icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

kucerawa
10. jún 2016

@paloma76 ano som

jannullka1
11. jún 2016

@kucerawa ale kľudne sa teš a buď dobre naladená, vo všetkom ohľadom pôrodu to má každá inak.. Kamoška bola zas len na 1 cm na poradni a že to ešte potrvá a na druhý deň už dcéru porodila, niekto je zas podľa doktora viac pripravený a čaká ešte dlho, proste každá to má inak.

kucerawa
11. jún 2016

@jannullka1 v noci som mala bolesti tak som myslela, ze sa nieco pohlo a nic. Stale som tak na 3cm tak cakame...

alenapavlinska
11. jún 2016

Ahojte baby...ja som od včera v nemocnici,pre zle CTG....ale dnes je všetko Ok...ale mam plánovanú sekciu,takže uvidíme ako sa doky rozhodne....aj mi casto tvrdne bruško🙁 ....ahojte

paloma76
11. jún 2016

Kucerawa.. Tak sa mozno stretneme. Aj mna to tam caka. Este stale nic? A co vravíš na sestričky a lekárov??? Inak drzim palce. Aj tebe alenapavlinska 😵

alenapavlinska
11. jún 2016

@paloma76 sestričky v pohode...lekari...v pondelok ma prísť primárka,bola odcestovaná,tak sa robili sekcie,!!!☺ len ja nič😩

kucerawa
11. jún 2016

Baby, od 19:40 som mama! Uplne uzasne to tu bolo vsetko, od prveho poschodia, kde sme od piatku cakali, cez porodnu salu az po tretie poschodie, kde teraz konecne lezim na jednotke izbe. Porod a pristup lekarov a sestriciek 1* ale o tom potom napisem viac, dnes by som mala oddychovat 🙂 drzte sa!

masterton
12. jún 2016

@kucerawa Gratulujem 😘 Oddychuj a prajem vám zdravíčka 💕

azurmanka1
12. jún 2016

@kucerawa Veľa zdravíčka prajem, oddychuj a čerpaj silu, budes ju potrebovať 🙂 a vychutnávaj si ten úžasný pocit materstva 🙂

paloma76
12. jún 2016

azurmanka ... Super, tesim sa s tebou, prajem vela zdravicka. A to ze to prebehlo prave v Ziline tak super, tak to si ma potešila, lebo ďalšia kandidátka som v Ziline ja 😉
Potom posli fotku tvojho anjelika,nech sa vytesujeme 😵

renyreny
12. jún 2016

Ahojte fotku ďalšieho júnového bábätka.Volám sa Karolínka narodila som sa 8.6.2016 o 7:50 s mierami 2990/49 😊

paloma76
12. jún 2016

😘😘😘😘😘naaaaadherna, gratulujem, vela zdravicka princeznicke aj mamičke😘😘😘😘

janusa112
12. jún 2016

Gratulujeeeem, krásnučka je 🙂 Ja mám už obavu. Termín som mala mať 9.6. a ešte stále doma čakám a nič, ale v pondelok idem konečne na poradňu bo moja doky mala dovolenku tak som zvedavá či ma pošle do nemocnice rovno. Len sa obávam, že malá bude mať aj 4 kilká, keďže som teraz za 3dni pribrala 2kilá a už pred 2týždňami mala cez 3500g. Som zvedavá ako ju vytlačím :(

julia34
12. jún 2016

Uz som to tu raz riešila, ale chcem sa opýtať ktoré mate termín okolo 25 dostali ste už materskú?

