Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@mima1983 vytoku sa neboj budeš ho mať celé tehu
@lucinka1104 ahoj, a aky test mas? Aku znacku?
@lenkaks super teším sa a zajtra už nejdeš isto vytužené //
@jana776 najskôr som mala mamatest ale to bolo skoro 9 a 10 den po ovulácii 11 den som mala HCG test a včera 13 den pepino z tesca na všetkých slabulinký nie vždy viditeľný duch netuším
@lucinka1104 ked si dobre pamatam tak ten pepino aj mne robil falosnych duchov. Skus este raz kupit mamatest a zajtra testni. Mamatest urcite nerobi falosnych duchov, mam to nespocetne krat overene 😅 Ak si dnes uz 14DPO, tak ani nemusis robit z ranneho mocu, mamatest s citlivostou 10 by ti ukazal pravdepodobne aj z denneho.
No co baby, ako sa mate, co noveho ? 😵 Ja som neskutocne vycerpana a to som spala veeeela hodin 😒 Este aj ked som varila obed, tak som si ku sporaku vzala stolicku, neuveritelna unava 😔
@barborka1446 Ahoooooooj, ja som na tom podobne. Dnes som krajala a supala zemiaky po sediacky. Ale necitila som sa tak nevolno ako vcera. Celkom mi dnes chutilo. Ale zajtra sa mi taaaaaaaak nechce do prace.
Inak dnes je prveho! Presne o 8 mesiacov rodime 😀
@yasmin0001 To uuuuz ? 😀 Este nic nemam nakupene 😀 Ale nie 😎 😀 No tak mne vcera bolo lepsie ako dneska 😒 A to iste aj s jedlom, vcera som jedla ako take velke prasiatko a dnes malinko 😢 Ale ja musiiiiim 😠 A inak pohodka ? Nejake nove priznaky ? 😕
Ani nie, celkom som v pohodke. Ta bolest prs je stale taka velka. Ale celkovo je mi dobre. Zatial mi nevadia ziadne pachy, ani nic.... Kiez by mi takto bolo cely cas. Som vobec tehotna???? Dnes som sa s laaaskou pozerala na moje testiky, tak hadam neklamu...
A ty ako?
Jaaaaaaj a dnes som sa vazila a zatial som nepribrala nic. No ved preto.... 😠
@yasmin0001 Joj mna nebolia prsia 😀 To bude asi tym, ze velmi ma nema co boliet 😀 😀 Ja som cisty opak tvoj asi 😀 Dufam, ze ked sa odvazim na gynde o tie tri tyzdne, tak aspon tri kilecka budu hore 😀 😀 Kedze jem dostatok zeleniny a ovocia, tak nemam zapchy, tak s tym budem pokracovat az do konca 😎 A tiez sa modlim, aby mi nebolo na zvracanie nikdyyyyy 😀
za to ja ani test nemám pozitívny ani mrchu a hlasim prvé zvracanie blé
ahojte babule, tak mne dnes rano čo sa stalo? môj muž sa pripravoval do kostola, umýval sa dal si voňavku ktoru som mu ja kupila, lebo sa mi hrozne pačila a ked prišiel ku mne že mi ide dať pusu, tak mu hovorim, chod preč, bo mi vadi ta vôna 😒 chapete? vonavku čo som ja vybrala mi teraz vadila, hruuza. nejedla som skoro nič, lebo mam stale nafuknuty žaludok akokeby a nič do mna nejde, iba teraz večer, asi za celý deň 🙄 no musim sa krotiť, bo zachvilu budem vyzerať jak sud 😠
@barborka1446
@yasmin0001 čo sa tyka tej unavy, boli sme na hroboch a prišla som domov taka unavená ako keby som zdolala Kilimandžáro 😅 ľahla som si a hodinku schrupla. aj môj muž mi hovori to tehotenstvo je take unavne?
@yasmin0001
@barborka1446 Babulky, vy sa mozte hrdo stavat na vahu, ale ja mam z toho div ze ne nočnu moru ☹ a to nehovorim, ked sa postavim u gynek. na vahu, tak sa asi od hanby prepadnem ☹ jooooooj, ale nechcem sa tym zbytocne stresovat.... otehotnela som celkom rychlo, takze u mna o asi s vahou nic nemá....
Apropo... je tu medzi nami aj nejaka baculka, okrem mna???? myslim tehulka xl-xxl???? ci som sama? ☹
@mima1983
@jancamad No ja mam take vykyvy, ze chvilu som velmi hladna, ked sa najem mi je zle. Vcera mi bolo po kazdom jedle 2 hodiny zle a dnes mi je uplne super, a jem cely den... Ale toci sa mi nejako hlava.
Vone nevadia ani mne, zatial mi vonia aj kava aj vonavky.
Inak zamyslala som sa nad tym, ze ked je v tehotenstve skodliva farba na vlasy kvoli vyparom, ako je to s cistiacimi prostriedkami do zachoda, ako je Savo alebo Domestos? Tie su dost prchave a plne chemikalii a maju veeelmi vyrazny neprijemny zapach. Nemozu byt skodlive? Uz som oznamila mm, ze zachod odteraz cisti on.
