icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

leaana
9. jún 2016

@jannullka1 Ja zial kvoli tomu krvacaniu cvicim teraz uz iba kazdy druhy den a hned ako citim nepohodlie, ze ma to velmi tlaci, tak to uz nefukam, preto stale stagnujem na 29cm.

leaana
9. jún 2016

@biba3131 Gratulujeeem a vela zdravicka zelam 🙂

paloma76
9. jún 2016

Kucerawa... Aj mna chcú dat na piatok do nemocnice - myslim o tyzden - ale ja to odmietnem. Tiez si myslim ze cez vykend sa na nas vykašľalu 😒

jannullka1
9. jún 2016

@kucerawa podľa mňa to záleží od nemocnice alebo doktora, mňa tiež prijali v piatok ráno a nechali ma do soboty, možnože by ma aj dlhšie nechali, neviem. Malý bol ok v brušku zatiaľ a ja som prenášala v ten piatok 7.deň

kucerawa
9. jún 2016

@jannullka1 @paloma76 no ved ja budem mat zajtra len stvrty den po TP a to ma tam chceli nechat hned v pondelok...ja neviem kam sa ponahlaju, zeby kvoli tomu, ze som prvorodicka a mam uz 33 rokov? 🙂

mala_dracica
9. jún 2016

Ahojte dievcata. Gratulujem maminkam s babatkami a zelam vela zdravia. Aj s nami je tu uz Dominik, narodil sa v utorok. TP sme mali vo stvrtok (cize dnes) tak som rada lebo tiez mi moja lekarka kazala ist na prijem v piatok ak by som neporodila... vsetko je v poriadku, maly uz krasne papa aj pospinka. Zelam vam vsetkym dobry porod a spokojne babatka.

smejka
9. jún 2016

@mala_dracica blahozelam..a kde si rodila..aky bol porod?

ddka
10. jún 2016

Dievčatá, ďakujem krásne za priania, všetkým vám silno držím palce a pre tie z vás, ktoré to ešte nezazili: uistujem vás, že v živote nebudete stastnejsie! Ja som už týždeň nespala a to nie preto žeby malá vychádzala ale preto že od nej neviem oči odtrhnúť. Dúfam že sa tie hormóny už konečne upravia, lebo ma slahne 🙂))

ddka
10. jún 2016

A dievčatá, pôrod je náročný ale v mojom prípade bol náročnejší pobyt v pôrodnici, hlavne na psychiku, preto vám prajem veľa chapaveho a ochotneho personálu a pevné nervy 🙂

jannullka1
10. jún 2016

@kucerawa neviem veru, mne moja gynekologička kázala ísť na príjem do nemocnice už 3 dni po termíne, nabehla som tam zbalená s mužom a primár nás poslal domov, že to zle tí lekári posielajú. Že načo tu budem tak dlho ležať, keď aj tak môžu vyvolávať až na 7.-8.deň keď nieje na to iný dôvod.. No tak neviem.

azurmanka1
10. jún 2016

@biba3131 jeej krásna maličká, prajem Vám veľa zdravíčka, pohody a pokoja obom. Držte sa 🙂

azurmanka1
10. jún 2016

@mala_dracica Blahoželám a Veľa zdravíčka želám obom 🙂

azurmanka1
10. jún 2016

@ddka Blahoželám, veľa zdravíčka Vám želám obom 🙂

azurmanka1
10. jún 2016

@paloma76 ja som bola tiež v poradni, som na prst otvorená , mala váži okolo 3200g, vsetko je zatiaľ v poriadku.Ty máš kedy termín presne?

paloma76
10. jún 2016

Neviem azurmanka. Ale sa bojim.
Ja mam termin 18.6, ale nechcú cakat, aby babo nebolo velke, lebo predošlé boli.
Ale aj tak. Nechcem ist v piatok do nemocnice 😒
Inak od vcera vcera vecera mam zvláštne bolesti. Nie su to take menstruacne, ale take skor do krcu. Neviem co si mam o tom myslieť.

mala_dracica
10. jún 2016

@smejka dakujem. Rodila som v Za. Porod dlhsi ako som ocakavala a musela som nakoniec pripustit aj chemiu ( oxytocin a pod) ale vsetko nakoniec dobre dopadlo, co je najdolezitejsie 🙂

mala_dracica
10. jún 2016

@paloma76 mne isli den pred porodom bolesti do krizov a dolu a castejsie som chodila aj na wc....

