icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

pami2
22. nov 2010

@klba ahoj klba, diki za tip,urcite sa tam pojdem pozriet. ja mam ist buduci tyzden na krv ku sestricke, to budem 16tt a na poradnu az o 2tyzdne nato. ja chodim k Obertovi, ten ma sono v ambulancii, takze super ze sa nemusim terigat potom do nemocnice...len neviem, ci robi aj to sono v 20tt, ale dufam, ze hej, vsak ked ma sono..

nevedela som, ze v Nitre je 3/4D sono..nevies mi prosim ta poslat kontakt? nemusela by som ist do Hlohovca..ja planujem tiez ist v 24tt, vtedy ma aj priatel narodky, tak to chcem ako taky spolocny darcek 🙂

simonka99
22. nov 2010

@pepi_petra 🙂 asi nemame rovnaky termin,lebo ja mam povodne 8.5....ale uz mam naplanovany cisarsky na 21.4.2011...takze budem mat asi aprilovcatko 🙂

klba
22. nov 2010

@magda29 ja som si farbila vlasy sama, myslim ze po prvom trimestri sa uz farbit moze, aj ked nazory sa roznia, ale dnes su tie farby setrnejsie ako kedysi, pokial pojdes kadernicke spytaj sa jej na to. 😉
a co sa tyka sona, treba si tam cinknut skor, teda aspon u nas sa objednava cca o 3 tt neskor ako sa objednas a kamoska tam volala a vraj najkrajsie je vidno tvaricku okolo 24 tt, ak chces vediet pohlavie kludne sa mozes objednat skor, aj okolo 20 tt, v podstate mozes sa objednat aj v 13 tt alebo v 16 tt, vsetko zalezi na tebe, ale najlepsie bude ak si tam zavolas a dr ti povie kedy je to podla nich idealne. 🙂

@pami2 ja chodim k dr Turbovi, tiez ma sono, ale len take slabsie, preto ma vzdy posle do medicinskeho, odbornejsie vysetrenia sa robia tam, aj ked mozno tvoj dr ma na to specializaciu, tak vtedy to robit moze, 😉 ved uvidis sama.
A kde ti robili merania NT, u neho alebo ta niekam poslal? Lebo ak ti to meral Obert v tom pripade ti bude asi robit aj tie merania v 20 tt. 😉
A kde ma Obert ordinaciu? Moj ma v poliklinike na Chrenovej a preto ma posiela vzdy do medicinskeho centra, (to je kusok od polikliniky), az posledny mesiac som chodila do nemocnice, vtedy chodia vsetky tehulky na pasy, monitorovanie a pod...do rizikovej ambulancie, niekde tam robia aj sono, ale je tam strasne moc ludi, precakas tam pol dna a neda sa tam ani vytlacit foto, teda aspon take skusenosti som mala ked som tam asi 2 x cakala a som rada ze tam nemusim chodit na sono. 😅
a na to medicinske centrum ti poslem kontakt, ale kamoska mi dala zle cislo a ked tam sama volala tak nebolo spravne, ak ju dnes vymaknem na nete vypytam si to nove cislo a poslem do ip. 😉

@zabkatt ja tiez dost veci takto nakupujem cez net, u niektorych veci sa neoplati investovat do noveho a mozno sa potom este viac tesim z vyhodneho nakupu. 😉 😀
a si sikulka, ja zatial nemam ani jeden darcek, aj ked mam na to dovody, 😖 keby je na mne uz mam vsetko nakupene. 😝

pami2
22. nov 2010

@klba ahoj klba, na NT som bola v BA u Cunderlika, buduci tyzden co pojdem na krv tak sa opytam sestricky, ci to tam robi aj Obert alebo sa mam niekde objednat..mne totiz ten 20tt vychadza medzi Vianocami a Silvestrom, tak dufam, ze niekto bude robit. Ty pojdes na tie merania v 20tt do medicinskeho?
no ja som bola na sone v nemocnici, ked som tam lezala v 6tt, no to by som nechcela tam moc casto chodit, lebo je tam milion ludi. Inac Obert ma ordinaciu na Kmetkovej ( na tej ulici je Devils aj spravodaj nitriansky)

ja si chcem tie viac veci nakupit cez net, vychadza to lacnejsie, no lenze to tam nemozes dopredu vidiet atd..takze oblecko by som skor v Tescu..ved tam to vychadza tiez dobre..kocik, vajicko aj sedatko dostaneme po synovcovi a oblecenie nechem moc kupovat..to postupne ako bude rast. takze mi zostane kupit postielku, flasky, kozmetiku a potom v decemri ked bude male sediet nejaky velky sportovy kocik a autosedacku.

