icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

aaddeell
30. nov 2010

inac som si myslela ze mam vacsiu zimnu bundu ze v nej vydrzim celu zimu a este mam iba malicke brusko a vcera som sa ledva zapla ak to takto pojde dalej tak neviem ☹
najhorsie je fakt ze tie tehu veci su fakt drahe

mirm
30. nov 2010

@aaddeell to si bola v eurovei, ze? ja som si kupila v auparku, boli hrozne drahe, ale zase dobre sadli a aj vyzeraju dobre a daju sa rozsirovat ked priberiem a gumu mam skoro az po prsia

aj ja mam taku bundu, najhorsie ak nemam tehu nohavice, tak mi taha na chrbat, ale nastastie som si kupila tehu tielko a to mam skoro pod zadok 🙂)
Dufam ze nebude dlho zima 🙂

eviitka
30. nov 2010

@aaddeell tento problem mam aj ja,tiez mam sportovu zimnu vetrovku a tak je fajne strihana,ze uz teraz mi je tesna a vo februari budem asi chodit rozopnuta...alebo len v kabate-aj vencit psa
tehotenske veci idem kupovat do polska,potom vam napisem ceny

eviitka
30. nov 2010

@erika12345 jasne,ze nie po porode,preboha..mne sa ani nakupovat nexce,lebo ja sa ani ako tehotna necitim,mozno,ked konecne pridu pohyby,sa to zmeni a zacnem sa po niecom obzerat...a ako hovorim-kopec veci mi daju kamosky,najprv to pozbieram a potom uvidim,ci mi nieco este treba..a to nieco mozno dokupia babky a tety..a s radostou..

eviitka
30. nov 2010

@mirm no tak baby,ked nakupujete v takych obchodoh,je logicke,ze si zaplatite aj prirazku za nakupne centrum 🙂)ja som svje kupila u cinana a su super a aj stali dost,videla som nejake aj v second handoch

tehulka2011
30. nov 2010

Ahojte, viete niekto o cinanovi v Ba, ktory predava aj tehotenske veci?

eviitka
30. nov 2010

@tehulka2011 🙂))ak na Mileticke nebude najeky cinan mat,tak potom uz neviem kde..teda viem-v Seredi🙂)

tehulka2011
30. nov 2010

@eviitka ved hej, cinanov najdes, ale ja som si vzdy myslela, ze napr. taky tovar ako tehotenske rifle nepredavaju

eviitka
30. nov 2010

@tehulka2011 no,vidis a tu som nasla len u nich!aj to mi jedna musela poradit tehula,tiez by ma tam nenapadlo ist..

mirm
30. nov 2010

@tehulka2011 myslim ze taky cinana nenajdes... ale kym ho najdes, tak prejazdis rozdiel.... 🙂

erika12345
30. nov 2010

@eviitka tiez nejake vecicky dostanem, ale aj tak sa tesim na nakupy. 😉 To s tym porodom som myslela zo srandy. 😀 , snad sa ta to nedotklo.
neviete niektora, kde sa daju zohnat tehu rifliky v ziline a okoli? Ja mam pocit, ze som presla vsetky obchodne domy a nic, akoby tehulky neexistovali.

eviitka
30. nov 2010

@erika12345 nie,boze,mna sa tu nedotkne nic,pohoda..ja len ,ze mna zatial netaha nieco nakupovat..neviem,cim to je..

erika12345
30. nov 2010

@eviitka to som rada. 😉 Vsak to je v poho, ak to teraz tak necitis, mozno to pride, ked sa babo narodi. 😉

pepi_petra
30. nov 2010

@erika12345 tak ja by som nakupovala ako sialena,ale neviem sa rozhybat.Nejako sa bojim sa tesit do predu a planovat...Kazdu chvilu na nakupoch si hovorim"dnes kupim pre malicke" ,ale nakoniec nedonesiem nic! 😠 V nedelu sme boli v Tescu.Mali tam nadherne tricecko.Nosila som ho cely nakup a ako sme isli k pokladni,som ho bezala vratit,ako sibnuta....prisli sme domov a lutovala ze som ho nekupila.No som hrozna..... 😀

