Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@mia_m vsak ono zalezi na vztahoch v praci. Keby chcel, mohol s vami vybabrat... Viem, ze u nas niektore ukazovali knizku, niektore len povedali..
ahojte...s malickou dusickou sa k vam pridavam sice nie za najprijemnejsich okolnosti mam potvrdene tehu..kvoli dnesnemu skolabovaniu sice budem chodit dokonca tyzdna na infuzie ale snad bude vsetko dobre i ked strach mam obrovsky 😔
ahojte ani som vás ešte neprečítala ale dávam vám vedieť ako som dopadla
tak PM bol 23.7.2010 a ovu bola na 21 DC okolo 12.8.10 a vtedy sme sa aj snažili potom až neskôr ohodne a to by mi nezachytilo hcg v krvi lebo 24.8. som mal 23 na 13 deň od snaženia, na 16 deň 64 a minulý utorok na 20 deň od snaženia = 20 deň od ovu to bolo 325. a dnes na uzv mi podľa dátumu menzesu vyrátali vraj 6tt ale tým že bola ovu neskôr sa to nezhoduje. a na uzv nebolo vidno nič len dutinku maličkú zatial prázdnu tak mi povedal že bud som tak v 3tt čo nesedí lebo po ovu sme sa potom snažili až dva dni pred prvým odberom na hcg takže to by mi inak nevyšlo v krvi a tak sa teraz trápim že čo bude ´dalej buď ďalšie mimomater. alebo sa dutinka naplní lenže už by tam mohlo niečo byť ved ked sa mi posunula ovu a aj keby vajíčko išlo dlho do maternice tak 8 dní tak by som mala byť ako to rátajú 3 týždne tehotná + tie 2 čo dávajú oni od menzesu teda sposunutím kvôli neskoršej ovu.
dali mi duphaston a o dva týždne na kontrolu.
@akova lekár mi to vysvetloval tak, že môže to byť aj mimom. lebo mám nízke HCG a buď dlho trvala cesta do maternice a preto je nízke lebo včera to bolo 27 dní od snaženia kedy sa to podarilo alebo je to mimom. tehot. a v maternici je len pseudovačok, dal mi tie lieky a keby som mala bolesti mám ísť na pohotovosť, musela som ísť ešte na ekg a tak čakám ale čítala som tu dnes na koníkovi, že veľa maminám to tak bolo vidieť a nakoniec za dva týždne fazuľka krásna ako sa patrí takže musím len čakať, aj som včera trochu poplakala ale čo už musím veriť a čakať.
a o počasí mi ani nehovorte trpím migrénami a to je hrozné také počasie teraz no fungujem hrozne.
dávajte si na seba pozor a pekný deň 🙂
@erika12345 v robote som povedala pravdu, ale ja robim v inom meste, tak sa to nikam nedostane......tiez som prisla o babatko v decembri min.roku, chapem Tvoju opatrnost.....no a doma to vie len manzel a moja dcera....svokre som povedala ze mi nechuti pit, ze ma boli hlava...a ze budem iste soferovat, take bezne vyhovorky.....ale dnes sa vsetko meni, musim s pravdou von, lebo od zajtra idem do nemocnice na udrziavanie.......
@akova veronkaj klba.....dievcence ja s vami na cas lucim, dnes som bola na kontrole a babatko je v poriadku, narastlo, srdiecko mu bije ako hrom, ale vzhladom k minulemu potratu som na rizikovom tehotenstve a tak musim odzajtra lezat do nemocnice, netusim ako dlho...budete mi chybat, kazdy den som sa sem tesila.....davajte na seba pozor a ked sa vratim, dufam, ze uz budeme mat vsetky bruska🙂)))
@irenea držkaj sa a neboj dopadne to dobre, budeme na teba myslieť a nech nám dcéra dá vedieť ako sa vám darí poteší nás každá správa od teba, ja som dnes ráno zase trochu špinila a tak som vyľakaná čo bude, dúfam že duphaston zaberie. ja dúfam že o dva týždne už uvidím miminko aj ja. budeme na teba myslieť.
Ahojky tak ja by som sa k vam tiez rada pripojila, ale este to nemame potrvrdene od dokiho... 😉 Ale testik vysiel...
