icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

janka_a
9. sep 2010

ahojte.. mam za sebou kontrolu u dr.. tehu potvrdene cca 5tyzden.. konmtrola o 2tyzdne .. a nasadeny duphaston..

simonka99
9. sep 2010

Ahojte dievcata,trochu nestiham citat vsetko,ale vidim, ze sme sa pekne rozrastli...u nas nevolnosti a navyse nespavost-pri predoslom tehu som sa s takym niecim nestretla,to by som bola zaspala aj v praci postojacky 🙂 ale teraz ani v noci nemozem spat....hroza,dufam,ze to prejde...@klba super napad s tabulkou -sikulka

cesalka
9. sep 2010

@klba super tabulka,pekne priehladna ,mne sa len zmenil den na 4.5 trosku som sa rozpamatala ze som mala o den skor,dik. 🙂

cesalka
9. sep 2010

ja som este nebola u doktorky ale o 3 tyzdne sa objednam,vtedy mam dovolenku tak hadam bude mat cas.

cesalka
9. sep 2010

@veronkaj my az tak moc nestresujeme ale mozno to pride 🙂 cakame na obrucky a doladzujeme menu,take bezne veci,pracujem cele dni,cez volno riesim svadbu a ked mii je dobre ani si neuvedomujem ze vo mne nieco je 🙂 mozno ked pojdem na sono a ieco uvidim tak mi to dojde.

henika81
9. sep 2010

@mia_m to mas super, uz nech aj mojmu nech bije, som strasne zvedava, ssa neviem dockat 🙂

henika81
9. sep 2010

@janka_a no super, tak sa len drz, mne ho este zatial nedala, ale ked bude nejaky problem tak ho hned nasadi, ja tak isto o 2 tyzdne, dnes som bola, akeho mas dr. ku komu chodis? no ak chces tak napis, ak nie tak v poho 🙂

janka_a
9. sep 2010

@henika81 ku balintovi..a ty?

henika81
9. sep 2010

@janka_a no on je dobry odbornik, si s nim spokojna? ja som chodila ku dr. Kuchtovi,ale ked sa stal riaditelom nemocnice tak jeho pacientky prebrala dr. Zambova a pri nej som uz ostala, je zlata a uz ma aj kopec odrodenych deti, 2 kamosky z pri nej rodili ,cize aj prax ma dobru a ucila si pri Kuchtovi, on je tiez dobry odbornik. 🙂

zumpa
9. sep 2010

ajoojte.,. tak som zvedava kedy budem rodit... lebo podla mrchy mi vychadza ze som v 8tt ale doki dneska povedal ze je to menej tak 3-4 tt... za 10 dni na kontrolne sono tak uvidime 😒 ale tehu som.. 🙂

akova
9. sep 2010

Ahojte 😉 napišem troška odveci, ale dnes ma tak napadlo, ked som myslela na blízku budúcnosť, že buduci rok na začiatku mája budú majstrovstvá sveta v hokeji akurat na Slovensku./ 29.4-15.5.2011/ 😅 Takže pri vybere doktora, radšej hladajte doktorku, aby ked pojdeme rodiť, doktor nebol na hokeji 😀 😀 😀

veronkaj
10. sep 2010

@henika81 čipky torecan sú proti vracaniu ja som ich mala aj pri dcére lebo som veľmi veľa krát za deň zvracala až som skončila v nemocnici s rozvratom vnút. prostredia a 3 týždne infúzii ale aj kedykolvek sú problémy zo žalúdkom a vraciate alebo deti tak na to sú tieto čípky, pri tehot. ti ich predpíše aj lekár.
Skúšala som aj ten zázvor kúpila som si to ako sušené ovocie a už len tá vôňa ma napla a chuť no to nie.

a do tej tabulky by bolo super dať aj od kial sme a čo typujeme potom to priebežne ak budeme vedieť zmeníme poprípade aj náš vek veď sa nemáme za čo hambiť. 😉

veronkaj
10. sep 2010

@mia_m gratulujem 🙂 🙂 🙂

veronkaj
10. sep 2010

@janka_a super, gratulujem 🙂 🙂 🙂 a to nič aj ja mám duphaston to zvládnu tie naše miminka

@cesalka no my už obrúčky mám týždeň doma no tá cena nám vyrazila dych, a ostatné už mám ešte musím ísť objednať kyticu a dať zálohu a u fotografa dať zálohu ostatné sme vybavili my máme len obed s posedením a potom už len na skúšku šiat.

