icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

pepi_petra
11. nov 2010

@mukky dakujem za povzbudenie.Dufam ze to prejde.Dnes som na Torecane a zatial sa drzim(tuk,tuk,tuk.) Na jednej strane by som bola aj rada aby som nepriberala velmi.Ale na druhej viem ze to nieje dobre pre babatko.

zabkatt
11. nov 2010

ja mam zase neskutočnu chuť na nanuky, denne zjem aj 5 😀
muž mi včera kupil taku velku krabicu s 15timi kusmy mnam 😀

zabkatt
11. nov 2010

pomoc kam ste zmizly? ja neviem ako sa dava do sukromnej temy či čo ste to na mna vymysleli☹

eviitka
11. nov 2010

ja tiez neviem,ako sa pridava do sukromnej temy,priprada mi to,akoby nas niekto xcel selektovat,kto moze prispievat a kto nie..

pami2
11. nov 2010

ahojte Majovky, ja mam tiez konecne po NT testoch, Dr. potvrdil, ze sme uuuuplne v poriadku, tak dnes mam cely den usmev na tvari....konecne som sa odvazila tu na konikovi pridat si tyzdne tehu....baby, byt tehotna je fakt supeeer...hehe 😀

pami2
11. nov 2010

@eviitka ahoj, pozeram ze si zo Serede, kam prosum ta chodievas na cvicenia? pisala si, ze budes aj 3-4x, to by sa aj mne pacilo 🙂

froschka
11. nov 2010

sewaste co mate nove? nejak sme sa rozdelili pozeram ze uz to aj citit....

mala by som asi take vysvetlenie ze ked sa zacali zbierat babulky tak sa urobila sukromna tema aby sme mohli pisat otvorene a aby nas nikto nesledoval a nenapadal, no a tie co poprichadzali neskor uz do tej sukromnej nejak asi nevspadli....Mali by sme mat jednu spolocnu temu pre vsetky ale zas ked pride nova mamicka tak nas v sukromnej nenajde resp. sa tam nedostane ak bude chciet s niecim poradit....

co navrhujete?

ja som dnes nasla pre dvojicky skvele autosedacky o 40% lacnejsie 😵 uz aj utekam pre kreditku a idem objednat, mam ich od obeda v kosiku len neskoro dosiel muz 😀

Inak kuk na moje pupcisko 😀 😀 😀

froschka
11. nov 2010

Tak tu su sdacky
http://www.mytoys.de/Cybex-Autositz-Solution-Be...
Na sk som raz nakupila v e-shope a stalo sa mi to osudnym, prisla som o 140 eur a typek sa nabalil aj na ostatnych ze im neposlal objednany a zaplateny tovar takze mam zasadu na SK nic nekupit a navyse aj ked priratam iba 12 eur postovne z nemecka tak za taku cenu taku kvalitnu sedacku nekupim na SK ani v CR tak sa vytesujeeeem ze som usetrila az 70 eur na oboch sedackach dokopy 😵 😵 😵

monika0001
11. nov 2010

@mukky - avoj 🙂
ja mám tak chuť na colu a poviem Ti dokonca že je to jediný spôsob ako ma prejdu nevolnosti.... 😉

monika0001
11. nov 2010

@pepi_petra - ja tak vraciam den či noc a ked si cez den po jedle dám tu colu je to lepšie a posledné dni nevyvratim aspoň všetko. na noc som sa naučila jesť iba niečo ľahké, lebo v noci som tri krát na wc a objímam misu.. ale cez den to istí cola... nie vela ale. zasa dávam pozor.. nechcem to moc zneužívať. Záleží od toho čo máme na obed...ňak sa nebrániš cole skús....
kamoške torecan vobec nezabral tak skúsila tu colu a odporučila to aj mne... 😉

monika0001
11. nov 2010

@pami2 - super gratulujem... nás chcel doki včera skontrolovať ale nešlo to tak ideme opäť vo štvrtok 😉

pepi_petra
11. nov 2010

@monika0001 colu som uz vyskusala,aj zazvorovy caj. Nic nepomaha.Zatial ten torecan.Ale ked nepomoze ,tak pojdem do nemocnice polezat.Nevadi mi to,lebo uz som naozaj zufala. 😒
a nechudnes?Ja ano,pomalicky,ale dr sa to nepaci.A som slaba,mam klepaky .Ja vraciam uplne az do krcov zaludka,ze mi ide zaludocna stava aj cez nos 😠 fakt humus. Zo vcerajsieho a nocneho grcania ma boli cele brusko.

