icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

kvikina087
10. jan 2017

ahojte, už ste kupovali novú autosedačku, či stále drobcov vozíte vo vajíčku? My sme vo vajíčku ale už je tam dosť natesno, tak sa po nejakých obzerám. Aké máte doma, alebo aké plánujete kúpiť? Ďakujem

frantis
10. jan 2017

@kvikina087 my sme malemu kupovali autosedacku teraz na vianoce a s vyberom sme max. spokojni. Vybrali sme cez www.autosedacky.net a vrele odporucam kedze ceny su bez Dph cize za maloobchodnu cenu a da sa tak aj 30e usetrit☺ sice prisla v osarpanej krabici a bez prilozenych papierov (faktura prisla neskor na mail) ale z Ferrari autosedacky sa tesime s mm ako mali😁

jannullka1
11. jan 2017

Ahoj, my sme pri prvom kupovali až keď mal 8 mesiacov, lebo bnám tak povedali, že skôr by sme ozaj nemali. Altento nás náš druhý je už tiež teraz ako pol ročný dosť natesno v tom zimnom oblečen í tak neviem..

monika4991
11. jan 2017

my sme sa boli osobne pytat v jednej predajni a pani nam povedala ze urcite este take male dieta do autosedacky nedat. Ze najlepsie nosit ak sa da aj do 10 mesiacov vo vajicku ze radsej moc neobliekat prikryt dekou ale vo vajicku lebo ze nemaju dobre pevnu chrbticu a nedajboze pri naraze by to ovela horsie dopadlo ked by sedeli uz v autosedacke... Povedala nam ze mimo SR je vlastne vsade prikazase vozit deti v autosedacke az do 3 rokov opacne ( ako vajicko). Ak chcete je na trhu minimum (ale aspon nieco) autosedaciek ktore sa daju otocit opacne ako vajicko tak by som riesila taku ked uz musi byt. My sme sa rozhodli este ostat vo vajicku pre bezpecnost drobca =)

monika4991
11. jan 2017

Ono toto vám nikde pri internetovom predaji nepovedia vsade su radi ze predaju a ine ich nezaujima...

jannullka1
12. jan 2017

Nám vt

jannullka1
12. jan 2017

Nám vtedy povedali, že najlepšie až od 10 mesiacov, určite nie skôr ako 8 mes. A mali sme až ako 10 mesačný, lenže Oliver je teraz taký veľký aj dlhý, ako bol Tobias až ako 10 mesačný.. No musí tam vo vajíč ku ešte vydržať

cica369
13. jan 2017

@lenkahlinkova,dávame na obed zemiaky,mrkvu,hrášok,brokolicu,karfiol,petržlen a rôzne to kombinujem...poobede ovocie alebo krupicu ružovú. Len zeler neviem do nej dostať 😯. A už aj mäsko skúsila,to sa nevedela do jesť a aj s rybkou už mala výživu.A samozrejme mliečko vždy zapije,čaj ee,ale skúšala som jej dať vodu z pohára a to pila 😆.ale do 6.mesiaca v tom imunologickom okne som jej dala všetko po kúsku ochutnať aj chlebík, citrusy...a nič nám nebolo,tak snáď nebudeme na nič alergické.

paloma76
18. jan 2017

Ahoj, aj my skúšame vsetko a vsetko aj chuti 😃😃😃, ked mu nieco dame aj od stola- nase ochutnať, tak aj za tym ide😀😀😀. A my sme uz autosedacku kupili, uz sa do vajíčka nezmestil. Ale nejazdime často, tak dufam , ze sa mu to neublíži, ale vo vajíčku uz trpel😁.
Bol prechladnuty od piatku, takze sme doma, ale uz zajtra vybehneme aspon na hodinku, lebo uz mam ponorkovu chorobu.
Je krasne, vela snehu a aj slniečko. Pozdravujeme😘

azurmanka1
20. jan 2017

@paloma76 malý je nádherný. ...také dieťa do reklamy😍😊

paloma76
20. jan 2017

Dakujem @azurmanka😍😍, ano podaril sa 😀😀😀😀

lenkahlinkova
21. jan 2017

My mame 7 mesiacikov. Uz celkom pekne sedkam papa vyzivky,kasicky,zeleninku a uz aj masko. Krasne papa,radost krmit 😊 Mame 2 spodne zubky ani nevieme kefy vysli, vobec nebola mrzuta 😆 Spinka krasne od vecera pol osmej do rana do pol osmej 😀 ani raz sa nezobudi 😁 Pozdravujeme 😉

