icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

klba
10. sep 2010

@mia-m pracujem na tom, akosi mi to nechce zobrazit, ale nejako to tam dostanem. 😀 potom dam vediet. 😉

klba
10. sep 2010

no akosi mi to nejde pridat, 😅 dnes uz na tom nepokracujem, zajtra sa na to pozriem, ale dolezite je ze tabulka je hotova. 😉
Zatial so to len prepisala sem, inak to mam v excelli a worde, ale stale to nejde, ☹ tak ak s tym niekto viete robit skopirujte udaje a spravte nejaku peknu majovu tabulku. 😉 😎

NICK: VEK: MESTO: TERMÍN: TIP pohlavie: VYBRANÉ MENÁ: POČET DETÍ + MENO + VEK:
penn 21.05.11
hedka17 01.05.11
zuzuula 01.05.11
Mia-m 01.05.11
gamajka 04.05.11
irenea 04.05.11
klba 32 rokov Nitra 04.05.11 dievča Šimonko, 2 roky.
cesalka 04.05.11
boled123 05.05.11
veronkaj 37 rokov Bratislava 05.05.11 dievča Vierka, 14 rokov.
simonka99 35 rokov Anglicko 08.05.11 dievča Simonko, 2,5 roka
akova 36 rokov Bratislava 11.05.11 Ninka, 4 roky.
henika81 29 rokov Michalovce 11.05.11 Tip: chlapec, túžba dievča
janka-a 14.05.11
zabka 15.05.11
silvinka-a 15.05.11
zumpa 20.05.11

klba
10. sep 2010

no a tak pekne som to este aj rozdelila medzerami a tu mi to hodilo vsetko spolu, ach jaj. 🙄

henika81
10. sep 2010

@klba aaale nic si z toho nerob, sak do maja to tu nejako este dame dokopy 🙂

zumpa
10. sep 2010

@klba no mne tehu kalkulacka vypocitala 8tt a doktor povedal ze som tak v 4tt.. takze fajne no nie?? 🙂

klba
10. sep 2010

@zumpa, no predpokladam ze sa dozviem v pondelok nieco podobne ako povedali tebe, 😅 myslim si ze som zostala tehu neskor ako mi vypocitala kalkulacka, takze ta uplne chapem, ale neboj ono sa to uz potom menit nebude. 🙂

@henika81, veru casu este dost, ved tu tabulku nejako svojpomocne zbuchame, 🙂 zatial aspon budem archivovat a aktualizovat udaje. 😉

zumpa
10. sep 2010

@klba no uvidime co mne povedia.. vo stvrtok idem na dalsie sono... takze som zvedava,co zase doktor povie... ale nebavi ma chodit kazdy tyzden na sono pomaly... ale tak hlavne nech je babo zdrave 🙂

kosska3003
10. sep 2010

@zumpa a to co tak casto na sono chodis akeho mas dr v Ziline

pitipitipa
11. sep 2010

ahojky, dnes som si rano nasla //, ta druha nie je tak tmava ako ta prva ale necudo, som len 10dpo 🙂

henika81
11. sep 2010

@pitipitipa tak gratulujem 🙂 to by si mala byt tehu, akekolvek sfarbenie by malo byt tehu, aspon u mna to tak bolo

pitipitipa
11. sep 2010

@henika81 dakujem velmi pekne...nenormalne sa tesim a zaroven bojim...babo je vymodlene 🙂 ako sa citis?

henika81
11. sep 2010

to vsetky co sme tu sa bojime, ale musime sa psychicky podrzat, nemysliet na to najhorsie a aj sa setrit, ako mi dr. povedala vela spat, jest len to co mi chuti a vydrzat prve 3 mesiace a bude ok, dnes sa citim trosku horsie dost casto ma poboluje brucho,ale asi viem aj preco, vcera som to trochu prehnala s robotou, od rana som bola na nohach od 6 a lahla som si az o pol desiatej vecer,ale to som hned spala. ty si tu medzi nami nova?

