icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

lilian23
8. jún 2016

@paloma76 malinky je KP .. oficialny termin mam 18.6.

kucerawa
8. jún 2016

@paloma76 pisala som vyssie, ze akosi nic, dnes boli zase monitory a vsetko ok ale nedeje sa nic. Takze v piatok nastup do nemocky ☹ nechce sa mi tam ist, ked som fit ja aj maly...ale tak co uz. Uz neviem ako to privolat

masterton
8. jún 2016

@kucerawa Aj ja mam v piatok nástup nakoľko mam tu prekliatu cukrovku a malička si to na poslednú chvíľu rozmyslela a otočila sa hore hlavičkou 😩 Pôjdem prirodzené a z toho mam najväčší strach😩

adrianita1
autor
8. jún 2016

Takze cez vikend mozeme ocakavat prival babatiek. Drzim vam palce baby. A hlavne nech sa vypytaju na svet skor, prirodzene 😉 tak vela sil 😊

alenapavlinska
8. jún 2016

Aj ja mam v piatokCTG a uvidíme co daaaal...aj pekne dátumy mame na víkend...ja by som brala pondelok 13.6.2016...lebo dcérku mam 13.3.2009😍❤

kucerawa
8. jún 2016

@alenapavlinska mne sa pacil aj ten povodny 6.6. 😀 no ale neukecala som ho...neva, hlavne nech su zdravi a ked bude cas, vypytaju sa, my si na nich pockame 😉

lucinda13123
8. jún 2016

Dneska po poradni uz som na dva cm otvorena, ze aj hlavicka pekne nalieha tak som zvedava...oficialny termin bol 5.6. len malemu sa akosi nechce

leaana
8. jún 2016

@jannullka1 Ja cvicim s aniballom. Ked som to robila druhy alebo treti den, tak to bolo cca 23cm a moj rekord je 29 cm, viac uz som nedala, lebo som velmi krvacala asi 15 min po cviceni, tak uz mam trosku strach.

julia34
8. jún 2016

@adrianita1 no tak mne zistili anemiu ale beriem lieky . no tak mozno ze to je z toho ..

julia34
8. jún 2016

@paloma76 ja som mala včera poradňu u mňa sa nič nedeje, ale tak ja mám ešte čas len som myslela že to bude aspoŇ trošku skor no uvidíme 🙂

jannullka1
9. jún 2016

@kucerawa fu, mne sa na tretí podarilo len 20 a to som myslela, že ako dobre..

jannullka1
9. jún 2016

@leaana ja len 20 ☹ na druhý deň.. A dúfam že neskôr nebudem krvácať, lebo sa bojím, že keď s tým potom prestanem aj keby len pár dní pred pôrodom, že mi to nepomôže.. Pri prvom pôrode ma nastrihli ale ma aj malý oblúkom roztrhol až úplne po konečník a to by som už nechcela..

biba3131
9. jún 2016

Ahojte baby tak my to už máme úspešne za sebou mame krásnu princeznú Emily Szilvási vaha 3150 g a 50 cm.

paloma76
9. jún 2016

Jeeeeej,gratulujem😘. Je uzasna . Prajem vela zdravicka princeznicke aj mminke😊

lucinda13123
9. jún 2016

@biba3131 Supeer gratulujem...pomalicky sa to tu zacina rozrastat....prajem veeela zdravicka 🙂

maruskamolny
9. jún 2016

@biba3131 je rozkosna, blahozelaaaaaaaaaaam 😉

masterton
9. jún 2016

@biba3131 Gratulujem 🙂 Krasna babika 🙂 Zdravicka prajem vam obom 🙂

maruskamolny
9. jún 2016

@masterton take zaajtra ides na prijem?drziiim palce, nech vsetko dobre dopadne a tesime sa potom na dobre spravy

masterton
9. jún 2016

@maruskamolny Ďakujem 😊 Ano,zajtra už...sakramentsky sa bojím...keby aspoň sa otočila žaba jedna😊 Určite dám vedieť že čo ako 😊

maruskamolny
9. jún 2016

@masterton hlavne mysli pozitivne..vsetko dobre dopadne a o chvilku budes mat princeznu pri sebe 😉

masterton
9. jún 2016

@maruskamolny Snažím sa 😊 Už len nech bude po...Drž sa😘

adrianita1
autor
9. jún 2016

@biba3131 gratulujem 😊 krasne zdrave babatko. Prajem ti rychle zotavenie a malickej vsetko najlepšie do zivota 🎉🎂🎈🎁

adrianita1
autor
9. jún 2016

@masterton ahoj, drzim palce. Urcite to zvladnete. Uz budes mat svoj uzlicek stastia zachvilu v naruci. Mne uz zacina byt aj luto, že to krasne obdobie tehulkovania bude koncit. Ale caka nas este krajsie obdobie 😊🚼👶

kucerawa
9. jún 2016

@masterton ja tiez, kazdy vecer si vravim, ze v noci to na mna uz hadam pride a rano sa zobudim vyspinkana a nic 😀 krpec ma este do zajtra rana sancu...tiez potom na prijem a uvidime, ci budu chciet hned vyvolavat...a tak strasne som to nechcelaaaaaa ☹

adrianita1
autor
9. jún 2016

@kucerawa mozno dnes v noci si to krpec rozmysli 😊

masterton
9. jún 2016

@adrianita1
@kucerawa Aj mne bude trošku ľúto za bruškom aj za tými kopancami 😃😃 Teraz najdôležitejšie je zvládnuť najnáročnejší okamih ...držím nam palce všetkým...nech to dopadne čo najrýchlejšie,najmenej bolestivé a hlavné bez komplikácii...možno nakoniec ani ta vyvolavačka nebude a drobce sa vypýtajú samé.Držte sa kočky 💕 Zajtra sa hlásim 😁

biba3131
9. jún 2016

Baby ďakujeme krásne a všetkym držim pršteky aby ste to tiež už dotiahli do uspešného konca 😊 A hlavne veĺa zdravicka vsetkym to je najdolezitejsie.

jannullka1
9. jún 2016

@kucerawa mňa pri prvom prijali a nechali ešte tak, respektíve ma trochu prstami porozťahovali a až na druhý deň ráno by mi vyvolávali. Ale večer sa to potom rozbehlo samo, možno vďaka tomu "roztiahnutiu "..celá noc bolesti,takže som nespala vôbec a tlačiť som konečne mohla ísť ráno po deviatej.

kucerawa
9. jún 2016

@jannullka1 myslis, ze by to takto riesili aj "na vikend"? Toho sa bojim, ze cez vikend to nikto nebude chciet riesit tak bud zajtra vyvolaju alebo to nechaju do pondelka a zbytocne tam cely vikend budem

alenapavlinska
9. jún 2016

@biba3131 blahoželám k princezničke😍