Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@saska697 ano bola som minuly tyzden som sla v stredu tak mi robil sono a potvrdil to tak ze nezedpoveda to menstruaci vidi tam nejaky malinky vacok dobre ulozeny v maternici len je to tak ma 3 az 4 tyzdne inak by to podla menštruacie malo byt na 6 tt ale kazal mi prist teraz vo štvrtok na kontrolu .....
@zuzananina Aha tak to drzim palce nech uz je vidiet viac🙂))
@saska697 ked si mala poslednu menstruaciu 19.9 tak si už aj teraz skus spravit bo ja som mala 23.9 poslednu a rvy test som si robila26.10 a už bol pozitívny sice slabunko ale potom o 3 dni už bol tmavsi
@zuzananina Len ja mam taky dlhy cyklus sem tam dostavam az na 39den a raz sa mi stalo dokonca na 49d
@saska697
@zuzananina presne tak jak hovorí Zuzka 🙂
@saska697 ale za to nic nedaš aspon budes vediet na com si ja na tvojom mieste by nevydrzala mne neskala len 6 dni a už aj isla kupovat testik a aj moj chlap ten tak tuži po babu ze ten vie presne kedy mam dostat a ked meskaju ten sam mi chodil test kupovat co bol sam zvedaví.....
@mima1983 a ako sa dnes mame ja v celku pohode som si zdriemla rano ked som deti vyprevadila do skoly a tak teraz rozmyslam co robit doma bo sa aj unudim ked niesmem nic namahave stvarat .....
@zuzananina
@saska697 Uzivas aj nejake vitaminky???? Ja už 4.mesiac uzivam Femibion800 a este si dávam nejaky ten týzden Šumivý magnézium - jednu šum.tabl.doobeda, jednu poobede 🙂
Ale inak pytala som sa ten Femibion mojho dokiho a on povedal ze to neni potrebne, ale zase niektorí hovoria ze ta kyselina listova je velmi dolezita, tak sme sa dohodli ze este tento mesiac ten femibion douzivam a potom sa uvidi... po 12tt by som aj tak mala prejst na femibion400 - ktory je podstatne drahší, a hlavne doki povedal ze neni to velmi dobree, pretoze potom sa rodia velmi velke deti.....
@zuzananina ja periem, popritom kuknem telku, potom si dam obedik a poobede idem s kamoškou na cajik a kolacik 🙂 takze tak 🙂 a preco nemozes robit nic namahave? doktor zakazal?
@mima1983 no ja uzivam Kyselinu listovu to mi dal doki a do toho dva krat denne DUPHASTON na udrzanie ked som mala pred rokom potrat
@zuzananina aha tak..... mne duphaston nepredpisal...
@zuzananina Tak mojmu ked som povedala ze uz 3t tyzden mrcha nikde tak mu skoro oci vypadli a hned mi zacal hladkat brusko a bol vyteseny🙂)
@mima1983 presne tak mam kludovy režim preistotu a tak necitim sa zle aj by mi trebalo okna a tak poumyvať,prať som si dala aj ja veru, a poobede pojdem asi len trosku sa poprechadzať,pojdem kuknut kamaratku pokial neprídu deti domov...
ak pojde vsetko dobre dalej tak mne to vychadza tiez na jul 🙂))
@saska697 tak ja byť tebou tak si ten test kupim a aspon budete vidieť na čom ste
@cmeliatko musime si veriť,že to pojde len a len dobre....