pitipitipa
11. sep 2010

@henika81 zvykla som si citavat MK, ale nebola som registrovana... 🙂 mna boli podbrusko poriadne, ako by mi mala mrcha dorazit kazdu minutu a bez podprsenky by som asi neprezila...a to som na "dovolenke", lezim na gauci a nudim sa... 😉

zumpa
11. sep 2010

@kosska3003 mam Janriska to kvoli nemu,lebo nevedia povedat kolko som tehotna tak preto chodim tak casto,,, 😒

henika81
11. sep 2010

@pitipitipa no tak to mas dobre, az na tie bolesti, no to som mala aj ja ked mi mali dojst a nakoniec meskali, dr. hovorila ze to si budeme musiet zvyknut ze to bude cele tehotenstvo, ze ono poboli a prejed, pokial to nie su uz ine bolesti,ako krce a zachvaty , vtedy s tym uz treba ist na vysetrenie k dr. ale da ti duphaston a on tlmi tie bolesti a je na udrzzanie tehu, takze ked pojdes, k dr. tak uvidis co ti povie. 🙂 skus nejaky bilinny caj na bolesti mozno ti pomoze

bebe87
12. sep 2010

zenyyyy aj ja som vasa :D mam dve krasne D1... a to som si myslela, ze babo mat nikdy nebudem :( ale boli ma brusko, vsetko mi smrdi... a vam?

nyya
12. sep 2010

ahojki babenky 😉 som tu nova..pred par dnami som sa dozvedela z testiku ze som tehulka a sme moooc stastny ze po tolkom snazilkovani sa nam to podarilo...dufam ze vam nebude vadit ked sa k vam pridam??

nyya
12. sep 2010

@bebe87 ten testik sa vola Clearblue elektricky a ukaze ti ci si tehotna a v kolkatom tyzdny si.kupila som si ho tu v irsku ale neviem ci sa to da kupit aj na slovensku ...

veronkaj
13. sep 2010

dobré ráno

vítam nové tehulky, no krásne sa nám to tu rozrastá len do toho

@pitipitipa z toho si nič nerob ono závisí aj od testu napr. rapi clear mi ukazuje už teraz rovanké paličky a pepino test stále tú jednu slabšiu ako je kontrolná takže si myslím že to bude testami hlavne že sú dve, horšie by bolo keby tam potom neboli.

ja poctivo čakám kým prejdú dva týždne ešte 9 dní no des.

a bruško pobolieva aj mňa nie stále ale počas dňa zabolí a občas aj trochu špinenia je a to beriem duphaston takže pokial neuvdím že je všetko ok tak nebudem kludná.

držkajte sa

klba
13. sep 2010

dobre ranko, 🙂
vitam nove tehulky a gratulujem, 😵 @pitipitipa, @bebe87, @nyya uz som vas hodila do tabulky. 😉

no mna dnes caka navsteva u dr, som objednana az na 12:45, potom podam spravy co som sa dozvedela, tak drzte palce. 😉
moj dr ma slaby utz, pravdepodobne sa dnes este nedozviem presny termin porodu, len orientacny podla poslednej MS, osobne si myslim ze TP bude neskor ako mi vypocitala kalkulacka, 😉 na to ma posle neskor do medicinskeho centra, ale snad aspon na jeho utz zbada fazulku a tehu potvrdi, vcera som si dala posledny kontrolny test a // ciarky su tam a uz silneju. 😵

veronkaj
13. sep 2010

@klba ahoj držím palce nech už vidíš drobčeka,

ja som si robila tiež kontrolný test či sa náhodou nedeje niečo zlé ale nemám rovnako silné čiarky tá je je o niečo svetlejšia ako kontrolná ale to bude možno testom používam pepino.

tak uvidím, dúfam že hcg neklesá alebo že by rástlo až tak pomaly ?? to by nebolo dobré.

zabka
13. sep 2010

Ahojky ako sa mate? Ja sa chystam buduci tyzden k dokimu... Inaj aj mne pepino ukazuje slabsiu tu druhu čiarku, ale co na tom hlavne ze tam je... A uvidim co povie doki... Inak trpite niektora nespavostou?Lebo mne sa vobec nechce vecer spat, a pri malej som to mala prave naopak spala by som furt... 😅

veronkaj
13. sep 2010

@zabka tak potom je to dobre aj u mňa, lebo ja som ešte stále v neistote že to predsa len môže byť aj mimom.

