Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@zuzanaca to mi je luto, ale este to nemusi nic znamenat... ja som dnes len28DC ale mam len 24dnovy cyklus, takze mrcha meska, test zo vcera nagativny... pri prvom mi tehu diagnostikovali v nemocnici uz 3tt+5, lebo som sa tam nahodou ocitla z inych dovodov ale tehu test doma az o tyzden neskor
Ahojte 🙂 ako rada by som sa aj ja pridala 😅 dnes som už 32 DC a neviem čo mám robiť. Menštruáciu mávam tak od 28 do 32 dní, ale občas sa stane, že je to až 35. Takže neviem, či mám ešte čakať, alebo skúsiť test. Lebo si už až divne pripadám, že testujem a stále nič 😖 potom si len v duchu hundrem, že načo som testovala a nepočkala, veď tie testy tiež nie sú zadarmo 😀
@cervena_ciapocka ja som taka ista uz som tych testou spravila a su negativne a mrcha tiez nikde ja si este piatok spravym a ak bude negativny tak sa objednavam k dr ak mrcha samozrejme nedojde
@kosska3003 Ja som už asi tri mesiace vydržala netestovať. Aj keď ma to neskutočne ťahalo, ale buď som nemala kde kúpiť test alebo niečo iné. Aj dnes som si už skoro kúpila, ale bola som s mužom a nechcem aby sa aj ten na mňa pozeral že mi už šibe 😀 keď už si tak pripadám sama 😅 Takže ani teraz neviem čo robiť. Na jednej strane chcem strašne dve čiarky, a na druhej mám pocit, že aj tak tam bude len jedna a za pár hodín ako si spravím test dôjde mrcha a ja si budem nadávať a smútiť.
@cervena_ciapocka neboj coskoro tie ciarky dve nepodarene najdeme 😉
@kosska3003 ... kiežby 😀 ja som počas mesiaca v pohode, nemyslím na to a som celkom zmierená s tým, že deti nebudú ... ale akonáhle sa blíži mrcha, hormóny sa mi úplne zbláznia, som plačlivá, je mi hrozne a pri každom pohľade na dieťa mám depku .... no ja sa normálne už bojím týchto dní, lebo je to mesiac čo mesiac to isté ...
@cervena_ciapocka to uz sa dlho snazite a dr o tom vie no prajem vam vela stastia my uz jedno mame a som stastna prestastna 🙂
@kosska3003 ... prvý krát som otehotnela po 14 mesiacoch snaženia, ale to sa veľmi skoro skončilo ... no a teraz sú to už dva roky čo sa znova snažíme .... gynekologické prehliadky sú ok, prekonala som len jeden zápal vaječníka, ale ináč je všetko ok ... Ani v psychike nevidím problém, lebo ozaj na to nemyslím , ani to nejak neriešime, proste žijeme a je nám fajn 🙂 (akurát pár dni prd mrchou to somnou hádže, ale to vtedy už to či otehotniem alebo nie neovplyvním) ... možno nám to nie je súdené, možno až neskôr
Ja sa len bojím trošku veku ... mám 27 a keď to takto pôjde ďalej zachvíľu 30 😒 a to potom budem rada ak sa vôbec k jednému dopracujem ... lebo tiež mať dieťa po 35-tke už nie je sranda ...
no tak musite skusat dalej drzim palce nech sa vam to podary 🙂
@cervena_ciapocka no s tym vekom mas pravdu aj ja chcem preto uz druhe nech mam pokoj lebo na to by som uz potom nemala nervy ako 40 rocna sa ucit s prvacikom to uz nech su na strednej
@kosska3003 😀 presne tak .... a v 50 tke už mať pokoj a radšej sa na vnúčatá tešiť a nie chodiť na rodičovské združenia 😀 😀 .... ale už sme asi odbočili od témy 😅
@cervena_ciapocka mi uplne od temi odbocujeme kedze tu maju byt mamicky co sa tesia na maj 2011 a my dve sa zaial netesime 😀
Ja už len želám všetkým čo sem prídu aby sa dočkali zdravých bábetiek 😵 ... ja budem zajtra testovať (ale nič iné ako jednu čiarku ani nečakám 😖 )
@cervena_ciapocka vela sil ti prejem a nech mas tie stastne // rychlo na tom teste ja idem zajtra testovat
@cervena_ciapocka ako dopadol testik??🙂
@kosska3003 @janka_a ... silno som sa v obchode premáhala, ale test nekúpila ... a aj som dobre spravila, lebo mrcha dnes došla 😒 presne ako minulý mesiac na 33DC .... 😖
@cervena_ciapocka ... 😔 ...snad bude dalsi cyklus uspesnejsi drzim palce🙂
@cervena_ciapocka tak to ma mrzi nabuduce budu // isto 😉 mna to caka zajtra
@kosska3003 drzim palce na zajtra🙂
@janka_a diky ale tiez tomu nedavam velke nadeje
@kosska3003 nie je zaco🙂 a preco nedavas velke nadeje?
@janka_a lebo som si uz robila na zaciatku tyzdna a bola laen jedna ciarka ale uvidime
@kosska3003 hladina hcg v tehu rastie kazdym dnom🙂 ved testnes a uvidis😉
@janka_a ja viem pri malej som tiez mala 3 negativne a az 4 pol z // ale tak neviem ci aj teraz to tak bude zajtra sa uvidi
@kosska3003 uvidis zajtra.. alebo skus zbehnut k dr. a on ti to povie s istotou😉
@janka_a zajtra testnem a sa objednam aj tak aj tak lebo aj mam mat rocnu prehliadku v septembry tak aj tak mi treba
@janka_a a ty co ty snazilkujes alebo len tak si nas tu prisla povzbudit 🙂

Baby ja zasa asi neviem pocitat, budem asi april 2011, ale tak nakuknem do obidvoch d🙂 lebo uz si vas nenecham ujst 🙂