Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Kucerawa... Aj mna chcú dat na piatok do nemocnice - myslim o tyzden - ale ja to odmietnem. Tiez si myslim ze cez vykend sa na nas vykašľalu 😒
@kucerawa podľa mňa to záleží od nemocnice alebo doktora, mňa tiež prijali v piatok ráno a nechali ma do soboty, možnože by ma aj dlhšie nechali, neviem. Malý bol ok v brušku zatiaľ a ja som prenášala v ten piatok 7.deň
@jannullka1 @paloma76 no ved ja budem mat zajtra len stvrty den po TP a to ma tam chceli nechat hned v pondelok...ja neviem kam sa ponahlaju, zeby kvoli tomu, ze som prvorodicka a mam uz 33 rokov? 🙂
Ahojte dievcata. Gratulujem maminkam s babatkami a zelam vela zdravia. Aj s nami je tu uz Dominik, narodil sa v utorok. TP sme mali vo stvrtok (cize dnes) tak som rada lebo tiez mi moja lekarka kazala ist na prijem v piatok ak by som neporodila... vsetko je v poriadku, maly uz krasne papa aj pospinka. Zelam vam vsetkym dobry porod a spokojne babatka.
@mala_dracica blahozelam..a kde si rodila..aky bol porod?
Dievčatá, ďakujem krásne za priania, všetkým vám silno držím palce a pre tie z vás, ktoré to ešte nezazili: uistujem vás, že v živote nebudete stastnejsie! Ja som už týždeň nespala a to nie preto žeby malá vychádzala ale preto že od nej neviem oči odtrhnúť. Dúfam že sa tie hormóny už konečne upravia, lebo ma slahne 🙂))
A dievčatá, pôrod je náročný ale v mojom prípade bol náročnejší pobyt v pôrodnici, hlavne na psychiku, preto vám prajem veľa chapaveho a ochotneho personálu a pevné nervy 🙂
@kucerawa neviem veru, mne moja gynekologička kázala ísť na príjem do nemocnice už 3 dni po termíne, nabehla som tam zbalená s mužom a primár nás poslal domov, že to zle tí lekári posielajú. Že načo tu budem tak dlho ležať, keď aj tak môžu vyvolávať až na 7.-8.deň keď nieje na to iný dôvod.. No tak neviem.
@biba3131 jeej krásna maličká, prajem Vám veľa zdravíčka, pohody a pokoja obom. Držte sa 🙂
@mala_dracica Blahoželám a Veľa zdravíčka želám obom 🙂
@ddka Blahoželám, veľa zdravíčka Vám želám obom 🙂
@paloma76 ja som bola tiež v poradni, som na prst otvorená , mala váži okolo 3200g, vsetko je zatiaľ v poriadku.Ty máš kedy termín presne?
Neviem azurmanka. Ale sa bojim.
Ja mam termin 18.6, ale nechcú cakat, aby babo nebolo velke, lebo predošlé boli.
Ale aj tak. Nechcem ist v piatok do nemocnice 😒
Inak od vcera vcera vecera mam zvláštne bolesti. Nie su to take menstruacne, ale take skor do krcu. Neviem co si mam o tom myslieť.
@smejka dakujem. Rodila som v Za. Porod dlhsi ako som ocakavala a musela som nakoniec pripustit aj chemiu ( oxytocin a pod) ale vsetko nakoniec dobre dopadlo, co je najdolezitejsie 🙂
@paloma76 mne isli den pred porodom bolesti do krizov a dolu a castejsie som chodila aj na wc....
@azurmanka1 dakujem a drzim palce
Ako tak pozerám, pekne sa to tu rozbieha 😃 ja mám termín túto nedeľu a stále nič. Na poradni v pondelok krček zatvorený, hoci mäkký. Ďalšiu poradňu mám zasa v pondelok a to som zvedavá, koľko by ma nechal môj pôrodník prenášať. Malinkej je zatiaľ v brušku očividne lepšie ako mne a neponáhľa sa... držím vám palce, nech sa bábätečká pýtajú samé, veď rozumčeku majú dosť... Je tu mamička, ktorú nechávajú prenášať?