erika12345
30. nov 2010

@pepi_petra ja chcem zacat po morf. ultrazvuku po 20tt, to by mohli byt aj vypredaje. Teraz nekupujem, ale to preto, ze som pn, nechodim velmi po obchodoch. A na tom ultrazvuku dufam, ze bude vidiet pohlavie. A aj sa este bojim...Ale po tom 20tt chceme s mm popozerat kociky, postielky a tak, aby sme vedeli, co neskor kupime. Bojim sa, ze neskor nebudem vladat chodit po obchodoch. A na nakupy malickych veciciek sa strasne tesim, ja mam zatial len 1 osusku, taku zlatu s kapuckou, povodne som ju kupila pre sesternicu, ale ked ju mm videl, tak hned, ze to bude pre nase babo, ze sesternici mam este dokupit. (aj ked som vtedy este nebola tehu 😀 ) Mne tiez Tesco vyhovuje, je tam lacno a myslim, ze veci su kvalitne. Mne ide hlavne o to, aby to bolo bavlnene a ucelne, nepotrebujem nejaku znacku, aj tak to ma babo len na chvilu. A vsak aj sebe tam obcas nieco kupim.

erika12345
30. nov 2010

@pepi_petra ak sa ti to tricecko pacilo, tak si ho este kup. 😉

pepi_petra
30. nov 2010

@erika12345 moja sestrenka kupila kocik ked bola 6 mesiaci.ale zajtra ideme do BA kupit komodu kam dam vecicky pre babatko.Nejake mi da sestra,tak si to chcem popzerat nech viem co mi chyba....len je asi skoro....neviem no....Tak velmi sa tesim na babatko,az sa bojim 😅 😅

eviitka
30. nov 2010

@erika12345 ty si sisi,ze ked sa narodi..ale strielas tie terminy...ja dufam,ze to zacne pri pohyboch...mam sice doma šteňa 6 mes,tak sa saliem s nim, pri nom si tie detske hrave nalady vyblaznim,robi mi strasnu radost a vdaka nemu som stale v pohybe..inak aj ja mam nejaku decku pre male,aj som na nu zabudla a zajtra mi mama donesie dva baliky veci z rakuska,budeme triedit,co sa mi hodi🙂

lucia80
30. nov 2010

Nazdar kočky. Myslíte že sa k vám môžem ešte pridať? Tiež túžobne čakáme na máj 😉

l.lara
1. dec 2010

@lucia80 ahoj, vitaj 🙂

kakajka
1. dec 2010

@lucia80 ahoj a vitaj 🙂

kakajka
1. dec 2010

ja som povodne nechcela skoro vobec nakupovat, neutralne body a malicke vecicky mam po malom... pri nom som nakupovala az tak v osmom mesiaci, je pravda, ze som vela podostavala a naozaj som len dokupila co bolo treba.. ale teraz mam tusenie, ze to bude dievca a uz som sa par krat ovladala, aby som nekupila nieco ruzove 😒 9.12. idem na sono a som taka zvedava, ci uz bude vidiet co to je... urcite chcem ale kupit novy kocik, lebo danielko sa narodil v zime, tak mame taky "ozembuch" 😀

erika12345
1. dec 2010

@pepi_petra a preco sa tak bojis, uz si o babo prisla alebo kvoli tomu, co si pocula, ze sa moze stat? Vsak ak je u teba a baba vsetko v poriadku, daj sa na nakupy, myslim, ze to je uz v pohode. Ja sa bojim, ale ja som o babatka uz prisla viackrat, tak preto, inak by som na zle nemyslela.....Ja sa tiez na male tesim, ale je to uz take ine tesenie, predtym som lietala v euforii, bola som strasne stastna a potom prisla tvrda realita, kt. sa bohozial opakovala, teraz sa len tesim, bojim sa hovorit ludom, ze som tehotna a aj to vie len najblizsia rodina a to od 13tt....inak nik a asi to este strasne dlho nepoviem, lebo mam obavy...A odkial beriete komodku? Tiez nejaku budeme potrebovat, som aj rozmyslala, ze si ju dame spravit..Chces tam mat rovno aj pultik na prebalovanie? Ja by som chcela taku, co potom neskor pultik dam dole a mam len komodku.
@eviitka 😀 no, ked si pisala, ze ta nakupy nelakaju.. 😉 Tie vecicky z rakuska budes mat super, to uz mozno nebudes musiet nakupovat. 😉 Mas tam rodinku, ci od koho ich budes mat?

