icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

mirka0817
2. nov 2011

@mima1983 škoda že ešte toho nebolo moc vidieť, ale uvidis že za tie tri týždne tam uz bude maly človiečik aj so srdiečkom. Ja pôjdem k dokimu asi za dva týždne takže dúfam že uz bude aj srdiečko pekne biť 🙂

barborka1446
autor
2. nov 2011

@mirka0817 Tak nas potom tiez informuj 🙂 Ja asi idem z nas najposlednejsia 😀 Uz teraz som nedockava 😀

@jancamad Aleco 😝 Gratulacia 😀 To je radosti, co ? 😵

mirka0817
2. nov 2011

@majkaa2011
@katka159
@riag
Vitajte medzi nami a gratulujem Vám 😉

mirka0817
2. nov 2011

@barborka1446 doma budem mat trosku horší prístup na internet ale hneď ako sa bude dať tak sem hodín info že čo a ako. Ty ideš kolkeho k dr?

barborka1446
autor
2. nov 2011

@mirka0817 Az 21.11., ze to staci, a ze spravime hned uz vsetky veci co treba, aby som nechodila na stokrat 😉 😵 Hoci aspon nejake info by som rada vedela, ale tak som daleko 😎 Ale vydrzim 🙂 Hej hej, daj vediet 😅 Podrobne 😝 😝

mirka0817
2. nov 2011

@barborka1446 tak to možno pôjdeme aj naraz lebo ja som tiez v Uk. Síce domov ideme 13-teho ale ešte žiadny termín u dokiho nemám takze možno nakoniec mi povie aby som tiez radšej prišla až ten druhý týždeň.Ale to čakanie ... 😖 kto to má vydržať, ja uz som tiez cela nedockava 😝

barborka1446
autor
2. nov 2011

@mirka0817 Ved toto, ved toto 🙂 A cim dalej, tym viac bab tu bude pribudat a budu mat uz vysledky nejake, aj budu vidiet svoje fazulky a tak a ja, teda my 😀 sa tu budeme tesit z nich 😀 😎 Tak snad o to vacsia radost to bude potom pre nas 😵

mirka0817
2. nov 2011

@barborka1446 no v to dúfam 🙂 A ty si uz bola v Uk niekde u doktora alebo niekde? viem že tu to riešia až po 12 tt, ale aspoň sa nahlásiť alebo niečo

barborka1446
autor
2. nov 2011

@mirka0817 Jj riesila prvotne, lebo som mala letenku az na vianoce domov 🙂 Ale idem skor 🙂 Cize vsetko v pohode 🙂 Aj rodit budem doma 🙂 Uz v maji ak pojde vsetko dobre ostanem na Slovensku 😉

roberta31
2. nov 2011

@jancamad moc sa s tebou tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim! to je krasna sprava 🙂.Ja sa zacinam teraz troska bat,aby som nemala nahodou mimomaternicove ked mi tam v pondelok este nic nevidela,zacim si privolavat somariny ☹

marhar
2. nov 2011

@jancamad tak to je novinka!!! budeš to mať 2 v 1 a ak plánuješ len dve detičky, odrodíš si a máš vybavené!
inak mi je už dosť blbo. zatiaľ nevraciam, ale v istých situáciach mám na mále. sústavne vetrám, všeeetko mi smrdí a keď sa nenajem cca každé dve hodiny, tak mi je hrozne. a každý deň si pospím, hoci aj mikro 10min., pomôže....len neviem, čo budem robiť večer, teraz mi je blbo, trebalo by niečo zjesť, ale večer už nechcem... 😒

yasmin0001
2. nov 2011

Wooooooooow co to tu citam ake spravy, ze dvojicky... Woooooow a ako to prezivas? V pohode? Ja by som bola asi na infarkt. Ale je to krasne, gratulujem ti!
A gratulujem aj Mime, ved ked bolo aj len 6 mm, aj to je nieco....Ja este 4 dni, tak ho prehovaram, nech poriadne rastie, aby uz bol dobre vidiet.
Mne stale nic nie je! Asi si spravim dalsi test, ci som naozaj tehu.... ☹

mima1983
2. nov 2011

@jancamad cozeeeeeeeee dvojičky???? no teeeeda, paneboze! mate to v rodine, ci ani ne? 🙂 tak sa drz hlavne

mima1983
2. nov 2011

@jancamad inak to nejako sikovno ti beru krv a aj ta poradna.... ja mam prist az za 3 tyzdne, bolo to este straaaaaaaaaaasne malilinke.... a teda zatial bolo na vaginalnom sone vidit len jedno, tak dufam ze to aj tak zostane 🙂

mima1983
2. nov 2011

@mirka0817 noo to veru dufam ze bude viac vidiet a aj srdiecko 🙂 aj knizku mozno dostanem

mima1983
2. nov 2011

@roberta31 aaaale neboj, ja som sa tiez bala mimomaternicoveho a dnes sa ukazalo ze je to krasne v maternici, ale teda je to straaaasne malulinke - cca 6 mm

