icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

kniha24
28. jún 2016

@katykat moc moc gratulujem 🙂 veľa zdravicka prajem.
Kamoska porodila prirodzene valibuka 4700g 🙂

paloma76
28. jún 2016

Jeeeej katykat,super🙂🙂🙂🙂🙂,gratulujem ,vela zdravicka pre vas oboch 😵 😵 😵
Smejka,kniha24,azurmanka......strasne vam drzim palce,myslim na vas 😵 😉
Moj tyzdnovy Rastik v autosedacke 😎 😎 😎

smejka
28. jún 2016

@paloma76 dakujem...Rastik je fesacisko...v noci sa mi snivalo o tebe ze si tu dala peknu fotku...a hla 😉

paloma76
28. jún 2016

Naozaj????? 😀 😀

jannullka1
28. jún 2016

Dúfam, že všetky, čo ešte neporodili, porodíte ozaj už čoskoro a budete to mať rýchle a pohodové. Ja si čoraz viac myslím, že opäť budem prenášať.. I keď dnes ma malý stále tlačí, neviem to nejako opísať, pri prvom to tak nebolo. Ledva som chodila, vždy keď som bola na nohách, cítila som len tlaky dole a celkovo všetko citlivé.

adrianita1
autor
28. jún 2016

@paloma76 a na mna ste zabudli. Stale 2v1. TP zajtra 😊... Krásny je ... Teším sa 😊

adrianita1
autor
28. jún 2016

@katykat gratulujem, slušné miery 😊 prajem ti rýchle zotavenie a maličký nech pekne papka a prospieva. Všetko najlepšie 👶🚼🎁🍨🎉🎂🎈

adrianita1
autor
28. jún 2016

Tak dnes po poradni, stále otvorená na 2 cm, dá sa nahmatat hlavička, krcok mäkký. Od včera mám bolesti v podbrusku a krížoch. Avšak sa to nestupnuje. Uvidíme. Ak sa nič neudeje do 7 dní, bude to zrejme sekcia 😖

katykat
28. jún 2016

Ďakujeme všetkým💞💟💙💛....a tie, ktoré to ešte len čaká..... držte sa.... budem na vás myslieť💕❣

kniha24
28. jún 2016

@adrianita1 neboj,možno sa to v noci rozbehne. Ja dnes 8 deň po TP,zajtra poradňa a ak nic vo štvrtok vyvolávanie.

adrianita1
autor
28. jún 2016

@kniha24 primár mi naznačil, že vyvolávať u mňa Asi nebudú, kvôli prvej sekcii, tak dúfam, že sa to rozbehne. Držím palce aby sme my ostatné boli junovky a nie julovky 😜😊

adrianita1
autor
28. jún 2016

Ešte som zabudla. Sestrička v nemocnici mi dala dva ďalšie tipy, resp. babske rady na vyvolanie pôrodu. 1. Vypiť aspoň 0,5 l toniku, 2. Odvar z petržlenovej vňate ... Tak zajtra vyskúšam 😄👍

kniha24
28. jún 2016

@adrianita1 toniku som už vypila až až a nepomohlo. Na mna žiadne babské rady neucinkuju.

kniha24
29. jún 2016

@smejka dnes nastupujes do nemocnice? Drz sa a daj vedieť potom. Ja mám dnes poslednú poradnu - 42tt a vyzerá že furt nic,tak zajtra sa v ten nemocnici stretneme.

smejka
29. jún 2016

@kniha24 vdaka..ano dnes idem

kniha24
29. jún 2016

@smejka ja som po poslednej poradni a ze sa vôbec ale vôbec neotváram,sama doktorka to nechápala,že tri týždne a bez zmeny. Takže zajtra nástup do nemocnice,dost sa toho obávam. Drzim palce.

azurmanka1
29. jún 2016

@katykat Blahoželám, veľa zdravíčka Vám obom prajem. 💖Riadny valibuk 😉

azurmanka1
29. jún 2016

@paloma76 aký je krásny drobček 💖

azurmanka1
29. jún 2016

Tak včera po poradni otvorená na prst, ale inak nič nové. Lekár sa má pýtal, či nechcem prist v sobotu keď slúži a dá kúsok prostaglandinu dnu, aby sa to rozbehlo, ale ja som to hneď zamietla. Ešte len dnes mám 1.termín, tak uvidíme. Pri druhom mi tak isto urýchlil a nebolo to dobre. Najradšej by som bola, keby sa to všetko krásne samo rozbehlo.Tak baby držím palce 🙂

smejka
29. jún 2016

@kniha24 ja budem asi tvoja nasledovnicka..cakam na ctg

smejka
29. jún 2016

@kniha24 poslali ma domov..oxyt test negat...zajtra rano idem do ZA...som sklamana a znechutena

kniha24
29. jún 2016

@smejka coooo????

kniha24
29. jún 2016

@smejka z akého dôvodu domov? S akým odôvodnením? Vsak si už koľko po termíne? Na čo čakajú? To ktorý doktor ta poslal domov?
Boze ako sa ja bojim zajtrajska.

paloma76
29. jún 2016

Smejka...tu v ZA po oxi.teste nepustaju domov. To sa cudujem ,ved to sa ti moze este velmi rychlo rozbehnut 😲 Ale drz sa. Baby vydrzte,nemozete predsa donekonecna prenasat. Myslim na vas a tesim na foto dalsich nadhernych a vonavych junovcatiek 😒

smejka
29. jún 2016

@kniha24
@paloma76 no maju plno..a pristup..neviem uz nechcem do MT
Kniha24 ty sa neboj ty si zo spadu..k tebe budu ini...drzim palce

smejka
29. jún 2016

@kniha24 a prenasam dnes 10 den

kniha24
29. jún 2016

@smejka to je dôvod ta poslať domov,že je plno???? Hroza. Uvidim zajtra,drzim palce

kniha24
29. jún 2016

@smejka ved plno budú mať aj zajtra,nie?
A čo ti povedali? Ako mas ďalej postupovať?

smejka
29. jún 2016

@kniha24 zajtra rano sa hlasit v spade..cize v ZA

paloma76
29. jún 2016

Smejka....drz sa. Uz nie dlho..a vravim v ZA super. Ja som tiez nikoho nepoznala ani nemala nikoho vybaveneho. Odrodila ma dr.Židekova. videla som ju 1x. Ale aj sestricky super. A pytaj sa na izbu kde je jedna postel ( ak bude volna) . Tam si mozes dovolit aj navstevy. Aj ja som sa pytala. Lezala tam pred tym moja kolegyna. Sice som rozdavala ako nadacia ( kavy,cokolady,bombonieri) ale stalo to za to . Manzel bol s nami skoro cely cas na izbe.
Aj ostatne babenky ...drzte sa. Silno drzim palce 😵