icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

klba
19. nov 2010

@pitipitipa teda aspon podla foto sa mi zda ze ten jeden chlapec tam bude a to druhe myslis ze bude babika? 😉

pitipitipa
19. nov 2010

@klba no tak mne tak isto vyslo ked som len tak kukla na fotky....chlapec a dievca...a ked som vzala papier v 30' tak mi vysli dve baby... :-d aj dnes rano som vstavala s tym, ze sa mi snivalo, ako na mna pozeraju dve blondave babiky z postielky....no moj manzel by bol prestastny keby boli dve baby.... 😀
doteraz sa mi snivavalo o pariku...aj manzelovi a dnes kvoli tomu zistovaniu zo vcerajska sa mi prisnili dve baby 😅

klba
19. nov 2010

@pitipitipa, ved zachvilu sa to uz dozvies zo sona, kedy to presne ides? 😵

pitipitipa
19. nov 2010

@klba no sak uvidime, ktora teoria sa potvrdi...ideme 8.decembra.. 😵

mipolka
19. nov 2010

Ahojte mamicky, ja som dnes objavila toto:

http://www.geneton.sk/slu_prenatal.html

Ide o DNA testy z krvy matky a vyzera to dost doveryhodne, zvazujem ze to vyskusam 🙂

henika81
19. nov 2010

ahojte tehulky, povedzte svoj nazor, alebo ake skusenosti mate s coca colou? ja som ju nikdy nepila, stale som hovorila ze je to humus, co aj je sama chemia,ale teraz v tehu by ste neverili ale pomaha mi travit 🙂 , ale nepijem ju uplne bublinkovu si ju vybulkam a pockam chvilku nech vybublinkuje uplne kvoli hrdlu aj. no ze aky moze mat vplyv cola na babo, kedze obsahuje aj kofein???

simonka99
19. nov 2010

@henika81 mne tiez coca cola pomaha... 🙂 viem,ze je to humus,predtym som ju moc nepijavala,ale teraz mi vyslovene chuti 🙂 nastastie tu v Anglicku robia aj bezkofeinovu 🙂 takze ja pijem tu...ale aj tak sa krotim-par glgov denne.

mipolka
19. nov 2010

@simonka99 ja som ju tiez urcity cas pila, kvoli nevolnostiam....coca cola v tehotenstve zakazana nie je, ale mala by sa pit v rozumnom mnozstve, niektory lekari odporucaju maximalne pol litra denne....nielen kvoli kofeinu ale aj obsahu chininu... ak by bola v tehotenstve zakazana alebo skodliva, vyrobcovia by tuto informaciu museli uvadzat 😉

henika81
19. nov 2010

@simonka99 no ved to presne aj mne teraz chuti 😀 😀 😀 jooj keby nebola taka nezdrava

honeybunny81
19. nov 2010

kola chinin neobsahuje 🙄

zabkatt
19. nov 2010

ajoj teda babule vy sa viete rozpisať človek tu chvilu nieje a nestiha čítať🙂
My ideme na poradnu teraz v stredu už sa neviem dočkať, zase nejake testy z krvi ale po 5tyždnoch sa už neviem dočkať, aj ked som tam bola v utorok to bola len taka rychlovka že či je male skrz to zvracanie v poriadku teraz to bude podrobnejšie a dufam že sa maličke aj ukaže a prekvapi čo to bude🙂
čo sa tyka coca coly tak som jej vypila teraz dosť jak som dostala tu črevnu virozu a začala mi chutiť, čo ja teda taketo napoje nemusím teraz sa idem za tym roztrhať🙂

lenkatomo
19. nov 2010

@monika0001 no mne veru pan doktor tou sondou tak "buchal" do bruska, az sa prebralo, prajem hlavne zdravicko, tu je moj novy malicky zazrak 🙂

eviitka
19. nov 2010

@mipolka o genotone vieme davno,ale rozhodne sa teda aspon mne nexce vyhadzovat 72 eur za to,aby som o par tyzdnov skor vedela pohlavie...dost draha info ,sice zarucena..

henika81
20. nov 2010

@lenkatomo krááásnéé, uz som aj ja zvedava idem teraz v utorok tak dufam ze sa nam ukaze co to bude 🙂 len bude to obyc. ultrazvuk, nie 4d, ty si bola na 3d ci 4d?? si aj platila?? a ktory si tyzden?

henika81
20. nov 2010

@zabkatt ahojky na virozu si pila colu? a to ako ti pomohla? 🙂

monika0001
20. nov 2010

@henika81 - mne cola veľmi pomáha.... aj teraz jednu popíjam 😀
zo začiatku som mala problém po nej spať, ale teraz je to ok.. 😉
tiež som bola proti nej ale kamoška tiež tehu mi ju odporučila a skúsila som. nelutujem...

