icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

lenkatomo
21. nov 2010

@zabkatt TEN MONITOROVACI SYSTEM kolko by teda stal?kludne dajte fotky, my sme mali len pozicane vysielacky, no s kamerou by to bolo lepsie. diky moc. myslite, ze ked kupim pouziti odsavacku, nevadi to? ved ju urcite mamicky sterilizuju, vsak? dik

zabkatt
21. nov 2010

jasne ja som tu svoju predala ked som dokojila a teraz idem tiež kupovať cez bazar, neoplati sa podla mna kupovať nove lebo su dosť drahe☹ Ja som si tiež požičiavala ale kedže dosť cestujeme aj na chatu so znamymi a tak tak som kupila, ale dostala som ešte jedny tak jedny chcem predať🙂 je to lepšie s kamerou lebo maly nam už potom vyliezal z postielky a takto sme ho mohly aj sledovať 😉 idem hodiť foto bruška a pridam aj tu kameru🙂

klba
21. nov 2010

@lenkatomo mne sa osvedcili flasky Avent, hlavne na cajik, da sa tam potom dokupim neskor rucka aby si ju mohlo babo drzat same a aj sosak ked uz babo nepije cez dudlik,
dost sme vyuzili aj parny sterilizator do mikrovlnky Tefal, my sme ho kupili spolu s flaskami, tie som pouzivala na mlieko, boli tiez super, dali sa komplet rozobrat a umyt, mali aj ukazovatel teploty, aby nebolo mliecko prilis teple, objemovo boli rozne, tu mas link a foto.
http://kojenecke-flase.heureka.sk/tefal-kojenec...
a kuk, tu je ten parny sterilizator.
http://www.tefal.cz/All+Products/Péče+o+tělo/Ba...
a tiez si neviem vynachvalit ten monitor dychu, ten sme pouzivali az dokym sa maly nenastahoval k nam. 😉
odsavacku mam rucnu avent, ale mne to akosi neslo, rucne mi to slo lepsie, aj ked dlho som nekojila. 😒

klba
21. nov 2010

nejako mi nehodilo spravny link na ten sterilizator, skusim este raz. 😉
http://www.tefal.cz/All+Products/Péče+o+tělo/Ba...

klba
21. nov 2010

no nejde to otvorit, tak poslem aspon mini foto, co som nasla na nete. 😉

klba
21. nov 2010

a este som zabudla, dost sa nam osvedcil baby vak, rozmyslam ze tentokrat prejdeme na satkovanie, 😉 a dost sme vyuzili aj vibrujuce lehatko pre mimi, ja som si v klude porobila a babo bolo stale pri mne.
a rozmyslam ze dokupime aj cestovnu postielku, skladaciu ohradku sice mame ale ta bude v obyvacke a zisla by sa mi aj ta postielka napr. ked budem v kuchyni, nech viem co babo robi. 😉
a prve mesiace sme dost vyuzili hrazdicku s hrackami, maly sa s nou zahral hodiny a zaroven si trenoval reflexy a ucil sa na nej chytat hracky, tocit a pod... 😉

simonka99
21. nov 2010

@klba mozem potvrdit,ze sme tiez dostatocne vyuzili vibrujue lehatko(aj ked sme vela nevibrovali) ale maly tam dokazal vydrzat dost dlho 🙂

fredy27
21. nov 2010

@pepi_petra ahoj.už som tu dávno nebola.ako sa máš?ako sa cítiš?mňa už pár dní pobolieva brucho,nevim prečo..v piatok idem do poradne,tak sa jej opýtam a poviem,nech mi ho už konečne ukáže na ultrazvuku.

pepi_petra
21. nov 2010

@fredy27 ahooojky,ani ja som tu dlho nebola......mam sa pomalicky.Som na Torecane,teda nic moc.Nevraciam,ale nevolnosti mam.Dr mi povedala ze mam skusit pomalicky vynechavat,ale je to o nicom.Davam si 2x denne rano-vecer.Teraz som drzala od vcera az do tejto chvile,ale uz som si musela dat,lebo mi je zle a neviem ci nepojdem grcat. ☹ Mna brusko boli stale,ale ja mam endometriozu.
To ta ale moze kludne boliet,ze sa ti maternica roztahuje a zacina vytlacat organy,robi si miesto pre mimi.Mna aj velmi boli ked chodim,alebo vysavam.Neboj vsetko bude ok,potom sa pochval ako ste dopadli a daj foto,som zvedava. 😀 😅

