Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@barborka1446 aaaaaano, presne tento si dávam 🙂 pekne každý den, 2 šumivky 🙂
@jancamad V 6 tt uz bije, dnes tu dala yasmin link 🙂 Ale kedy je vidiet na gynde, to asi tak az v 8 tt 😎
@barborka1446 hej toto poznam tu kalkulačku, a ked si daš česku verziu, tak ti vyskoči tabuľka s presnejšími údajmi a aj s viacerými. tam mi vyskočilo, že srdiečko by som mohla počuť až okolo 20.11
@jancamad No ved a to nemas vtedy 8 tt, ako som pisala, nie ? Len som dala zle sloveso 😀
@barborka1446 nie to budem len začiatok 6tyž.
@jancamad Tak teraz som z toho vol 😀 Prepac teda, lebo mi pri tebe ukazuje, ze teraz si v 5 tt, tak som si priratala tri tyzdne (20.11.) , ze uz budes v 8 tt 😀 A ty si sa pytala na stredu, to este nebudes pocut, ale srdiecko bije ako zvon :P
@barborka1446 no toho 20.11 už ratam že budem niečo počuť, ale teraz v stredu neviem. bude aspon vidieť nejaké vajíčko, alebo aspon niečo? ako sa to vola nejaky vak, či čo som čitala
@jancamad Toto som nasla, cize nieco by malo byt vidiet 🙂 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/blackrose/al...
Ja uz nic dnes nepisem, uplne som mimo, pardon 😀 Dobru noc baby 🙂
@barborka1446 ty maš jaky prehlad vo všetkom 😀 vieš kde čo maš hladať, šikovna 😀
@roberta31 aj ja si myslim, no neviem prečo ma objednal tak skoro, možno mi urobi krvne testy abo neviem, ked tam nič nebude ešte. kedy si mala poslednu mrchu ked sa možem opytať, možno to aj tym bude
@barborka1446 dobru nocku🙂
@barborka1446 dobru noc teda 🙂
jasne, ten datum je len informačny ako mi vyšiel v tej tehotenskej kalkulačke, lebo nemavam pravidelnu mrchu
Bre ranko prajem 🙂 Dneska je to treti den a mrcha nikde... 🙂 testujem opat zajtra 🙂
Ahojte, pozerala som ze ste trochu rozoberali co sa moze a co nie v tehu, tak len pridam co si pamatam z prveho tehotenstva:
nemozu sa plesnive syry, ine nepasterizovane syry (napr ovci a feta), nepasterizovana bryndza - je tam riziko nakazy listeriozou, ta by mohla ohrozit plod
nemozu sa niektore umele sladidla, ostatne treba znacne obmedzit, asi aj pre toto su niektore sumive vitaminy nevhodne
kava sa po troche moze, ja som pila
samozrejme ziaden alkohol
nejest surove maso
a nakoniec este nejest pecen a vyrobky z pecene. Obsahuje vela vitaminu A, ktory je pri vacsom mnozstve toxicky.
Toto su aspon podla mojich vedomosti zakladne obmedzenia.

@barborka1446
@mima1983 o magneziu som tiež čitala že je dobry pre tehotne, asi si ho tiež kupim, ale pre istotu sa v stredu opýtam. čo sa týka toho balíčka mima, tak videla som ho v ambulancii, je to taká veľká krabica ako od 8kg prašku na pranie🙂 som zvedava ako sa s tym budem terigať cez mesto🙂 a čo v tom všetko bude