😝 😝 😝
@mima1983 no podla fotky by som na teba nepovedala, ze si baculka. Nenamyslas si to nahodou? 😀
Ja si myslim, ze by som mohla byt aj chudsia, ale kedze vela cvicim, dari sa mi udrziavat si aku taku vahu.
@yasmin0001 mne sa zatial ani hlava netočí, ani mi neni špatne.... jediné, tiež uuunava a brutalna, inak trošku prsia citim a sem tam malinko podbruško.... Ohladne tych farieb na vlasy, ja neviem ,ale podla mna je to blbost, ja si vlasy farbím a aj budem, pytala som sa na to, a poznam aj jednu znamu ktora je kadernicka a cele tehu farbila a melirovala baby a nic jej ani babatku neni..... Bolo mi vysvetlene, ze mi ta farba max. nechytí tak dobre ako chcem, inak sa mi nic nemoze stat, a tak je to aj s gelovymi nechtami... pravidelne na ne chodím a aj budem.... min. do osmeho mesiaca 😀
@yasmin0001 fotka ja stará..... keby som sem dala foto postavy, tak sa vsetky zlaknete 😀 naozaj som dobra xxl, ak nie xxxl.... vazne! predtym ako som zistila ze som tehu, som zacala s dukanovou dietou, a islo to krasne dole, ale teraz ju uz az tak nedodrziavam, lebo chcem pre babatko aj vitaminy, a teda dnes tie sladkostiiii, no konec, šak uz som urcite zas nieco pribrala, aj z toho čo som schudla :-/ aj tak by sa mi zislo aj tak 30kg dole, to vazne! ale tak to teraz nebudem riskovat, nestoji mi to za to, ale po porode musim jednoznacne makat na sebe, lebo urcite cez tehu stovku presiahnem ☹ diskutujem aj s babami na diskusii tehulky xxl - je nas tam dost, ale samé češky, alebo niekto zo zahraničia, ale slovenka som tam tušim jedina ja sama ☹ a to ma dost deptá! Keby som vedela ze su aj take zeny ako ja a sú tehu, bola by som pokojnejšia...
@yasmin0001 cvicis aj teraz? ake cviky? ja som skackala na stepperi, ale teraz sa akosi bojim :-/
@mima1983 Urcite nie si sama XXL tehulka, tak sa neboj. Mozno budes nejako viac sledovana lekarom a budes mat rizikovejsie tehotenstvo, neviem v tomto sa nevyznam.
No cvicenie je mojou pracou, lebo som instruktorka aerobicu, ale odkedy som zistila, ze som tehu, mam menej hodin a mam vypomoc na hodinach, uz nerobim brusaky, ani neskacem ako diva...Ale je to utrpenie, ze sa musim takto krotit, dnes na hodine som sa nevedela udrzat.... 😀 Nabija ma to aj energiou, takze to na tuto unavu aj dost pomaha. Tiez dufam, ze malemu to neublizi, ale ked je moj organizmus zvyknuty na pohyb, tak by mu to nemalo ublizit a ak je silny jedinec 🙂, tak sa mi tam udrziii!
Teraz urcite nechudni, len si davaj pozor, aby si nepribrala viac, ako sa odporuca. Silnejsie zeny by mali v tehotenstve pribrat menej. Dbaj na vyvazenu a pestru stravu, vela prechadzok na cerstvom vzduchu, plavanie sa moze a rozne tehu cvicenia, ktore sa cvicia v materskych centrach, napr. aj brusne tance.
Po porode zamakas.
@mima1983 A ako k tomu vlastne doslo, ze sa ti tak podarilo pribrat?
A drzim palce u doky zajtra, som zvedava, ci bude nieco vidiet. Ja sa neviem dockat, ale este 5 dllllhych dniiii..... 😠
@yasmin0001 presne tak a viem ze plavanie je fajn ale ja to nemusim, a tiez sa bojim infekcie, ja proste tym plavarnam neverím :/ Dufam ze aj u nas je nieco take, ako cvicenie pre tehotne, to by som s radostou chodila..... sak sa snazim jest vela zeleninky a ovocia, to ano, ale teda dnes to sladke ma brutalne prepadlo, to asi preto, ze som si ho mesiac odopierala 🙂
@yasmin0001 nikdy som nebola chudá.... ale je fakt ze po svadbe som sa akosi prestala kontrolovat :/ vyvárala manzelíkovi, kazdy víkend vypekala, no a islo to..... ale nechcem to teraz riesit, ja len dufam ze to moc riesit nebude ani doktor, bohovske je, že jeho sestrička je jeho žena a je to čistá modelka! :-/ takze dovi dopo 😀
@lucinka1104 diky,si zlata 🙂 no mrcha furt nikde,zajtra prideme poobede od svokra,to by mi hadam test mohol ukazat aj vtedy 2ciarky,ak som v tom,ci? waw,takze ty uz aj zvracias? Ja som prve zvraciavala,ale od 8tt a trvalo to do nejakeho 15tt ....aj pri prvych dvoch detoch si zvracavala ?

Ahojte tak ja neviem na čom som na teste len duchovia ale taký skôr šedý a z toho nikdy u mna tehu nebolo ,ale mrcha nikde tak snad budem o dva dni mudrejšia