icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

henika81
8. sep 2010

@erika12345 ahoj, ano bola som uz robila uz aj usg sondou, bolo to este malilinke,mam to uz aj potvrdene aj krvou, preco je vytok nebezpecny? zajtra mam ist zasa na usg, zeuz bude vidiet viac vravela dr. neviem ci mi este bude brat aj krv na ine testy, lebo teraz ma testovala len na hcg, a musim jej povedat ze mam macky,, bojim sa toxoplazmozy. tak som zvedava co bude zajtra. a kedy dava tehotensku knizku od ktoreho mesiaca?

gamajka
8. sep 2010

To uz asi myslia to sono v 10 tt. Niekde som citala, ze planovane sona sa robia v 10, 20, a 30 tt.. Poradne budu spociatku asi raz za mesiac. "Sranda" je, ze na potvrdnie tehotenstva sa sono podla roznych clankov nema standardne robit, neviem ake mate skusenosti vy, ale mne nikdy (3x) nebrali krv ani moc, ale hned mi spravili sono a bolo.. A to dve rozne dr. nezavisle od seba - aj v inych mestach...

gamajka
8. sep 2010

@henika81 Tehotenska knizka sa dava asi az pri tej prvej poradni -10 alebo 12 tt. Zrejme pre preipad, ze by sa to v tych vcasnych tyzdnoch neudrzalo... dufam, ze to nebude pripad ziadnej z nas..

akova
8. sep 2010

@henika81 vytok nie je nebezpečny je to normalne, to že mame myslieť pozitivne, som myslela nato že sa bojime, či sa niečo nestane.

mne prve tehu brali aj krv, moč som nosila každy mesiac do poradne, ale či aj prvy krat ked som šla na potvrdenie tehu to si nepamatam. Len viem, že som mala prist na krv. A sono mi robil prvy krat až v 10 tt, takže mne to prve tehu bolo potrvdene z krvy nie sonom.

henika81
8. sep 2010

@akova diky, to si ma fakt ukludnila, len ja furt mam taky pocit z toho vytoku, ze ked idem na wc a kuknem na vlozku, a modlim sa aby to nebola krv. ty nie? 🙂

akova
8. sep 2010

@henika81 neboj aj ja 😉 zajtra sa spytaj doktorky aj na ten vytok, aspon budeš kludnejšia. 😵

janka_a
8. sep 2010

ahojte.. ja idem zajtra na kontrolu k svojmu dr.. uvidim co a ako mi povie on.. ale bojim sa neskutocne 😔

akova
8. sep 2010

ja si totiž už velmi nepamatam ako to bolo pri prvom tehu, len viem, že som mala všetky priznaky ako keby som už už mala dostať, bolest v podbrušku, stale som sa chodila kontrolovat a nič. A neviem kolko to takto trvalo, ale maternica sa pripravuje na tehu takže to tak asi ma byt.

akova
8. sep 2010

@janka_a tušim a teda aj ja odhodlam k doktorovi, napište potom čo a ako 😵

gamajka
8. sep 2010

Ja zase presne naopak, nebolelo ma brucho ani prsia, ale byvalo mi strasne zle, doslova som vracala kade som chodila, hanbila som sa ako pes - po vyjdeni z autobusu, z kina.... Teraz mi je uplne super, ale omina ma v podbrusku aj v prsiach....a strasnym sposobom som sa vyhadzala na tvari ☹

janka_a
8. sep 2010

@akova napisem..a zy si este nebola u dr.?

akova
8. sep 2010

@gamajka no mne zle nebolo a dufam, že aj teraz ma to obíde. Podbruško a prsia citim aj ja a zle mi neni vobec. To inak musi byt dost neprijeme 😒 zaujimave ale, že od čoho to zavisi.. 🙂 kamoška tiež jedno tehu zle vobec a druhe do polovice vracala...

