icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

kosska3003
3. sep 2010

@janka_a no ved ak az za tyzden si spravim a nestracaj nadej co ty vies mozno sa zadary

janka_a
3. sep 2010

@kosska3003 budem na teba mysliet🙂.. a ja nadej stracam pretoze s mojim zdravotnym stavom pochybujem zeby sa zadarilo... to by museli asi motyky strielat a zaby padat z oblohy 😅

kosska3003
3. sep 2010

@janka_a neviem neviem ake bolo pocasie co hlasili 🙂 tak a co ti dr povedali ze nemozes mat deti ak nie tak nestracaj nadej mam kamosku co jej to povedali a ma 2 deti neboj dockas sa aj ty

janka_a
3. sep 2010

@kosska3003 hlasili dazd ale len obycajny mokry bez ziab 😝 😀

kosska3003
3. sep 2010

@janka_a a o motykach nic nevraveli 🙂

janka_a
3. sep 2010

@kosska3003 skoda velka skoda 😔 😀 no nic to poberam sa ja spat dobruu🙂

kosska3003
3. sep 2010

dobru dobru noc ti prajem aj ja pojdem za tou mojou si zachvilku lahnut

janka_a
4. sep 2010

ahojte nieco nove?🙂 tehulky?🙂

gamajka
4. sep 2010

Ahojte dievcata, pridavam sa k vam, co netrpezlivo cakate, ako sa vyvinie nasledujucich par dni.... testik som mala (na 3x 🙂 ) pozitivny, len este sa mi nepodarilo dostat k dr. - mala dovolenku. Ak by bolo vsetko v poriadku, mohla by som byt v 6. tt.

janka_a
4. sep 2010

@gamajka gratulujem!!!🙂

gamajka
4. sep 2010

Ďakujem 🙂, este sa snazim velmi netesit vzhladom na problemy z minulosti, ale clovek sa tomu tazko ubrani, ked sa snazil 😉

janka_a
4. sep 2010

@gamajka snad bude teraz vsetko v poriadku🙂 treba verit dufat ze si tehulka a vsetko dopadne dobre🙂

cesalka
4. sep 2010

@gamajka mne vyslo v tehotenskej kalkulacke datum na 5.maja aj ty si si to davala?tam mi vychadza 6 tyzden ale realne su styri,zeby sme boli rovnako?

gamajka
4. sep 2010

@cesalka
tiez som si davala do kalkulacky, vyslo mi 4. maja 🙂. Vyzera to, ze sme velmi blizko. Aj ked syn sa mi narodil v 35. tt., teraz dufam, ze bude termin tak ako ma byt...

janka_a
4. sep 2010

@cesalka pravdepodobne ste s @gamajka nejako podobne na tom🙂

cesalka
4. sep 2010

@gamajka ja to zazivam prvy krat tak ani neviem co a ako,este mi to ani moc nedochadza,je to take zvlastne,za mesiac mame svadbu a len tak sme skusili a sup hned na prvy krat,myslela som ze uz mozme skusat ale toto ma prekvapilo,uz len aby som to dotiahla do konca 🙂

gamajka
4. sep 2010

@cesalka
Budem ti drzat palce! Ja mam tiez pocit, ako by to bolo prvykrat, vsetko je uplne inac ako predtym. Byvalo mi strasne zle, doslova som vracala kade som chodila, a aj podla nevolnosti som vlasne prisla na to, ze som tehotna. Teraz mi zle nie je, zato na omina podbrusko a prsia, to som predtym vobec nemala. Ty sa ako citis?

cesalka
4. sep 2010

@gamajka ja teda necitim absolutne nic,dokonca som ani presne nevedela kedy mam dostat menzes (mrchu-ako sa tu pise 🙂 ) lebo mne sa skracoval cyklus tak som dostala vzdy o den skor a nikdyy som ani nestihla sledovat kaledar.Teraz som sa zamyslela ze uz by som asi aj mala dostat a zacala som ratat,pockala som este tyzden a kupila si test,najskor som myslela ze som sa len pomylila ale nakoniec vysli dve ciarky.Ziadne nevolnosti necitim len sa mi zda ze mi menej chuti-co je dobre lebo sa musim zmestit do siat 🙂

gamajka
4. sep 2010

No ja tiez mam pocit, ze sa mi skor znizil ako zvysil apetit, chvalabohu 😀. Ani ja som nemala presne predstavu, kedy si mam spravit test, lebo som si pamatala termin PM veeelmi orientacne. Len som to chcela zistit co najskor, lebo robim na rizikovom pracovisku, aby ma preradili inde cim skor. Tak som testovala ako drak.... a prve dva testy boli negativne, az treti pozit., ale aj to este len taka slabsia ciarka...

zuzzka1
4. sep 2010

Ahojte maminky, takto pred rokom sme sa v májovkách 2010 tešili z objavenia *dialnic* na teste a naše poklady už majú 4 mesiace, neskutočne rýchlo to ubehlo, prajeme krásne tehuľkovanie a hladké bocianie pristátia 🙂

gamajka
4. sep 2010

Dakujeme 🙂

simonka99
5. sep 2010

Ahojte dievcata,pridavam sa aj ja 🙂 podla tehu kalkucky by som mala mat termin 8.5. 🙂 kedze zijem v zahranici,tak oficialne stanovisko budem vediet az po prvom ultrazvuku v 12tom tyzdni...tak si teda drzme palce... 🙂

janka_a
5. sep 2010

@simonka99 gratulujem🙂 a drzim palce🙂

irenea
5. sep 2010

Ahojte dievcata, pridavam sa k terminu maj 2011....som asi v siestom tyzdni a pred pol rokom som potratila v siedmom tyzdni teh., zacala som krvacat a hoci sa to v nemocnici snazili zachranit, nepodarilo sa.....tak teraz cakam co bude, som uz druhy tyzden na pn,vlastne odkedy som sa dozvedela, ze som tehotna...

janka_a
5. sep 2010

@irenea vitaj a gratulujem🙂...a zaroven drzim palce aby ti teraz vsetko dopadlo dobre🙂

irenea
5. sep 2010

je to take divne, lebo sa len kontrolujem...a mam strach sa tesit

janka_a
5. sep 2010

@irenea strach je prirodzeny... snaz sa mysliet pozitivne a uvidis ze vsetk obude dobre🙂

irenea
5. sep 2010

Snazim sa Janka...zatial som v poriadku, ale mi nie je zle, len sa mi obcas zatoci hlava a sem tam mam nafuknute brucho...ale to je normalne, vo stvrtok idem na kontrolu po dvoch tyzdnoch, som zvedava ci to malinke narastlo, vtedy malo 5 mm a bola to taka mala cierna bodka

janka_a
5. sep 2010

@irenea malinke urcite narastlo po dvoch tyzdnoch🙂.. a su aj tehotenstva bez nejakych vecsich tehu nevolnosti cize ako pises to je normalne🙂

irenea
5. sep 2010

snad to bude v poriadku.....a velmi dakujem