icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

barborka1446
autor
12. nov 2011

@danula.ch Aha 🙂 Ja len tak pre info 🙂 Lebo ako sa poznam, tu uz kazdy bude davat fotecky s bruskami a ja budem stale pozerat na svoje ploche brucho a trapit sa, ze preco este sa u mna nic nevyduva 🙂 Cize nerobit si tazku hlavu, ak brusko pride neskor hej ? 🙂
Tak jasne, sama zijes vo svojom tele, (teda teraz nie 😀 ), ale chapem, ze ty rozdiel pocitujes .. 😝 Mohla by sa ta pokozka vratit teraz pocas druheho tehotenstva, nie ? 😝

baramborka
12. nov 2011

@danula.ch no popravde sme sa o nom bavili ze raz určite chceme , ale že to pride tak rychlo sme ani len nečakali 🙂 a to sme sa ani nesnažili a prišlo to 😀 som štastna že to šlo tak rychlo pretože viem ,ake to je v dnešnej dobe vzácne a že nie každa baba sa može tak skoro tešit z tehu ..ja som tak vždy neak túžila po babatku a tentokrát snád dojdeme do štastného konca pretože prve tehu skončilo spontannym potratom .. :( ale verím že teeraz to dotiahneme do cieľa 🙂

baramborka
12. nov 2011

@barborka1446 no tak to sme mali uplne rovnake s tym pocitom ako keby na chripku , ja som s tym dokonca ležala doma a s antibiotikami duomox ktore su však udajne nezavadne v tehu..cikat chodím častejšie ako papat a to je už čo povedat 😀 ja si poobedny spanok nemožem dopriat každy den kedže chodim do prace a som tam na nohach stale az do 9 tej samozrejme so sedacimi prestavkami 🙂 ale možem povedať že toto tehotenstvo je niečo nadherne 🙂

barborka1446
autor
12. nov 2011

@baramborka Fu baramborka, ty uz si mala potrat ? ☹ V kt. tyzdni ? 😒 To mi je luto .. Ale tak verim tomu, ze toto tehulkovanie skonci stastne zdravo a veselo 🙂 Sme mladucke, zvladneme to spoluuuu 😵 No vdakabohu, ze boli nezavadne, mna snubenec stale ponukal ibalginom 😀 Ale tvrdohlavo som odmietala .. 😀 Dobre som spravila 😀 Ehm, no tak to nezavidim .. ☹ To pracujes isto v nejakom butiku, ci ? 🙂

baramborka
12. nov 2011

@barborka1446 veru veru moja, mala ... ale to bolo tak , mala som 17 , priatela kt. ma nechal , a tak som sa z toho neak zrutila a to sa odzrkadlilo.. strašne ma to trápi, dodnes a nikdy na to nezabudnem ale zase všetko je tak ako ma byť ..teraz nás oboch ten anjeliček chrani 🙂 no naštastie tie antibiotika nemaju nepriaznivy vplyv na plod takže som velmi spokojna no aaaaaa nepracujem v butiku ale predávam v nákupnom centre vrtulníčky a autička 😀 😀 je to zabavne, bavi ma to , a este si zato aj zarobim :D
ty teraz tiež pracuješ niekde či ? 🙂

barborka1446
autor
12. nov 2011

@baramborka No tak "butik" s autickami a vrtulnikmi 😀 Ak by zistim, ze cakam chlapceka, pridem nakupit 😀 Jj, ja som tiez toho nazoru, ze vsetko je tak ako ma byt 😉 A verim tomu, ze teraz, s tym spravnym priatelom to bude cele perfektne 🙂 No ja teraz nepracujem, snubenec dostal dobre platenu ponuku prace v zahranici, tak sme sli 😀 Zarobi za nas oboch dost 😀 Cize v tomto to mam vyhodne, ze som len v domacnosti, a mozem odpocivat, kolko treba 🙂 Ja som tintitko, by som nevladala 8 alebo 12 hodin stat vkuse, by som isto odpadavala v tehotenstve 😀

baramborka
12. nov 2011

@barborka1446 hej v podstate máš pravdu butik z autičkami a vrtulnickami 😀 hihihih 😀 ja som tiež tintitko , však ma ani poriadne nebolo vidiet, teraz už som ako zauzlená špageta v strede, čiže s bruškom 😀 dá sa to zvláadnut byt na nohach tych 5 hodin viac však nie ..a aj to mam s megaprestavkami kedže kolega je dost tolerantny 🙂 juuuuuuuuuuuuuuj ta počuvaj šak tebe je celkom hej , ked nemáš stresy čo sa tyka financii...ani ja ich nemám ale predsa len , ked je človek ako tak zavislý na rodičoch . tak ho to potrapi sem tam 🙂
ja som velmi zvedavá či tobude dievčatko alebo chlapček , je mi to v zasade celkom jedno , hlavne aby to bolo zdravunke 🙂 máš vybrate pohlavie kt.by si chcela viac ? 🙂

barborka1446
autor
12. nov 2011

@baramborka Jasne, dievcatkooooooooooooooooooooooooooooooo 🙂 😀 😎 Ja mam taku veticku, ze :

