icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

janka_a
6. sep 2010

@kosska3003 dufam s tebou...mrcha nedosla dnes taham 30/31DC.. no uvidime.. koncom tyzdna chcem zajst k dr a uvidim..

kosska3003
6. sep 2010

@janka_a diky a drzim ti palceky aj ked to nemas jednoduche ale myslim na teba nech sa ti to splni

janka_a
6. sep 2010

@kosska3003 dakujem krasne🙂 uvidim ked to nevyslo tento cyklus tak uz snazenie nechame na teraz tak 😔

kosska3003
6. sep 2010

@janka_a hm neboj mozno vyslo a do tretice vsetko dobre

janka_a
6. sep 2010

@kosska3003 uvidm..musim nejako vydrzat do konca tyzdna...kedze moj dr robi v meste len utorky stvrtky a piatky popoludnia a ja utorky a stvrtky mam skolu do pol 5 😖 a pochybujem ze sa mi podari odist a prist spet..

kosska3003
6. sep 2010

@janka_a jaj no vydrzis neboj ja musim az do 22 cakat

janka_a
6. sep 2010

@kosska3003 ako sa hovori budem musiet 😒 ale tie tri styri dni vydrzim nejako.. urcite je to menej ako cakas ty...

kosska3003
6. sep 2010

@janka_a no to isto je menej 😉

janka_a
6. sep 2010

@kosska3003 A citis sa nejako tehu ci ani nie?

kosska3003
6. sep 2010

@janka_a vies co mam akesi cudne v bruchu aj podbrusko ma niekedy boli ale inac nic a este som pribrala ale to aj cez dovolenku a som sa rozjedla ale musim zastavit lebo puknem potom

gamajka
6. sep 2010

Ahoj zienky, no ja uz som malu "fazulku" dnes videla aj na sone 🙂. Ma 8 mm. Dr. to uzavrela ako 5. tt., cinnost srdiecka este nebolo vidiet, tak dufam, ze o mesiac, ked mam prist do poradne, uz budem vidiet aj to krasne blikanie. Drzim aj vam vsetky palceky, aj snazilkam 🙂.

janka_a
6. sep 2010

@kosska3003 nepuknes neboj sa🙂..uvidis toho 22co a ako..

@gamajka jeej gratulujem musel to byt nadherny pohlad 😵 😔 ..drzim palceky nech o mesiac uvidis aj srdiecko🙂

kosska3003
6. sep 2010

@janka_a no uvidim aj ty v piatok

janka_a
6. sep 2010

@kosska3003 a snad uvidime to co chceme🙂

kosska3003
6. sep 2010

@janka_a to dufam a obe ze to uvidime

zuzuula
7. sep 2010

@veronikaj - ahoj vidim ze sme na tom rovnako :D ja idem dnes na prve sono, uvidim tu moju fazulku :D sa strasne tesiiiim

veronkaj
7. sep 2010

no tu sa to naozaj pekne rozrastá, a ja buď dnes alebo zajtra idem znovu k lekárovi, zmenila som ambulanciu a teraz dilema či ísť k lekárovi takému staršiemu alebo k jeho kolegyni k lekárke lenže tá robí vždy len jeden deň v týždni. Už by som rada vedela či je vštko v poriadku a čo sa deje vo vnútri.

simonka, akova vidím, že ste tu aj približne v mojom veku, ja mám 37 a úprimne veľmi sa bojím ako to zvládneme a ako to zvládne polovička má 43. Už si človek aj zvykol v noci spať a ticho mať a určitý rytmus a klud a tak sa bojím ako to dopadne.

a vítam tu všetky tehulky v máji bude tiež veľmi veľa

irenea
7. sep 2010

@klba aj ja som pazrava, niekedy az moc...ja mam 39, co je uz dost, preto mam obavy, ci to bude v poriadku, ale doktorka mi stale vravi, ze sa nemam coho bat, vraj mam maternicu v poriadku a teraz je vraj vek rodiciek celkovo posunuty....tak uvidime, nejako bude....ale vsimla som si, ze mam stale to brusko take ako keby som bola v tretom mesiaci, stale je take nafuknute, neviem predtym som to nemala, ale asi kazde tehotenstvo je ine, ja beriem femibion 800, to mi kazala moja doktorka, asi je to nieco podobne...