@irenea, tak moc drzim palce nech to dobre dopadne, davaj si na seba pozor, budes nam chybat a myslime na teba, dufam ze k nam coskoro znova zavitas a tehu si uzijes doma s rodinkou a ako pise veronkaj cakame od dcery info, opatruj sa. 🙂
@veronkaj, treba verit ze to vyjde, 😉 tiez som o tom citala v niekolkych diskusiach, (povodne som myslela ze budem mat marcove mimi, to nakoniec nevyslo a tam s tym mali viacere kocky podobne skusenosti) tak este stale je velka sanca ze fazulku uvidis. 😉
@zabka vitaj a gratulujem, 😵 a kedy mas termin a kedy sa chystas k doktorovi?
ja to tiez este nemam potvrdene, testy su pozitivne, 🙂 k dr sa chystam v pondelok, len dovtedy neviem ako vydrzim to cakanie, 😅 zatial stale tomu nemozem uverit, kym to nemam potvrdene.
Ahojte majovky, tak sa k vam pridavam aj ja, len dufam ze az do maja, lebo mam taky pocit ze kazdu chvilu potratim, strasne sa toho bojim. Má niektora z vas aj vytok? ja mam kazdy den, neviem ci to je normalne. Mam aj teplotu skoro stale 37,3 ale docitala som sa tu ze je to normalne v tehotenstve. 🙂
@henika81 a bola si s tym u lekara?
@cesalka No, v podstate aj mna objednala dr. na krv az o 2 tt. a na poradnu az v oktobri. Ja som sa preto ponahlala s potvrdenim, lebo robim na rizikovom pracovisku a na smeny, tak aby som sa mohla dat co najskor preradit. Babo som velmi chcela, tak som z toho cela "tenzna", ze musim cakat na dalsie vysetrenia tak dlho 😀. Len dufam, ze vsetko bude v poriadku, a ze vsetky uspesne a bez problemov dojdeme az do toho maja 2011 🙂
ahojte kocky. 🙂
no ja mam take divne pocity, zacinam sa obavat, boli sme kupit spolu s muzom test, este to tajim, 😉 chcela som ho dnes prekvapit
a ked som si dala test pred hodinou tak je druha ciarka dost slabulinka, sice neskor zosilnela, ale zacinam sa toho dost obavat, 😔
skusim sa otestovat este rano a vtedy to uz muzovi poviem, ak teda budu // silne palicky.
Inak podla mna sa nam zadarilo okolo 20.8., mala som vypocet od Jonasa a myslim ze to vyslo, ms som mala naposledy 28.7. ale meskala mi 12 dni, tak ja uz neviem, 😅
aj ked sme sa snazili aj 10.8. a podla tehu kalkulacky som mala vtedy najvhodnejsi den na pocatie, ale snad by test uz silnel.
Len som teraz v pomykove a dufam ze bude na teste ciarka silniet, uz som z toho jelen, podla mna mi bude vychadzat termin az niekedy v polke mesiaca a nie na zaciatku, ak teda pojde vsetko v poriadku. 😅
@henika81 ja mam tiez podobne pocity, sama neviem preco, 😅 ale podla mna je to aj tym ze som este nebola u dr.
@irenea, tak sa nam opatruj a prid s dobrymi spravami, budeme ta tu cakam a cakame spravicky od teba. 🙂
@zuzuula jeeeeej,to musi byt super ked si uz drobceka videla. 😵
@irenea držim palce 🙂 🙂 a dufam, že čoskoro sa v poriadku z nemocky vratiš 😵
klba - ja som tiež testik mala velmi slabulinku čiarku ked som si od dva dni neskor robila test, druha čiaročka bola o trošišku vyraznejšia, ale ešte nebola taka silna ako ta prva. Ono to zaleži aj od testu. Tak neboj, ak tam bola aj čo len slabučká si tehulka 😵
zabka, henika - vitajte, vytok mam aj ja, teraz je to normalne a musime byt pozitivne naladene a nemyslieť na to najhoršie, ja sa tiež bojim, ale snažim sa na to nemyslieť, žeby sa mohlo niečo stať... 🙂
zuzuula - super, už maš aj fotečku, ja sa chystam k dokymu až tak za dva tyždne, ale možno aj skor, nech tiež viem, že je všetko ok

@erika12345 veru som mu nic nedala, ani kolegyne nic nedavali, jednoducho na konci tretieho mesiaca sme oznamili a bolo, iba sa spytali predpokladany termin nastupu na matersku