icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

katykat
1. dec 2015

@zuzulke aha...tak to uvidim az vo stvrtok co ma vlastne caka, ale zatial mi na tej prvej nebrala ani krv, len mi urobila vtedy utz a dala fotecku....

lilian23
2. dec 2015

ahojte. pridávam sa do tejto skupiny 🙂 termín máme 18.6. 🙂 som v 12tom týždni. Tehotenstvo prebieha bez nejakých veľkých problémov.. Cítim sa už lepšie, nevoľnosti sa ma vďaka Bohu netýkali.. V pondelok nás čaká odber krvi a v stredu ideme na prenatálny screening - veríme že všetko bude ok🙂 chcem sa spýtať že ako sa robí tento ultrazvuk - ešte mi ho bude robiť zo spodu, alebo už cez bruško?
držte sa !

sofi2510
2. dec 2015

@lilian23 mne ho robil uz cez brusko

lilian23
2. dec 2015

@sofi2510 vďaka, tak uvidím ako bude 🙂

nikijur
3. dec 2015

Dobre rano kocky tak ja som v nemocnici. Zacala som slabucko spinit. Zistili ze ranka na krcku tak si ma tu nechali. Bolo to slabucke a len na papiery. Od ve era uz ani naznak jaaaj domov by ma mohli poslat. Babatko je mimo ohrozenia. Tak som pokojnejsia.ale vystrasi to. Drzte sa

kvikina087
3. dec 2015

@nikijur Tak veľa síl a nech ste aj s bábom čím skôr v poriadku doma.

nikijur
3. dec 2015

@kvikina087 ja uz by som domov isla citim sa fajn nic so mnou nerobia. Lezat mozem aj doma ☹ a to ma uz postrasili dve zeny co tu su jedna 10tt druha9tt ze uz su tu 4dni a nic im nie je.... dufam ze ja som na tom lepsie a pojdem najneskor zajtra domo .

kmihi
3. dec 2015

@nikijur Drzim palceky aby sa vsetko len zlepsovala a taketo soky ti uz mimi nerobilo. Snad teda pojdes domov ak je vsetko oki. Drzim palceky

adrianita1
autor
3. dec 2015

@nikijur držím palce aby vás čoskoro pustili. Treba sa šetriť 😄

adrianita1
autor
3. dec 2015

Ahojte junovky. Som v 11 t a už cítim pohyby. Ked si večer ľahnem a čítam malej rozprávky, tak cítim malé motýlie krídelka v oblasti maternice. 😄🎉 Nádhera 😍 Je to moje druhé dieťatko.

kvikina087
3. dec 2015

@adrianita1 Je to možnééé??? :D Tak to je krásne, musíš vedieť, keď už je to druhé... Ja by som tiež chcela. Musí to byť krásne. :D

katykat
3. dec 2015

Caute baby, tak ja som dnes bola na tom vysetreni, ale zobrala mi len krv a nic ine mi nerobila. Mam prist o dva tyzdne na velku poradnu, takze som sa tesila zbytocne ☹ a zas musim cakat...

kvikina087
3. dec 2015

@katykat Tak podobne ako ja... a krv ti brala na ten screening? Nevieš? Naozaj to má asi každý lekár ináč...

sofi2510
3. dec 2015

@adrianita1 ja som v 13tt a tiez citim 🙂 len vsetci mi vravia,ze to su creva,ale ja viem,ze to creva nie su 😉

katykat
3. dec 2015

@kvikina087 krv mi brala na geneticke testy, rh faktor, stitnu zlazu a este nieco...uz neviem... No nevadi...pockam si...aspon bude vacsie a lepsie ho bude vidiet.

katykat
5. dec 2015

Caute baby, tak ako sa mate? U mna je to lepsie, co sa tyka nevolnosti...aj ked su dni, ked mi je dost zle, ale da sa to celkom vydrzat a hlavne nie je to kazdy den, ako predtym.

nikijur
5. dec 2015

Hlasim ze od vcera sme doma...vsetko je ok akurat sa zas citim ako keby ma presiel tank. Nuz nevadi vydrzim pre toho maleho skriatka vsetko...

kmihi
5. dec 2015

@katykat ja som na tom podobne. Ale byva mi zle kazdy den no pomenej. A uz si citila nejake pohyby? Brusko rastie?
Mne ani jedno ani druhe zatial.... Ale ja som take utle ziena takze u mna brusko zacne asi neskor 🙂

kmihi
5. dec 2015

@nikijur super.. Drzim palceky aby vsetko islo ako ma a uzivala si sviatky pokojne 🙂

katykat
6. dec 2015

@kmihi ja som v 12 tt, tak na pohyby este skoro, aj ked som videla, ze baby pisali, ze uz nieco citia...a brusko este zatial ziadne, trosku ho citim, hlavne poobede a ku veceru....ze je take napnute....ale nevidno este nic....ale uz tento mesiac bude rast....si myslim...

katykat
6. dec 2015

@nikijur tak si aspon oddychla a uistila sa, ze je vsetko ok...

nikijur
6. dec 2015

@katykat
@kmihi oddychla ale doma je doma som zvedava co pobie v utorok doktor rada by som este nejaky cas stravila v praci

katykat
6. dec 2015

@nikijur jasne, ze doma je najlepsie, ale doma by si stale nelezala....a ak to bolo potrebne, tak radsej...

kmihi
7. dec 2015

@katykat hej hej....uz pomalinky zacne rast 🙂 Mne pri prvom zacalo az niekedy v 5.mesiaci. Asi preto ze som take mini ziena (158cm) 🙂
Mne zacina teraz druha etapa...nevolnosti sa trosku utisili, avsak ako minule, zacina bolest hlavy a to taka kazdodenna. Snazim sa to vsetko vydrzat bez liekov, no tuto noc som musela supnut Paralen...nepomohol. Tak rano som si dala kavu a uvidim ako prejde dnesny den ☹ Vecer pojdem skoro spat ☹ . Ak to nezaberie, tak stary sposob proti bolehlavu - kava s citronom. (Lenze z toho sa tak rovno aj pos*rem) 😀 ... Nevadi..ocista...

uglybetty1234
7. dec 2015

Ahojte, pridavam sa do skupiny. Termin mam 10. Juna 2016. Je to moje druhe babatko. Takze teraz zacina 14t. Tesim sa na vsetky nase babatka 🙂

katykat
7. dec 2015

@kmihi mne tiez nevolnosti ustupili, ale tak 2x do tyzdna sa ohlasia, ale uz to nie je take hrozne, takze sa to da vydrzat. Ale strasne ma zo vsetkeho napina - hlavne, ked sadnem do auta, alebo umyvam zuby... A ja mam ku kave od zaciatku odpor, ale nastastie ma hlava nebolieva, tak teraz len cajickujem.

katykat
7. dec 2015

@uglybetty1234 vitaj medzi nami 🙂

uglybetty1234
7. dec 2015

@lubica285
@lucinda13123 ahojte kocky, aj ja som z Martina 🙂 termin 10.06

ppppetra
7. dec 2015

Ahojte kocky, pridavam sa aj ja, termin mam 12.06.2016, je to moje druhé bábo. mám za sebou NT screening, vsetko v poriadku, tak sa tesim. zajtra ma caka poradna, tak držte prsty, aby bolo vsetko v poriadku

kvikina087
7. dec 2015

@ppppetra ahojky, aj ja mám termín 12.6.2016, myslím, že sme v skupine už 4 s týmto termínom :D a zajtra to bude určite ok, inak aj ja sa pred každou poradňou bojím a zároveň neviem dočkať.