Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@lucinka1104 Vies presne,kedy si mala ovulku? ja anilen netusim....ja sa este moc netessim,ale brucho mi zviera,ked si pomyslim,ze by som fakt bola 🙂 taak rada by som mala znova malinky,vonavucky uzlicek...juuuuj
@lenkaks dnes vyskusas? tak potom daj vediet 🙂 som zvedava a netrpezliva jak keby sa jednalo o mna 😀 ale verim, ze min. duch tam bude!!! musiii!!! 🙂
Inak ani ja som nevedela kedy mam ovulku, nikdy som si nemerala BT ani nic..... len som si na nete dala vypocitat plodne dni a vtedy sme sa obden snazili, a prinieslo to dve čiaročky!!! 🙂
@lenkaks testni a netrap sa už 🙂 veľa šťastia pri cikaní 😀 ano ja viem presne 18. 10 ale sexík bolnaposledy 16.10 rano
@mima1983 waw,vam sa podarilo hned prvy mesiac snazenia sa ?? si jedna z tych stastnejsich 🙂 my sme sexovali kazde 2-3dni,tak snaaad....ze spermie sa udrzia v tele zeny az 48hodin...tak to prakticky boli vo mne cely mesiac 😀 musiiii to uz byt tam !!! my sme sa ale snazili aj minuly mesiac a bola som aj na gynde na preventivke a dr sa ma s usmevom pytala,ze ci planujeme babatko,lebo som mala zvysenu sliznicu a ze to vyzera na skore stadium tehotenstva.Som bola takaa happy,az dokedy mi neprisla mrcha...aj ked bola len 2dnova,ale aj tak som nebola tehu ☹ asi to odislo este skor,ako pislo,....
@lucinka1104 testnem,jasneee !! uz aj bezim do obchodu 😀 a idem aj cosi robit,bo skysnem cele doobedie na konikovi 😀 este sa ozvem...paaa zatial
@barborka1446 predtym som brala boraxglycerinove globule a teraz mi dal gynazol....
Ahojte.Tak ja som teraz prisla od Dr.Tak skoro koli predchadzajucemu tehu(potrate).Nic tam este nevidela,na krv až v pondelok a samozrejme tebletky na udržanie 🙂...tak dufamže to bude ok...
@lenkaks leni ako? ja som nyvydržala byoli sme v tesu spravila som pepino a mam len slabunkého ducha takže asinič zajtra mrcha dorazí zbytočne som stresovala a tešila sa že sa mohlo podariť to ma za tu moju nedočkavosť už som vyhodila 8 euro za testy čo ako každý mesiac nevydržím do meškania furt si slubim že vydržím a nevydržím len ja mavam LF rôzne dlhu a podla toho mala prísť mrcha bud dnes alebo najneskôr zajtra
@lucinka1104 Ale ved ked tam bol slabunky duch, tak mozno z toho nieco bude 😉
@roberta31 Drzim labky :P Potom isto daj hned vediet 😝
@lenkaks No akooo ? 😲
@barborka1446 jasne,vsetko zvestujem 😀
ahojte, mozem sa pridat? Pred chvilou som si na teste nasla ducha, takze som stastna prestastna 😀 . Som sice iba 7DPO, ale pevne verim ze test bude silniet a silniet 😀
vpodstate vsetky, ktore sme uz tu mozeme byt este aj junovky....ja som rodila prve o 10 dni skor... 🙂 ...oktober je plodny,uz je zimno :D....nam sa aj Alanko podaril v seb.-okt. 😀
@xen21 Jj, ja tiez predpokladam, ze budem v juni 😀 1.7. isto nie 😀 A inak toto plati normalne ?
http://diva.aktuality.sk/clanok/28056/rozkol-v-... 😎 Sama som blizenec, tak by som aj chcela blizenca ..
Caaaaaaaute baby, tak ja som sa tu vcera chvalila, ze mi nebyva zle a tusim uz to pomaly prichadza! Dnes mi je nevolno cely den, vsetko jedlo mi tak nejak stoji v krku a som straaaasne slaba. Chce sa mi len lezat a spat a rozmyslat o babatku.... Este tyzden ma deli od lekara. Uz to nevydrzim.
@barborka1446 Pytala si sa, ci fajcim, nie nefajcim. 😀
Baby mam vazne problemy sa neprekecnut.... Boze este sa mi aj rysuje povysenie v praci, picne ma! Uz som sa bavila s mm ci by bol ochotny ist na matersku... 😉
@yasmin0001 a co povedal? 🙂...tak v praci este vydrž,skus to prekonat a pockat 🙂
TEHULKY, inak v teme snazilky som sa uz pytala, ale spytam sa aj tu, teraz, ked viete, ze ste tehotne, tak SEXUJETE ? 😎 Ak hej, tak ake polohy ? 😉 Bez obav ? 😎
@barborka1446 😎 😎 😎 my sme uz sexovali, lebo ja mam teraz nejako viac chut 😀 Zatial sa da misionar...
No a bez obav, ked je dobre mne, bude aj babu
😵 😵 😵
@roberta31 povedal, ze v pohode 😅
@yasmin0001 My sme tesne po tom ako som zistila z testu, ze som tehu sexli a vtedy som sa opat ja znamy strachopud zlakla 😎 😀 Ale teraz cez vikend sme sexli tiez, ale tak ze on bol bokom a ja na chrbte a som radaaaaaaaa 😀 Uplne som prekvapena z toho tehulkovania, tak dobre som asi tam dole prekrvena, ze .. bum bum a je to 😎 😀 ..
A este k minulajsku, dobre, ze nefajcis, ani ja nefajcim 😀 😀 😀 😀 😀
@barborka1446 Ze je to teraz nejake lepsie? A som citala, ze v druhom trimestri bude este lepsie 😀 😀 😀
@yasmin0001 Je, je, len treba odhodit strach 😀 Som necakala take zuuuzo 😒 No tak nech sme uz v druhom 😀 Dnes som mala zas velke brusko, som sa prejedla 😀 Vidis a nacala som tu dakde temu strie, ale neviem, ci dakto reagoval, ty si uz na to myslela, ci je ti to jedno ? 😀 😎
@barborka1446 zatial som nad tym velmi nerozmyslala 😕 este mame trosku casu
@barborka1446 si si precitala? 😅
Tam uz pisu aj o srdiecku 😵 😵 😵
@yasmin0001 JJ <3 Uz davnejsie, a dosla som asi tak po 14 tt 😀 A potom zaspala 😀 No uz v nasom tele biju dve zdrave srdiecka 😵 😵 Ak nie tri 😝

@lenkaks ja som si robila prvy test 30DC, cyklus som mala 27-29