icon

Lady - snažilky III

vavenka
2. feb 2009

Ahojte Ladynky -

Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂

Ideme na to !!!!

Vitajte v dalsom pokracovani 😀

vavenka
autor
28. mar 2010

Ozaj, este prevadzkujete sex? My uz taky dobry mesiac a pol nic.... Ale tak po velkej noci ho v nasej spalni dufam opat zavediem, nech uz roztahujeme porodne cesty 😀

zuzub
28. mar 2010

vavenka a to čo je ten sex??? 😀 my celé tehu nič 😖 a myslím, že sa to už nezmení.....vyslovene nám nezakázali, ale veľmi ani neodporučajú, tak nechcem riskovať aj mm sa už zmieril......ale tak hádam dobehneme zameškané 🙂

vavenka
autor
28. mar 2010

Zuzi fakt? No my sme do toho 15tt nic, sak som krvacala, ale potom uz bol nalez v poriadku, krcok ukazkovy, hematom zmizol, mala bola zakusnuta v maternici ako kliest, tak sme si aj dali sem tam povedat 😀 jasne ze nie tak casto ako normalne, ale tak 1-2x do tyzdna sa nam podarilo.... No a teraz tento posledny mesiac/mesiac a pol nejak ja som nemala chut, drahy nenaliehal, aj tak uz taka ustukana chodim do postele, mam problem sa otocit z boka na bok, tak asi to vzal ako signal, ze sa nema o nic pokusat 😀

zuzub
28. mar 2010

my sme si to vyjasnili hned na začiatku a už sme sa o tom potom nejak nebavili...no ale možno tesne pre pôrodom to riskneme, chcela by som vysúšať aký sex v tehu 😀

vavenka
autor
28. mar 2010

Zuzi no mne sa to pacilo, uvidime ake to bude s tymto kotlom, ktory mi za posledny mesiac vybehol 😀

zuzub
28. mar 2010

vave 😀 😀 😀
a vavenka a kde vlastne pracuje tvoj chlap?

vavenka
autor
28. mar 2010

Zuzi no pracuje v podstate v stavebnictve, ale na obchodnom useku..... A tvoj?

zuzub
28. mar 2010

on robí v konzultačnej spoločnosti, konkrétne na úseku produktivity, robia analýzy a merania práce, finančné analýzy, a podobné veci....ja tým niektorým veciam ani veľmi nerozumiem 😀

vavenka
autor
28. mar 2010

Zuzi 😀 no hlavne ze jej rozumie on 😉

zuzub
28. mar 2010

no to hej, ked mi rozpráva tak ja len počúvam a počúvam, ale on vie, že tomu veľmi nerozumiem len sa potrebuje vyrozprávať 😀

vavenka
autor
28. mar 2010

Zuzi no to mas fajn, ten moj zas maloco rozprava o praci, a ja by som naopak uvitala, kedze aj poznam jeho kolegov a tak, ale on nic... Na otazku ako bolo v praci - odpoveda dobre 🙂 a ked sa opytam ze co bolo, tak odpoveda ze dokopy nic 😀 a debata skoncila 😀

zuzub
28. mar 2010

moj ked nemá náladu tak tiež nič nepovie...ale teraz ked išiel preč mi hovorí, že keby som hocikedy cez den nááááááááááááááhodou začala rodiť mám mu zavolať a on dá vedieť kolegom do roboty a ktokoľvek z nich ma pôjde zaviesť do porodky 😀 😀 😀 len neviem čo v noci 😝 😀

tinika
28. mar 2010

zuzi 🙂 to asi tak ked ja svojemu vykladam o učtovnictve, on poslusne pokyvka hlavkou, potvrdi a sme obaja spokojni 😀 😀 a ja sex v tehu len raz 😖 a nist moc, mozno keby sme este potom skusili ale prerabali sme byt, chodili sme spat o pol 2 v noci to sme len odpadli takze ani nebola chut 🙂)

zuzi v noci zavolas taxi abo sanitku 🙂) inac dnes uz tak často sanitky po tehule nechodia 🙂) kazdy ide sam a skor

vavenka
autor
28. mar 2010

Zuzi no moj vseobecne toho vela nenarozprava.... S kamaratmi o sporte pri pive - to je ina vec zamozrejme, ale doma je ako vos pod chrastou 😀

A neboj sa, do velkej noci nepojdes nikam 😉 a keby naahodou, tak si zavolas taxik alebo sanitku, to je to najmenej 😉

zuzub
28. mar 2010

ja si tiež myslím, že nepôjdem 😉 ak by náhodou vidím to na ten taxík lebo sanitka by ma zaviezla do žilinskej nemocky a tam rodiť nehcem

vavenka
autor
28. mar 2010

Idem ja si uz lahnut, nejak sa mi oci zatvaraju.... Dobru noc 😉

zuzub
28. mar 2010

dobrú 😉

tinika
28. mar 2010

bru noc

zuzub
29. mar 2010

ahojte 🙂 pekný týžden vám prajem, to už budeme mať veľkú noc, chystáte sa niekam?my budeme doma chodili sme každý rok s svokrovcom, a už ani neviem aké je to byť doma na veľkú noc 😀
u nás ráno svietilo slniečko, ale už sa nejak zamračilo 😖

evitkamalicka
29. mar 2010

ahoj babule,

my sa chystame na Velku noc k nasim na vychod a ja tam potom s malym ostanem tyzden-dva, cestovat budeme v piatok, kedze vo stvrtok mam este poradnu

zuzub
29. mar 2010

ahoj evi, a kde bývajú vaši na východe? v piatok budete mať lepšie bude menej aut

evitkamalicka
29. mar 2010

v Spisskej Novej Vsi....praveze kazdy hovori, ze v piatok bude vela aut

zuzub
29. mar 2010

ja myslím, že ani nie lebo vo štvrtok sú už prázdniny, my sme tuším raz išli na veľký piatok k svokrovcom a bolo málo áut

evitkamalicka
29. mar 2010

nevadi, ze su prazdniny, ale vela ludi este vo stvrtok robi

vavenka
autor
29. mar 2010

Ahojte, my tiez asi pojdeme na den-dva na vychod k svokrovcom a potom doma, mozno nejaky jednodnovy vylet a samozrejme aj k nasim 🙂
Teda dufam ze nebudem v nemocnici alebo co, nenormalne naliata som sa dnes rano zobudila, som jak matroska, som zvedava co mi povie na to gyndoska..... 🙄

evitkamalicka
29. mar 2010

vavenka a ty nebyvas na vychode?

zuzub
29. mar 2010

vavenka a kedy dnes ideš na poradnu? a čo máš nohy ruky opuchnuté?

vavenka
autor
29. mar 2010

Evit byvam v Kosiciach, ale svokrovcov mam este dalej, az pri ukrajinskych hraniciach 😀

Zuzi o 11tej mam,idem sa uz pomaly dat do kopy......

vavenka
autor
29. mar 2010

Zuzi nohy, ruky, tvar - vyzeram jak pampuch 😀

evitkamalicka
29. mar 2010

vave tak drzim palce na poradnu