alenapavlinska
12. jún 2016

@renyreny veľa zdravíčka obom prajem❤

leaana
12. jún 2016

@janusa112 Sme na tom podobne, ja termin 8.jun a tiez stale nic a tiez uz hrozia tie 4 kg, tak tiez som zvedava ako ju vytlacim....klop klop, bodaj by sa to uz rozbehlo 🙂

leaana
12. jún 2016

@kucerawa Gratulujem a vela zdravicka tebe aj babatku prajem 🙂

nelly0212
12. jún 2016

@renyreny, @kucerawa gratulujem k bábätkám 💗 @janusa112, ja som na tom podobne, termín mám dnes, ale nič sa nedeje... tiež mám zajtra poradňu, tak uvidím 😃 tou váhou sa až tak netráp, nie je to na 100% presne... ale drobčeka asi mať nebudeš. Kočky, ktoré trápilo tŕpnutie rúk a ešte stále majú s tým problém - mne pomohlo zatejpovať si zápästie, aspoň sa v noci trošku lepšie vyspím a ani cez deň to nie je až také nepríjemné😉

alexa21
12. jún 2016

Tak maminky a ja sa hlasim z nemocnice..rano som si myslela,ze sa vam ozvem aj s foteckou princezny,ale nakoniec lezim na rizikovom na pozorovani..mam bolesti ako pri menstruacii a trosku krvacam,tak si ma tu nechali na 24 hod.jooj,som tu len hodinu a uz chcem ist za mojimi chlapcami..
Vsetkym novopecenym maminkam srdecne gratulujem,tie vase babatka su nadherne..
Vsetko dobre vam vsetkym a maminkam cakatelkam nech uz to teda mame tiez co najskor za sebou..

julia34
12. jún 2016

@nelly0212 no tak to musim dnes v noci skusit pretoze lvoli trpnutiu som sa tuto noc kazde 2hod budila.

jannullka1
12. jún 2016

Ahojte, prosím vás, je vás tu viacero čo mávate silné kŕče okolo rozkroku a vystreľujú až do stehna? Väčšinou krátke, ale silné, ja to mám už vyše mesiaca a posledné dni ešte silnejšie, malý je dosť nízko,tak mi tam asi tak tlačí na nervy. Poslíčkovia tiež častý,ešte mám čas, ale myslím, že druhého syna budem rodiť skôr.

paloma76
12. jún 2016

Áno, poznam tie kŕče. Az ma to zlomí . Velmi neprijemne😓. Driek a kríze uz ani nepisem. 😥Mne trpnu nohy ked ležím. Nie ruky. No uz len porodiť a bude super.

nelly0212
12. jún 2016

@julia34 vyskúšaj a možno aj skôr ako na noc 😉 ja som našla tejpovaciu pásku u mojej sestry-sestričky v šuflíku a hneď som si urobila akoby takú bandáž videa na nete... o nejakú hodinku-dve som cítila, že je to lepšie. A tiež je fajn, keď cvičím s tým zápästím tak, že mačkám v dlani penovú loptičku 😃 snáď bude aj tebe lepšie 😉

julia34
12. jún 2016

@nelly0212 teraz som si skusila urobit bandas na ruku pretoze lava mi trpne ked si lahnem aj cez den ale inac ju stale citim taku slabu ju mam tak uvidim

kniha24
12. jún 2016

Ja mám termín 20.6.,rodiť budem v mt,je tu niekto na tom podobné? 🙂

smejka
12. jún 2016

@kniha24 ja chcem v MT a termin mam 19.6....zatial sa vsak nic nedeje...ty si ako na tom?

kniha24
12. jún 2016

@smejka ja tiež stále nic 🙂 kŕčok sa skrátil zatiaľ len o centimeter,uvidime čo bude v ďalšej poradni a vari sa to už rozbehne nejako 🙂 prvé babo?

adrianita1
autor
12. jún 2016

@kucerawa gratulujem a prajem vám obom veeeela zdravia a všetko najlepšie do života... 😉🎉🎈

adrianita1
autor
12. jún 2016

@renyreny jeeeej gratulujem, krásna princezná. Želám vám veľa zdravia a skore zotavenie. A vsetko najlepšie do zivota 🎁🎉🎈🎂🚼

smejka
12. jún 2016

@kniha24 ako sa to vezme..bio prve ale inak mame 3 chlapcov nebio ale su nasi