icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

jana776
1. nov 2011

Ahojte, a ste tu niektora co este dojcite? Ja stale dojcim dceru a zvazujem co s tym.

lenkaks
1. nov 2011

@jana776 Ahoj,ja uz rok nie,tak bohuzial neporadim....

yasmin0001
1. nov 2011

toto som si prave objednala. Juuuuj sa tesim ako sa na tom bude spat, lebo uz teraz si formujem vankus do tohto tvaru, aby ma neboleli prsia a ked pribudne aj brusko, bude to este horsie...
http://www.neckermann.sk/sk/nm2/byvanie/miestno...

mirka0817
1. nov 2011

@mima1983 neboj nie si tu sama, ja sa tiež radím k tým čo majú viac než pár kíl navyše. Ja som držala diétu začiatkom roka, aj som schudla 6-7 kg ale potom sa to na mna začalo lepiť naspäť a teraz je to na mne aj s prídavkom. Ale tiež to už teraz siliť nebudem a po pôrode to už budem nejako riešiť. Navyše pred pôrodom sa už chceme vrátiť naspäť na Slovensko tak možno zmena prostredia mi tiež pomôže 😉

mima1983
2. nov 2011

@lenkaks lenze aspon je to tvoje druhe tehu, co sa da ako tak pochopit, ale ja este ziadne dieta nemam a takmer sto na krku :/ i ked nemozem povedat ze sa zle citim......ale kazdopadne som nieco schudla, tak teraz to nenabrat naspat.... alebo mi moj hovori, ze po tehu zacnes chutnut, no booooze.... a fakt je ten ze silnejšie zeny omnoho menej priberaju v tehu, je fakt ze babatko ma z coho brat, u mna urcite 😀

mima1983
2. nov 2011

@yasmin0001 hmm zaujimavy 🙂

lucinka1104
2. nov 2011

@lenkaks ano pri oboch ale včera to bolo asi z niečoho iného lebo síce s meškaním ale mrcha došla tebe sa ukážu dve aj poobede ak si tehu a ja si myslím že si tak sa tu držkajte ja Vas opušťam, kedže dnes je už isté že ku vam patriť nebudem všetko dobré

majkaa2011
2. nov 2011

ahojte kocky,pridavam sa k julovkam, dnes rano bol spraveny teh.testik a na nom dve krasne ruzove ciarocky 🙂)) velmi sa s toho tesiiiiiiim. Predpokladany termin 7.7.2011 🙂))

barborka1446
autor
2. nov 2011

@majkaa2011 Vitam a gratulujem 😉 Aj tu vycapis ten testik ? 😝 😀

majkaa2011
2. nov 2011

@barborka1446 ahoj dakujem 🙂 ano vycapim,ale mozno az vecer, teraz neviem kde mam kabel od fotaku a za chvilku idem do prace tak uz nestiham 🙂

barborka1446
autor
2. nov 2011

@majkaa2011 Okej, budeme sa tu s tebou vytesovat 🙂 Tak krasny tehotensky dnik v robotke 😵

katka159
2. nov 2011

ahojte baby tak sa pridavám termín by som mala mať 15. jula 🙂

mima1983
2. nov 2011

@katka159 ahoj, vitaj medzi nami! 🙂

mima1983
2. nov 2011

@barborka1446
@yasmin0001
@mirka0817
@lenkaks Ahojte babulky, tak ja som dnes bola u dokiho, samozrejme tam nič nevidel, ze je to este strasne malilinke, potom ma poslal na sono v nemocnici, lebo on nema take super v ambulancii, tam som straaaasne dlho cakala, lebo to tam šlo ako na kravách, no a teda tam mi spravili vaginálne sono s tym ze je to fakt veeeelmi malilinkate - cca 6 mm, potom mi tam tom sone dali papier a s tym som isla za mojim dokim a teda ten povedal ze staci mi prist za 3 tyzdne! Ten papier mi dal, tak teraz na to cumim a absolutne nicomu nerozumiem 😀
Len pevne dufam ze vsetko bude v poriadku, ziadne komplikacie a za tie 3tyzdne bude vidiet viac...