mala_dracica
10. jún 2016

@azurmanka1 dakujem a drzim palce

nelly0212
10. jún 2016

Ako tak pozerám, pekne sa to tu rozbieha 😃 ja mám termín túto nedeľu a stále nič. Na poradni v pondelok krček zatvorený, hoci mäkký. Ďalšiu poradňu mám zasa v pondelok a to som zvedavá, koľko by ma nechal môj pôrodník prenášať. Malinkej je zatiaľ v brušku očividne lepšie ako mne a neponáhľa sa... držím vám palce, nech sa bábätečká pýtajú samé, veď rozumčeku majú dosť... Je tu mamička, ktorú nechávajú prenášať?

masterton
10. jún 2016

@adrianita1
@kucerawa Tak žienky....malička ma posledný týždeň na dobrovoľne opustené brucha😃😃 Ak sa nič nerozbehne tak v piatok nástup už na tvrdo.... Je mi už jedno...tých par dni dáko zvládnem...ale najdôležitejšie je,že sa otočila dole hlavičkou!!!!Ja som táka šťastná ...už len vydržať 😃 Žienky držte sa a prajem vám pekný víkend 😘

maruskamolny
10. jún 2016

@masterton jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, to je uuuuuuuuuzasna sprava 😉 super, tesim sa..nakoniec nie je kp 😎

masterton
10. jún 2016

@maruskamolny 😃😃😃😃 veď aj ja sa teším...už iné ma nezaujíma len to,že je tak ako má 😘 Pekný víkend ti prajem a píš keď sa dačo bude dát 💕💕

maruskamolny
10. jún 2016

@masterton oki...pisem...ale ja nemozem ce vikend...porordnik mi zakazal 😉 ide na konferenciu, zw v nedelu poobede sa uz vrati tak potom uz mozem..ale sobota, nedela do poobedia nie...od vcerajska mi odchadza ta hlienova zatka..tak uvidime ci z toho nieco bude..ale malicku mam choru ako naschval..dostala zapal ociek zo skolky...tak dnes ju mam doma..a veruze uz nevladzem...natahovat sa s nou aby si dala kvapnut do ociek...

adrianita1
autor
10. jún 2016

Tak dnes po poradni som na 1 cm otvorená. Veru musím povedať, že po každej aktivite mi tvrdne bruško a bolia kríže. Som ešte len 37+2 tt. Dr ma poslal do nemocnice v pondelok, plánovaná sekcia z dovodu predošlého pôrodu sekciou. Ale ja chcem rodiť prirodzene, tak idem v pondelok do TN, som zvedavá co mi tam povedia. Dnes má moja bambulka 3 rocky, tak organizujeme 3 oslavy - v skolke, doma a potom s rodinou zajtra. Porodit dieťatko je tá najkrajšia vec na svete. Teším sa na naše druhé bábätko 😊😜👶🎁🎈🎂 pekný víkend maminy 😉

masterton
10. jún 2016

@maruskamolny Jooooj....moja...tak víkend najlepší nebude keď malička je chorá😩 skoré uzdravenie jej prajem a ty sa drž 😘😘😘

kucerawa
10. jún 2016

Tak ja uz od rana v nemocnici, urobili mi monitor a sono a vsetko je ok tak dnes este nevyvolavame, nechavame to na zajtra aj ked primar povedal, ze zajtra ked pride do sluzby ma tu uz mozno nenajde kedze mam porodne cesty pekne pripravene...ved nacase!!! 😀 tak snad sa to aj samo nejako rozbehne 🙂 v noci som aj mala pravidelne bolesti ale asi po hodine a pol presli, ale aspon som uz vraj otvorena na 2-3cm 🙂 drzte palce baby! Teraz zacalo v Ziline liat ako z krhly, snad ta zmena pocasia nieco prinesie 😉

azurmanka1
10. jún 2016

@paloma76 inak aj ja mám už rôzne bolesti, a už mi veľmi často tvrdne bruško. Ale ja som neskôr ako Ty, ja mám až 29.6.

jannullka1
10. jún 2016

@adrianita1 ja som tak isto na 1 cm, krčok mäkký a skrátený, zajtra by som mala začať 38t. Ale s prvým synom som bola týždeň pred termínom otvorená už na 3 cm a nakoniec som ešte týždeň prenášala.. A to doktorka vravela, že to už sa každú chvíľu rozbehne a ako rýchlo a ľahko sa budem otvárať a vôbec to tak nebolo 😀

kucerawa
10. jún 2016

@jannullka1 to vazne? A mne tu v nemocnici tvrdia, ze do rana to uz mozno aj bude, lebo som pripravena a otvorena na 2-3cm ☹ tak sa mozno aj zbytocne tesim

paloma76
10. jún 2016

Kucerawa- si v Ziline v nemocnici?