paloma76
22. jan 2017

Fiiiiha, tak to spanie vam " zaaaaavidiiiiime "😳
Naaaadherne modre ockaaa😘😘😘😘

kniha24
22. jan 2017

@lenkahlinkova
@paloma76 presne,to spanie zavidim aj ja 🙏

kniha24
22. jan 2017

@lenkahlinkova kraaasne dievcatko 👶 ❤

kniha24
22. jan 2017

My za tyzden oslavujeme koniec 7mesiaca. Zubky ziadne,ale s jedlom si poradim,neodmietnem nic,ked vidim jedlo som stastna. Spinkat sa mi moc nechce,v noci sa zobudim zo dvakrat,spinkat chodim okolo 19,vstavam medzi 5-7 😲 Inak rastiem rychlo,gulam sa jedna radost,preto ma nechavaju radsej na zemi 🙂 sediet sama este neviem,ale naucim sa to rychlo a klbiky mam konecne v poriadku.

paloma76
22. jan 2017

Jeeeej ci je zlataaaaaaaaa😀😀😀😀😀😀😍😍😍😍😘😘😘😘😘

paloma76
22. jan 2017

My sme mali vcera 7 mesiacikov . No noci su u nas 😁😁😁😁😁. Predošlou noc bol hore od 2 a 4 asi hodinku. Museli sme sa hrať. Neplače, a ani nechce jesť, len tak , otvorí oci a zábava sa. Tato noc 3x jedol. 4 dni dozadu prespal od 21.30 do 4.30h. Takze mame veselo😜😜😜😜

paloma76
22. jan 2017

Vedia uz nieco vase deticky? Maly vie tap-tap. Tlieskať ked mu poviem . Je uzasny😄😄😄. A kričí na mna- mamma, mamma😄😄😄😄. Idem ho zožrat od lasky😍😍😍😍

kniha24
22. jan 2017

@paloma76 zlaty ❤ nasa nic moc,iba si spieva a krici 😀 ked jej poviem daj dudu,tak mi ju poda,robi viac sprostosti,bude to nezbednica. Tapka rukou o vsetko naokolo a ked lezi a poviem pod sem,tak sa pregula. Zatial nestvornozkuje,ku vsetkemu sa pregula 😅

paloma76
22. jan 2017

😄😄😄😄😄

cica369
23. jan 2017

Naša Ninuš už dva dni štvornožkuje 😍 15 01.mala 7 mesiacov, cez víkend tiež začala kývať papá a aj povie pritom pa ,väčšinou keď ideme vždy buvať sa lúčime 😀. Strašne je šikovná,každý deň urobí niečo nové,normálne som z nej paf a to nijak nesilime,je to už naše tretie,ale nestačím sa diviť...ináč iná je celkovo strašne akčná,stále sa hýbe,skáče,trepe,no stále je v pohybe ešte aj pri kojení sú kopká nožinami,ale úplne spokojná ❤😍

cica369
23. jan 2017

A ešte...prvé zúbky nám šli spodné dva v pohode a teraz že horné,ale očné 😃,bude z nej upír 😅,ale tie nás aj potrápili,dva týždne nás preháňalo😞

paloma76
1. feb 2017

Jej Ninuš, sikovnaaaaaa😘😘😘😘😘

jannullka1
1. feb 2017

@paloma76 náš mal pred 2 dňami 7 mesiacov, vie ťapkať, keď povieme ťapušky, dá baran baran buc, začal sa plaziť pred pár dňami, ale chce sa mu väčšinou len vtedy, keď chce ísť za mobilom 😀 práve mu vyšiel prvý zúbok dole, noci sú teraz dosť zlé, papá asi 4x ale zobudí sa aj 10 x a mrnčí. Takže skoro nič nenaspím, musím ho utíšiť a potom po pár minútach zaspí.

jannullka1
1. feb 2017

Oli taký zlatý a jeho brat úplný ignorant 😀

paloma76
1. feb 2017

Jeeeej aky su zlatiíí

paloma76
1. feb 2017

Tie noci mame rovnake😢, nas maly sice neplače, ale chce sa hrať ako cez den.

jannullka1
2. feb 2017

@paloma76 táto noc u nás zmena - od 00:00 do 01:40 sa vysmiaty plazil po posteli a vždy sa rehotal keď sa na nás kukol a až potom pred druhou ostal mrzutý. Zaspal a budil sa často. Ale aspoň Tobi prespal celú noc, aj sa čudujem, že ma k sebe nevolal, lebo on spí v prechodnej izbe,tak za dverami má hneď našu spálňu a väčšinou ma aspoň raz v noci k sebe volá, keď ho Oliver zobudí a teraz nič.

jannullka1
2. feb 2017

Podplatila som Tobiasa čokoládou, nech sa aj on usmeje 😀