@adrianita1
@kucerawa Tak žienky....malička ma posledný týždeň na dobrovoľne opustené brucha😃😃 Ak sa nič nerozbehne tak v piatok nástup už na tvrdo.... Je mi už jedno...tých par dni dáko zvládnem...ale najdôležitejšie je,že sa otočila dole hlavičkou!!!!Ja som táka šťastná ...už len vydržať 😃 Žienky držte sa a prajem vám pekný víkend 😘
@masterton jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, to je uuuuuuuuuzasna sprava 😉 super, tesim sa..nakoniec nie je kp 😎
@maruskamolny 😃😃😃😃 veď aj ja sa teším...už iné ma nezaujíma len to,že je tak ako má 😘 Pekný víkend ti prajem a píš keď sa dačo bude dát 💕💕
@masterton oki...pisem...ale ja nemozem ce vikend...porordnik mi zakazal 😉 ide na konferenciu, zw v nedelu poobede sa uz vrati tak potom uz mozem..ale sobota, nedela do poobedia nie...od vcerajska mi odchadza ta hlienova zatka..tak uvidime ci z toho nieco bude..ale malicku mam choru ako naschval..dostala zapal ociek zo skolky...tak dnes ju mam doma..a veruze uz nevladzem...natahovat sa s nou aby si dala kvapnut do ociek...
Tak dnes po poradni som na 1 cm otvorená. Veru musím povedať, že po každej aktivite mi tvrdne bruško a bolia kríže. Som ešte len 37+2 tt. Dr ma poslal do nemocnice v pondelok, plánovaná sekcia z dovodu predošlého pôrodu sekciou. Ale ja chcem rodiť prirodzene, tak idem v pondelok do TN, som zvedavá co mi tam povedia. Dnes má moja bambulka 3 rocky, tak organizujeme 3 oslavy - v skolke, doma a potom s rodinou zajtra. Porodit dieťatko je tá najkrajšia vec na svete. Teším sa na naše druhé bábätko 😊😜👶🎁🎈🎂 pekný víkend maminy 😉
@maruskamolny Jooooj....moja...tak víkend najlepší nebude keď malička je chorá😩 skoré uzdravenie jej prajem a ty sa drž 😘😘😘
Tak ja uz od rana v nemocnici, urobili mi monitor a sono a vsetko je ok tak dnes este nevyvolavame, nechavame to na zajtra aj ked primar povedal, ze zajtra ked pride do sluzby ma tu uz mozno nenajde kedze mam porodne cesty pekne pripravene...ved nacase!!! 😀 tak snad sa to aj samo nejako rozbehne 🙂 v noci som aj mala pravidelne bolesti ale asi po hodine a pol presli, ale aspon som uz vraj otvorena na 2-3cm 🙂 drzte palce baby! Teraz zacalo v Ziline liat ako z krhly, snad ta zmena pocasia nieco prinesie 😉
@paloma76 inak aj ja mám už rôzne bolesti, a už mi veľmi často tvrdne bruško. Ale ja som neskôr ako Ty, ja mám až 29.6.
@adrianita1 ja som tak isto na 1 cm, krčok mäkký a skrátený, zajtra by som mala začať 38t. Ale s prvým synom som bola týždeň pred termínom otvorená už na 3 cm a nakoniec som ešte týždeň prenášala.. A to doktorka vravela, že to už sa každú chvíľu rozbehne a ako rýchlo a ľahko sa budem otvárať a vôbec to tak nebolo 😀
@jannullka1 to vazne? A mne tu v nemocnici tvrdia, ze do rana to uz mozno aj bude, lebo som pripravena a otvorena na 2-3cm ☹ tak sa mozno aj zbytocne tesim
Kucerawa- si v Ziline v nemocnici?

@jannullka1 Ja zial kvoli tomu krvacaniu cvicim teraz uz iba kazdy druhy den a hned ako citim nepohodlie, ze ma to velmi tlaci, tak to uz nefukam, preto stale stagnujem na 29cm.