jancamad
2. nov 2011

@mima1983
@yasmin0001
@roberta31
@barborka1446 no ja som tomu tiež neverila🙂)
lekar mi urobil najprv UTZ, potom sono a potom zase UTZ, ked nič nehovoril, tak som sa až zľakla že čo to. sa ma pytal či mame v rodine dvojičky, a ja že čo??? som sa ačala tak smiať, že kukal na mna že čo mi je🙂) mame v rodine dvojky, aj z mojej strany aj z manželovej strany.
ešte sa spamätavam z toho ale krasny pocit, že vam v brušku rastu dva uzliky🙂) mam aj trochu strach že čo dalej. či sa mi maternica dostatočne natiahne.
manžel skoro skolaboval ked som mu to zavolala🙂)
už si aj myslim, že toho 15 mi da aj knižku, kedže prva poradna
tswešííííííííííííííím sa moc🙂)

lenkaks
2. nov 2011

@lucinka1104 Tak to mi je luto,ale nabuduce uz mrcha nepride !!!! 🙂 Mne stale neprisla,vecer som si robila test a bol negat....no neviem neviem.... 😖 Drz sa,paaa

lenkaks
2. nov 2011

@jancamad Gratulujme k dvojkam 🙂 budes to mat stereo 🙂

mima1983
2. nov 2011

@jancamad drzim moc moc moc palce, teraz DVOJNASOBNE!!! 🙂 no moj by tiez skolaboval, ale asi najskor by som skolabovala ja 😀

yasmin0001
2. nov 2011

@jancamad to je kraaasne!!! Tesim sa s tebou.

lenkaks
2. nov 2011

@mima1983 Aj ja pevne dufam,ze dalsie tehu moc nepriberiem,kedze som sunkata az az.... 😀 a tiez som citala,ze silnejsie zeny nepriberaju tak moc...ja som pri prvom pribrala 16kil....A neboj,ze este nic nebolo vidiet,ja som bol pri prvom na gynde,mala som krasne 2ciarky na teste ,robila mi vaginalny uzv a videla len machulku a zvacsenu sliznicu,mala som prist o 4dni a to uz bolo vidiet lepsie,aj ked bez srdiecka....tak hlavu hore,vsetkeho sa dockas ! 🙂

mima1983
2. nov 2011

@lenkaks ja vieeeem, len to budu strasne dlhe 3 tyzdne :-/ ale vydrzim, to je jasneeee, pre babatko - všetko!!! hlavne nech je vsetko v poriadku, strašne sa bojim tychto prvych mesiacov... že čo ak?.... ale vieem, ze musim mysliet pozitivne!!!! ze vsetko bude v najlepsom poriadku, ved nikdy som nemala ziadne gyn.problemy ani nic take, tak snaaad! .-)

barborka1446
autor
2. nov 2011

@jancamad Aj ja ti velmi mocno gratulujem a prajem ti veeeeeeeeela zdravicka aj tym dvom malym drobcom dutinkovym 😝 Budte silnucki cele tehotenstvo 😉

lenkaks
2. nov 2011

@mima1983 neboooj,vsetko bude dobree 🙂 obavy su normalne...ja som mojmu nonstop pilila usi,ci bude vsetko v poriadku,ukazovala mu stale fotky v knizke,ze takto teraz vyzera nase babatko 😝 a ze na koho sa bude podobat (syn je cely on) a tak...sa doteraz cudujem,ze mu zo mna neprecvaklo 🙂

jancamad
2. nov 2011

ženule dakujem všetkym🙂) dnes ma neboleli len bradavky na prsiach ale cele prsia, to bola ukrutna bolesť, aj vas tak bolia prsia? a ten vytok!!!!! no hruza, dnes osm letela na wc bo som sa zlakla že mi to tečie po nohach. hrozny pocit, ale už viem prečo, ked su dve produkuju viacej hlienu🙂
och dufam, že všetko dobre dopadne🙂

jancamad
2. nov 2011

@mima1983 si sa nepytala v ktorom tyždni si? bo ja som sa hned, on že je to ešte malinke ale podľa tej veľkosti tak 5 tt.kedy si mala poslednu mrchu?

marhar
2. nov 2011

@lenkaks ja som pribrala 17kg 😀 😀 , tak rátam, že aj teraz to bude nejako podobne. Mne by dvojičky asi tiež spôsobili infarkt, keďže sme rozmýšľali, či vôbec druhé, ale nakoniec som manžela ukecala, tak z takej správy by ho drblo 😀 , ale ak je to prvé tehotenstvo, tak je to aj fajn, spočiatku makačka, ale potom o to ľahšie 🙂

lenkaks
2. nov 2011

@marhar no ja som dakovala bohu,ze som nepribrala 24kil ako moja mama somnou aj s braskom pribrala 😎 Pozeram,ze mas tiez chlapceka 🙂 Rada by si dalsieho,ci dievcatko? My by sme radi babu,ale samozrejme aj dalsi chlapcek by bol supeer 🙂 Hlavne nech je zdravucke,ze

roberta31
2. nov 2011

@mima1983 dufam,že mas pravdu moja,lebo len nedavno sme o jedno v neskorsom stadiu prisli,tak pevne verim,že toto tehu.už uspesne dotiahnem 🙂