irenea
7. sep 2010

@simonka99 ja mam 39, mam dve deti, 16 rocnu Alexandru a 11 rocneho Andrejka, no a teraz to bude tretie babo, moja dcera sa neskutocne tesi a moj manzel tiez...su obaja uzasni ako ma obiehaju....ked som bola u lekarky, tak tam boli aj starsie odo mna, asi je to nejaka moda, ze starsie zeny zacinaju materstvo, neviem tak snad to bude v poriadku

irenea
7. sep 2010

@akova ak je vsetko v poriadku tak asi netreba utekat k doktorovi, u mna je to specificke tym, ze v decembri som potratila v siedmom tyzdni, zacala som krvacat a po tyzdni v nemocnici mi urobili potrat, HCG mi kleslo, takze to babatko uz prestalo zit.............preto mi lekarka kazala prist hned ako zistim ze som tehotna, nasadila mi duphaston - hormon na udrzanie plodu, preto som aj na pn....zatial som v poriadku, tak uvidim na kontrole vo stvrtok, ci babatko narastlo, to uz by mal byt stred siedmeho tyzdna a pevne dufam, ze z tych 5 mm narastlo....

irenea
7. sep 2010

@veronkaj neboj, ja som este starsia o dva roky, a som si ista ze to zvladneme....inak moja polovicka je odo mna mladsia, ale nemyslim, ze to nejak ovplyvnuje.....myslim, ze to babatko stoji za kazdu prebdetu noc, a uvidids, ze tvoj drahy z lasky k nemu bude sam vstavat k babatku...

irenea
7. sep 2010

@zuzuula drzim palce, a napis ako si dopadla.....a ake velke je babatko....

veronkaj
7. sep 2010

irenea - no ja som vôbec rada, že pristúpil na to mať so mnou dieťa, často sme sa o tom bavili a keďže u nás nieje ani jedna babka a tak tak nám je jasné, že potom budeme riešiť opatrovateľku a pod. ale on vždy tvrdil aký je starý a pod. a že už je rád že má klud, a nakoniec súhlasil a bol prekvapený ako rýchlo sa nám podarilo maličké,

a držím palce aby narástlo, ja som mala pred tromi rokmi mimom. tehotet. tak sa tiež obávam ako to dopadne. ja som sa rozhodla že počkám do zajtra kým bude robiť lekárka v ambulancii už ten jeden deň vydržím a dám potom vedieť.

veronkaj
7. sep 2010

a najlepšie je že dcéra si veľmi praje sestričku a ocino si zase praje chlapca, obaja ma vraj pošlú vymeniť ak to nebude to čo chcú a hovorím, že to už ani nemusím chodiť späť lebo jednému určite nevyhoviem. a tak som debatu ukončila , že čo si ocino spravil to bude mať. 🙂

akova
7. sep 2010

ako vidim, tak je nas tu viac mamín "v najlepšom veku" 😉 tak som rada, že nie som sama 🙂 môj muž bude mat 40tku na buduci rok v juni, takže babatenko bude pre neho darček k 40tke 😀 Prajem každej, aby sme uspešne prebehli prve tri mesiace, musime veriť, že bude všetko ok. A všetkým ktoré ešte čakaju na potvrdenie, nech je testík pozitívny 😵

Môj muž by chcel chlapca, ja by som prijala aj znova dievčatko, jednu už máme 4 ročnu Ninku, ale hlavne aby bolo babetko zdrave. Ja tiež beriem Febion 800 začala som si to davať, ešte pred otehotnenim.

irenea
7. sep 2010

@veronkaj u nas je to podobne, moja dcera chce dievcatko a moj manzel chlapceka, uz maju kazdy aj meno, dcera chce Lauru a muz chce Lukasa.....ja sa na nich len bavim, aj ked si myslim, ze to bude dievcatko.....tak uvidime, ci to dotahneme do stastneho konca

veronkaj
7. sep 2010

@irenea ja sa tiež na tomto smejem, ocino si povedal , že keď už sa na to dal tak ak to bude chlapec čo podla neho bude nech je Peter a dcéra raz len tak zo srandy že Ema a akosi sa nám to zapáčilo takže dcéra sa prihovára ked prídem domov ako bolo a ako sa má Ema.

a dotiahneme do konca len sa začínam obávať aké budú tentokrát nevolnosti. máte už niekto???

irenea
7. sep 2010

@veronkaj ja nemam ziadne, vobec mi nie je zle, ale mne nebolo ani pri jednom dietati, tak mi asi nebude ani teraz....len ked dlho stojim, tak ma tak omina brucho, musim si lahnut....neviem,ci je to normalne...

irenea
7. sep 2010

@veronkaj inak Ema je velmi pekne meno

akova
7. sep 2010

ja tiež zatial žiadne nevolnosti, ani pri prvom tehu som nemala, iba som bola velmi unavena. Teraz citim napäté prsia a chodim často cikať 😀 inak zatial pohodička. 😎 Mne sa dievčenske pači Ela, Emku ma už kamoška 🙂