riag
2. nov 2011

Ahojte Babulky,pravdepodobne aj ja 🙂 🙂 Rano som si robila testik a je to tam 🙂 Tak drzte palce nech to vydrzi...

mima1983
2. nov 2011

@majkaa2011 ahoooj a gratulujeeem, dalsia s tak krasnym datumom! Ja som totizto tiez narodena 7.7. 🙂

mima1983
2. nov 2011

@riag ahoooj a vitaj! neboj, uz ked sa to tam raz ukazalo, tak uz to nezmizne..... ale ja som si tiez robila ale 5 testov 🙂

katka159
2. nov 2011

@mima1983 ahojky vydím že si z MY ku komu chodíš a gyndu?

katka159
2. nov 2011

@riag ahojky neboj ked to tam je tak to tak bude gratulujem ti

mima1983
2. nov 2011

@katka159 ku Gašparíkovi, prečo?

katka159
2. nov 2011

priamo k nemu?on už nema len tehu a tak on ma už aj pacientov?...mna rodil pri prvom bol prefektní mala som ho vybaveného a došiel v noci o 23 hod ku mne

mima1983
2. nov 2011

@katka159 ja ho mam tak trochu protekčne, ale viem ze aj ine zeny k nemu chodia.... takze sa mozno staci opytat 🙂 on je fakt super!

katka159
2. nov 2011

ja som k nemu chodila od 25 tt do rizikovej pordne ale tak teraz chodím do BA lebo mam za sebou IVF...🙂 čiže budeš aj s ním rodiť to je super aj ja by som si ho zasa chcela vybaviť...🙂aj na cvičenie budeš chodiť asi od ktorého mesiaca....

mima1983
2. nov 2011

@katka159 ak budu nejake cvicenia urcite chcem chodit! na vsetko na čo sa dá 🙂 .... len som este na začiatku takze este je skoro o tomto hovorit.... dnes som bola u neho prvykrat ako tehu a teda on na tom jeho sone skoro nic nevidel, povedal ze mam mierne zvacsenu maternicu a poslal ma na sono v nemocnici, tak som bola a tam tiez povedali ze je to este strasne malilinke, cca 6mm, ale nieco tam je 🙂 ze mam prist za 3 tyzdne 🙂

katka159
2. nov 2011

@mima1983 aha tak mi v BA to mame lepšie tam je to nadherne vyieť a ja idem na utz to budem 5+3tt a už bude počut aj srdiečko tak som strašne zvedava a nemôžem sa dočakť....je cvičenie robí ho staničná sestra z nemocnice a bolo vždy v utorok o 17 hod. ale teraz neviem ako to je a stačí začať chodiť tak od 20tt...aj ja určite budem chodiť a vlastne kedy máš termín v ktorom týždni si

mima1983
2. nov 2011

@katka159 cca v 5tt... Robila som si minuly tyzden vo štvrtok digitalny tehu test a ukazalo mi ze 1-2 tyzden cize to je cca 4tt nie? sak ja som z toho este mierne debil :D..... podla tehotenskej kalkulacky z netu mam termin 3.jul 2012

katka159
2. nov 2011

@mima1983 no neviem aj ja som si ho robila a napisalo mi to 2-3 týžden aj to je presne tak pretože ja viem presne kedy mi vkladali vajičko a kedy bolo oplodnené 8.10 ....🙂čiže 3+4tt

barborka1446
autor
2. nov 2011

@mima1983 Tak super, ze mas aspon nejake infosky mas 😉 Teda niekolko milimetrove informacie 🙂 Som rada 🙂 Ja som tym padom spokojna, ze normalne hned na prvykrat som objednana rovno az za tri tyzdne, cize hned prvykrat tam uz zbadam tu fazulku dufam 😎 Aj ti nieco hovoril ohladom tehotenstva ci ani nie ? 🙂 Vsetko az o tri tyzdne ? 😎

jancamad
2. nov 2011

baby🙂 ja asi odpadnem 😎 bola som u dokyho a som cca v 5 tt. + -. a tak to vyzera že budu dve 😵 už videl 2 dutinky🙂 babyyyyyyyyyyyyyy ja odpadnem🙂

jancamad
2. nov 2011

v piatok idem na krv a 15 som objednana na prvu poradnu🙂