aaddeell
1. dec 2010

@mirm ano v eurovei som ich kupovala a presne ako pises super sedia a tu gumu mam z po prsia je v tom prijemne teplo som dost ciltliva na hole krize(asi starnem)
@eviitka no ja hlavne nosim kabat a tiez som si myslela ze v nom vydrzim ze je sirsi ale neviem neviem no uvidime

aaddeell
1. dec 2010

inac baby v bartislave krasne snezi super sa pozera spoza okna az sa mi nechce robit 😎 ale musim

alena24
1. dec 2010

ahojte baby, tak po dlhsej dobe som tu znova, mala som mensie problemy s hnackami kedze som chytila asi nejaky virus. Bola som aj v nemocnici na par dni na infuzie kedze som bola dehydrovana, ale babo je ok a az aj mne sa polepsuje, chvalabohu bo som uz mala strach bo ma kazdy strasil ze ked nemozem nic zjest a vsetko ide von, babo nema vyzivu. V nemocnici ma ale dali dokopy a teraz som uz doma. Pomaly zacinam rozmyslat ze sa dam vypisat na rizikove aj ked ma to doma moc nebavi, od zaciatku tehu som len vracala a teraz bol mesiac pokoj a zas nejaka ta crevna viroza, mam pozit ze sa na mna nalepi kazda choroba ktora ide okolo. 😒 Len si neviem predstavit co budem do maja robit. 😖

Ako ste na tom vy? Ste niektora na rizikovom alebo na PN dlhodobo?

Inak bola uz niektora z vas na morfologickom sone? Ako ste dopadli? Mna caka buduci tyzden tak som zvedava 😉

pepi_petra
1. dec 2010

@erika12345 Tak to ma moja mrzi ze si prisla o mimi.Toto by som zazit nechcela.Celkom dost som sa upla na nase mimi. Bojim sa lebo mam endometriozu,na toto babatko sme s manzelom cakali 6,5 roka.Nedarilo sa a ked som to uz vzdala,stal sa nam "zazrak" budem mat 32 a to uz najmladsia niesom.Bojim sa aby sme o mimi neprisli,lebo som uz neverila ze ho mat budeme.
Dnes som si doniesla vecicky od sestry a pozeram,ze ja skoro nic nemusim kupovat!Vsetko mam.Aj perinky aj zavynovacky,aj dupacky,kosielky,bodycka...proste vsetko.Chyba nejaka capicka 😀 dokupim uz len drobnosti,alebo vylozene veci co mi padnu do oka... 😅
Komodu chcem ist kupit do Ikei.Mam vybranu,tak uz len pre nu ist.

Koceny tak som doma z poradne.Urobila mi rychle sono,ani foto nic a to som chcela 😠 babatko meria cca 16cm.Vraj vsetko ok .29 ideme na to speci sono a vraj otecko tam je vitany🙂 tak sa tesim a idem odskrkavat zasa dni z kalendara 😅

kakajka
1. dec 2010

@alena24 ja idem tiez od januara na pn a myslim, ze to nebude az take hrozne, lebo su dva krat do dna vychadzky.. a v tom pocasi to asi aj uplne staci... ja sa tesim, ze budem mat na seba trochu viac casu, mozem sa venovat veciam, ktore som dotera odkladala.. a v polovici aprila nastupujem na matersku, takze tie styri mesiace to hadam vydrzim...
a ako si na tom s priberanim, ked si stale zvracala a teraz tie hnacky?

kakajka
1. dec 2010

a co vy baby, zacali ste uz priberat aj na vahe?

manula
1. dec 2010

Ahoj, ja priberam strasneee, ale uz to neriesim 🙂. Z povodnej vahy 75 mam uz uctihodnych 82 a to netusim kam to az dopracujem ( a niekedy mam pocit, ze mne babo rastie na zadku 🙂). Ale ja za normalnych okolnosti vobec nejedavam pecivo a chlieb a teraz si ho moje telo vyslovene ziada a mam aj znizenu funkciu stitnej zlazy. Ale nevadi, nech sme hlavne v poriadku, kil sa predsa neskor urcite zbavim 🙂