icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

adrianita1
autor
19. jún 2016

Tak ja prežívam to isté. Ale stále som v pohybe, pri dcérke. Celý vikend v parku, po akciách. A nič. Tiež mám v utorok poradňu. Ale som rada, že sa už otvaram. Pri dcérke som sa neotvárala a skončilo to sekciou po 8 hodinách, keď som mala kontrakcie každú minútu. Bolo to veľmi dramatické. Treba vydržať, nech sa porodne cesty samy pomaly pripravia. O to ľahší pôrod. 😊 aspoň dufam 😁

katykat
19. jún 2016

@kniha24 ja mám termín až budúci víkend, ale prekvapili ma tí silní poslíčkovia...pri prvej som to nezažila ...

katykat
19. jún 2016

@jannullka1 no presne....ale u mňa to je tie tri dni také dosť intenzívne a hlavne večer a na noc, že už som bola viackrát pripravená na odchod do nemocnice.... ale potom to prešlo.... už ma to nebaví😞

kniha24
19. jún 2016

@katykat ja som mala takých silných asi pred mesiacom pár dní a odvtedy ako keby utal.

katykat
19. jún 2016

@kniha24 no tak to si ma moc nepotešila....ja sa upokojujem, že už to nebude dlho trvať..... ale každá to má ináč....tak uvidíme....a kedy máš poradňu? či už máš prísť na príjem?

kniha24
19. jún 2016

@katykat ved ano,milión žien,každá to preziva inak. Tak nech to mas čím skôr úspešné za sebou 🙂 tak posledná poradňa je v stredu,to uz budem 41tt a tri dni po termíne,neviem ako sa ďalej postupuje,to mi zrejme povie doktorka v stredu. Ale stále verím v to,ze zajtra to vypukne 🙂

smejka
19. jún 2016

@kniha24 ja mam termin tiez dnes a nic..len sa citim uz asi 2 dni inak ako cele tehotenstvo..tak snad to pride coskoro..

adrianita1
autor
19. jún 2016

@paloma76 držím zajtra palce. Nech všetko dobre prebehne, hladko a podľa predstáv 😊

adrianita1
autor
19. jún 2016

Baby, myslím, že bude tých babatiek zajtra veľa. 😊 držím palce 😁👍🚼

paloma76
19. jún 2016

No dakujem adrianita1 ...Aj teraz uz dobru pol hodinu mam bolesti - take predmenstruacne😓

adrianita1
autor
19. jún 2016

Baby, myslím, že bude tých babatiek zajtra veľa. 😊 držím palce 😁👍🚼
@paloma76 aj ja a ešte ma znovu prehnalo... Tak držím palce aby to prišlo samé, bez vyvolavacky 👍😉

ddka
19. jún 2016

@nelly0212 no malá nie a nie spať 🙂)) a ešte sa trapime s kojenim inak fajn a čo ty?

paloma76
19. jún 2016

No neviem babenky. Mam bolesti uz 2 hodiny. Sice sa nestupnuju, ale trvajú v kuse. Žeby sa maly uz pýtal sam????☺️

kucerawa
19. jún 2016

@paloma76 urcite! 🙂 skus fitloptu, pohupovat sa, zajtra sa to rozbehne samo ;) a ked nie, urcite uz budes aspon otvorena a bude staci popostrcit 🙂

paloma76
19. jún 2016

Kucerawa..nemam fit loptu😢. Striedam polohy, no neprichádza to. Ale chvalabohu. A maly sa nenormalne mrví!!! No trpezlivo fucim😉 . Uvidime. Idem o chvilu do vane.
Vy sa mate ako???kedy vas pustia?

paloma76
19. jún 2016

..neprechadza

kucerawa
19. jún 2016

@paloma76 my sme doma uz od stredy 🙂

paloma76
19. jún 2016

Fíha. To tak ubehlo? Kolko dni si tam bola? A stale mas pozitívne spomienky na za pôrodnicu?

nelly0212
19. jún 2016

@ddka ja mam malu na jiske, ale dnes mi ju uz dali konečne aspoň k prsníku a ako inak, rozdudlovaná nemocničným dudlom sa jej moje cecíky veľmi nepozdávajú... takže aj my bojujeme s kojením, ja sa snažím odstriekavať a zvyšovať objem a ju musím naučiť správne si priložiť a prisať sa... ale teším sa, že už nie je na infuzke, atb už pichajú do nožičky, CRP klesá (aktuálne 30, pôvodne 80) 😊

kucerawa
20. jún 2016

@paloma76 ubehlo ;) nastupila som v piatok a v sobotu som porodila takze v stredu sme isli domov 🙂 a spomienky a skusenosti ostali...velmi pozitivne 🙂

azurmanka1
20. jún 2016

@paloma76 drz sa moja, no dnes je ten spln,že by sa to už všetkým pomaly rozbieha o? ☺☺☺☺Ja som mala včera zvláštne bolesti, ale prešli. Ale od včera by som vkuse len čúrala,asi mi zišla ešte nižšie, tak uvidíme 🙂

alenapavlinska
20. jún 2016

Ahojte maminy...naša Sarka sa narodila 14.6.2016..3190 a 49cm..cisárskym ,dnes cestujeme domov,huraaaa☺

paloma76
20. jún 2016

Tak som na oddeleni. Monitor ukazuje bolesti. Ale nic hrozne. Cakam na sono a na primárna co povie. Mozno mi daju oxitocinovy test. Ak mi ho ho nedaju dnes ani zajtra a pôrod sa mi sam nerozbehne, tak podpisujem papier a idem domov. Byvame 100 metrov od nemocnice, takze ležať bezcieľne mozem aj doma.
Som deprinovana z tohto prostredia a pri tom som zdrav.sestra😢😢😢😢😢

azurmanka1
20. jún 2016

@paloma76 drz sa ,pozitívne mysli a sústreď sa a ono sa to rozbehne...vela sily a vnútorného pokoja posielam ☺

smejka
20. jún 2016

@paloma76 vydrz....ono to pojde uvidis...ja tiez prenasam..som priblizne v tvojom veku a som zdravotna sestra...jediny rozdiel je ze som prvorodicka...ty uz mas skusenosti
ja som sice od Ziliny a dlhe roky som robila v ZA nemocnici po oddeleniach ale chcem ist rodit do MT
drz sa a daj vediet co ako...

kniha24
20. jún 2016

@paloma76 neboj,vsetko dobre dopadne. Ja som tiež zdravotná sestra v unm a niekedy mám pocit že je to nevýhoda ☹ ja mám termín dnes,ale žiadne príznaky,takže to vidím tiež na prenášanie ☹ drzim palce 🙂

smejka
20. jún 2016

@kniha24 je to nevyhoda...lebo mame prehlad...ale treba verit ze vsetko bude v najlepsom poriadku

azurmanka1
20. jún 2016

Jasneze bude baby, o chvíľu budeme stískať naše ratolesti, jupiiiii 🙂

paloma76
20. jún 2016

Ano, aj ja to vidim ako nevýhodu. Ked vela z toho vies, tak sa viac bojis😞. No a teda idem o chvilu na ten oxi.test, tak dufam ze to pomoze sa rozbehnúť. Zatial mam vkuse menstruacne bolesti, ale otvorená som len na 1 prst. Tak uvidime. 😉 V ZA akurat zacalo pršať, tak by mohol pomoct aj tlak vzduchu a ten spln dnes....uvidime co je na tom pravspdy😉
Azurmanka...uz chcem stiiiiskat !!!😀
Zatial vas vsetky pozdravujem. Ahojte😘😘😘

kniha24
20. jún 2016

@paloma76 držíme palce :-*