monika0001
11. nov 2010

@pepi_petra - ja práveže nechudnem ale vraj preto lebo som dosť široká.. mam veľké brucho a vraj sa to kompenzuje. keby som nemala problémy so štítkou a nepribrala 30 kíl tak by to bolo iné vraj. takto si stále držím svoju váhu zatiaľ... ale tiež vraj nie je zdravé že tolko vraciam ale do nemocnice nejdem... pokial nechudnem ma tam nik nedostane... teda ak by niečo hrozilo idem, ale no... bojím bojím nemocnice...
mojka strašne moc držím palce aby sa Ti už polepšilo!!!!!
mna zas tak bolia mandle a uzliny. dve noci som tak vracala, že som myslela, že mi prasknu aj ušné bubienky. som musela mmm zobudiť normálne...

monika0001
11. nov 2010

@froschka - krásne mená máte aj pre kočky čo už máte aj vybraté teraz... veľmi sa mi páčia... 😵 😵 😵 a brušenko máš kráásne 😵 😵 😵 😵 😵 😵

paula1234
11. nov 2010

@honeybunny81 hej uz som ich mala pred dvomi tyzdnami, dr.si to len pozrela, ani sa k tomu nevyjadrovala, ale brala to normalne, ja sa tomu nerozumiem, len tam bolo nejake cislo cca 3000 ani neviem v akych jednotkach, ale 25.11.mam poradnu) tak asi tak..) pa) 😉

eviitka
11. nov 2010

@pami2 pami,cvici sa v materskom centre u nas na Garbiarskej pon a stv od 13-14,30,stoji to 2,50 a od nvoeho roku robi aj materske centrum svoje cvicenia,lebo teraz to ma p. Nadaska sukromne

mukky
11. nov 2010

ahojte,

@froschka jéj ty más dvojicky a cakás teraz tretie? 😵 to je krásne....len som stihla zahliadnut tvoje brusko a deticky si popozerám tiež 😵 ..ty uz más naozaj také brusko? 😀 🙂

mukky
11. nov 2010

@monika0001 ahoj,pepsi je na trávenie lepšia....ja som ak niekedy tak pila colu,som myslela ze chutovo je lepsia ale okusila som pepsi cca pred pol rokom a ta mi chutí viac,aj mm,ten si tiez obcas dá,je menej sladká....

ale ja si kupujem na trávenie aj fatru....musím docítat ako sa más aj ostatné maminy len neskor...malý nedávno zaspal....uz mám cas pre seba...

mukky
11. nov 2010

@pepi_petra a kolko si schudla? ☹ a co na to dr.?nepripustil aj inu moznosť zeby to vracanie sposobovalo?Len nech Ti je uz lepsie...si na PN?

pepi_petra
11. nov 2010

@mukky zatial len cez 4kg,ale ide o to ze teraz som od 3.11 do 11.11 schudla 1,5kg som na PN hned od druheho mesiaca.Ina moznost?Neviem.Babatko podla sona je ok,tak neviem a ziadne lieky neberiem.Jest sa snazim dietne a pravidelne,ale aj pravidelne vraciam.Vraj moje telo sa nevie vysporiadat stakou zmenou ako je tehotenstvo 🙄

ivalam
11. nov 2010

maminy, na nevolnosti a podporu organizmu v tehotenstve odporucam Tiens. vazne to zabera. juriva@zoznam.sk

duracelko
11. nov 2010

@mmmarta mohli by ste si pomerať všetky 🙂 🙂 🙂 nejde tu o to ktorá má vacšie len tak pre zábavu 🙂

klba
12. nov 2010

@eviitka a aj dalsie baby ktore to zaujima. 😉 🙂
co sa tyka sukromky vznikla preto lebo vela bab na zaciatku tehotenstva este nechcelo verejne pisat o tom ze su tehotne, predsa je to citliva zalezitost 😉 a okrem toho ani nevies kto vsetko MK cita a velakrat si verejne vymiename dost intimne skusenosti a nase pocity ohladne tehotenstva a niekedy je lepsie ked to necita kazdy, 😉 som na koni uz dlho a mam skusenost ze niektore informacie je lepsie preberat v sukromnej teme ako vo verejnej, preto vznikla ta sukromna, kedze sa najde dost zakernych ludi ktori mozu taketo intimne zalezitosti zneuzit.

