icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

akova
13. sep 2010

@froschka fuuuuha dvojičky a ešte dievčatka, to musi byt super 😉 Ja by som si teda vedela predstaviť k mojej Ninke ešte jednu taku "premudrelu" sestričku 🙂

veronkaj
14. sep 2010

@klba gratulujem 😵 a neboj dotiahneš to do konca

@hedka17 pekne si ju spravila len ju ešte dopísať a hlavne nech je tam dosť miesta pre nové tehulky, si šikulka

@irenea to si nás teda veľmi potešila, je to dobré že miminko rastie, už sa vráť a doma budeš radosť keď ťa budú mať doma.

inak ani mne nieje nejako zle, počas dňa sa mi ozýva žalúdok ale nevraciam, a toho sa obávam, som tu so šéfom tak to nebude bohvie čo asi si vypýtam pre istotu predsa len tie čipky Torecanove skúste ich mne pomohli vždy

a dnes lekárovi nemôžem od večera sa mi začína stupňovať nádcha a pokašliavam takže môžem akurát tak čím skôr urobiť doma čo treba a zalahnúť a vyliečiť aby to nebolo horšie, tak hádam keď tak v piatok
no hlavne že som si všetko nachystala, ale to vydržím, len nech mi to neprejde do nejakej chripky to by bolo horšie.

a vítam nové mamičky, no rozrastáme sa krásne vitajte
🙂

hedka17
14. sep 2010

@akova ahoj daj si pol cesnaku a mumli ho v ustach :°) (tak 2x za den)urcite zaberie aj ja som mala pred tyzdnom

akova
14. sep 2010

@hedka17 dakujem vyskušam 😉 urobila som si cibulu s medom, tak dufam, že aj to pomože, včera som vypila aj teple mlieko s medom a maslom.. ... to som mala čo robiť, aby som to udržala v sebe, bo ja teple mlieko nemusíím 🙄

veronkaj - veru zalahni, najlepšie hned v začiatku vyležať 😵

veronkaj
14. sep 2010

@akova veď to v práci tiež nemôžem stále kýchať tak dnes medový čaj a pod. uvariť večeru a lahnuť, nerada by som aby som musela antibiotiká a chvalabohu včera ani dnes žiadne špinenie. 🙂
a ty sa tiež vylieč, ja mlieko nemôžem veľmi ma preháňa len jogurty

zuzuula
14. sep 2010

ahojte baby, tak ako sa citite? ja uz zacinam trosicku priberat na brusku, uz to citim ze tam cosi je :D

mia_m
14. sep 2010

@akova nic, iba dietu som dostala, ziadne lieky, inak tie salviove cukriky mne zas v lekarni predat nechceli, vraj pre tehotne nevhodne, co sa tyka hrdla, svagrina pila cibulovy caj, ale teda trvalo to dlho, kym bola fit, mala znizenu imunitu
ja bereime tie tehotenske vitaminy a urobili sa mi kuty alebo opar, neviem, vraj nedostatok Bcka, ale v lekarni mi nechceli nic predat, vraj B-komplex tehotne nemaju jest, tak neviem, co s tym

mia_m
14. sep 2010

@zuzuula ja som pribrala asi kilo a par drobnych, odkedy som tehu, ale po tejto viroze som dala dolu 2 kila

hedka17
14. sep 2010

Ahojte zatial len takato, vacsia v mojom blogu

zuzuula
14. sep 2010

@mia_m no ja som nejake kilo a pol tiez schudla ale brusku uz trosku vykukuje, sranda, je to take zlate :D
vidim ze sme v rovnakom tyzdni :D ja som teraz tiez nejaka nachladnuta tak mi nie je moc dobre, a v robote to je katastrofa....

zuzuula
14. sep 2010

@hedka17 ahoj ty si zo Ziliny? aj ja a este mame rovnaky datum porodu... aka nahoda :D

veronkaj
14. sep 2010

@zuzuula jej to sa tešíš však aj ja s tebou no tým, že ja som baculka aj tak tak sa bojím ako budem no ako slonica 😀