pami2
22. nov 2010

@simonka99 mozem sa opytat preco ti naplanovalisekciu tak skoro? myslim tym, ze uz v 17tt vies ze pojdes na cisarsky..alebo to si si vybrala ty?

simonka99
22. nov 2010

@pami2 lekari sa tak rozhodli aj pri predoslom tehotenstve(mam za sebou totiz 2 neuspesne tehotenstva,ktore sa skoncili v dost pokrocilom stadiu) takze aj tentoraz to chcu ukoncit v 38tt.

pami2
22. nov 2010

@simonka99 tak drzim palceky, nech to vsetko dobre dopadne!

klba
22. nov 2010

@pami2 poslem ti to cislo do ip, uz ho mam. 😵
ja idem teraz v stredu na poradnu a krv, moj dr mi da termin na sono do medicinskeho centra na ten 20 tt, mne to tiez vychadza okolo Vianoc, tak som zvedava kedy mi da termin, radsej si to pojdem hned overit, ci vtedy v medicinskom ordinuju a nemaju dovolenku a zaroven sa objednam na 3D alebo aspon opytam. 😉
a uz viem ked mas doktora, 😉 ved ak nahodou nerobi to sono v 20 tt spytaj sa ci ta nemoze objednat do medicinskeho, teda urcite lepsie ako do nemocky alebo pojdes do BA?
a detske oblecko tiez nakupim v Tescu, myslim tie packy body, dupaciek a pod...ale mam velmi dobru skusenost s nakupom v Lienke(tiez je na Mostnej), ta pani ti tam poradi co ti je treba a co je zbytocne, nech nekupujes aj to co nevyuzijes, predsa v Tescu ti nema kto povedat skusenosti, my sme dost veci kupovali tam a len nieco v Tescu a nieco cez bazar.

pami2
22. nov 2010

@klba dakujem, uz som ti odpisala..no ak by Obert nerobil sono v 20tt, tak sa radsej tiez objednam do medicinskeho centra, na co by som isla do BA..ale aj tak dufam, ze to bude vediet urobit vo svojej ambulancii.
a ktory DR. to robi v medicinskom?

klba
22. nov 2010

@pami2 vsetko mas v ip, mas co citat. 😅 😉 😀

pami2
22. nov 2010

@klba klba, napadlo ma, ved aj ty si 15tt, kedy mas termin? ja mam na 23.5...ale vysoka sanca, ze sa stretneme..ja som chcela chodit aj k Jahnatkovej, ale vobec nedviha telefon...nebudes k nej chodit?

klba
22. nov 2010

@pami2 ja mam termin podla sona 18.5, to mi sedi aj s terminom nasho snazenia aj ked podla poslednej MS mi vychadza termin uz 4.5, ale ak ma bude babo tolko napinat ako prvy drobec v nemocke sa iste stretneme, prenasala som 6 dni. 😉
inak Jahnatkovej treba volat viac krat, ona ma takmer cely den cvicenia, nielen pre tehulky, 😉 ale radsej jej volaj uz niekedy teraz, nech ti najde vhodny termin.
Ja som k nej uz chodila, pre prvorodicku je to super, ziskas mnoho uzitocnych informacii, ale pre druhorodicku to myslim uz take potrebne nie je, okrem toho neviem kde by bol vtedy maly, aj ked to bolo fajn, 🙂 ale napr. u nas v skupine bola len jedna druhorodicka, ale ta nechodila pri prvom mimi na kurz, vtedy to este nebolo. 😉

pami2
22. nov 2010

@klba jeej super..a nevies mi prosim povedat ako sa vypocita porod podla snazenia..lebo ja presne viem, kedy sa to stalo 🙂

jankaslamka
22. nov 2010

@klba kedy je najlepsie zacat chodit na tie cvicenia? 🙂 ta jahnatkova to kde robi?

pami2
22. nov 2010

@jankaslamka ahojky, Jahnatkova je v Nitre, je tu o nej zalozena aj tema a vsetky baby si ju nevedia vynachvalit. mne maminy povedali, ze idealne je zacat tak v 15tt, no ale som sa jej este nedovolala

klba
22. nov 2010

@pami2 da sa to zistit v takej cinskej tabulke, mam ju v albume, ale nie kazdemu to v skutocnosti sedi, este tam mam link aj na dalsi graf, mne zatial vychadza dievcatko, pri prvom mi to sedelo na chlapca, ale my sme si dali vypocitat pohlavie aj u Jonasa, aj ked ani to nemam zarucene, mala som tam krizeny jeden den a nesmu sa krizovat aby to vyslo na 100 %. 😅