silvinka_a
8. sep 2010

ahojte mozem sa pridat??? 😵

akova
8. sep 2010

@janka_a nebola, ja pojdem tak za dva tyždne. Aj tak mi zoberie iba krv na potvrdenie a objedna ma na 10 tt na sono. A ked pojdem za dva tyždne to už budem v 8tt potom už dva tyždne lahko vydržim do sona... takto by som musela veeeela čakať 😉

gamajka
8. sep 2010

@silvinka_a Samozrejme 😉

akova
8. sep 2010

@silvinka_a jaska, vitaj 😵 sa nam to tu pekne rozrasta 🙂 napiš niečo o sebe.. začinam stracať prehlad 😀

silvinka_a
8. sep 2010

ja som tu nova,nieco som hladala v googli a natrafila som na MK 😀 ako sa citite baby???mne je cele dni nevolno 😝

gamajka
8. sep 2010

@akova A ma chlapceka a dievcatko? Ze by to bolo odlisnym pohlavim, ze by som si vyvestila pohlavie drobca 😀

akova
8. sep 2010

@gamajka no ano ked jej zle nebolo narodil sa chlapček a ked bolo tak dievčatko 😎 ALEEE mne zle nebolo a mam dievča 😀 tak neviem...... 😀 😝

cesalka
8. sep 2010

@veronkaj vydavam sa 2.10. a ty kedy? pomalyy sa mi to blizi...teraz od nedele ma boli hlava aaj cele telo skoro ako pri chripke ale aj tlak je blby,nemyslim ze je to tehotenstvom,zo zaciatku som tiez mavala vytok ale teraz uz menej,stale mi je take cudne ze je vo mne baaabo.My sme to este nikomu nepovedali,vedia to len moje 2 naj kamosky,radsej chcem pockat.Ziadne nevolnosti nemam ani nic podobne len ta hlava-ale to s tym asi nesuvisi.Kazda to ma asi ine,aj som trochu viac unavena alebo sa mozno viac sledujem,ale hlavne chcem aby bolo vsetko o.k.

akova
8. sep 2010

@silvinka_a no vyzera to tak, že väčšine zle nebýva 😎

gamajka
8. sep 2010

@akova Vidim, ze povery zase nefunguju...Do kelu! 😀

janka_a
8. sep 2010

@akova tolko tych par tyzdnov vydrzis pockat🙂 a ked si si ista ze si tehu a nemas zdravotne problemy tak mas cas ist k dr🙂

@silvinka_a vitaj🙂

akova
8. sep 2010

@gamajka 😀 😀 😀 tiež som si to inak myslela, že to tak je. ale poznam ešte dve baby čo im zle byvalo a jedna ma chalana a druha dievča. Takže to tym asi nebude. 😖

silvinka_a
8. sep 2010

@janka_a dakujem 😵 si priamo z KE???

mia_m
8. sep 2010

caute, ja mavam kazdy den migrenu, tiez som sa vyhadzala ako pubertak a zo zaciatku ma bolievalo cele telo a pokozka ako pri chripke, teraz mi byva tazko po kazdom jedle, a unavena som, najradsej by som ani z postele nevyliezla, ale verim, ze je to aj tym pocasim, slniecko mi chyba, ale stale je to lepsie ako pri prvom
ja idem v piatok k dokimu, tak dufam, ze bude vsetko ok

erika12345
8. sep 2010

@henika81 no neviem presne, aky vytok myslis, ak taky hnedy tak to moze znamenat aj dobre aj zle, ale ak si bola u lekarky a ides opat, uvidi, ci je babo vacsie, tak nebojkaj. Viem, ze sa na babatko tesis a rozumiem tvojim obavam, u mna ten hnedy vytok znamenal koniec alebo zaciatok konca ale u kopec inych zien je to len priznak tehu. Nemas nahodou okolo ms? Vtedy vraj byva castejsie a neznamena nic zle. Naozaj sa neboj, vsak lekarka ti urcite zoberie i krv na porovnanie, ci hcg stupa, velmi ti drzim palce. A je fakt, ze pozitivne myslenie v tomto robi doslova zazraky, tak si pozri nejaky pekny filmik a oddychuj a hlavne nestresuj sa.

gamajka
8. sep 2010

No hlava aj mna dako pobolieva, ale neviem, ci to nebude mat suvis aj s tym, ze som vynechala kavu...

janka_a
8. sep 2010

@silvinka_a nie som priamo z ke🙂 skor take sirsie okolie..

silvinka_a
8. sep 2010

a odkial ak smiem vediet ??ja som priamo z KE 😵