lenkatomo
21. nov 2010

@klba
joj dakujem velmi velmi pekne, uz si zacinam pisat zoznam, pri malom som nic nemala, len asi tri flase, ktore som dako dostala zadarmo, ani cumle, maly nepotreboval, ten sterilizator urcite kupim aj nanny, ale to som pocula, ze u nas to v Martine v porodnici poziciavaju za par eur, tak neviem, babymonitor tiez a este som sa chcela opytat, videla som aj Avent - ohrievac detskych flias, pouzity vyjde tak 15 eur, vyuzijem to? dakujem

klba
21. nov 2010

@lenkamoto ohrievac tiez mam, je to fajn vec hlavne na cesty, doma to az tak nevyuzijes, pokial mikrovlnka funguje, 😉 ono v mikrovlnke to mas rychlejsie ohriate ako v ohrievacke,
ale napr. ked idete niekam na chatu a nie je tam mikrovlnka je to super, mozes tam neskor ohriat aj detske predsnidavky, cajik a pod... kamoska si to uz 2x pozicala a chvalila si, ja mam ohrievacku Philips, ale to je v podstate jedno, tiez som kupila cez net takmer novu, na tom sa nema co znicit. 🙂
a ak to budes kupovat pozri sa ci to ma aj taku koncovku do auta na zapalovanie, ak si to nemas kde zohriat a babo potrebuje papat mozes si to prihriat priamo v aute. 😉
mam nieco podobne aj od tefalu, to ma aj termoobal, tam sa to dlhsie udrzi teple, to je fajn hlavne v zime, ale zase neda sa to pouzit do elektriky, len na autozapalovac.

pepi_petra
21. nov 2010

Ach dievcata,bez torecanu to asi nejde. ☹ ☹ ☹ dr mi povedala,ze mam skusat vysadit torecan.Tak som to skusila.Presne 12 hodin som to vydrzala.Posledny prispevok co som tu pisala bol o 16:46 a od vtedy do teraz som stala nad wc a vracala.Mam pocit ze sa mi cely zaludok obratil.Nestihla som ani na wc dobehnut a ogrcala som cely zachod s kobercekom bleeeee ☹ 😠 takze ,zajtra si idem pre dalsie balenie,alebo neviem co povied dr...... 😢

zabkatt
21. nov 2010

@lenkatomo neskutočne nadherna fotečka vidno že ma dobre sono🙂

lenkatomo
21. nov 2010

@pepi_petra
joj moja, drz sa, mna uz to nastastie preslo, hnusne tie rana, ked aj zubna kefka ti sposobi take natiahnutie, ze ides zvracat, drz sa

lenkatomo
21. nov 2010

@klba vibrujuce lehatko? videla som len take obycajne, neviem, ci vibruje, okolo 40 eur.....

takze hovorite,ze aj to vyuzijem, boze to bude zoznam 🙂 😲

lenkatomo
21. nov 2010

@zabkatt ano, pan doktor bol velmi mily, boli sme tam skoro pol hodiny, vsetko meral....len je to drahe, uz nepojdeme, hlavne som chcela vediet, ci je zdravucke, to za tie peniaze stalo 🙂

zabkatt
21. nov 2010

@lenkatomo a to ste boli na tom 3D? nevidim v ktorom si tt či to bolo robene v 12tom tyždni odspodu? Lebo ja som objednana na 3D až v 20tom tyždni, už sa neviem dočkať🙂

lenkatomo
21. nov 2010

ano, bolo to 3D, neviem, preco to tu nemam, v ktorom som tyzdni, vypisovala som aj udaje, neviem, preco mi to neukazuje, nie, bolo to v 13. tyzdni, teraz v stredu, dnes som ukoncila 13. tyzden, bola som v oktobri velmi chora, aj na antibiotikach, preto som tam isla, ci je vsetko v poriadku, platila som 27 Eur.

