icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

adrianita1
autor
19. júl 2016

@katykat jeeej, ďakujem. Povzbudila si ma 😊. Spi spokojne len von v kociku. Dúfam teda, že sa to upraví. Nemôžem totižto doma nič urobiť a hlavne venovať sa staršej 3 ročnej dcerke. Tak dúfam, že je to len prechodné obdobie 😉

adrianita1
autor
19. júl 2016

@azurmanka1 č noci spime tiež v jednej posteli a to 4!!! Postielka je na okrasu. Dúfam, že sa to zmení 😉

katykat
20. júl 2016

Mne práve moc v kočíku nechce byť, to vidím asi prvýkrát....lebo detičky sú väčšinou v kočíku spokojné...ja som tieto prvé 3 týždne tiež dokopy nič neurobila.... mám ale našťastie staršiu dcéru a manžela, ktorí robia všetko, takže som sa mohla venovať len malému.... ale naozaj sa to už zlepšuje....tak vydrž, už to bude každým dňom lepšie😉😃

kucerawa
20. júl 2016

@adrianita1 u nas podobne, ked doma zaspi, tak spi tak 20minut ale.vonku v kocari alebo nosici 2-3hodiny. Doma neurobim nic 🙂

azurmanka1
20. júl 2016

Čaute dievčatá ☺
šatkuje tu niektorá z Vás? Ja sa neviem rozhodnúť, či mám, alebo nemám kúpiť šatku. Podľa videa mi to príde zložité viazanie, neviem či to budem vedieť😁.A rozmýšľam, že ako potom chodiť von, keď už bude jeseň, chladnejšie dni. Pri synovi som mala manducu,to bola jednoducha obsluha, ale šatka sa mi páči viac .No ak máte skúsenosti, skúste napísať 🙂
Prajem krasny slnečný dnik; -)

kucerawa
20. júl 2016

@azurmanka1 ja som dostala elasticku a ta je pre zaciatocnika fajn, jednoduche viazanie a pre male babatko podla mna idealna. Pevna satka ma svoje vyhody ale skusala som ju a momentalne nad nou neuvazujem. Najlepsie asi pozicat a vyskusat co ti sedi...a hlavne ci sa tam.drobcovi bude pacit 😉

azurmanka1
20. júl 2016

A akú máš konkrétne?
@kucerawa

kucerawa
20. júl 2016

@azurmanka1 Boba Wrap 🙂

azurmanka1
21. júl 2016

@kucerawa Ďakujem 😉

adrianita1
autor
21. júl 2016

@azurmanka1 ahoj, ja mam uz nosenu elasticku satku. Včera malý prvý krát v nej zaspal, bolo to super, konečne som mala voľne ruky. Ale velmi sa spotil. Predtým sa mu v nej nepacilo. Ale ako alternatíva je to dobrá vec. Neinvestovala by som do nej majland. Mam zn. Babylonia

azurmanka1
21. júl 2016

@adrianita1 Ďakujem 😉

paloma76
23. júl 2016

Ahojte. Ako sa mate? Ako rastiete? Poslite nejake foto 😵
My sme ok. Ja si to vyslovene užívam , nemenila by som za nic !! Maly je uzasnyyyy 😉

paloma76
23. júl 2016

Ja mam na predaj toto: .... prosite si niekto ?
My to nepotrebujeme , lebo moj maly je spokojný vsade ( klop, klop) 😉

maruskamolny
23. júl 2016

@paloma76 môžem sa opýtať do akého veku to je a za koľko predávate?

paloma76
23. júl 2016

Maruskamolny... Neviem do akého veku, pytala som sa kamosky, lebo aj ona ma nieco podobne, tak vravi ze tak do 8 mesiaca. Záleží od veľkosti dieťaťa.
Cena 14,90 aj s postovnym.

kucerawa
23. júl 2016

@paloma76 zlaty je!!! 🙂 ja by som tiez nemenila 😉 v pondelok poradna tak uvidime ako rastie...aj ked to vidime na vlastne pci kazdy den ale kazdy mi hovori, aky je ten nas malicky...dnes ma sest tyzdnov 🙂 takze baby, sestonedelie skoncilo, idem sa venovat :-P

masterton
24. júl 2016

@paloma76 Nádherný 💕

masterton
24. júl 2016

@paloma76 Naša láska bude mať v utorok 6 týždňov,občas ma muchy v nose ale je inak je zlatučká...take naše maličké slniečko po pri tých dvoch starších 😃

azurmanka1
24. júl 2016

Tak a toto je naše slniečko. V utorok budeme mať 3 týždne, rastieme ako z vody, je úžasná, sem tam sa máme "svoje dni", ale to je normálka 😉 Kojíme, z čoho mám obrovskú radosť. Krásnu nedeľu všetkým 😘

adrianita1
autor
25. júl 2016

@kucerawa nadherny je 😊

adrianita1
autor
25. júl 2016

@masterton krasne princezna a tie vlasky 😊 rozkosna

adrianita1
autor
25. júl 2016

@azurmanka1 krasna bambulka, nadherna 😊

adrianita1
autor
25. júl 2016

Moje deturence 3 rocna dcerka Alzbetka a 3 tyzdnovy Leo. Uzivam si to naplno 😍😘

azurmanka1
25. júl 2016

@adrianita1 máš krásne detičky 🙂
Je to úžasný pocit pozerať sa na tie malé zázraky ,však? 😘

maruskamolny
25. júl 2016

@paloma76 dakujem za info... rozmyslam ze nam asi nebude treba,,lebo teraz horucavy, to je malickej najlepsie nalahko v kociku, lebo by jej bolo este viac horuco na mne... a znova v zime znova lepsie zakryta vo fusaku...asi by sme nevyuzili..ale vyzera to byt sikovna vecicka

maruskamolny
25. júl 2016

@paloma76ale laka ma to, mozem este porozmyslat, ci ste uz predali?

paloma76
25. júl 2016

Jasne , zatial to mam.

adrianita1
autor
25. júl 2016

@azurmanka1 veru, dokazem sa na nich pozerat hodiny. A ta babatkovska vona. Az niekedy chcem aby cas spomalil. 😊

cica369
25. júl 2016

Toto sú moje poklady, tiež si to užívam, človek po takom odstupe si to ešte viac vychutnáva..
Tiež nechcem aby toto obdobie skončilo :-/

jannullka1
25. júl 2016

Náš Oli bude mať vo štvrtok 4 týždne. Rýchlo to zase ide.. No pri prvom som si to tak neuvedomovala, brala som to tak, že budeme mať potom ešte jedno bábo, tak si to užijem znova,to bábätkovské obdobie. No tretie neplánujeme a je mi smutno, že už toto možno nezažijem. Oli je veľký papkáč, no je to dobré bábätko 🙂