Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ahojte baby,
neviete mi prosim niektora poradit kontakt na mudr. holana? chcem ist k nemu na 3D..dakujem..
ja som sa rozhodla pre 3D sono v Dunajskej Strede v sukromnom centre SAGAX tam ma aj operovali a bola som velmi spokojna mudr. Slezak je velky odbornik
uz som tam aj volala a ze mam zavolat 2 tyzdne pred 20 TT
ked budem mat odporucanie od moj gynekologa tak sa plati 30Eur a ked bez tak 60 Eur
@l.lara ahoj cicci by ti vedela dat kontakt..ona mala unho termin a volali jej, ze jej ho rusia lebo cely december a januar je mimo na pn-ke nakolko ide na nejaku operaciu
@jankaslamka dakujem. no to je smola, ja by som ho potrebovala v decembri.. ☹
Caute koceny,tak ja som zasa celu noc prebdila a aby som sa nenudila som chodila vracat 😀 v pondelok idem k dr a nech ma posle do nemocky,mam toho uz dost!!! 😠 som naozaj vyblvana z podoby.Cudne ,ludia naulici mi hovoria ako som strasne opeknela a tehotenstvo mi vraj pasuje...no neviem...citim to uplne inak.... 😀 😕
A vyzera to u nas na snehovu kalamitu....pada sniezik pada...mam pocit vianoc 😀 😀
@pepi_petra normalne mi ta je luto-s tym vracanim...drzim palce,nech to cim skor pominie...tiez som este mavala tie vecerne nevolnosti a vracala som,ale zacala som pred par dnami pojedat mandle...a citim sa super(nemavala som predtym kyselinu,ale zabralo to 🙂 ) tak aj tebe drzim palce 🙂
@pepi_petra oj to mi je ľúto že to ešte neprešlo...ja som chvalabohu nemala tieto problémy vôbec...a lekár ťa dá na infúzie do nemocky?
@simonka99 vcera co som zjedla vypila islo von a doteraz mi pomahali Torecan cipky a uz je to zasa v .... 🙄 nevracam sice uz 16x denne ale len 7x denne plus 3x v noci,,,,,ale aj to je asi dost.
@mandy29 dr mi povedala ze ked mi nezaberie Torecan pojdem do nemocnice.A ked mi bude cez vikend zle ,mam ist sama do nemocnice,ma tak vraj vezmu.Tak uvidim este dnes ako mi bude a mozno ma muz aj odvezie! ☹
@pepi_petra dávaj si moja na seba pozor...verím že to čoskoro prejde...to malé ťa riadne potrápi...beťár/ica 🙂
@l.lara si ho potrebovala na 3/4D sono a morfologiu? posielaju odtial do pezinka alebo k dr. cunderlikovi
ajojky no ja som tiež mala včera blby večer stale mi bolo zle, ale coca cola opäť zabrala no jediny problem bol že som potom do rana do druhej nespala☹
pozeram že všetky víkendujete 😀 držte sa
Ahojte majovky🙂 minule som si na pyzame našla riadny mokry fliacik, myslela som si, že som sa oliala. A predvčerom zase, rovno pod prsom. Tak som skusila stlačiť bradavku a vyšlo mi z nej pár bielych kvapiek. Máte to aj vy? Je to normálne, že tak skoro?
@dankakk to je uplne normalne, ale urcite si netlac bradavky 🙂
Ahojte buduce majove mamicky. Je tu niekto v Trebišova a okolia?
ahojte tak dnes som to oznamila v praci som rada ze to mam za sebou 😎
@aaddeell a ako to dopadlo? 🙂
@jankaslamka nadriadeni mi pogratulovali a zatlieskali to som ani necakala 🙂
@jankaslamka ano, na 3D. a nevies nahodou kam do pezinku? cunderlik je dost drahy.. 😒
@aaddeell jeeej...to je super 🙂) to mas potom milych kolegov a sefov 🙂
@l.lara do pezinka sem http://gynprenatal.sk/index.php?option=com_cont... ...ja som z pezinka, ale idem na 3D sono do hlohovca..stoji to 40eur so vsetkym
Ahojte...
peti - krásne bruško.. ja som zvedavá kedy mne bude vidno tehu bruško. ja mám brucho veľké, vyzerám ako v 8 mesiaci 😀 tak čakám kedy bude pekné tehu bruško 🙂
@l.lara - my ideme na 3-4 D do Hlohovca. super prístup a nie je to ďaleko 😉
už máme dohodnuté na január.. 🙂
@jankaslamka - to ideš k tomu Brešťanskému?
lebo čo si pamätám tak mal 1000 SK cez týždeň a 1200 SK cez víkedn. ale možno menil ceny ale aj tak je to super cena...
@jankaslamka, @monika0001 dakujem babulky, asi sa objednam aj ja do toho hlohovca. 🙂

@pepi_petra peti pekný kotlíček 😀 ale krásny, závidím ti ho, my máme len také krpaté, ale však ono porastie 😀