ja idem až 22.9 na uzv, aj ked najradšej by som išla už tento týždeň ale lekár mi povedal, že dutinka tam je a aj keby som prišla tehotnosť úspešnú môže potvrdiť až bude akcia srdiečka takže by som musela aj tak prísť toho 22 a aj to že miminko veľmi rýchlo rastie a to čo by tento týždeň videl ako napr. 4mm bodku o týždeň už môže mať 1,2 cm. takže musím počkať ale verím.
tie testy ma trochu vyľakali a vidím že nie som sama komu ukazuje druhú čiarku slabšiu aj ked je fakt, že som ich nerobila ráno ale počas dňa a tým to možno skreslujem

a netrpím nespavosťou ale tým, že sa veče zaspím ok ale v noci sa často budím .

zabka
13. sep 2010

@veronkaj ja som ho robila aj pobede aj rano a za každym bola ciarka slabšia.. 😕

froschka
13. sep 2010

ahojte, aj ja sa pridavam, este som nebola u gyndosa ale test mi vysiel pozit, porod mi vychadza na cca polku maja 2011, xi strasne chceme chlapceka tak uvidime, dve baby uz mame 🙂

fazulka1512
13. sep 2010

ahojte nepridavam sa k vam majovkam, mrchujem 2 den
prajem vam krasne tehulkovanie

henika81
13. sep 2010

@veronkaj ahojky, tak ja tiez idem 23.9 na usg a dr. vravela ze uz bude vidno srdiecko, tak potom neviem v ktorom tyzdni budem o 2 tyzdne, ale sa mi zda ze dr. povie ze 5 alebo 6, a teraz mi kalku ukazuje 5 a pol, no sranda. cize o 2 tyzdne by som mala byt v siedmom, no tak to som fakt zvedava, no baby ale nejako mi zacina byt rano zle, asi budem musiet so sebou vsade nosit, sacok.
@froschka vitajte medzi nami tehulky, tak fakt sa pekne rozrastame, snad to vsetky dotiahneme do uspesneho konca 🙂
@nyya

froschka
13. sep 2010

@henika81 vdaka
veru aby sme to pekne dotiahli az do konca, ja mam za sebou spontanny potrat este pred dvojickami, ta dufam ze sa to nezopakuje
Otazka : mozem po cisarskom rodit spontanne? budu to 4 roky ked by som mala rodit

henika81
13. sep 2010

@froschka jeeej to je pekne uz mas dvojicky? to musela byt drina,co? ale urcite aj velka radost, no na tvoju otazku si asi netrufnem odpovedat nakolko som prvorodicka, alebo este len budem 🙂 , ale co mam precitane, tak si myslim ze by si mala porodit normalne pokial nebudes mat ziadne komplikacie, to sa vsetko uvidi casom. a to ti vsetko vysvetli doki. 🙂 bud v pohode a teraz sa tes z dvojiciek musi to byt krasne mat doma hned dve, a su jednovajece alebo dvoj?

froschka
13. sep 2010

@henika81 su jednovajecne, este ich mam doma, nechodia do skolky, dam ich az na rok v septembri....a drina to bola ale aj neskutocna radost...asi to vyznie sibnuto ale chcela by som este dvojicky 😀 bolo by to uzasne skombinovane xi xiiii. ale samozrejme budem happy aj ked bude len jedno a hlavne zdrave.

inak spontanneho porodu sa bojim jak cert kriza ☹ najma po vsetkych moznych otrasnych nehodach co sa stava...dvojky som rodila v rakusku planovanym cisarskym, a chcela som spontanne no nedoporucovali, tam som sa nebala, ale na sk je to des a hruza aj co sa starostlivosti tyka....ja mam na vyber Skalica,Myjava,Trnava, ale nic mi nie je sympaticke ☹