Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
toto som si prave objednala. Juuuuj sa tesim ako sa na tom bude spat, lebo uz teraz si formujem vankus do tohto tvaru, aby ma neboleli prsia a ked pribudne aj brusko, bude to este horsie...
http://www.neckermann.sk/sk/nm2/byvanie/miestno...
@mima1983 neboj nie si tu sama, ja sa tiež radím k tým čo majú viac než pár kíl navyše. Ja som držala diétu začiatkom roka, aj som schudla 6-7 kg ale potom sa to na mna začalo lepiť naspäť a teraz je to na mne aj s prídavkom. Ale tiež to už teraz siliť nebudem a po pôrode to už budem nejako riešiť. Navyše pred pôrodom sa už chceme vrátiť naspäť na Slovensko tak možno zmena prostredia mi tiež pomôže 😉
@lenkaks lenze aspon je to tvoje druhe tehu, co sa da ako tak pochopit, ale ja este ziadne dieta nemam a takmer sto na krku :/ i ked nemozem povedat ze sa zle citim......ale kazdopadne som nieco schudla, tak teraz to nenabrat naspat.... alebo mi moj hovori, ze po tehu zacnes chutnut, no booooze.... a fakt je ten ze silnejšie zeny omnoho menej priberaju v tehu, je fakt ze babatko ma z coho brat, u mna urcite 😀
@yasmin0001 hmm zaujimavy 🙂
@lenkaks ano pri oboch ale včera to bolo asi z niečoho iného lebo síce s meškaním ale mrcha došla tebe sa ukážu dve aj poobede ak si tehu a ja si myslím že si tak sa tu držkajte ja Vas opušťam, kedže dnes je už isté že ku vam patriť nebudem všetko dobré
ahojte kocky,pridavam sa k julovkam, dnes rano bol spraveny teh.testik a na nom dve krasne ruzove ciarocky 🙂)) velmi sa s toho tesiiiiiiim. Predpokladany termin 7.7.2011 🙂))
@majkaa2011 Vitam a gratulujem 😉 Aj tu vycapis ten testik ? 😝 😀
@barborka1446 ahoj dakujem 🙂 ano vycapim,ale mozno az vecer, teraz neviem kde mam kabel od fotaku a za chvilku idem do prace tak uz nestiham 🙂
@majkaa2011 Okej, budeme sa tu s tebou vytesovat 🙂 Tak krasny tehotensky dnik v robotke 😵
ahojte baby tak sa pridavám termín by som mala mať 15. jula 🙂
@barborka1446
@yasmin0001
@mirka0817
@lenkaks Ahojte babulky, tak ja som dnes bola u dokiho, samozrejme tam nič nevidel, ze je to este strasne malilinke, potom ma poslal na sono v nemocnici, lebo on nema take super v ambulancii, tam som straaaasne dlho cakala, lebo to tam šlo ako na kravách, no a teda tam mi spravili vaginálne sono s tym ze je to fakt veeeelmi malilinkate - cca 6 mm, potom mi tam tom sone dali papier a s tym som isla za mojim dokim a teda ten povedal ze staci mi prist za 3 tyzdne! Ten papier mi dal, tak teraz na to cumim a absolutne nicomu nerozumiem 😀
Len pevne dufam ze vsetko bude v poriadku, ziadne komplikacie a za tie 3tyzdne bude vidiet viac...
Ahojte Babulky,pravdepodobne aj ja 🙂 🙂 Rano som si robila testik a je to tam 🙂 Tak drzte palce nech to vydrzi...
@majkaa2011 ahoooj a gratulujeeem, dalsia s tak krasnym datumom! Ja som totizto tiez narodena 7.7. 🙂
priamo k nemu?on už nema len tehu a tak on ma už aj pacientov?...mna rodil pri prvom bol prefektní mala som ho vybaveného a došiel v noci o 23 hod ku mne
ja som k nemu chodila od 25 tt do rizikovej pordne ale tak teraz chodím do BA lebo mam za sebou IVF...🙂 čiže budeš aj s ním rodiť to je super aj ja by som si ho zasa chcela vybaviť...🙂aj na cvičenie budeš chodiť asi od ktorého mesiaca....
@katka159 ak budu nejake cvicenia urcite chcem chodit! na vsetko na čo sa dá 🙂 .... len som este na začiatku takze este je skoro o tomto hovorit.... dnes som bola u neho prvykrat ako tehu a teda on na tom jeho sone skoro nic nevidel, povedal ze mam mierne zvacsenu maternicu a poslal ma na sono v nemocnici, tak som bola a tam tiez povedali ze je to este strasne malilinke, cca 6mm, ale nieco tam je 🙂 ze mam prist za 3 tyzdne 🙂
@mima1983 aha tak mi v BA to mame lepšie tam je to nadherne vyieť a ja idem na utz to budem 5+3tt a už bude počut aj srdiečko tak som strašne zvedava a nemôžem sa dočakť....je cvičenie robí ho staničná sestra z nemocnice a bolo vždy v utorok o 17 hod. ale teraz neviem ako to je a stačí začať chodiť tak od 20tt...aj ja určite budem chodiť a vlastne kedy máš termín v ktorom týždni si
@mima1983 Tak super, ze mas aspon nejake infosky mas 😉 Teda niekolko milimetrove informacie 🙂 Som rada 🙂 Ja som tym padom spokojna, ze normalne hned na prvykrat som objednana rovno az za tri tyzdne, cize hned prvykrat tam uz zbadam tu fazulku dufam 😎 Aj ti nieco hovoril ohladom tehotenstva ci ani nie ? 🙂 Vsetko az o tri tyzdne ? 😎
baby🙂 ja asi odpadnem 😎 bola som u dokyho a som cca v 5 tt. + -. a tak to vyzera že budu dve 😵 už videl 2 dutinky🙂 babyyyyyyyyyyyyyy ja odpadnem🙂
v piatok idem na krv a 15 som objednana na prvu poradnu🙂

Ahojte, a ste tu niektora co este dojcite? Ja stale dojcim dceru a zvazujem co s tym.