Okrem toho pridat sa moze kazdy, staci napisat hedke17, ona sa priebezne snazila automaticky pridavat do sukromnej temy nove kocky, ale sama uznaj ze sa to neda kazdy den sledovat kto novy pribudne, je nas vela a velakrat vyzyvala nove baby nech jej napisu ked este nemaju pristup, ta sukromka je pre vsetky ktore do tejto temy patria. 🙂

A baby ked neviete temu najst tu je link, staci ak si temu ulozite do oblubenych tem a potom ju nemusite hladat a ak vam nahodou nepojde tema otvorit napiste ip hedke17, prida vas do temy. 😉

klba
12. nov 2010

@froschka ja navrhujem nech sa vsetky zlucime do sukromnej temy, dovody preco som napisala o prispevok vyssie, 😉 a tuto temu nechame otvorenu pre nove kocky ktore sa chcu pridat a zaroven im tu nechame odkaz ze pokial sa chcu pridat k majovkam 2011 nech poziadaju cez ip o pristup hedku17 a zaroven tu nechame skopirovany link na sukromnu temu. 😉
a @froschka mas uz krasne brusino, 😵 a teda poviem ti ze na to ze mas za sebou porod dvojiciek mas supersku postavu 🙂 a to brusko ti velmi pristane.

a ozaj podla mna tu nejde o delenie, ved to co sa prebera vo verjnej teme sa riesi aj v sukromke, nic viac a nic menej a myslim ze vsetky sme na jednej lodi a treba drzat spolu a vychutnavat si spolocne toto krasne obdobie, len je fakt narocne citat naraz dve temy, tak preto je podla mna rozumnejsie zlucit sa do jednej temy. 😉

froschka
12. nov 2010

@monika0001 ooo ddakujem 🙂
@mukky to bude tym druhym tehu, dvojicky mi urobili miesto pre velkeho a silneho braceka....dufam 😵
@klba jeej vdaka za kompliment ale neprehanaj, ja som zaretusovala dopraskane brucho 😀 ale zase sa nestazujem mam 164 cm a momentalne 62kil ale pred tehu som mala tych 57-58 a raz jedno obdobie som mala len 54 ale to osm bola chrt uz 😀

saeda
12. nov 2010

@pepi_petra ahojky.....ja som tiez na torecane... pri prvom babenku mi nepomahal..jedine riesenie bolo na tyzden do nemocky na infuzky a potom sa mi polepsilo..... ale teraz mi zabera uz aj torecan... pri prvom som do 10TT schudla 7 kil....teraz mam zatial dole 3kila, ale odkedy mam torecan, na vahe neklesam... tiez mi nezabera, ani cola, ani fatra ani mandle, ci zazvor... 😀 Ale hlavne, ze uz bude len lepsie, nie? Ja si to aspon tak hovorim....

mukky
12. nov 2010

ahojte,

@klba velmi pekne a mudro si to napísala..a naozaj ako píses,hedka17 urcite pridáva postupne vsetky dievcatá,ja som tam uz tiez dávno len sa tam málo písalo a tu som prispievala málo ale vidím ze sa to uz zmenilo tak prejdem tam,presne koli comu píses....aj ja som sa tu stretla s dievcatami"matkami" /na MK ktoré sa tešia ludskému nešťastiu a vysmievaju sa z toho/ a od takých ludí čo najdalej...

mmmarta
12. nov 2010

@paula1234 Mne na ten Papp test povedal ze je to len cislo a to sa zada potom do sreeningu a z toho vypadne hodnota k celkovemu vysledku genetickych testov. Tak cakam ako to dopadne, uz len tyzden a par dni.

dankakk
12. nov 2010

ahojte baby 🙂 vcera som zacala 15. tyzden a v pondelok mam ist na ultrazvuk - budu zistovat vrodene vyvojove vady... nie je to skoro? som myslela ze az 17. tyzden. na co sa mam pripravit? co budu merat? vdaka 🙂

zabkatt
12. nov 2010

@froschka krasne fotečky, mne sa každy smeje že aby som pridala fotku na večer a nie poobede ked mama male brucho, na večer mi tak spuchne že som jak pred pôrodom🙂