zabkatt
21. nov 2010

no čo sa tyka tych lehatok tak ja mam aj vibračne lehatko, a aj troj rychlostnu hojdačku a tu som využila 24hodin. SOm rada že som si to nepopredavala, mam ich aj vyfotene v albume pri mojom prvom synovi ak by niekto chcel na inšpiraciu🙂

simonka99
21. nov 2010

@lenkatomo ja mam taketo http://www.amazon.co.uk/Mamas-Papas-Capria-Boun... a som elmi spokojna.Kupovala som toto.lebo bolo jedno z najlacnejsich,ale splnilo svoj ucel 🙂

simonka99
21. nov 2010

@pepi_petra velmi drzim palce,mna este tiez drzia nevolnosti,ale iba vecer(tie celodenne uz pominuli)...no ale vecer este obcas zvraciam a uz zacinam mat taky pocit,ze to tak bude do konca tehu...pritom pri predoslych tehotenstvach prisiel 14tt a bolo dobre....

lenkatomo
22. nov 2010

@simonka99 je krasne, u nas kuknem, aj farby sa mi pacia, take neutralne...cize na tych lehatkach musim kukat ci aj vibruju, bude to tam urcite napisane?

lenkatomo
22. nov 2010

@zabkatt lehatko je jedno ake kupim, staci mi aj najlacnejsie?

klba
22. nov 2010

@lenkatomo my mame toto lehatko, http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6535811&tab=14 to vibrovanie sme pouzivali ked bol drobec uplne mini, potom uz omnoho menej, takze ti podla mna staci kupit aj take bez vibrovania,aj ked toto je super, maly si aj teraz do neho sem tam sadne a kuka v nom rozpravky. 😉

pepi_petra
22. nov 2010

@simonka99 a vracias vela?Lebo ja vyvratim uplne vsetko.Aj cistu vodu.Vcera som za vecer ako mi prestali posobot cipky vracala 7x.A to uz medzi tym som si dala cipok.Zacal posobit asi tak za 3 hodiny.Dovtedy islo vsetko von.Dostala zimnicu,klepaka,klesom mi tlak a bola na skapanie.Inak bez Torecanu vraciam aj 15x za den plus nieco v noci.Teraz som nabrala konecne 1kg.Inak vaha isla dole za 4 dni 1,5kg.Takze momentalne vdaka za Torecan.Branila som sa mu,ale inak to nejde. 😢 Nevolnost citim.Dokonca normalne citim kedy by som vraca.Napne ma asi jeden krat za hodinu,ale hned to prejde.
Jee a pozeram mame rovnaky termiiin 😅

klba
22. nov 2010

@pepi-petra juj nezavidim ti, ☹ moc ti prajem nech ti to uz coskoro prejde a mozes si konecne uzivat tehotenstvo. 😉
a si doma alebo chodis do prace? lebo v takomto stave by si mala mat pokoj a vela oddychovat, aj ked ani to zrejme nepomaha.

zabkatt
22. nov 2010

ja si myslim že jedno ake lehatko princip je stale rovnaky 😀
môj maly bol viac v tej hojdačke ako v lehatku, ale myslim že princip je stale ten isty 😉 a na cene nezaleži, ja tiež pozeram na bazaroch čo kde ako ušetriť 😎 A darčeky mam už nakupene, prva krat za x rokov kedy nezhanam na poslednu chvilu🙂 😎

magda29
22. nov 2010

Ahojte maminy dlho som tu nebola dufam ze sa vam dari dobre a ze bruska rastu 🙂 Chcem sa vas spytat farbite si vlasy aj teraz pocas tehotenstva ja som pri prvom si nie a teraszmi melir vyrasta tak by som aj sla len neviem ci ano vy steako na tom? Idete na melir? moze sa? Alebo ak si farbite vlasy?
A druha otazka ze ci ste uz objednane na 3D-4D ultrazvuk A AK ANO V KTOROM t.t. sa mam objednat? Dakujem vam moc za odpoved ak napisete tak nech sa vam dari. Ahojte.

simonka99
22. nov 2010

@pepi_petra no nastastie pri tomto tehu nevraciam vela...pocas prvych 14tich tyzdnov to bolo tak raz za den a teraz hlavne vecer-ale nie vzdy...ale pri prvom tehu som bola na tom asi podobne ako ty a skoncila som v nemonici-nedokazala som udrzat v sebe ani vodu...bola som tyzden na infuziach a to mi velmi pomohlo-po nich som uz nevracala.Tebe este nedavali infuzie?

simonka99
22. nov 2010

@lenkatomo malo by to tam byt uvedene-ale je to na nich aj vidiet-vpredu na lehatku je taka umelina-tam sa davaju baterky-to moje ma myslim 3 druhy hojdania a 3 druhy hudby....🙂