icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

nikijur
26. nov 2015

@katykat netusim bola som len v 7tt na sone a objednal ma potom na krv a ze nejake stery a tak takze neviem co to uz bude sreening alebo este nie neviem ani neviem co ten screening vlastne znamena :DDD

katykat
26. nov 2015

@kmihi no tak to si ma nepotesila, ja dufam, ze to bude uz lepsie...mna hlava nejako extra nebolela, skor iba unava a hlavne zaludok....a kavu nemozem ani citit...stale...uz od zaciatku....zato pijem dost vody...aj pri posteli ju musim mat...

bluebarablue
26. nov 2015

@katykat tak to sme na tom ako cez kopirak ... ja sice vstavam o siestej ale zase dochadzam autom, takze kazde rano malu do skolky a potom cestujem cca 35 minut autom ... sila je ze vraj prve tri mesiace sa ma jest zdravo a ja som rada ked mi idu na chut hranolky ... na mlieko a mliecne vyrobky si ani nemozem spomenut lebo to ma hned pot zalieva ...

katykat
26. nov 2015

@nikijur no tak to bude asi to, co myslim....skcreening a odbery....to vlastne robi ultrazvukom merania plodu na zistenie vyvojovych chyb ...a tam idem buduci tyzden a na prvej som bola presne 8tt+0....tam mi dala len fotku zo sona...fazulku...

katykat
26. nov 2015

@bluebarablue no presne som aj ja bola rada, ze som nieco zjedla.... Ja chodim vlakom...som prisla na to, ze v aute mi byva strasne zle....sranda....vo vlaku nie....

nikijur
26. nov 2015

@katykat sosno on nerobi ked vysetruje na sona ma urceny iyn den a fotku ja nemam babenko bolo malinke 0,9cm take drobatko moje. ze na sono ma objedna potom o tyzden dva tak uvidim co ma zajtra caka

kvikina087
26. nov 2015

@bluebarablue a snáááááď to do vtedy prejde samo!

katykat
26. nov 2015

@nikijur mne dala aj fotku male malo vtedy 1,5 cm....tak som tiez zvedava co buduci tyzden... Tak daj zajtra vediet ako si dopadla.

nikijur
26. nov 2015

@katykat jasné určite sa ozvem ale podľa všetkého krv a vyšetrenie sono vraj až v 12tt takže si asi ešte týžden počkam :D nevadí na dobré veci sa oplatí počkať :D

katykat
26. nov 2015

@nikijur no ved prave 🙂 a ono to aj tak vsetko neskutocne letiii...

pitufinka
26. nov 2015

Baby a idete na trisomy test?

kvikina087
27. nov 2015

@editka11 Ahojky ako ste dopadli u lekára?

nikijur
27. nov 2015

@katykat ahoj tak okrem toho že mi zobrali 5 ampuliek krvi ma nepozrel ani nič. že v 12tt teda 8.12 mam ísť na sono s tym že pomeria babatko a urči aj termín pôrodu. tehotenskú knižku dostanem až s výsledkami krvy teda 8.12. keď tam budem. nuž ale ta krv :DD

sofi2510
27. nov 2015

@nikijur preco vam davaju tak neskoro tehotenske knizky? Ja ju mam od prvej navstevy dr. od 5t

kvikina087
27. nov 2015

@sofi2510 Každý lekár dáva knižku podľa seba. Viem, že niektorý dávajú hneď ( aj ja som dostala pri prvej návšteve a aktivite srdiečka ) a niektorý lekár dáva až v 12tom týždni... Tak je to asi individuálne.

katykat
27. nov 2015

@nikijur no pekne, mne pri prvom brali 8 skumaviek... ale to bolo davno... No mohol ti to dat uz vsetko naraz... mne hovorila, ze mi urobi vsetky odbery aj sono aj knizku mi da ten buduci tyzden, tak som zvedava.

editka11
27. nov 2015

@kvikina087 pozdravujem... tak vyzera to byt v poriadku. Brali mi krv prve hcg bolo 345 a o 2 dni som bola opät a to mi uz stuplo na 6300, zlakla som sa ci je to v poriadku, ale lekar ma ubezpecil ze je to vyborne a v stredu som objednana na ultrazvuk. Snad uz uvidim nase mimi 😍

kvikina087
27. nov 2015

Táááák to je super, som rada. V stredu budeš v akom týždni?

nikijur
27. nov 2015

@katykat ved odbery mi urobili vsetky potom az v 15 tt sa robi ten tripple test a sono on robi iba v utorokytakze preto nic ale nevadi do 8 dako vydržím :D a potom sa budem vytešovať z fotečky. 🙂 🙂

nikijur
27. nov 2015

@sofi2510 tehotenská knižka by sa mala dávať až na konci 1 trimestra nakoľko je tento trimester najrizikovejší a asi hlave preto aby sa prediško sklamaniu aj mamičky...myslím že je to logické a knižka sa dáva až po odberoch teda po prvom trimestri...tak to funguje u nas u každého lekára

editka11
27. nov 2015

@kvikina087 podla mojich vypoctov by to malo byt 6tt+1den

sofi2510
27. nov 2015

@nikijur ja som sa len preto pytala,ze mne ju dal dr.hned

nikijur
27. nov 2015

@sofi2510 tak aj neviem som tehotna prvý krát ale vždy som počula že tehotenskú knižku dávajú až po 12tt ale však to je jedno dnes osm dostala apsoň obal na ňu :DDD tak si ešte par dni počkám ved to ujde raz dva :*

kvikina087
27. nov 2015

@editka11 tak to možno uvidíš už aj srdiečko :D

pitufinka
27. nov 2015

@nikijur ja som dostala 10+2 a niektoré odbery uz mam za sebou..takze asi nie u každého lekára ;)

nikijur
27. nov 2015

@pitufinka veď keby boli výsledky z odberov tak mám knižku už aj ja ale tie sa dozviem až pri najbližšej kontrole teda 8 a to bude v 12tt :D však to je len knižka

pitufinka
27. nov 2015

@nikijur tak ale mie u kazdeho lekara mne je ta knizka tiez ukradnuta :D .. Dost neskoro mas vysledky ja som uz bola na druhych odberoch 😲

katykat
27. nov 2015

@nikijur ved tak som myslela, ze ked v utorky robi sono, tak ze mohol aj krv aj ostatne...ale ak robi len sono, tak asi nestiha. Ja som tiez zvedava o kolko narastlo, aj fotecka bude dalsia a mudr. mi hovorila, ze si mam zobrat aj usb kluc...minule som ho pri sebe nemala.

sofi2510
27. nov 2015

@pitufinka ja mam uz tiez odbery davno za sebou a teraz idem na dalsie...caka ma aj NT screening,dufam,ze bude vsetko v poriadku-trochu sa toho bojim

pitufinka
27. nov 2015

@sofi2510 aj ja a ten nt ultrazvuk sa robi vaginalne nevies?