Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@katykat tak to sme na tom ako cez kopirak ... ja sice vstavam o siestej ale zase dochadzam autom, takze kazde rano malu do skolky a potom cestujem cca 35 minut autom ... sila je ze vraj prve tri mesiace sa ma jest zdravo a ja som rada ked mi idu na chut hranolky ... na mlieko a mliecne vyrobky si ani nemozem spomenut lebo to ma hned pot zalieva ...
@bluebarablue no presne som aj ja bola rada, ze som nieco zjedla.... Ja chodim vlakom...som prisla na to, ze v aute mi byva strasne zle....sranda....vo vlaku nie....
@bluebarablue a snáááááď to do vtedy prejde samo!
Baby a idete na trisomy test?
@editka11 Ahojky ako ste dopadli u lekára?
@sofi2510 Každý lekár dáva knižku podľa seba. Viem, že niektorý dávajú hneď ( aj ja som dostala pri prvej návšteve a aktivite srdiečka ) a niektorý lekár dáva až v 12tom týždni... Tak je to asi individuálne.
@kvikina087 pozdravujem... tak vyzera to byt v poriadku. Brali mi krv prve hcg bolo 345 a o 2 dni som bola opät a to mi uz stuplo na 6300, zlakla som sa ci je to v poriadku, ale lekar ma ubezpecil ze je to vyborne a v stredu som objednana na ultrazvuk. Snad uz uvidim nase mimi 😍
Táááák to je super, som rada. V stredu budeš v akom týždni?
@sofi2510 tehotenská knižka by sa mala dávať až na konci 1 trimestra nakoľko je tento trimester najrizikovejší a asi hlave preto aby sa prediško sklamaniu aj mamičky...myslím že je to logické a knižka sa dáva až po odberoch teda po prvom trimestri...tak to funguje u nas u každého lekára
@kvikina087 podla mojich vypoctov by to malo byt 6tt+1den
@editka11 tak to možno uvidíš už aj srdiečko :D

@katykat netusim bola som len v 7tt na sone a objednal ma potom na krv a ze nejake stery a tak takze neviem co to uz bude sreening alebo este nie neviem ani neviem co ten screening vlastne znamena :DDD