@lenkatomo - juj ale krásne foto máš 😵 😵 😵 😵

majulienka27
20. nov 2010

@lenkatomo veľmi podarené foto, nádhernééééé 😵

lenkatomo
20. nov 2010

@monika0001 dakujem, tak som sa vytesovala z fotky 🙂 kazdy den ju nosim so sebou do prace 🙂

lenkatomo
20. nov 2010

@majulienka27 dakujem 🙂

zabkatt
20. nov 2010

coca cola je dobra na žaludok ale samozrejme že jej nemôžeš vypiť liter 😀 Pri virozach a takych ked všetko vyvracaš a nemôžeš ani jesť ani piť sa doporučuje po lyžičkach coca cola aby ti ukludnilo žaludok.
Naši nič ine ani nepoužívajú, len coca cola a ked sa žaludok trochu ul´kludni tak po hodke hylak kvapky 😀

honeybunny81
20. nov 2010

@zabkatt fúúúúj hylak, to je konec!!!! 😝 😝 😝 nič horšie podľa mňa neexistuje!!! Tá plesnivá chuť sa hádam ani popísať nedá 😀 som na tom fičala asi mesiac ked som mala zápal pankreasu... uf, nikdy viac ani jedno ani druhé. radšej liter coly 😀 😀

lenkatomo
20. nov 2010

mamicky, tak som rozmyslala, ci uz ste aj vy uvazovali,aku znacku dojcenskych potrieb budete kupovat, mne sa pci Avent - maju dobre flase, odsavacky, ohrievace, sterilizatory alebo Chicco? neviete nahodou uz poradit? dakujem pekne.
zacala som kukat aj po kocikoch, i ked toto vsetko aj tie dojcenske potreby budem riesit az po Novom roku, chcem byt rozhodnuta, co idem kupovat, co sa tyka kocika, neviem sa rozhodnut, ci bugaboo chameleon alebo peg-perego alebo concord neo alebo joolz
ak uz kukate a uvazujete, poradte, dakujem 🙂

zabkatt
20. nov 2010

no ja mam po malom väčšinou avent, odsavačku mam tu elektricku neviem si vynachvaliť a inak nakupovať sa nejako ja osobne nechystam lebo mam všetko po malom, jedine že by to bolo dievčatko a to by som sa vedela vyjašiť 😀 Kočík mam peg perego GT3 a som velmi spokojna a ešte mam taky športovy do auta cosato pogo čo si kôly pristrannosti neviem vynachvaliť aj pre staršie deti a hlavne na dovolenky super do auta 😀

zabkatt
20. nov 2010

@honeybunny81 no s tym hylakom maš pravdu ale jak mi bolo tak zle tak mi už bolo jedno čo zjem hlavne nech to zaberie, lebo som myslela že to male vyzvraciam 😉

lenkatomo
20. nov 2010

@zabkatt
dakujem pekne, ja po malom kocik nemam, predala som, len sportovy mam, ten tiez predavam, kojenecke potreby nemam skoro ziadne, na vsetko som mala svoje prsniky 🙂))) a flase prevarala v hrnci vo vode, za vydobytky su teraz 🙂

simonka99
21. nov 2010

@lenkatomo ja mam odsavacku avent(mechanicku ale som velmi spokojna-zo zaciatku som sice nevedela,ako na ''to'' ale postupne som sa zdokonalila 😉 )+k nej boli 2 flase Avent,sterilizacku do mikrovlnky Tommee Tippee(super vec) a k nej boli tiez 2 flase-cumliky k tymto flaskam sa najviac podobaju materskym prsnikom 🙂 Ale tiez sme mali prsniky(2 a pol roka 😀 ) takze flasky sme vyuzili iba na zaciatku,ked som si myslela,ze z kojenia nic nebude 🙂 a obcas na cajik.Tiez mam po malom vsetku vybavu,takze dokupovat budem iba v pripade dievcatka 🙂 Kocik mam Urban Detour(ked som ho kupovala,velmi sa mi pacil,neskor som zistila,ze rucka sa neda otocit,cize babatko som si nemohla otocit k sebe,ale zvykla som si...a od roka pouzivame ''golfove palice'' Chicco-kedze casto cestujeme,je to prakticke(dokonca tu v UK v tom vozia novorodeniatka 🙂)

simonka99
21. nov 2010

@lenkatomo este zom zabudla na monitor Angel Care-vyborna vecicka,vyuzivala som ju asi do 2,5roka-kedze maly spaval na poschodi v detskej izbe a ja som sa vacsinou motala v kuchyni... 🙂

lenkatomo
21. nov 2010

@simonka99 dakujem pekne
no veru, odsavacku musim kupit, vcera som tie odsavacky do noci kukala a tiez som si vsimla, ze najviac chvalia tu avent isis, aj ten sterilizator som pocula, ze je super vec, a ten monitor, to je s kamerou? kolko to stoji? to by bola super vec, ked aj niekde pojdeme. diky moc

simonka99
21. nov 2010

@lenkatomo monitor ma vysiel cca65libier(neviem ake ceny su na SVK) a ja osobne nemam s kamerou ale mam s podlozkou na monitorovanie dychu,ktoru som sice vyuzivala,malo-lebo maly zacal spavat so mnou(kvoli kojeniu) 🙂

zabkatt
21. nov 2010

ajojky no ano ta odsavačka avent isis je super inu by som už ani nekupovala, monitor mam nanny tu podložku na dychanie a tiež som ho využila skoro do 2rokov, super vec človek môže kludnejšie spavať a vie že babo je v poriadku dovtedy chodil mj manžel každe dve minuty kontrolovať či maly dycha a hrozne ma budil lebo stale stresoval a tym padom aj mna a kamerovy system mam tiež ale ten predavam ak by mal niekto zaujem používa sa aj ako kamerovy system do garaži proti vlámaniu🙂 môžem hodiť foto ak by niekto chcel