@hedka17 pekne ti tá tabulka ide a až teraz je dobre vidieť koľko je nás veľa

inak polovička mi zahlásila že by v máji išiel na nejaké zápasy pozrieť ked je to v Ba vraj si pôjde kúpiť lístky a ja na to že super termín budeme mať a tak ťa viac bude zaujímať hokej ako to či nerodíme 😀

irenea
14. sep 2010

@veronkaj tak dnes ma prepustili....som taka rada,ze je babatko v poriadku, vo stvrtok sa mam hlasit u svojej gynekologicky a mam lezat, ziadne schody ani nakupy......tak to bude riadna drina....ale skusim lenosit...

veronkaj
14. sep 2010

@irenea to sa teším že ťa prepustili, vitaj späť, trošku sa to tu rozrástlo a láskavo poslúchaj, žiadne schody žiadne nákupy, manželík a dcéra si trošku zmáknu a lež, mne by sa tiež zišlo trošku lenošenia ale ako sa poznám po pár hodinách už by som nevydržala, dávaj si na seba pozor a opatruj seba aj miminko, a akurát tak surfuj po nete a potom nám budeš dávať linky na múdre rady.

a nezabudni si dať k posteli zvonček keby si dačo potrebovala 😀

irenea
14. sep 2010

@klba ahooj tak uz som domka, a som rada...moje babo rastie a je zatial vitalne a v poriadku, ale nasli mi tam nejaky miom, vraj sa nemusim bat, je 19 mm a babatko neohrozuje, kazali mi prist v 11 tyzdni na screening, tam sa uz vraj da zistit a objavit akakolvek choroba, ale nesmiem premeskat, lebo v 12 uz moze byt test pozitivny a nemusi objavit to co treba...tak teraz taham siedmi tyzden a snad to uz bude len dobre, ako sa mas ty? co nove? daj mi vediet....prosim...prajem ti prijemny den, este sem nakuknem

zuzuula
14. sep 2010

@veronkaj ahoj no ja som tiez nie najchudsia, ale snazim sa nepapat moc, lebo gynekolog ma hned upozornil ze aspon 5 kil dole ked som tam prisla, ale nevydalo, dala som len 1,5 kila, musi stacit :D
a neboj sa, aka zlata ze ako slonica, tehotenstvo je najkrajsie, mozme byt sloniky :D vsak budeme nosit nase babo v sebe tak si to mozme dovolit

irenea
14. sep 2010

@veronkaj jeeej zvoncek by sa hodil, ale vacsinou som sama doma, tak by som sa nedozvonila🙂))) a ako sa mas??

hedka17
14. sep 2010

@zuzuula :°) ano som zo Ziliny,teda vydala som sa sem, ale rodit pojdem tam kde som byvala do Ruzomberka,lebo tam mam aj gynekologicku. Vela som pocula (skoda,ze nie v dobrom) o nemocnici v Ziline a preto som rozhodnuta ist rodit do mojho rodneho mesta. Odkial si?

zuzuula
14. sep 2010

@hedka17 no ja som zo Ziliny - Hajik a neviem tiez ci tu budem rodit, ja mam gynekologa z Cadce tak asi pojdem tam, maju tam pekne prerobene oddelenie tak uvidim :D v ruzomberku to budes mat fajn moja segra tam robila a povedala ze to tam bolo fajn na oddeleni...

hedka17
14. sep 2010

@zuzuula mne tam robi mamina a aj to je dovod preco pojdem radsej tam. Ty pochadzas zo Ziliny?

zuzuula
14. sep 2010

@hedka17 ano ja pochadzam zo Ziliny priamo, a to ty dochadzas na kazdu prehliadku do Ruzomberka?

hedka17
14. sep 2010

ano s manzelom, uz sme tam boli 2x, ale ja tam mam rodinu,takze ideme rovno pozriet aj ich kedze momentalne tam casto nechodime. Na prehliadku chodime priamo do nemocnice ked ma moja doktorka sluzbu a tam mi urobi uz aj sono,takze nemusim chodit inde

henika81
14. sep 2010

@akova skus kloktat solou,alebo harmecekom,alebo tantum verde, len kloktat to malemu nijako neublizi 🙂

veronkaj
14. sep 2010

@zuzuula aj ja sa snažím jesť z rozumom, dokonca od kedy viem že čakám mimi tak normálne poctivo raňajkujem, obedujem a každý deň mám ovocie alebo zeleninu a užívala som tú kys. listovú a teraz som si kúpila aj vitamíny pre prvý trimester calibrum taj je aj tá kys. listová a to sú vraj také prijateľné ked je to moje maličké také maličké že ho ešte nebolo vidno nech podrastie 🙂