@jankaslamka mne sa tiez mari ze okolo 16 tt, ja som isla az o cca 4 tt neskor, kedze som sa to neskoro dozvedela a myslim ze aj u vas bude cvicenie, skus si vyhladat na nete, je to super, mas rovnako tehotne kamosky na pokec a preberanie tehu radosti. 😉

jankaslamka
22. nov 2010

@pami2 fiha..tak skoro? tak to uz prescasujem 🙂)))

pami2
22. nov 2010

@jankaslamka vobec nie, to je v pohode,mas kopec casu. u nas sa to robi tak, ze ked sa niektora prida neskor, tak chodi castejsie aby dohnala..niekedy je to mozno aj lepsie ist neskor,mas menej casu na zabudnutie 🙂

pami2
22. nov 2010

wow, no podla oboch kalendarov nam vychadza chlapec! mne je to sice jedno, ale priatel je presvedceny, ze to bude chlapec, vobec o tom nepochybuje..no to bude radosti, ak sa to potvrdi

sevgilimbeni
22. nov 2010

@zuzanaca ja sa namožem dočkať..už nech je to tu....🙂

zumpa
22. nov 2010

ahojte babule ako sa mate? my sa mame celkom dobre 🙂 sme si to dobre rozdelili ze ked mala spinka tak babo kopka a naopak.juuj sranda musi byt no nie? 🙂 co mate noveho?

zabkatt
22. nov 2010

no sejusky maminky tak dnes mi prišiel novy olejček u bazaru eucerin na strie lebo aj po prvom ich mam dosť (môžem doporučiť ) len je dosť drahy ale cez net sa da zohnať lacnejšie🙂

magda29
22. nov 2010

Ahojte Klba tebe dakujem za odpoved a este mam take dve otazky :

Kedy zacinate pit caj z malinovych listov?

A ta druha je ze ci je dietatko chranene pred uderom alebo buchnutim moja dcerka ma dnes ritkov ked si sadala tak stlacila ze som sa az zlakla a teraz som plakala ci je dietatko v poriadku 😢

magda29
22. nov 2010

A ja som pouzivala pocas 1 tehu krem na strie z Biodermi a ziadnu nemam takze ja by som zase aj ten krem odporucila len stoji 600sk po starom neviem ako ten eucerin stoji no to je na kazdom ine. Tak tolko. Pekny vecer.

kakajka
22. nov 2010

no mna tiez moj maly obcas dobre buchne do brucha a cez tyzden som bola na sone a je vsetko ok, malicke sa tam tak mrvilo, ze mi nemohol urobit ani foto 😅 ... ja hovorim tak, ze aspon z toho vyrastie silny a priebojny jedinec 😎
ja som pri privom tehu pouzivala tiez rozne kremy a striedala s olivovym olejom a cele tehu ziadne strie, az posledny tyzden, ako mi padlo brusko dole, sa mi to tam poriadne potrhalo 😒
ale odporucam kremovat aj stehna, lebo na to som ja kaslala a tie mam popraskane statocne...

kakajka
22. nov 2010

@magda29 pri prvom tehu som ho pila cca od 36-teho tyzdna... ale neviem, ci pomohlo 😖

magda29
22. nov 2010

Kakajka dik no je to ele taky zly pocit strachu uvidim ci sa zajtra nevystrojim k doktorovi. A pohyby ja este nepocitujem vy ano? A co ten caj kedy budete pit?

aaddeell
23. nov 2010

ahojte hlasim sa po dlhom case ako sa vam dari? na mna nieco lezie manzel je chory a asi to prechadza na mna prave som si kupila homeopatika oscillococcinum tak to snad zaberie, mate niektora s tym skusenosti, ja nie 😖

kakakina
23. nov 2010

babenky zavidim vam,ze svoje babetka mate uz aj na foto.ja som bola vcera v poradni,robila mi sice ultrazvuk,ale vobec mi ho nevytocila,aby som nieco videla,a ked som sa potom pytala ci mi memoze dat fotku z ultrazvuku,tak mi povedala,ze mam pytat nabuduce,ze teraz je to vraj este velmi male ☹ !Ale povedala,ze zodpoveda 14tt,tak neviem co si mam o tom mysliet.Cakam mesiac na poradnu,a nic sa nedozviem,o dva tyzdne mam prist na triple test,tak dufam ,ze je vsetko v poriadku,lebo po vcerajsej poradni som este viac zmatena,ako predtym 😠 .Vobec nic mi dr.nepovedala co sa tyka dietatka

zabkatt
23. nov 2010

@kakakina tak to doktorka potom nič moc moja, mna doktor informuje o všetkom, pekne mi natoči ultrazvuk a ukazuje a vysvetluje.