni po termine tak som zvedava ako budem teraz 🙂
@kvikina087 držím palce, buď silná, veľa zdravíčka obom prajem 🙂
@kucerawa drž sa, veľa síl a zdravicka prajem 🙂
@julia34 ja mám ten istý problém😞 a to som zvyknutá cvičiť. Naša cvičiteľka hovorila, že vždy len rozcvičiť a už len vydržať. Ja som si však všimla, že je to lepšie, ak mám ruky len voľne položené na úrovni tela, napr. na brušku, nie položené pod hlavou alebo vyložené nad hlavou...
@nelly0212 no. Mne totiz ruky uz trpli a to som este nebola tehotna vtedy som brala lieky s pomohly mi. Tak dufam ze toto je iba tehotenstvom a prestanu. Moja mama mala ten isty problem tiez pocas tehotenstva ale potom aj ponom neprestali a ba s tym na operacii. Tak dufam ze mne to tak nefopadnem.
@alenapavlinska mne presne to isté... Stredný a prstenník na pravej ruke :-?
Cez den sa to da zvládnuť....najhorsie v noci,ale niekedy to je az bolesť...a neviem co s nimi😀
@masterton ahojky my sa nepozname ale ja si tak brazdim po koniku a zaujimam sa ako kocky prezivaju porody a tak tak som na teba nadabila asi ta uplne neuzbavim strachu kazdy porod je individulany ale moja kamaratka rodila KP a mala aj prve dietatko klasicky hlavickou ked to porovnavala povedala ze ten zadocek je mensi ze je to cele take makke ze to vobec necitila tak ako tu hlavu synceka ze malinka z nej vyletela ledva ju chytili bez nastrihu v podstate to pre nu bol ovela lahsi porod 🙂 tak sa skus tak naladit ze to bude vsetko ok
@lucka261177 Ďakujem 😊 Snažím sa myslieť pozitívne no strachu sa už nezbavím do samostatného finále...veľkou oporou je a bude manžel...Doktori mi podrobne vysvetlili,že čo nas čaká,že budeme stále pod dohľadom ,že je to "trochu" náročnejšie atd...Už len čakám kedy sa to spustí a budem môcť vám tu oznámiť,že ďalšia júnová slečna prišla na svet💕 Drž sa😊
Ahojte, mne trpli nohy. Najmä v noci, zistili mi anemiu a beriem železo. Od vtedy to ustúpilo. Nemôžete mať s tými rukami podobný problém?
Ahojte, prosím vás, tie čo cvičíte s balónikom, ak ste si to zapísali, koľko sa vám asi podarilo nafúknuť v druhý alebo tretí deň, keď ste s tým začali? Aký obvod? Ďakujem
@jannullka1 zapisane to sice nemam ale tusim uz na treti alebo stvrtykrat som dala 26cm
@adrianita1 Ja mam výsledky veľmi dobre tak u mňa to nebude anémiou 😊
Baby, vcera sme mali TP ale zatial sa nic nedeje, dnes sok behala po meste cely den, potom kavicka s kolegami v praci a vecer prechadzka asi 6km, teraz hopsam na fitlopte a modlim sa, nech sa mlady pan uz vypyta von 😀 tak rano zase monitorna dufam, ze hospitalizacia nam ostane na piatok a nenechaju nas tam uz zajtra 🙂 drzte palce...pripadne nech sa to uz rozbehne 😀
@jannullka1 myslím, že som začínala s 18 cm a keďže ma od začiatku trápilo krvácanie, tak som napredovala dosť pomaly... potupovala som po centimetroch😉
@adrianita1 mne síce zistili nižšiu hladinu železa, ale iba trochu, preto mi železo nepredpisal lekár. Kúpila som si tabletky sama, lebo moje bejby nechcelo rešpektovať vyšší príjem strany a obsahom železa... tak tym to asi nebude 😞
Ahojte. Ako baby? Dlho je tu ticho. Uz ste isli vsetky rodiť? Ci ?😪
Ja som prisla teraz z poradne. Som na prst otvorená. Brucho mi tvrdne, tlaky v podbrusku. Kontrola o tyzden v stredu a ak nic, tak v piatok nastupujem do nemocnice.😭
Lilian23...preco sekcia? A termin mas kedy? 😵

@julia34 ano malo by to byt ono