Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Takze cez vikend mozeme ocakavat prival babatiek. Drzim vam palce baby. A hlavne nech sa vypytaju na svet skor, prirodzene 😉 tak vela sil 😊
Aj ja mam v piatokCTG a uvidíme co daaaal...aj pekne dátumy mame na víkend...ja by som brala pondelok 13.6.2016...lebo dcérku mam 13.3.2009😍❤
@alenapavlinska mne sa pacil aj ten povodny 6.6. 😀 no ale neukecala som ho...neva, hlavne nech su zdravi a ked bude cas, vypytaju sa, my si na nich pockame 😉
Dneska po poradni uz som na dva cm otvorena, ze aj hlavicka pekne nalieha tak som zvedava...oficialny termin bol 5.6. len malemu sa akosi nechce
@jannullka1 Ja cvicim s aniballom. Ked som to robila druhy alebo treti den, tak to bolo cca 23cm a moj rekord je 29 cm, viac uz som nedala, lebo som velmi krvacala asi 15 min po cviceni, tak uz mam trosku strach.
@adrianita1 no tak mne zistili anemiu ale beriem lieky . no tak mozno ze to je z toho ..
@kucerawa fu, mne sa na tretí podarilo len 20 a to som myslela, že ako dobre..
@leaana ja len 20 ☹ na druhý deň.. A dúfam že neskôr nebudem krvácať, lebo sa bojím, že keď s tým potom prestanem aj keby len pár dní pred pôrodom, že mi to nepomôže.. Pri prvom pôrode ma nastrihli ale ma aj malý oblúkom roztrhol až úplne po konečník a to by som už nechcela..
Jeeeeej,gratulujem😘. Je uzasna . Prajem vela zdravicka princeznicke aj mminke😊
@biba3131 Supeer gratulujem...pomalicky sa to tu zacina rozrastat....prajem veeela zdravicka 🙂
@biba3131 je rozkosna, blahozelaaaaaaaaaaam 😉
@masterton take zaajtra ides na prijem?drziiim palce, nech vsetko dobre dopadne a tesime sa potom na dobre spravy
@maruskamolny Ďakujem 😊 Ano,zajtra už...sakramentsky sa bojím...keby aspoň sa otočila žaba jedna😊 Určite dám vedieť že čo ako 😊
@masterton hlavne mysli pozitivne..vsetko dobre dopadne a o chvilku budes mat princeznu pri sebe 😉
@maruskamolny Snažím sa 😊 Už len nech bude po...Drž sa😘
@biba3131 gratulujem 😊 krasne zdrave babatko. Prajem ti rychle zotavenie a malickej vsetko najlepšie do zivota 🎉🎂🎈🎁
@masterton ahoj, drzim palce. Urcite to zvladnete. Uz budes mat svoj uzlicek stastia zachvilu v naruci. Mne uz zacina byt aj luto, že to krasne obdobie tehulkovania bude koncit. Ale caka nas este krajsie obdobie 😊🚼👶
@kucerawa mozno dnes v noci si to krpec rozmysli 😊
@adrianita1
@kucerawa Aj mne bude trošku ľúto za bruškom aj za tými kopancami 😃😃 Teraz najdôležitejšie je zvládnuť najnáročnejší okamih ...držím nam palce všetkým...nech to dopadne čo najrýchlejšie,najmenej bolestivé a hlavné bez komplikácii...možno nakoniec ani ta vyvolavačka nebude a drobce sa vypýtajú samé.Držte sa kočky 💕 Zajtra sa hlásim 😁
Baby ďakujeme krásne a všetkym držim pršteky aby ste to tiež už dotiahli do uspešného konca 😊 A hlavne veĺa zdravicka vsetkym to je najdolezitejsie.
@kucerawa mňa pri prvom prijali a nechali ešte tak, respektíve ma trochu prstami porozťahovali a až na druhý deň ráno by mi vyvolávali. Ale večer sa to potom rozbehlo samo, možno vďaka tomu "roztiahnutiu "..celá noc bolesti,takže som nespala vôbec a tlačiť som konečne mohla ísť ráno po deviatej.
@jannullka1 myslis, ze by to takto riesili aj "na vikend"? Toho sa bojim, ze cez vikend to nikto nebude chciet riesit tak bud zajtra vyvolaju alebo to nechaju do pondelka a zbytocne tam cely vikend budem
@biba3131 blahoželám k princezničke😍

@paloma76 malinky je KP .. oficialny termin mam 18.6.