@mima1983 k dokimu idem niekedy buduci tyzden, ale uz sa veeeeelmo tesim 🙂 ja sa taaaaak straaaaasne tesiiiim na ultrazvuk, neviem sa dockat 🙂 ale to si este pockam chvilku 😉 a muzik mi pisal teraz rano sms, ze na vsetky vysetrenia chce byt pritomny 🙂 😉
@zuzananina moj drahy je teraz tiez akurat na sluzobke, odisiel skoro rano o pol 6. S kolegom stali pred panelakom a cakali na dalsieho a drahy sa tak sibalsky usmieval a kolega tak zacal rypat, ze pocuj pol 6 rano, hlboka noc a ty sa tu usmievas, co sa stalo? a drahy aaaaale niiiiiiic 😀 ale pochybujem, ze kolega daco tusi, on ani nevie, ze si prajeme babo 😀
a teraz mi pisal sms, ze to vedel hned ako som vosla do izby a rozsvietila. No podla mna bol v hlbokom bezvedomi a budiz, nebudem sa hadat 😀 😀 😀
@mima1983 mne to dal pre to ze mne v 10tt umrelo v tele a nie a nie vylučiť samovolne s ela von ..... a aj to ze priatel sa snazily 10 rokov s byvalov o babo a nedarilo sa a ked som ja po dvoch tehotenstvach to tretie potratila tak mi radsej predpisal na udrzanie teraz
@zuzananina ja sa tiez snazim dost oddychovat, ale zase mat aj pohyb, lebo papat mi zatial chutí az az 🙂 takze nepotrebujem priberat jak blazen 😀
@saska697 tak tak 🙂 objednaj 🙂
@cmeliatko vitaj! tak nas tu pekne pribúuuuda 🙂
Uz si len vsetky drzat navzajom palce, aby sme to dotiahli do uspešneho konca 🙂
@zuzananina aj ty sa drz 🙂 ja zatial v pohode. nemam ani spinenie, ani vytok ani nic proste.
jedine co pocitujem je to tahanie a kriiize ma boliaaa hrozne 🙂
@zuzananina hej hej, tak to je pochopitelne........ inak tieto prve tri mesiace su strasne stresujuce, podla mna 🙂 tiez sa bojim aby vsetko islo v poriadku a aby sa nieco nepokašlalo...
@barushkaaam no neboj nevydrzi dlho a ked to už bude iste tak bude kazdemu sa chvaliť ja to vidim na tom mojom nepovieme to nikomu pokial neprekoname tych 12 tt ale nie oz to vedia aj na firme a aj kamarati nasi, nevydrzal a tak sa pochvalil
@barushkaaam no tak to mas fakt uuuuzasneho manzelika! 🙂 ja mam tiez, ale teda zase na kazdom vysetreni nemusi byt 🙂 aj teraz na tom prvom to napr. by bolo uuuplne zbytocne lebo aj tak tam nebolo nic vidiet..... to az tak neskor 🙂
@mima1983 presne tak a to som mala nastupiť 15 do noveho zamestnanie v PB ale som to odvolala minuly tyzden mi volali ze som presla oboma pohovormi tak ze od 15 nastupujem tak som to odvolala ale som sa vyhovorila na deti,že ste mi treba lekarov povybavovať a tak a ze prenechavam miesto tej druhej ale mam tu pracu stale zabezpecenu bo januar -februar otvaraju nove prac. mieto tak ze potom mi zavolaju po novom roku ,,,, pre istotu som nechala zadne vratka otvorene si ešte je to take ze nevieš co sa moze stat.....ale doktor hned mi vravel ak nemusim nech nenastupujem...
@mima1983 y si uz bola na utz? ja som bola vlastne este ked som nevedela ze som tehu a bol tam vacok - v nom bolo take cudo ale nevenovali sme tomu pozornost, pretoze som mala iny problem :D
takze vlastne mam fotku este uplne mini mini fazulky kde sa este len nieco zacalo tvorit🙂
na prvy tehu utz idem ale az 22.11
@zuzananina no vsak uz zacal spekulovat, ze vsak aspon rodicom to povedzme, nech moze chystat vybavicku. A ako poznam obe buduce babicky, tie sa budu tak tesit, ze oni komplet nakupia a ja budem oddychovat s nohami vylozenymi na stole 😀
@mima1983 inak mi sme si s mojim muzikom asi vymenili role 😀 lebo vsade sa hovori, ze zena ked je tehu, tak zacne hovorit v mnoznom cisle a muzik pise ze davajte si na seba pozor a ja ze ake davajte, snad davaj, nie? a on ze nie, nie lebo teraz si to ty a male 😉 joooj blba robota, skoda ze musi byt do stvrtka prec, tak rada by som ho teraz mala doma 😠

@barushkaaam tak aj u nas to bolo tak moj priatel sa hra na tvrdeho chlapa aj ked som prisla o nase spolocne babo pred rokom ma utesoval a snazil sa to brat ako normalnu vec a az tak po skoro roku sa mi priznal ze ked som bola v nemocnici na cisteni a deti spali tak si poplakal a teraz ked som mu oznamila ze som opäť tehotna tak sam sa priznal ze sa mu slzi tisly do oci pocas cesty na kamione ked si precital moju sms a kolega nechapal co sa deje preco mu vybehli slzy....