Je mi jedno, co to bude, hlavne nech je to zdrave dievcatko 😀 😀

Tak hej, na rodicoch zavisla nie som 😀 Iba na snubencovi, co sa mi tiez dost nepaci, ale tak on ma do zahranicia tahal, ja by som na dialku vsak tiez nechcela vztah 😀 Cize jedno s druhym, aj tak oblecko a kozmetiku si kupujem za svoje, iba jedlo za jeho 😀 Hoci stale mi nuka, ale nie, nechcem 😀 Tak asponze ten kolega je tolerantny 🙂 Ty uz mas bruskoooooooooooo ? 😕 Zavist 😝 .. Ja este nic 😀

baramborka
12. nov 2011

@barborka1446 aaaaaaa tak ty chceš mat doma babineeec ?? 😀 fiihaa no parada maš to premyslené hihi ja neviem nezamýšlala som sa nad tým poteší ma baba i chlapeček 🙂
no ja máámm bruško ako keby som bola v 5. mesiaci 😎 😀 to už nieje len tak ci pana ale tak ono sa to vraaj tak vyrovna že neskor mi nebude už moc rást 🙂 a mám taký rituál rano aj vecer a niekedy aj cez den sa s malickym rozpravam , pekne dobre ranko mu dam dobru nocku 😀 musi byt 🙂 verim tomu že to vnima , mazná sa s nim aj mamina, starka a aj frajer 😀 aby mu tam bolo veseluško 🙂

dgabi
12. nov 2011

Ahojte dievcata, dnes mi volala moja midwife, ze mi nestihaju tu v uk urobit ultrazvuk, ten co sa robi v 12 tyzdni, kedze to som uz doma na dovolenke. Prosim vas vie mi niektora poradit dobreho doktora, ktory by mi urobil ten ultrazvuk? najlepsie v Trencine, alebo okoli. poznate niekoho? 🙂 budem velmi vdacne.
@barborka1446 kedze si chuducka, tak brusko ti zacne rast az v 3 mes. 😉 aspon ja som to tak mala v prvom tehotenstve 🙂

brisid
12. nov 2011

@danula.ch tiez mam taky pocit, ze sa mi nejako brusko nafuklo... nie som ziadna modelka, brusko mam aj bez tehu :D ale mam pocit, ze teraz je take ine... vcera som uz aj vytiahla tehu nohavice, lebo rifle co som si kupila potrebuju trosku roztiahnut.... no riskovat to nebudem... tak som ich vlozila naspat do skrine :D
nastastie tie tlaky uz prestali... uz len trosku obcas citim vajecniky

mima01
12. nov 2011

@ewca99 neboj sa, udrzi sa ked uz je tam 😉 Musis tomu verit a ono to tak bude 😉 Ja by som chcela ist urcite na PN....ako, asi ma zozeru mrle doma, lebo robotu mam ako taku rada, je to celkom fajn, a ja doma proste neobsedim, potrebujem spolocnost......ale to prostredie je tam o drzku. Kazde jedno rano chodim nervozna, co si zase kto vymysli, mam tam neustaly stres, nestiham sa cez den najest, napit, oddychnut si, rano chodim na 7, odchadzam uplne vyflusnuta okolo pol 5, odtial este na postu, kazdy den sa natahujem so smradlavymi opitymi robosmi, no co ti budem hovorit. A je to tam uplne na psychiku. Takze po zvazeni som sa rozhodla, ze radsej sa budem doma nudit ale budem v klude a bez stresu ako chodit do toho blazinca a nedajboze aby sa nieco stalo,alebo aby sme mali maleho nervaka. Dost ze ja som nervna 😀 Tiez si platim DNP, takze z pohladu financii si este polepsim 🙂
@baramborka paaaana, klobuk dole, ze ste sa rozhodli pre babatko. Ja som v 19tich ani nepomyslela na to. Teraz aby sme sa nepochopili zle,nemyslim to negativne, prave naopak. Ak sa mozem opytat, rodicia k tomu nemali nejake pripomienky? Lebo moja mamina mi aj teraz hovori,ze sak mame este cas 😀

barborka1446
autor
12. nov 2011

@dgabi No len aby 😝 Komu sa mam stazovat, ak to dovtedy nepride ? 😝 Ved zajtra uz zacinam 8 tt 😵
@mima01 Ked uz pisete o tom veku, tak moja babka mala moju mamku v 23, moja mamka mna mala v 23, a mojho snubenca jeho mamka ho mala tiez v 23 😀 A ja rodim tak isto v 23 😀

