icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

honeybunny81
26. nov 2010

@pepi_petra peti pekný kotlíček 😀 ale krásny, závidím ti ho, my máme len také krpaté, ale však ono porastie 😀

l.lara
26. nov 2010

ahojte baby,
neviete mi prosim niektora poradit kontakt na mudr. holana? chcem ist k nemu na 3D..dakujem..

aaddeell
26. nov 2010

ja som sa rozhodla pre 3D sono v Dunajskej Strede v sukromnom centre SAGAX tam ma aj operovali a bola som velmi spokojna mudr. Slezak je velky odbornik
uz som tam aj volala a ze mam zavolat 2 tyzdne pred 20 TT
ked budem mat odporucanie od moj gynekologa tak sa plati 30Eur a ked bez tak 60 Eur

jankaslamka
26. nov 2010

@l.lara ahoj cicci by ti vedela dat kontakt..ona mala unho termin a volali jej, ze jej ho rusia lebo cely december a januar je mimo na pn-ke nakolko ide na nejaku operaciu

l.lara
26. nov 2010

@jankaslamka dakujem. no to je smola, ja by som ho potrebovala v decembri.. ☹

pepi_petra
27. nov 2010

Caute koceny,tak ja som zasa celu noc prebdila a aby som sa nenudila som chodila vracat 😀 v pondelok idem k dr a nech ma posle do nemocky,mam toho uz dost!!! 😠 som naozaj vyblvana z podoby.Cudne ,ludia naulici mi hovoria ako som strasne opeknela a tehotenstvo mi vraj pasuje...no neviem...citim to uplne inak.... 😀 😕
A vyzera to u nas na snehovu kalamitu....pada sniezik pada...mam pocit vianoc 😀 😀

simonka99
27. nov 2010

@pepi_petra normalne mi ta je luto-s tym vracanim...drzim palce,nech to cim skor pominie...tiez som este mavala tie vecerne nevolnosti a vracala som,ale zacala som pred par dnami pojedat mandle...a citim sa super(nemavala som predtym kyselinu,ale zabralo to 🙂 ) tak aj tebe drzim palce 🙂

mandy29
27. nov 2010

@pepi_petra oj to mi je ľúto že to ešte neprešlo...ja som chvalabohu nemala tieto problémy vôbec...a lekár ťa dá na infúzie do nemocky?

pepi_petra
27. nov 2010

@simonka99 vcera co som zjedla vypila islo von a doteraz mi pomahali Torecan cipky a uz je to zasa v .... 🙄 nevracam sice uz 16x denne ale len 7x denne plus 3x v noci,,,,,ale aj to je asi dost.

@mandy29 dr mi povedala ze ked mi nezaberie Torecan pojdem do nemocnice.A ked mi bude cez vikend zle ,mam ist sama do nemocnice,ma tak vraj vezmu.Tak uvidim este dnes ako mi bude a mozno ma muz aj odvezie! ☹

mandy29
27. nov 2010

@pepi_petra dávaj si moja na seba pozor...verím že to čoskoro prejde...to malé ťa riadne potrápi...beťár/ica 🙂

jankaslamka
27. nov 2010

@l.lara si ho potrebovala na 3/4D sono a morfologiu? posielaju odtial do pezinka alebo k dr. cunderlikovi

zabkatt
27. nov 2010

ajojky no ja som tiež mala včera blby večer stale mi bolo zle, ale coca cola opäť zabrala no jediny problem bol že som potom do rana do druhej nespala☹

pepi_petra
27. nov 2010

@mandy29 nejako uz neverim ze mi nevolnosti prejdu.Ved je mi horsie celodenne mi je spatna napina ma,nikam neviem ist.Som vycerpana.Moje telo ma vobec neposlucha ☹

@zabkatt sa mas ze ti cola pomaha,mne nic.Drz sa!

zabkatt
28. nov 2010

pozeram že všetky víkendujete 😀 držte sa

dankakk
28. nov 2010

Ahojte majovky🙂 minule som si na pyzame našla riadny mokry fliacik, myslela som si, že som sa oliala. A predvčerom zase, rovno pod prsom. Tak som skusila stlačiť bradavku a vyšlo mi z nej pár bielych kvapiek. Máte to aj vy? Je to normálne, že tak skoro?

henika81
28. nov 2010

@dankakk ahojky, no vies ze aj ja som spozorovala nieco podobne?? ale tiez som si myslela ze je to skoro, ale dr. som sa este nepytala ci je to mozne, ale asi hej ked uz ti s prsnika vystreklo. 🙂 Tak aspon to je urcite dobre znamenie ze je babo ok, si myslim, nie?? 🙂

jankaslamka
29. nov 2010

@dankakk to je uplne normalne, ale urcite si netlac bradavky 🙂

monika26
29. nov 2010

Ahojte buduce majove mamicky. Je tu niekto v Trebišova a okolia?

aaddeell
29. nov 2010

ahojte tak dnes som to oznamila v praci som rada ze to mam za sebou 😎

henika81
29. nov 2010

@monika26 ahoj ja som z MI! Cakas babo? 🙂

jankaslamka
29. nov 2010

@aaddeell a ako to dopadlo? 🙂

monika26
29. nov 2010

@henika81 ano, som v 18 tyzdni, ja som to uz v praci povedala koncom septembra, ale uz som doma na PN, mensie zdravotne problemy

aaddeell
29. nov 2010

@jankaslamka nadriadeni mi pogratulovali a zatlieskali to som ani necakala 🙂

l.lara
29. nov 2010

@jankaslamka ano, na 3D. a nevies nahodou kam do pezinku? cunderlik je dost drahy.. 😒

jankaslamka
29. nov 2010

@aaddeell jeeej...to je super 🙂) to mas potom milych kolegov a sefov 🙂

l.lara
29. nov 2010

@aaddeell uaau, mas super nadriadenych..u nas negratulovali tusim ziadnej tehulke..

jankaslamka
29. nov 2010

@l.lara do pezinka sem http://gynprenatal.sk/index.php?option=com_cont... ...ja som z pezinka, ale idem na 3D sono do hlohovca..stoji to 40eur so vsetkym

monika0001
29. nov 2010

Ahojte...

peti - krásne bruško.. ja som zvedavá kedy mne bude vidno tehu bruško. ja mám brucho veľké, vyzerám ako v 8 mesiaci 😀 tak čakám kedy bude pekné tehu bruško 🙂

@l.lara - my ideme na 3-4 D do Hlohovca. super prístup a nie je to ďaleko 😉
už máme dohodnuté na január.. 🙂

monika0001
29. nov 2010

@jankaslamka - to ideš k tomu Brešťanskému?
lebo čo si pamätám tak mal 1000 SK cez týždeň a 1200 SK cez víkedn. ale možno menil ceny ale aj tak je to super cena...

l.lara
29. nov 2010

@jankaslamka, @monika0001 dakujem babulky, asi sa objednam aj ja do toho hlohovca. 🙂