@zumpa vitaj a pekné tehulkovanie
@akova tak to nemá chybu 😀

klba
10. sep 2010

ahojte, len som narychlo nakukla. 🙂
tak som tabulku, zmenila,mam ju ulozenu v pc, budem ju priebezne menit, len mi dajte vediet ked sa zmenia udaje, napr. termin a pod.... 🙂
@cesalka zmenila som ti termin a pridala som @zumpa, 😉 zatial som ti dala termin 20.maja, aj tak sa nam to este bude menit, podla toho co nam povie dr, mne to zatial vypocitala tehu kalkulacka, takze tiez to nie je na 100 % iste. 😉

A baby, ak mozte napiste mi do ip
1.) mesto odkial ste,
2.) prip. vas vek,
3.)kolko deti uz mate + mena a vek
4.) a napr. aj ake pohlavie tipujete.

Inak vcera som to uz povedala manzelovi, aj to ocakaval, hned z prichodu sa pytal ci sme tehotni, 🙂 ale napinala som ho, 😀 test som previazala ruzovou stuhou, zabalila som to do najmensich dupaciek a dala som to do krabicky, aj tak trochu nechapal ze co znamenaju dve ciarky,ved chapem on sa netestuje. 😅

mia_m
10. sep 2010

@klba 😀 chlapi 😀

@veronkaj dakujem 😉

dnes mi je priserne, zacala som trpiet nespavostou, celu noc cumim do prazdna a len vidim ako hodiny ubiehaju, rano vstavam ako zbity pes 😠

veronkaj
10. sep 2010

@mia_m no to aj ja sa budím často a aj na najmenší buchot a ráno som už unavená a večer rýchlo zaspím a ráno skoro vstávam no desné. ale dala som si k posteli aj do kabelky už sáčik keby náhodou lebo sa mi nepozdáva ten môj žalúdok čím ďalej viac.

veronkaj
10. sep 2010

@klba

tak ja
1/ som z Bratislavy
2/ vek mám 37
3/ deti mám dcéru Vierku má 14 rokov puberta jak vyšitá
4/ typujem na dievčatko, želám si dievčatko, tato tvrdí že chlapec

henika81
10. sep 2010

tak pridavam sa aj ja, som z Michaloviec, mám 29, deti este nemam, a ja tipujem chlapca, chcela by som dievca, ale nakoniec to je jedno ,len nech to je zdrave 🙂

akova
10. sep 2010

ja doplňam :

Bratislava, vek 36, dcera Ninka 4 roky, tip hmm dievča ak bude chlapec tiež ok, ale hlavne nech je to zdrave 😵

veronkaj
10. sep 2010

@akova no vidíš hneď vieme že sme v ba môžeme si urobiť niekedy stretko aj vek máme podobný 😉

akova
10. sep 2010

@veronkaj budem sa tešiť 😉 v ktorej MČ byvaš?

veronkaj
10. sep 2010

@akova v petržalke a ty???

veronkaj
10. sep 2010

@akova ale v podstate mi to je jedno veď ráz za čas sa dá v hociktorej časti no nie?

akova
10. sep 2010

@veronkaj jasne, ja v Novom Meste, mam auto, takže možem prisť hocikam 😉

veronkaj
10. sep 2010

@akova ja tiež takže v pohode a tak vidíš ešte sa určite májovky rozrastú lebo teraz je obdobie, že postupne budú testíky pozitívne a určite nás bude viac 🙂

klba
10. sep 2010

no ahojte kocky, tak som skusala pracovat na tej tabulke, vdaka za udaje, 🙂 dufam ze som sa pri nikom nesekla, ak ano dajte mi vediet opravim to. 😉
a u koho chybaju udaje do tabulky, poslite mi do ip alebo do temy, dakujem 🙂
a ak mate nejake tipy ako zmenit tabulku napiste, ak sa vam nieco nepozdava, 😉 zatial som spravila aspon tuto, aj to je zazrak ze sa podarilo, 😅 na to ze som v tom nerobila cez 5 rokov. 😝 😀

klba
10. sep 2010

no nejde mi to poslat, nevadi, skusim si to dat do fotiek, dam vediet ci sa podarilo. 😉

mia_m
10. sep 2010

@klba akosi sa neviem po tabulku dopatrat, pozrela som tvoj album, ale tam som nic nenasla ☹ asi sa neviem zorientovat

mia_m
10. sep 2010

aha, uz citam tvoju novu odpoved, tak budem cakat 🙂