bambi2
12. nov 2011

@barborka1446 ja sa uz nemozem dockat pondelka 😀

barborka1446
autor
12. nov 2011

@bambi2 No to je logicke 😀 Mimochodom, admin mi odpisal, ze ak chceme sukromnu temu, tak sa musi zalozit nova .. 😀 Tak sa idem asi popytat bab na to 🙂 Ako sa citis ? 🙂

barborka1446
autor
12. nov 2011

😎
Babulky - tehulky, boli tu uz podane take navrhy, ze ci by sme si nevytvorili sukromnu temu, aby nas tu nikto nespehoval, alebo nas nikto neotravoval .. Co vy na to ? 😎

bambi2
12. nov 2011

@barborka1446 ja sa citim super... ako tehotna... 🙂 brucho mam akesi teraz viac napucane...

bambi2
12. nov 2011

@barborka1446 a inak ja som za... 😉

barborka1446
autor
12. nov 2011

@bambi2 Tak to sa velmi tesim 😝 Ja nemam ziadne brucho 😀 Lezie mi to na nervy 😀 No zalozila som a snazila som sa ta tam vlozit, tak mrkni, ci dobre 😵

bambi2
12. nov 2011

@barborka1446 neboj, naraste... 😉

mirka0817
12. nov 2011

@barborka1446 neboj ešte si bruska uzijes až až 🙂 Pekne si to vymyslela s tými srdieckami 😉

barborka1446
autor
12. nov 2011

Ak som niekoho nepridala, ospravedlnujem sa, ale je nas tu vela a je vecer 😀 Kedtak sa mi ozvite 😵

danula.ch
12. nov 2011

@barborka1446 no ti poviem, ze ma to aj napadlo, ze hormony sa zase vzburia a koza bude zase pruzna a mlada....ale budme uprimni, to tazko 😀 😀
s tym sa vobec netrap, ze ti nebude vidiet bruko, tesit by si sa mala 🙂 ono to potom zase dozenies, ak ostanes taka stihla, brucho ti bude poriadne trcat 😅
@baramborka mrzi ma, ze si prisla o babetko a este v 17-tich. to asi nebolo planovane, ked ta priatel opustil, vsak?
mam pocit, ze v tejto teme je vela bab s rovnakou skusenostou. alebo potom umele oplodnenie, asi sa dlhsie nedarilo. je to tak, v dnesnej dobe je to uz vzacnost mat bez problemov dieta
a predavas vrtulniky, take na dialkove? moj chlap po takom strasne tuzi, tvrdi ze pre maleho, ale keby si videla tie iskricky v ociach 😀 😀

zuzik1983
12. nov 2011

aahojte, tak mala spi, a ja mam trosku casu pre seba. ja uz jedno dievcatko mam a chcela by som znova dievcatko, ale keby bol nahodou chlapec(podla cinskeho kalendara by som mala mat chlapca), tak ho v nemocke nenecham 😀
a aky je nazov tej sukromnej, nejako neviem najst 😉
inak baby, co uz mate nevolnosti, v ktorom tyzdni zacinaju? ja uz si nepamatam z prveho tehu

zuzik1983
12. nov 2011

jaj, tak este som si to neprecitala 🙂

ewca99
12. nov 2011

@mima01 no jasne ja mam v robote super kolektív a je aj fajn, len problém je s termínami, sú tam dosť nanič, tiež som nad tým rozmyšlala lebo viem doktor by nerobil problémy kvôli tomu ako som to mala zdravotne, aj nad tým veľmi rozmýšlam lebo mám veľké bolesti brucha tak uvidím čo mi v piatok povie..no a udržať sa musí, sa na to maličké veľmi tešíme...ale s tým DNP neviem ako to funguje, takže by ma asi čakali aj niake vybavovačky okolo toho moc tomu nerozumiem, platím si to už rok ale niak som nezistovala ako to funguje, ty tomu rozumieš?a tiež neviem ako by som to doma celédni vydržala 🙂

mima01
12. nov 2011

@barborka1446 jeeeeej, to vam krasne vyslo. Super ste to naplanovali 😉 😵 Ak by vam to nevadilo, tiez by som sa rada pridala do sukromnej.... 😅
@ewca99 napisala som ti do IP, nechcem to sem pisat, nikdy nevies, kto tu snori 😉

barborka1446
autor
12. nov 2011

@mima01 A nemam ta tam ? 🙂 Lebo teba viem, ze som pozerala, ze sice este nemas tyzden zapisany, ale tak neverim, ze si nejaky zloduch 😵 Skontrolujem, sekundu 😵

mima01
12. nov 2011

@barborka1446 prepac moja, som si nevsimla...ale potom som nasla, ze mi to na boku naskocilo. Uz som tam 😉

barborka1446
autor
12. nov 2011

@mima01 Neva, je vecer 😝 Tak come on 😨