Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Naozaj????? 😀 😀
Dúfam, že všetky, čo ešte neporodili, porodíte ozaj už čoskoro a budete to mať rýchle a pohodové. Ja si čoraz viac myslím, že opäť budem prenášať.. I keď dnes ma malý stále tlačí, neviem to nejako opísať, pri prvom to tak nebolo. Ledva som chodila, vždy keď som bola na nohách, cítila som len tlaky dole a celkovo všetko citlivé.
@paloma76 a na mna ste zabudli. Stale 2v1. TP zajtra 😊... Krásny je ... Teším sa 😊
@katykat gratulujem, slušné miery 😊 prajem ti rýchle zotavenie a maličký nech pekne papka a prospieva. Všetko najlepšie 👶🚼🎁🍨🎉🎂🎈
Tak dnes po poradni, stále otvorená na 2 cm, dá sa nahmatat hlavička, krcok mäkký. Od včera mám bolesti v podbrusku a krížoch. Avšak sa to nestupnuje. Uvidíme. Ak sa nič neudeje do 7 dní, bude to zrejme sekcia 😖
Ďakujeme všetkým💞💟💙💛....a tie, ktoré to ešte len čaká..... držte sa.... budem na vás myslieť💕❣
@adrianita1 neboj,možno sa to v noci rozbehne. Ja dnes 8 deň po TP,zajtra poradňa a ak nic vo štvrtok vyvolávanie.
@kniha24 primár mi naznačil, že vyvolávať u mňa Asi nebudú, kvôli prvej sekcii, tak dúfam, že sa to rozbehne. Držím palce aby sme my ostatné boli junovky a nie julovky 😜😊
Ešte som zabudla. Sestrička v nemocnici mi dala dva ďalšie tipy, resp. babske rady na vyvolanie pôrodu. 1. Vypiť aspoň 0,5 l toniku, 2. Odvar z petržlenovej vňate ... Tak zajtra vyskúšam 😄👍
@adrianita1 toniku som už vypila až až a nepomohlo. Na mna žiadne babské rady neucinkuju.
@katykat Blahoželám, veľa zdravíčka Vám obom prajem. 💖Riadny valibuk 😉
@paloma76 aký je krásny drobček 💖
Tak včera po poradni otvorená na prst, ale inak nič nové. Lekár sa má pýtal, či nechcem prist v sobotu keď slúži a dá kúsok prostaglandinu dnu, aby sa to rozbehlo, ale ja som to hneď zamietla. Ešte len dnes mám 1.termín, tak uvidíme. Pri druhom mi tak isto urýchlil a nebolo to dobre. Najradšej by som bola, keby sa to všetko krásne samo rozbehlo.Tak baby držím palce 🙂
Smejka...tu v ZA po oxi.teste nepustaju domov. To sa cudujem ,ved to sa ti moze este velmi rychlo rozbehnut 😲 Ale drz sa. Baby vydrzte,nemozete predsa donekonecna prenasat. Myslim na vas a tesim na foto dalsich nadhernych a vonavych junovcatiek 😒
Smejka....drz sa. Uz nie dlho..a vravim v ZA super. Ja som tiez nikoho nepoznala ani nemala nikoho vybaveneho. Odrodila ma dr.Židekova. videla som ju 1x. Ale aj sestricky super. A pytaj sa na izbu kde je jedna postel ( ak bude volna) . Tam si mozes dovolit aj navstevy. Aj ja som sa pytala. Lezala tam pred tym moja kolegyna. Sice som rozdavala ako nadacia ( kavy,cokolady,bombonieri) ale stalo to za to . Manzel bol s nami skoro cely cas na izbe.
Aj ostatne babenky ...drzte sa. Silno drzim palce 😵

@katykat moc moc gratulujem 🙂 veľa zdravicka prajem.
Kamoska porodila prirodzene valibuka 4700g 🙂