Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@jannullka1 no presne....ale u mňa to je tie tri dni také dosť intenzívne a hlavne večer a na noc, že už som bola viackrát pripravená na odchod do nemocnice.... ale potom to prešlo.... už ma to nebaví😞
@paloma76 držím zajtra palce. Nech všetko dobre prebehne, hladko a podľa predstáv 😊
Baby, myslím, že bude tých babatiek zajtra veľa. 😊 držím palce 😁👍🚼
No dakujem adrianita1 ...Aj teraz uz dobru pol hodinu mam bolesti - take predmenstruacne😓
Baby, myslím, že bude tých babatiek zajtra veľa. 😊 držím palce 😁👍🚼
@paloma76 aj ja a ešte ma znovu prehnalo... Tak držím palce aby to prišlo samé, bez vyvolavacky 👍😉
No neviem babenky. Mam bolesti uz 2 hodiny. Sice sa nestupnuju, ale trvajú v kuse. Žeby sa maly uz pýtal sam????☺️
Kucerawa..nemam fit loptu😢. Striedam polohy, no neprichádza to. Ale chvalabohu. A maly sa nenormalne mrví!!! No trpezlivo fucim😉 . Uvidime. Idem o chvilu do vane.
Vy sa mate ako???kedy vas pustia?
..neprechadza
Fíha. To tak ubehlo? Kolko dni si tam bola? A stale mas pozitívne spomienky na za pôrodnicu?
@ddka ja mam malu na jiske, ale dnes mi ju uz dali konečne aspoň k prsníku a ako inak, rozdudlovaná nemocničným dudlom sa jej moje cecíky veľmi nepozdávajú... takže aj my bojujeme s kojením, ja sa snažím odstriekavať a zvyšovať objem a ju musím naučiť správne si priložiť a prisať sa... ale teším sa, že už nie je na infuzke, atb už pichajú do nožičky, CRP klesá (aktuálne 30, pôvodne 80) 😊
@paloma76 drz sa moja, no dnes je ten spln,že by sa to už všetkým pomaly rozbieha o? ☺☺☺☺Ja som mala včera zvláštne bolesti, ale prešli. Ale od včera by som vkuse len čúrala,asi mi zišla ešte nižšie, tak uvidíme 🙂
Ahojte maminy...naša Sarka sa narodila 14.6.2016..3190 a 49cm..cisárskym ,dnes cestujeme domov,huraaaa☺
Tak som na oddeleni. Monitor ukazuje bolesti. Ale nic hrozne. Cakam na sono a na primárna co povie. Mozno mi daju oxitocinovy test. Ak mi ho ho nedaju dnes ani zajtra a pôrod sa mi sam nerozbehne, tak podpisujem papier a idem domov. Byvame 100 metrov od nemocnice, takze ležať bezcieľne mozem aj doma.
Som deprinovana z tohto prostredia a pri tom som zdrav.sestra😢😢😢😢😢
@paloma76 drz sa ,pozitívne mysli a sústreď sa a ono sa to rozbehne...vela sily a vnútorného pokoja posielam ☺
@paloma76 vydrz....ono to pojde uvidis...ja tiez prenasam..som priblizne v tvojom veku a som zdravotna sestra...jediny rozdiel je ze som prvorodicka...ty uz mas skusenosti
ja som sice od Ziliny a dlhe roky som robila v ZA nemocnici po oddeleniach ale chcem ist rodit do MT
drz sa a daj vediet co ako...
Jasneze bude baby, o chvíľu budeme stískať naše ratolesti, jupiiiii 🙂
Ano, aj ja to vidim ako nevýhodu. Ked vela z toho vies, tak sa viac bojis😞. No a teda idem o chvilu na ten oxi.test, tak dufam ze to pomoze sa rozbehnúť. Zatial mam vkuse menstruacne bolesti, ale otvorená som len na 1 prst. Tak uvidime. 😉 V ZA akurat zacalo pršať, tak by mohol pomoct aj tlak vzduchu a ten spln dnes....uvidime co je na tom pravspdy😉
Azurmanka...uz chcem stiiiiskat !!!😀
Zatial vas vsetky pozdravujem. Ahojte😘😘😘

Tak ja prežívam to isté. Ale stále som v pohybe, pri dcérke. Celý vikend v parku, po akciách. A nič. Tiež mám v utorok poradňu. Ale som rada, že sa už otvaram. Pri dcérke som sa neotvárala a skončilo to sekciou po 8 hodinách, keď som mala kontrakcie každú minútu. Bolo to veľmi dramatické. Treba vydržať, nech sa porodne cesty samy pomaly pripravia. O to ľahší pôrod. 😊 aspoň dufam 😁