Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
Dakujem dievcata za povzbudenie.Urcite ak mi nebude dobre pojdem do nemocky.Hlavne nech mi je uz lepsie. 🙄
@l.lara - jaaj no to chcel ale malinké sa pozeralo stále na maminku 😀 tak sa mu nedalo :-P
budúci štvrtok ideme opäť kde to zmeria už isto a rovno mi urobia aj skínign.
A to sa chcem spýtať - to sa robí z krvi?
@l.lara - a čo sa utz týka mne robil včera najprv vaginálne, potom cez brucho a potom zasa vaginálne a dúfal, že sa malinké otočí 😀
@monika0001 kombinaciou NT ultrazvuku a krvi, dalsi parameter je vek matky. okolo 40dky to zenie test do pozitivity. kym 20 rocna baba ma pravdepodobnost down. syndromu 1:1300 tak 40rocna 1:80
@monika0001 inak, man tak tlacil na brusko ked pozeral babo..ale asi musel..
@monika0001 no zbohom Moni,to si mala teda tripple action..mne vaginalne uz bohvieako prijemne neni
@l.lara - Ďakujem.. som sa bála tej ihli do brucha, ale to sa robí až ked tieto testy dopadnu zle, že? a aj nás tak tlačil ale to musí aby dobre videl...
@eviitka - no mi hovor. mna si prvý krát položil na obyč postel čo tam má a ani za nič sa tam dostať (dnu). bolelo to jak svina. ja mám problémy aj pri sexe nie to ešte ked do mna sono pichá. Ale kvôli malinkému predýchavam. no včera mi aj slza vytiekla. Ale tak čo.. nakoniec mi poradil ešte (okrem vankuša čo som mala pod zadkom) da si tam aj ruky, tak to bolo o niečo lepšie...
@monika0001 ihla je amniocenteza (odber plodovej vody) a robi sa, az ked su zle vysledky AFP myslim..
@l.lara - aha.. som to hladala na nette ale všade je toho veľ popísané a mne sa to všetko nechce čítať. okrem toho som zasa posledne dve noci prevracala miesto spánku tak nechcem zbytočne oči trápiť 😀
@pepi_petra máš pravdu,budem jej to musieť povedať,ked ja mám z nej aj strach,ale neviem prečo:(
@aaddeell ja len normalnym mlikom (Nivea -je vo fialovom obale na suchu pokozku) zatial.. Chcel asom kupit krem specialne na prevenciu strii a lekarnicka ma otocila, ze mali a vela a nepredavalo sa a dali to do akcie a teraz nemaju nic, takze musim pozriet inde, bol to Elastin -Q (su dva typy) jeden je na prevenciu druhy na uz jestvujuce strie. Nakolko pomahaju tazko povedat, su realtivne huste a mastne, tak snad.
Je to sranda precitat si prispevky za den.....stihnete sa aj 3 krat pohadat.
@mmmarta tiež mám niekedy pocit že to tu je ako v zoo 😅
@paula1234 Ahoj, máš už výsledky z PAPP-A ? či ti to povedia až teraz ked pojdeš na AFP. 😕
babule no ja som mala aj ten elasty-Q a nebol zly, rychlo sa vpyl na tie strie a po pôrode je najlepši od bioderma už na vzniknute strie a môžem vrelo doporučiť ale je dosť drahy ☹
jasne baby,vzdy sa najdu nejake vztahovacne urazlivky 😝 ...ktorym brknem na city 😎 co uz,som skorpionka,moj chvost picha zarucene 😠
@fredy27 vies aj moja je taka chladna a nepristupna.Ale som si povedala ,ze ved tu ide o moje babatko tak mam aj narok vediet vsetko 😉 Ja si dokonca sono platim.Tak moja nic sa neboj a pekne popros ci by ti mohla ukazat a vysvetlit co je co.Mozno ona si mysli ,ze teba to nezaujima...co vies...a pritom to tak nieje 😅
nikto nieje vztahovacny ani urazlivy len reaguje nato naco pises. 😉
@zabkatt - ja som ho začala teraz používať tak som rada, že je dobrý lebo mám veeľa vzoriek... a teda potom radíš zmeniť to? (ten elastic krém)
ja som uplne zabudla minule napísať ze som pocula aj srdiečko pri USG co mi robili 😅 ,taký krásny pocit....len som aj malého počula ako vonku kričí mamkááááá 😀
@pepi_petra ja Ti prajem aby Ti bolo už len a len lepšie,aby si sa uz tolko netrápila....to musí byť vycerpavajuce velmi,ja este stale mávam nevolnosti,ale nevraciam....aspon ze to,este prevláda u mna nechutenstvo...ja som schudla 4 kg ale este som nic nepribrala,bruško mi už vidno...
Moja kamarátka takto vracala den a noc až do 8.mesiaca ☹ ☹ ,strasne schudla.....ale bábatko bolo v poriadku
čítam o krémovaní....ja som sa už tiež zacala kremovať,pouzívam Niveu telový olej /je fantastický/,elasti-q a malého hipp mliečka ...
pri syncekovi som nemala ani jednu striu,teraz uvidím kedze mám o 15 kg viac 😖 😔
ale vsetko je to o elasticite pokozky,niekto sa moze kremovať den a noc a aj tak sa mu strie urobia a niekto vobec a nemá ich....
ani sestra nemala ziadne a je tenučká....
ja som odkedy zistila ze som tehu prestala piť kávu a aj sa mi zhnusila ako aj pri malom....ale strasne mám chut na Pepsi,ale desnú....aj pri malom som mala chut na colovité napoje ale az ku koncu tehu....a to som píjavala vacsinou vodu cistu...takze jedine na co mam chut v tehu je Pepsi 😖
no už vela vody nenamutim,musím sa íst hrať s malým,papa večer

@l.lara prosim ta,ultrazvuk ti uz nerobil vaginalne dufam..