@irenea nuž snažím sa ako sa len dá, dávam si pozor aj ked robím všetko ako pred tým, a počítam dni kedy pôjdem na uzv, dnes som toho nenaspala budila som sa na kýchanie a smrkanie a očakávam každým dňom rozhovory na wc s misou a teším sa z každého dňa kedy to ešte neprišlo, Neviem ako to uhrám pred šéfom toto ale chcem to oznámiť v práci až budem mať istotu že miminku ide srdiečko.

a ty ako počúvla si a ležíš?? no teraz máš čas čítať si, štrikovať vidíš aj ja si postupne budem štrikovať pre mimi, pre dcéru som robila stále nejaké svetríky, ponožtičky a dokonca aj dupačky a čiapočky bežne ale už som to roky nerobila no bude čas aj na to len nech ho už uvidím a teraz si popozeraj v klude telku, prečítaj knižky najlepšie vkladné 🙂

mystery7
14. sep 2010

kocky, co ste chore, neuvazovali ste o homeopatikach? Te mozeme aj v tehu brat a nemusime sa trapit. Popytjte sa v lekarni, ale nie vsade ich predavaju. Na hrdlo mam osvedceny sirup stodal, na chripku oscilokoksinum a na nachladenie coryzaliu.
B komplex mozu jest aj tehotne, b-komplex forte nie. Dajte si predpisat askorutin.
Ja sa snaim jest pravidelne a potom sa uvidi. Z prveho tehu mi ostali 3kg, a celkovo som pribrala 18kg, ale 12 som nechala v porodnici. Ja sa s vahou nestresujem, babo je na prvom mieste.

mystery7
14. sep 2010

@akova pozhanaj si homeopaticky sirup stodal

motylik136
14. sep 2010

@akova ja presne tak isto, zatial nemám žiadne príznaky, no ale ešte môžu prísť....

zuzuula
14. sep 2010

@veronkaj - ja beriem aj centrum materna aj kyselinu listovu aj dha kyselinu aj duphaston, vsetko mi to nakazal doktor tak pekne poctivo sa rano napcham liekmi a frcim do prace :D
inak ze vela tej kyseliny listovej je v hlavkovom salate, a to ja lubim tak ho kazdy den papam, a ze tehotne by mali aspon raz tyzdenne rybu.....

akova
14. sep 2010

@irenea no vitaj doma 😉 😀 veru pekne ležať, lenošiť, štrikovať a nožky pekne vyložene 😵 😵

baby diky za rady, aj za homeopatika, skusim ešte ten stodal teda. Ale už mi je lepšie, akurat, že Ninka tiež dnes zostala doma, lebo rano nemohla ani rozpravať taka zachripnuta a kašel ako tuberak 😖 Tak sa liečime spolu.

mia_m no sper, ja som dva tie cukriky zjedla, lebo sme boli mimo domu a až ked som prišla domov, tak som šla "preistotu" pozriet na net. Tak dufam, že mimi bude OK a tie dva cukriky nejako neubližili 😖 .Už ani lekarnikom sa neda veriť, aj ked je pravda, že baba bola mlada a kukala na krabičku či tam nie je napisane že nevhodne pre tehulky nebolo, tak mi to dala. 😠

akova
14. sep 2010

ja som inak v juli začala držať 90dňovu dietu, shudla som za 6 týždňov 5kg. Ked som zistila, že som tehu tak som z dietou skončila. Takže to pekne teraz naberiem späť 😀 😀.

Baby chodite niekto cvičiť ?? Ja rozmyšlam či prestať alebo nie, chodim dva krat do tyždna na Zumbu, zatial nemam žiadne ťažkosti, tak neviem.... 😒 už samozrejme neskačem len sa tak pohupavam, a som rada, že sa hybem. Lebo kedže som doma cele dni, tak aspon nejaka aktivita... 😨